6. Χάρης Τσιγγάρας
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
Αφού λοιπόν ένα παικτακι που ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ ζει στη πόλη είναι ΠΑΟΚ κ πήγαινε κ στο γήπεδο ως θεατής (πχ τζολης) ν παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα ,είναι το ίδιο με τον εσιτι απλά κ μόνο επειδή έχει συμβόλαιο κ πληρώνεται,εμείς όλοι είμαστε σχιζοφρενείς διότι τρώμε τα σωθικά μας για επαγγελματίεςπ το μόνο π τους ενδιαφέρει είναι ο τραπεζικός τους λογαριασμός όταν γεμίζει είναι χαρούμενοι χάνει κερδίσει η ομάδα και δεν έχουν ιδέα για το τι πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ
Στο βωμό της λουτσεσκολαγνειας αντιλαμβάνομαι ότι μαλλον όλα σφάζονται κ έχω την αίσθηση ότι δε θα μας βγει σε καλό
Κ γιατί ν ανανεώσει ;; Για ν κάθεται στον πάγκο ν βλέπει κάποιον εσιτι ν παίζει κ ν ακριβό πληρώνεται ;
Στις προπονήσεις κάποτε ήταν κ ο μισιτς κ δεν έπαιζε
Εγω θυμαμαι κ δεν αναιρείται αυτό ότι πέρσι από ένα σημείο κ μετά κ στα φιλικά ο τσιγγαρας έβγαζε μάτια κ η πλειοψηφία εδώ είχε άλλη άποψη για την αξία του ..λογικά τα ποστ υπάρχουν ακόμα εδώ
Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι αυτό π συμβαίνει κ τη στροφή 180 μοιρών π οφείλεται
Στο βωμό της λουτσεσκολαγνειας αντιλαμβάνομαι ότι μαλλον όλα σφάζονται κ έχω την αίσθηση ότι δε θα μας βγει σε καλό
Κ γιατί ν ανανεώσει ;; Για ν κάθεται στον πάγκο ν βλέπει κάποιον εσιτι ν παίζει κ ν ακριβό πληρώνεται ;
Εγω θυμαμαι κ δεν αναιρείται αυτό ότι πέρσι από ένα σημείο κ μετά κ στα φιλικά ο τσιγγαρας έβγαζε μάτια κ η πλειοψηφία εδώ είχε άλλη άποψη για την αξία του ..λογικά τα ποστ υπάρχουν ακόμα εδώ
Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι αυτό π συμβαίνει κ τη στροφή 180 μοιρών π οφείλεται
Το γεγονός πως έχουμε πολύ μεγάλο μέσο όρο ηλικίας είναι πρόβλημα για την ομάδα. Αυτό λύνεται με σταδιακή ανανέωση στις μεταγραφικες περιόδους. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως πρέπει να παίξει οποιοσδήποτε με μόνο κριτήριο ότι είναι νεαρός και από τις ακαδημίες. Ο Τσιγγαρας είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης, έχει κάποια καλά στοιχεία όπως τα τρεξίματα και το ποδοσφαιρικό θράσος, αλλά αν δεν δεσμευτεί μακροχρόνια στην ομάδα τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να επενδύσει η ομάδα πάνω του.15_50 έγραψε:Είμαστε στην 9η θέση ανάμεσα σε 370 ομάδες (περίπου), των πρώτων 20 πρωταθλημάτων της κατάταξης της UEFA σε ποσοστό παικτών 31+.
Οι 10 από τους 30 παίκτες μας (33,3%), είναι άνω των 31 ετών (Μ.Ο. 32,5 έτη) , όταν βάσει στατιστικών, στην χειρότερη θα έπρεπε να είναι στο 15%, δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε 5 στους 30.
Την χρονιά που πήραμε το νταμπλ, άνω των 31 ετών ήταν οι 7/30 ποσοστό 23,3% (Μ.Ο. 31,7 έτη), όταν βάσει στατιστικών εκείνης της χρονιάς, στην χειρότερη ήταν 20%, δηλαδή κανονικά θα έπρεπε να είχαμε 6 στους 30.
Βλέπουμε δηλαδή το εξής παράδοξο, ενώ ο Μ.Ο. των παικτών στην Ευρώπη που είναι άνω των 31 ετών κάθε χρόνο πέφτει, στον ΠΑΟΚ συμβαίνει το αντιστρόφως ανάλογο, όλο και ανεβαίνει.
Το παραπάνω είναι τροφή για σκέψη για όσους κάνουν όνειρα για τίτλους και άλλα τέτοια όμορφα.
