Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
kos

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από kos »

vs40 έγραψε:Θα πω το παράπονό μου για ίσως την πλειοψηφία των μελών του φόρουμ που λειτουργούν ως σωματοφύλακες του παραλόγου. Βιαριέμαι να παραθέσω παλιά μου ποστ, γράφω εδώ και 15 χρόνια λίγο πολύ τα ίδια, τα αυτονόητα, αυτά που είπε και ΚΑΝΕΙ ο Μπότο. Αν και βαρετά και επαναλαμβανόμενα αυτά που έλεγα, όποτε κάποιος απαντούσε, είχε το στιλάκι, ότι αυτά δε γίνονται, ότι είναι ουτοπικά, ότι χαμηλά συμβόλαια δεν υπάρχουν. Όταν ο ΠΑΟΚ υπέγραφε 3ετή μόνο συμβόλαια και εγώ έκανα κριτική, τότε μου λέγανε ότι σε όλο το ποδόσφαιρο υπογράφουν 3ετή.

Θέλω να μου λύσετε μια απορία: Γιατί; Γιατί; Γιατί φοβάστε την κρητική ακόμη και στα πιο ξεκάθαρα πράγματα; Δεν κάνουμε τον εξυπνάκια, ούτε μέσα από το φόρουμ αιτούμαστε για δουλειά ως ΤΔ στον ΠΑΟΚ. Βιογραφικό έχω και το στέλνω εκεί που θέλω και για τις δουλειές που είναι στα δικά μου/μας μέτρα.

Πραγματικά είμαι χαρούμενος και ήσυχος ότι έχουμε στον ΠΑΟΚ τέτοιο ΤΔ, Ελπίζω να έχετε υπομονή να χτίσει ο ΠΑΟΚ ομάδα σε βάθος χρόνου, και κυρίως εσωτερικά στον ΠΑΟΚ, με 1ο και σημαντικότερο τον Ιβάν. Το πρότζεκτ του Μπότο θέλει χρόνο. Η ανανέωση θα επιτευχθεί το καλοκαίρι του 2023. Ρεαλιστικά πρωτάθλημα να περιμένουμε τη χρονιά 2024/25, γιατί η σεζόν 2023/24 θα είναι το ψήσιμο της μεγάλης ομάδας. Στο ενδιάμεσο δε λέω ότι θα είμαστε για τα μπάζα. Το θέμα είναι ότι αν κρατήσουμε το μοντέλο του Μπότο, απο τη χρονιά 2024/25 και μετά θα χτυπάμε σταθερά πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκές πορείες, ακριβώς όπως τα είπε στη συνέντευξη. Θα υπάρχει σταθερή ανανέωση και υγεία στο κλαμπ, με ακριβότερες πωλήσεις λόγω Ευρώπης. Τέλος, να σημειώσω ότι και ο Μπότο μπορεί να κάνει λάθη, όπως και ο Άρνεσεν, γιατί είναι καινούργιος στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Επιτέλους ο ΠΑΟΚ να κρατήσει ΤΔ για περισσότερα από 5 έτη, ειδικά σε τέτοιο πρότζεκτ - και προπονητή θα πω.
Έτσι είναι.
Στο τριετές την πρώτη χρονιά δείχνεις πράγματα, την δεύτερη ξέρεις την ομάδα έχεις προσαρμοστεί και όταν τελειώσει μπαίνεις στην τελευταία χρόνια του συμβολαίου σου.
Στον ΠΑΟΚ κυριαρχούσε το παράλογο.
Είχε μαλλιασει η γλώσσα μου. Όχι ρήτρες. Το τι μπούρδα λεγόταν δεν περιγράφεται.
Ότι είναι υποχρεωτική, ότι και να μην μπει η ρήτρα ο παίκτης φευγει και η αποζημίωση βγαίνει με κάποιον υπολογισμό. Έβλεπες τον γαύρο να μην βάζει ποτέ ρήτρες και έλεγες τι παίζει ρε πουστη μου.

