Έτσι είναι.vs40 έγραψε:Θα πω το παράπονό μου για ίσως την πλειοψηφία των μελών του φόρουμ που λειτουργούν ως σωματοφύλακες του παραλόγου. Βιαριέμαι να παραθέσω παλιά μου ποστ, γράφω εδώ και 15 χρόνια λίγο πολύ τα ίδια, τα αυτονόητα, αυτά που είπε και ΚΑΝΕΙ ο Μπότο. Αν και βαρετά και επαναλαμβανόμενα αυτά που έλεγα, όποτε κάποιος απαντούσε, είχε το στιλάκι, ότι αυτά δε γίνονται, ότι είναι ουτοπικά, ότι χαμηλά συμβόλαια δεν υπάρχουν. Όταν ο ΠΑΟΚ υπέγραφε 3ετή μόνο συμβόλαια και εγώ έκανα κριτική, τότε μου λέγανε ότι σε όλο το ποδόσφαιρο υπογράφουν 3ετή.
Θέλω να μου λύσετε μια απορία: Γιατί; Γιατί; Γιατί φοβάστε την κρητική ακόμη και στα πιο ξεκάθαρα πράγματα; Δεν κάνουμε τον εξυπνάκια, ούτε μέσα από το φόρουμ αιτούμαστε για δουλειά ως ΤΔ στον ΠΑΟΚ. Βιογραφικό έχω και το στέλνω εκεί που θέλω και για τις δουλειές που είναι στα δικά μου/μας μέτρα.
Πραγματικά είμαι χαρούμενος και ήσυχος ότι έχουμε στον ΠΑΟΚ τέτοιο ΤΔ, Ελπίζω να έχετε υπομονή να χτίσει ο ΠΑΟΚ ομάδα σε βάθος χρόνου, και κυρίως εσωτερικά στον ΠΑΟΚ, με 1ο και σημαντικότερο τον Ιβάν. Το πρότζεκτ του Μπότο θέλει χρόνο. Η ανανέωση θα επιτευχθεί το καλοκαίρι του 2023. Ρεαλιστικά πρωτάθλημα να περιμένουμε τη χρονιά 2024/25, γιατί η σεζόν 2023/24 θα είναι το ψήσιμο της μεγάλης ομάδας. Στο ενδιάμεσο δε λέω ότι θα είμαστε για τα μπάζα. Το θέμα είναι ότι αν κρατήσουμε το μοντέλο του Μπότο, απο τη χρονιά 2024/25 και μετά θα χτυπάμε σταθερά πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκές πορείες, ακριβώς όπως τα είπε στη συνέντευξη. Θα υπάρχει σταθερή ανανέωση και υγεία στο κλαμπ, με ακριβότερες πωλήσεις λόγω Ευρώπης. Τέλος, να σημειώσω ότι και ο Μπότο μπορεί να κάνει λάθη, όπως και ο Άρνεσεν, γιατί είναι καινούργιος στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Επιτέλους ο ΠΑΟΚ να κρατήσει ΤΔ για περισσότερα από 5 έτη, ειδικά σε τέτοιο πρότζεκτ - και προπονητή θα πω.
Στο τριετές την πρώτη χρονιά δείχνεις πράγματα, την δεύτερη ξέρεις την ομάδα έχεις προσαρμοστεί και όταν τελειώσει μπαίνεις στην τελευταία χρόνια του συμβολαίου σου.
Στον ΠΑΟΚ κυριαρχούσε το παράλογο.
Είχε μαλλιασει η γλώσσα μου. Όχι ρήτρες. Το τι μπούρδα λεγόταν δεν περιγράφεται.
Ότι είναι υποχρεωτική, ότι και να μην μπει η ρήτρα ο παίκτης φευγει και η αποζημίωση βγαίνει με κάποιον υπολογισμό. Έβλεπες τον γαύρο να μην βάζει ποτέ ρήτρες και έλεγες τι παίζει ρε πουστη μου.
Αυτό που θέλει να κάνει ο μποτο και ο κάθε μποτο δεν μπορεί να γίνει σε ένα καλοκαίρι. Ούτε σε δύο. Θέλει υπομονή. Πρώτα από όλα από τον Σαββίδη.
Από άποψη αποτελεσμάτων ας πούμε η επανάληψη της προηγούμενης χρονιάς θα ήταν αποτυχία ή επιτυχία?
Νέα ομάδας, μικρότερος μέσος όρος ηλικίας. Υπάρχει υπομονή?
Ο μποτο είναι ξεκάθαρος. Πρωταθλητισμός με πωλήσεις
Αυτό το αυτοτροφοδοτουμενο μοντέλο προϋποθέτει αποτελέσματα, πωλήσεις και αγορές. Υπάρχει υπομονή?
Το παρελθόν μας λέει πως δεν υπάρχει. Πόσο άντεξε ο μακροβιότερος τεχνικός διευθυντής?