Olaf Rebbe
Re: Olaf Rebbe
Το θεμα μας ομως δεν ειναι να κατανοησουμε αν ο Τσολακ ηταν πρώτη λυση στα φορα ή λυση αναγκης, αλλα γιατι ηταν λυση σε καθε περιπτωση.
Γιατι θεωρηθηκε οτι μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ.
Γιατι θεωρηθηκε οτι μπορει να αντικαταστησει σε καλυτερο επιπεδο τον Ακπομ
Και γιατι κριθηκε πως αξιζει τα 3μιση μυρια.
Και τελος ποιος τα έκρινε ολα αυτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσο πιο γρήγορα καταλάβεις ότι στο ποδόσφαιρο είναι χρηματιστήριο και ότι ακόμα και αμαζον ή Τέσλα να αγοράσεις μπορεί αύριο να χάσεις αξία της επένδυσης σου. Αν αυτό γίνεται στα blue chips φαντάσου τι γίνεται στα Penny Stocks που κινούμαστε εμείς.
Όπως μπορείς να βρεις έναν Γιαννούλη που με 2 κατοστάρικα αγορά θα σου φέρει 5-6 εκατομμύρια πώληση και αγωνιστικών επιτυχιων, έτσι μπορεί να πάρεις τον Χ εσιτι και να σου βγει φούσκα και να τα χάσεις ολα
Όπως μπορείς να βρεις έναν Γιαννούλη που με 2 κατοστάρικα αγορά θα σου φέρει 5-6 εκατομμύρια πώληση και αγωνιστικών επιτυχιων, έτσι μπορεί να πάρεις τον Χ εσιτι και να σου βγει φούσκα και να τα χάσεις ολα
- sourmenetes
- Moderator
Το να αποτύχει μια μεταγραφη(αν και θεωρώ πως λίγο ακόμα πρέπει να περιμένουμε) είναι στα λογικά πλαίσια.
Τωρα ποιος τον έκρινε, ποιος το ενέκρινε και όλα όσα ρωτάς δε νομίζω παγκοσμίως καποια ομάδα να καθεται να τ αναλύει.
Μπορεί να ήταν η πέμπτη λύση, μπορεί να φάγαμε πόρτες μπορεί μπορεί πολλά μπορεί...
Αυτά τα γνωρίζουν εντός της ομάδας. 1
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τωρα ποιος τον έκρινε, ποιος το ενέκρινε και όλα όσα ρωτάς δε νομίζω παγκοσμίως καποια ομάδα να καθεται να τ αναλύει.
Μπορεί να ήταν η πέμπτη λύση, μπορεί να φάγαμε πόρτες μπορεί μπορεί πολλά μπορεί...
Αυτά τα γνωρίζουν εντός της ομάδας. 1
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade θες να εξηγείς πως συνδέεται η Μαρούπα με την αποτυχημένη μεταγραφική περίοδο που πέρασε γιατί κάπου σε έχασα;
Δεν έχει να κάνει με αποτυχημένη ( πολύ νωρίς για να κρίνουμε) μεταγραφική περίοδο, αλλά με χαμηλά μισθολογικά ταβάνια.
Είναι πράγματα όμως που δεν γίνεται να γραφτούν δημοσια
Γιατί ο συνδυασμός γερμανικής ποδοσφαιρικής παιδείας και 1ος σκόρερ στο κροατικό πρωτάθλημα θεωρήθηκε επαρκής.Gospi έγραψε:Το θεμα μας ομως δεν ειναι να κατανοησουμε αν ο Τσολακ ηταν πρώτη λυση στα φορα ή λυση αναγκης, αλλα γιατι ηταν λυση σε καθε περιπτωση.
Πάμε παρακάτω.
Εγω δυστυχως δεν μπορω να δεχθω τπτ απο ολα αυτα. Ουτε την πιθανοτητα να βγει φουσκα δεχομαι. Ουτε οτι φαγαμε προλογο απο την σχολη απο την οποια προερχεται και τα γκολ π εβαλε στην Κροατια.