Αυτό που θέλει να κάνει ο μποτο και ο κάθε μποτο δεν μπορεί να γίνει σε ένα καλοκαίρι. Ούτε σε δύο. Θέλει υπομονή. Πρώτα από όλα από τον Σαββίδη.

Από άποψη αποτελεσμάτων ας πούμε η επανάληψη της προηγούμενης χρονιάς θα ήταν αποτυχία ή επιτυχία?
Νέα ομάδας, μικρότερος μέσος όρος ηλικίας. Υπάρχει υπομονή?

Ο μποτο είναι ξεκάθαρος. Πρωταθλητισμός με πωλήσεις
Αυτό το αυτοτροφοδοτουμενο μοντέλο προϋποθέτει αποτελέσματα, πωλήσεις και αγορές. Υπάρχει υπομονή?

Το παρελθόν μας λέει πως δεν υπάρχει. Πόσο άντεξε ο μακροβιότερος τεχνικός διευθυντής?
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Επί τέλους πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη σε κάποιους ανθρώπους που το αξίζουν
πχ
Σαββίδης, Λουτσεσκου, Μποτο
Σημ. Η σειρά δεν έχει σημασία.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Μηδενα προ του τελους μακαριζε!
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Υπάρχει κι αυτό
««Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου«,
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Vs40, ενώ συμφωνώ στα περισσότερα, κρατάω την ένσταση μου για ένα σημαντικό κομμάτι του σχόλιου σου. Ίσως να θέλεις να μένεις ταπεινός και μετρημένος.
Δεν συμφωνώ με τους χρονικούς ορίζοντες που θέτεις.
Ο Λουτσε έχει τον χρόνο να μπολιασει, να ενσωματώσει όλους τους νέους αθλητές.
Θα υπάρξουν πολλά παιχνίδια έως την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ποιος μας λέει ότι και η κλήρωση των πρώτων αγώνων του θεσμού δεν είναι στα μέτρα μας.
Ποιος λέει ότι ακόμη και σε εκείνα που θα δυσκολευτείς, ΔΕΝ θα έχεις απώλειες.
Γιατί λοιπόν να μην έχουμε φθάσει στις γιορτές και η ομάδα να μην είναι στην κορυφή?
Φαντάσου να κάνεις και δύο διορθώσεις τον Γενάρη.
Ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία.
Να είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύουμε στο πλάνο, έχουμε δύο ποιοτικούς και κατάλληλους ανθρώπους να πάνε την ομάδα ψηλά.
Από φέτος κι όχι από το 24-25.
Ότι κι αν στραβώσει, από την στιγμή που εδώ εμείς καταθέτουμε την εμπιστοσύνη και την πίστη σε αυτό το πλάνο, θα συνεχίζουμε συμπαραστάτες.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

kos έγραψε:
vs40 έγραψε:Θα πω το παράπονό μου για ίσως την πλειοψηφία των μελών του φόρουμ που λειτουργούν ως σωματοφύλακες του παραλόγου. Βιαριέμαι να παραθέσω παλιά μου ποστ, γράφω εδώ και 15 χρόνια λίγο πολύ τα ίδια, τα αυτονόητα, αυτά που είπε και ΚΑΝΕΙ ο Μπότο. Αν και βαρετά και επαναλαμβανόμενα αυτά που έλεγα, όποτε κάποιος απαντούσε, είχε το στιλάκι, ότι αυτά δε γίνονται, ότι είναι ουτοπικά, ότι χαμηλά συμβόλαια δεν υπάρχουν. Όταν ο ΠΑΟΚ υπέγραφε 3ετή μόνο συμβόλαια και εγώ έκανα κριτική, τότε μου λέγανε ότι σε όλο το ποδόσφαιρο υπογράφουν 3ετή.

Θέλω να μου λύσετε μια απορία: Γιατί; Γιατί; Γιατί φοβάστε την κρητική ακόμη και στα πιο ξεκάθαρα πράγματα; Δεν κάνουμε τον εξυπνάκια, ούτε μέσα από το φόρουμ αιτούμαστε για δουλειά ως ΤΔ στον ΠΑΟΚ. Βιογραφικό έχω και το στέλνω εκεί που θέλω και για τις δουλειές που είναι στα δικά μου/μας μέτρα.

Πραγματικά είμαι χαρούμενος και ήσυχος ότι έχουμε στον ΠΑΟΚ τέτοιο ΤΔ, Ελπίζω να έχετε υπομονή να χτίσει ο ΠΑΟΚ ομάδα σε βάθος χρόνου, και κυρίως εσωτερικά στον ΠΑΟΚ, με 1ο και σημαντικότερο τον Ιβάν. Το πρότζεκτ του Μπότο θέλει χρόνο. Η ανανέωση θα επιτευχθεί το καλοκαίρι του 2023. Ρεαλιστικά πρωτάθλημα να περιμένουμε τη χρονιά 2024/25, γιατί η σεζόν 2023/24 θα είναι το ψήσιμο της μεγάλης ομάδας. Στο ενδιάμεσο δε λέω ότι θα είμαστε για τα μπάζα. Το θέμα είναι ότι αν κρατήσουμε το μοντέλο του Μπότο, απο τη χρονιά 2024/25 και μετά θα χτυπάμε σταθερά πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκές πορείες, ακριβώς όπως τα είπε στη συνέντευξη. Θα υπάρχει σταθερή ανανέωση και υγεία στο κλαμπ, με ακριβότερες πωλήσεις λόγω Ευρώπης. Τέλος, να σημειώσω ότι και ο Μπότο μπορεί να κάνει λάθη, όπως και ο Άρνεσεν, γιατί είναι καινούργιος στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Επιτέλους ο ΠΑΟΚ να κρατήσει ΤΔ για περισσότερα από 5 έτη, ειδικά σε τέτοιο πρότζεκτ - και προπονητή θα πω.
Έτσι είναι.
Στο τριετές την πρώτη χρονιά δείχνεις πράγματα, την δεύτερη ξέρεις την ομάδα έχεις προσαρμοστεί και όταν τελειώσει μπαίνεις στην τελευταία χρόνια του συμβολαίου σου.
Στον ΠΑΟΚ κυριαρχούσε το παράλογο.
Είχε μαλλιασει η γλώσσα μου. Όχι ρήτρες. Το τι μπούρδα λεγόταν δεν περιγράφεται.
Ότι είναι υποχρεωτική, ότι και να μην μπει η ρήτρα ο παίκτης φευγει και η αποζημίωση βγαίνει με κάποιον υπολογισμό. Έβλεπες τον γαύρο να μην βάζει ποτέ ρήτρες και έλεγες τι παίζει ρε πουστη μου.

Αυτό που θέλει να κάνει ο μποτο και ο κάθε μποτο δεν μπορεί να γίνει σε ένα καλοκαίρι. Ούτε σε δύο. Θέλει υπομονή. Πρώτα από όλα από τον Σαββίδη.

Από άποψη αποτελεσμάτων ας πούμε η επανάληψη της προηγούμενης χρονιάς θα ήταν αποτυχία ή επιτυχία?
Νέα ομάδας, μικρότερος μέσος όρος ηλικίας. Υπάρχει υπομονή?

Ο μποτο είναι ξεκάθαρος. Πρωταθλητισμός με πωλήσεις
Αυτό το αυτοτροφοδοτουμενο μοντέλο προϋποθέτει αποτελέσματα, πωλήσεις και αγορές. Υπάρχει υπομονή?

Το παρελθόν μας λέει πως δεν υπάρχει. Πόσο άντεξε ο μακροβιότερος τεχνικός διευθυντής?