Οταν δινεις 3μιση μυρια ενω εχεις τον βραχνα του ffp και μαλιστα οταν αυτα τα 3μιση ειναι το μεγαλυτερο ποσο π εχεις δωσει ποτε για μεταγραφη. Και οταν εχει προηγηθει μια ψυχρολουσια με Εσιτι. Τοτε απαιτω επιτυχια 100% και ξεψαχνισμα μεχρι τελους. και οχι βιαστικες αποφασεις ελαφρα τη καρδια...
Τεσπα, ας δουμε πως θα παει και αυτη η μεταγραφικη μηπως αλλαξουν τα δεδομενα...
Οταν δινεις 3μιση μυρια ενω εχεις τον βραχνα του ffp και μαλιστα οταν αυτα τα 3μιση ειναι το μεγαλυτερο ποσο π εχεις δωσει ποτε για μεταγραφη. Και οταν εχει προηγηθει μια ψυχρολουσια με Εσιτι. Τοτε απαιτω επιτυχια 100% και ξεψαχνισμα μεχρι τελους. και οχι βιαστικες αποφασεις ελαφρα τη καρδια...
Τεσπα, ας δουμε πως θα παει και αυτη η μεταγραφικη μηπως αλλαξουν τα δεδομενα...
οταν απο το γερμανικο πρωταθλημα πεφτεις στο κροατικο, η ηλικια σου δεν ειναι νεαρη, κατι συμβαινει...το τι το ειδαμε φετος στον ΠΑΟΚ
Τα υπεραπλουστευτε όλα.
Κρίνετε έναν παίκτη με 500 λεπτά σε μια ομάδα που δεν έκανε ούτε προετοιμασία,που ήρθε για άλλον προπονητή,σε άλλο σύστημα,με άλλες ανάγκες.
Κρίνετε έναν παίκτη με 500 λεπτά σε μια ομάδα που δεν έκανε ούτε προετοιμασία,που ήρθε για άλλον προπονητή,σε άλλο σύστημα,με άλλες ανάγκες.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Σόρρυ αλλά δεν είναι ποδοσφαιρική προσέγγιση αυτή. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που προηλθαν απο χαμηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα και κάνανε παπάδες. Όχι μόνο σε μας αλλά και σε άλλους.Athens έγραψε:οταν απο το γερμανικο πρωταθλημα πεφτεις στο κροατικο, η ηλικια σου δεν ειναι νεαρη, κατι συμβαινει...το τι το ειδαμε φετος στον ΠΑΟΚ
- kataramenos5
Sera διαφορετικα info εχουμε. Μαλλον δλδη. Αν καποιος χ παικτης, επιλογη ΤΔ και προπονητη κοβεται γιατι υπαρχει ταβανι στα 500 δεν ειναι κοψιμο? Τες πα. Το θεμα ειναι οτι 12 χρονια τωρα ψωνιζοντας ΤΔ απ το πανω ραφι(Αρνεσεν) ή τον πατο του βαρελιου(ζησης) τα ιδια πραγματα βλεπουμε. Κι εχουμε δηλωσεις Μιχελ που ελεγε οτι δεν ηθελε Στανο αλλα καποιοι τον εφεραν, Μπρανκο που θελε να φερει ισπανο(κι ηρθε ο πορτογαλος) και Ρεμπε που λεει οτι προτεινουμε και περιμενουμε εγκριση δηλαδη δεν εχουν το ελευθερο ν αποφασισουν. Διαολε φεραμε κυρ Νικο στη θεση του Φρανκ αν εχεις το θεο σου. Κατα τ αλλα φταινε οι ΤΔ οταν δε βγαινουν οι μεταγραφες. Πασο.
Για μενα ισως ειναι η μονη χρονια που υπαρχει σοβαρη δικαιολογια γι αυτα λογω covid, φφπ και εκρεμοτητας αποφασης. Αλλα κραταει χρονια αυτη η κολονια.
Για μενα ισως ειναι η μονη χρονια που υπαρχει σοβαρη δικαιολογια γι αυτα λογω covid, φφπ και εκρεμοτητας αποφασης. Αλλα κραταει χρονια αυτη η κολονια.
Εγώ η μόνη συσχέτηση που βλέπω είναι ότι έφυγε η καύλα του Ιβάν. Γι' αυτό και μειώθηκαν τα συμβόλαια, γι' αυτό και αλωνίζουν οι Μαρούπες, γι' αυτό και ο γιώργης ανεβάζει τον σκύλο του ενώ ο Ιβάν δεν πήγε γήπεδο ούτε όταν παίζαμε στο Κράσνονταρ.renegade έγραψε:Δεν έχει να κάνει με αποτυχημένη ( πολύ νωρίς για να κρίνουμε) μεταγραφική περίοδο, αλλά με χαμηλά μισθολογικά ταβάνια.
Με τον Ιβάν στην Θεσσαλονίκη, καυλωμένο σε σημείο να ορμάει στο γήπεδο με το πιστόλι στη ζώνη σαν να μην τον νοιάζει τίποτα, θα πηγαίναμε για το τρίτο πρωτάθλημα φέτος σερί, τέταρτο με το κλεμμένο.
Σωστό αυτό που λεει ο Κατ στην ουσία του.
Γκίκα αυτό το χαζολόγημα το έχεις πει 50 φορές, και τις 51 ήταν λάθος
Γκίκα αυτό το χαζολόγημα το έχεις πει 50 φορές, και τις 51 ήταν λάθος
Όχι φίλτατε Κε Olaf Rebbe, αυτή την φορά δεν θα χάσω 1-2-3 ώρες από την καθημερινότητα μου για να με "ενημερώσετε".
Και δεν θα το κάνω για τον απλό λόγο ότι δεν είστε ικανός να με "ενημερώσετε", διότι απλά δεν γνωρίζετε. Όπως εσείς παραδεχθήκατε πριν 2-3 μήνες δεν μπορείτε να αποφασίσετε για τίποτα από μόνος σας, χωρίς την τελική έγκριση της οικογένειας Σαββίδη όπως αναφέρατε 2 φορές τότε. Μάλιστα ίσως να ήταν και τα μοναδικά ειλικρινή λόγια σας. Όλα τα υπόλοιπα περί του "εκείνος ήθελε, αλλά εγώ τον απέτρεψα" κ.λ.π., κ.λ.π. τα αφήνω στην ιστορία.
Βέβαια πρέπει να γνωρίζετε ότι το παραμύθι περί ανάμειξης, τελικής έγκρισης, κακής διαχείρισης, χαμηλών συμβολαίων και άλλων, από τον Ιβάν Σαββίδη έχει τα όρια του. Λόγω και της γελοίας επικαιρότητας έχω να πω ότι το έχουμε ξεφτιλίσει πια με τον Ιβάν. Αφήνουμε τον σωτήρα του ΠΑΟΚ να χλευάζεται από εγκληματίες του κοινού ποινικού, από κλόουν, από επιχειρηματίες του κ@@ου που χρωστούν σε όποιον αναπνέει, από αγράμματους νταήδες σαν να ήταν ο τελευταίος ληστής.
Δεν έχω πολύ όρεξη γι' αυτό κλείνω με μια δήλωση και μια ερώτηση.
Κε Olaf Rebbe αποτύχατε παταγωδώς μέχρι στιγμής, δεν προσφέρατε το παραμικρό στον ΠΑΟΚ μας έως τώρα.