Ναι αλλά εδώ έρχεται σε αντιπαράθεση, η περιπτωση Ζαμπα πχ με αγορά 5 εκατ/ιών με 5ετες συμβόλαιο, ρήτρα 20 εκατ/ιών για πώληση και με 1 τραυματισμό χιαστών + μυαλών, που μας βάζει μέσα, το 5ετες πλάνο.
Ήρθε μετά βαΐων και κλάδων, με υψηλό λοστος απόκτησης και μπήκες για τα καλά μέσα.

Για να μην παρεξηγηθώ κι εγώ πιστεύω σε 4ετες συμβόλαιο, αλλά με ξεψαχνισμα πάρα πολύ ενός παίκτη, σε τέτοια ηλικια 19 χρόνων, σε πολλά επίπεδα.
Καλό θα ηταν να έρχεται σε πιο μεγάλη ηλικία, οπως κάνει τώρα ο Μποτο και χωρίς μεγάλο κόστος απόκτησης, έως 2 εκατ/ρια και πολλά είναι.
Με βάση την οικονομική δυνατότητα του ΠΑΟΚ του σήμερα.

ΟΦ. ΤΟΠΙΚ.

ΥΓ. Το τι λέγαμε τότε όλοι μας και τι λέμε σήμερα για τον Ζαμπα, έχει πολλή πλάκα πάντως και ειδικά στα μυαλά, προεξεχοντος εμου πρώτα.
kos

Δημοσίευση από kos »

Πάντως ο μποτο θα τον πουλούσε τον ζαμπα την κατάλληλη στιγμή.
Θα έπαιρνε δύο κουλιατες και θα κρατούσε και ρέστα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Να ξέρεις ο Μποτο θα τον έπαιρνε(αν τον έπαιρνε) , με 2,5 εκατ/ρια κόστος μεταγραφής και ίσως τον πουλούσε στο πικ του και παραπάνω, από ότι τον πήρε.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Maxpaok έγραψε:Vs40, ενώ συμφωνώ στα περισσότερα, κρατάω την ένσταση μου για ένα σημαντικό κομμάτι του σχόλιου σου. Ίσως να θέλεις να μένεις ταπεινός και μετρημένος.
Δεν συμφωνώ με τους χρονικούς ορίζοντες που θέτεις.
Ο Λουτσε έχει τον χρόνο να μπολιασει, να ενσωματώσει όλους τους νέους αθλητές.
Θα υπάρξουν πολλά παιχνίδια έως την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ποιος μας λέει ότι και η κλήρωση των πρώτων αγώνων του θεσμού δεν είναι στα μέτρα μας.
Ποιος λέει ότι ακόμη και σε εκείνα που θα δυσκολευτείς, ΔΕΝ θα έχεις απώλειες.
Γιατί λοιπόν να μην έχουμε φθάσει στις γιορτές και η ομάδα να μην είναι στην κορυφή?
Φαντάσου να κάνεις και δύο διορθώσεις τον Γενάρη.
Ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία.
Να είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύουμε στο πλάνο, έχουμε δύο ποιοτικούς και κατάλληλους ανθρώπους να πάνε την ομάδα ψηλά.
Από φέτος κι όχι από το 24-25.
Ότι κι αν στραβώσει, από την στιγμή που εδώ εμείς καταθέτουμε την εμπιστοσύνη και την πίστη σε αυτό το πλάνο, θα συνεχίζουμε συμπαραστάτες.
Μα αυτό που περιγράφεις το θέλουμε ΟΛΟΙ. ΤΑ ο θέμα είναι αν κάτι στραβωσει πόσο θα στηρίξει ο κόσμος την ομάδα . Κατά κανόνα όλες οι αλλαγές απαιτούν χρόνο. Αυτή την φορά πρέπει να στηρίξουμε το πλάνο που βλέπουμε να ξετυλίγεται μπροστά μας. Ανεξαρτητος βραχυπρόθεσμων αποτελεσμάτων.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αν δε περπατά η φαση οκτωβρη μηνα(και πολυ λεω) τον βλεπω να τον βαφτιζουμε.. Ρεμπε. Ωραια αυτα τα προτζεκτ, προσωπικα τα γουσταρω και το φωναζω χρονια αλλα ο Μπαμπης ο Σουγιας απ την Επταλοφο δυσκολα θα τ αντεξει
Υπομονη δεν.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Περιέργως όταν ο κόσμος βλέπει καλές επιλογές δηλαδη καλούς παίκτες, μια στιβαρή ομάδα προπονητή, καλό ποδόσφαιρο τότε δείχνει ανοχή, στηρίζει.
Έγραψα περιέργως γιατί συνήθως ο όχλος, η μάζα εύκολα παρασύρεται σε γρήγορες, βιαστικές και ψεύτικες εντυπώσεις.
Θυμάμαι την ομάδα σαντος. Ένα γκολ με το ζόρι.
Έναν Τσιρίλο να πετά την μπάλα στην κερκίδα.
Σναουτσερ μέχρι το κέντρο. Αλλά είχε νεύρο, πείσμα, κάποιες προσωπικότητες και κυρίως ο κόσμος είχε όραμα.
Αν του δώσεις τέτοια χαρακτηριστικά τότε υπομένει και την αστοχία.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ναι αλλα φοραγε.. καφε δερματινο, κάπνιζε στα κρυφά.. One of us
Ο Ζαφείρης, αν εξαιρεσεις τα δοντια, ειναι πολυ clean cut
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