Αλήθεια να σας ρωτήσω κάτι απλό. Ισχυριζόμαστε και λέμε, ότι οι φόλες που μας ταΐσατε ήταν λόγω του χαμηλού Budget. Ε πόσο χαμηλό πια ήταν αυτό το budget. Δεν δίνει δα ο άνθρωπος και συμβόλαια των 180-200000ε. Είστε σίγουρος ότι με τα ίδια χρήματα δεν μπορούσατε να προσφέρατε πολύ περισσότερα; Είστε υπερήφανος από την τεχνική διοίκηση της Ομάδας; Επίσης θα μπορούσατε να ισχυριστείτε ότι είχατε πραγματικά μια σοβαρή μελέτη με εναλλακτικές στα οικονομικά μέτρα του ΠΑΟΚ (τα οποία γνωρίζατε πολύ καλά), τα οποία προτείνατε στον Σαββίδη με πίστη στη μελέτη σας και ο κακός Σαββίδης τα απέρριψε από εγωισμό και ενάντια στο συμφέρον του;
Όχι Κε Olaf Rebbe αυτή την φορά δεν θα σας παρακολουθήσω.
Και δεν θα το κάνω για τον απλό λόγο ότι δεν είστε ικανός να με "ενημερώσετε", διότι απλά δεν γνωρίζετε. Όπως εσείς παραδεχθήκατε πριν 2-3 μήνες δεν μπορείτε να αποφασίσετε για τίποτα από μόνος σας, χωρίς την τελική έγκριση της οικογένειας Σαββίδη όπως αναφέρατε 2 φορές τότε. Μάλιστα ίσως να ήταν και τα μοναδικά ειλικρινή λόγια σας. Όλα τα υπόλοιπα περί του "εκείνος ήθελε, αλλά εγώ τον απέτρεψα" κ.λ.π., κ.λ.π. τα αφήνω στην ιστορία.
Βέβαια πρέπει να γνωρίζετε ότι το παραμύθι περί ανάμειξης, τελικής έγκρισης, κακής διαχείρισης, χαμηλών συμβολαίων και άλλων, από τον Ιβάν Σαββίδη έχει τα όρια του. Λόγω και της γελοίας επικαιρότητας έχω να πω ότι το έχουμε ξεφτιλίσει πια με τον Ιβάν. Αφήνουμε τον σωτήρα του ΠΑΟΚ να χλευάζεται από εγκληματίες του κοινού ποινικού, από κλόουν, από επιχειρηματίες του κ@@ου που χρωστούν σε όποιον αναπνέει, από αγράμματους νταήδες σαν να ήταν ο τελευταίος ληστής.
Δεν έχω πολύ όρεξη γι' αυτό κλείνω με μια δήλωση και μια ερώτηση.
Κε Olaf Rebbe αποτύχατε παταγωδώς μέχρι στιγμής, δεν προσφέρατε το παραμικρό στον ΠΑΟΚ μας έως τώρα.
Αλήθεια να σας ρωτήσω κάτι απλό. Ισχυριζόμαστε και λέμε, ότι οι φόλες που μας ταΐσατε ήταν λόγω του χαμηλού Budget. Ε πόσο χαμηλό πια ήταν αυτό το budget. Δεν δίνει δα ο άνθρωπος και συμβόλαια των 180-200000ε. Είστε σίγουρος ότι με τα ίδια χρήματα δεν μπορούσατε να προσφέρατε πολύ περισσότερα; Είστε υπερήφανος από την τεχνική διοίκηση της Ομάδας; Επίσης θα μπορούσατε να ισχυριστείτε ότι είχατε πραγματικά μια σοβαρή μελέτη με εναλλακτικές στα οικονομικά μέτρα του ΠΑΟΚ (τα οποία γνωρίζατε πολύ καλά), τα οποία προτείνατε στον Σαββίδη με πίστη στη μελέτη σας και ο κακός Σαββίδης τα απέρριψε από εγωισμό και ενάντια στο συμφέρον του;
Όχι Κε Olaf Rebbe αυτή την φορά δεν θα σας παρακολουθήσω.
- ΑποστόληςΑ
Αν η ομάδα δεν είναι καλά οικονομικά δεν μπορεί να καταφέρει τίποτε. Ειδικά τώρα, στην περίοδο λιτότητας που ζούμε. Το πρώτο λοιπόν που πρέπει να καταφέρουμε, για να πετύχουμε τους στόχους μας, είναι η επιβίωσή μας.