kataramenos5 έγραψε:Αν δε περπατά η φαση οκτωβρη μηνα(και πολυ λεω) τον βλεπω να τον βαφτιζουμε.. Ρεμπε. Ωραια αυτα τα προτζεκτ, προσωπικα τα γουσταρω και το φωναζω χρονια αλλα ο Μπαμπης ο Σουγιας απ την Επταλοφο δυσκολα θα τ αντεξει
Υπομονη δεν.

Αυτό δεν κόπηκε ποτε, αυτό πάντα θα υπάρχει, ακόμη και σε καλές περιόδους που έπαιζε η ομάδα.

Απλώς τότε δεν μπαίνεις να γράφεις πολυ(στην καταιγίδα που θα έρθει, πιστεύω να αργήσει) και βρίσκεις την υγεία σου εκείνο το διάστημα.

Είμαστε και νέοι είπαμε, πρέπει να προσέχουμε.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Το ποδόσφαιρο σαν θέαμα ταιριάζει με τις τέχνες.
Ταιριάζει πχ ακόμη και με το περιεχόμενο της τηλεόρασης.
Ή πλειοψηφία των τηλεθεατών ακολουθεί την ρεκλαμα. Αυτό που του προσφέρουν, χαμηλής ποιότητας έργα αλλά με μεγάλη τηλεθέαση.
Δεν αναγνωρίζουν την φτώχεια ή απλά την αποδέχονται. Όταν όμως υπάρξει κάτι πραγματικά όμορφο, ποιοτικό το ακολουθεί.
Δεν παρακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια τηλεόραση. Θυμάμαι όμως κάποια παραδείγματα.
Να βαράνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης τα πρωινά, φθηνά προγράμματα και συνάμα το ίδιο υψηλά νούμερα το σήριαλ "βαμμένα κόκκινα μαλλιά "
Μεγάλο κομμάτι των τηλεθεατών ήταν το ίδιο με των πρωινών.
Μου ήρθε τώρα στο μυαλό... σίγουρα πολλά κι άλλα και ίσως εξίσου ή καλύτερα
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φίλε κατα5, πολλά λέγαμε, αρκετά δεν μας άρεσαν αλλά υπήρχε συνοχή, αγάπη, γενική σύμπνοια, δέσιμο, αυτοσυγκράτηση από την άλλη.
Δεν είναι κακό να έχεις απόψεις, να μην συμφωνείς πλήρως, να έχεις τις ενστάσεις σου.
Το θέμα είναι πως τις διατυπώνεις και κυρίως όταν το κλίμα είναι θετικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”