Πλην του κυπέλλου που μπορεί να είναι ένας ρεαλιστικός στόχος, οτιδήποτε άλλο προκύψει (που δεν θα προκύψει) θα είναι έκπληξη μεγαλύτερη από αυτή της κατάκτησης του EURO από την Ελλάδα.
Υ.Γ. Μην διανοηθεί κανένας να αναφέρει την Ίντερ των 600 εκατομμυρίων εμπορικής αξίας ως αντεπιχείρημα, γιατί θα γελάσω πολύ.
Όποιος θέλει μπορεί να συγκρίνει μαζί μας τον Άρη, που είναι και συγκάτοικός μας στην 9η θέση της προαναφερόμενης κατάταξης της UEFA.
Γενικά οι νεαροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες πρέπει να το δουν αλλιώς. Ο ΠΑΟΚ επενδύει πάνω τους δίνοντας τους τις καλύτερες συνθήκες στην Ελλάδα για να αναπτυχθούν, προσφέρει συμβόλαια που στις περισσότερες ομάδες της χώρας δεν θα πάρουν ούτε οι πρωτοκλασατοι, δεν γίνεται να είναι αποδεκτό στα 19 να έρχεται ο Τσιγγαρας με το μάνατζερ και να απαιτεί να παίξει. Το ρόλο στην ομάδα πρέπει να τον κερδίσει όχι να τον απαιτήσει. Δεν μπορεί ο Τσιγγαρας να λέει θα κάνουμε συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο για να σας δω. Ο ΠΑΟΚ υπάρχει 95 χρόνια και εσύ είσαι ποδοσφαιριστης έναν, ο ΠΑΟΚ σε τεστάρει αν του κάνεις.
Για την διαχείριση των παιδιών από τις ακαδημίες η συζήτηση μπορεί να γίνει τεράστια, τι κάνουμε σωστά και τι λάθος, όμως ο Τσιγγαρας φέρνει τον εαυτό του σε δύσκολη θέση.
Θα πω μόνο το εξής. Το επιχείρημα του Τσιγγαρα είναι πως θα αναπτυχθω αν δεν παίξω (αυτό ήταν την προηγούμενη φορά δηλαδή). Η απάντηση θα έπρεπε να είναι η εξής. Στην ελπίδων πολλές φορές στο έξι οκτώ ο Τσιγγαρας παίζει μαζί με τον αδερφό του που είναι στο Αγρίνιο συχνά βασικός. Υπάρχει κανένας να πιστεύει πως ο αδερφός του έγινε καλύτερος από το Χάρη επειδή έπαιξε τριάντα παιχνίδια με το Αγρίνιο? Ο Χάρης έγινε καλύτερος παίκτης που προπονούνταν σε υψηλότερο επίπεδο με καλύτερους παίκτες και πήρε εικόνες από σβαμπ από Μαουρισιο από Μισιτς. Τις αφομιωσε? Κέρδισε. Τις προσπέρασε? Δεν θα κάνει καριέρα. Πρέπει να πείσει στις προπονήσεις τον Λουτσεσκου και να αφήσει (αν τα πιστεύει) τα γιατί ο Εσιτι και όχι εγώ, και αν αδικείται (που σίγουρα δεν αδικείται τουλάχιστον όχι από πρόθεση) να προσπαθήσει περισσότερο. Μόνο αυτός ο δρόμος υπάρχει για την καταξίωση, και μόνο αυτός πρέπει να υπάρχει.
- NikLiverpool
ariskatiforos έγραψε:Αφού λοιπόν ένα παικτακι που ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ ζει στη πόλη είναι ΠΑΟΚ κ πήγαινε κ στο γήπεδο ως θεατής (πχ τζολης) ν παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα ,είναι το ίδιο με τον εσιτι απλά κ μόνο επειδή έχει συμβόλαιο κ πληρώνεται,εμείς όλοι είμαστε σχιζοφρενείς διότι τρώμε τα σωθικά μας για επαγγελματίεςπ το μόνο π τους ενδιαφέρει είναι ο τραπεζικός τους λογαριασμός όταν γεμίζει είναι χαρούμενοι χάνει κερδίσει η ομάδα και δεν έχουν ιδέα για το τι πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ
(εμείς όλοι είμαστε σχιζοφρενείς διότι τρώμε τα σωθικά μας για επαγγελματίεςπ το μόνο π τους ενδιαφέρει είναι ο τραπεζικός τους λογαριασμός όταν γεμίζει είναι χαρούμενοι χάνει κερδίσει η ομάδα και δεν έχουν ιδέα για το τι πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ)
Αυτή είναι η έννοια του οπαδού. Τρελαίνεσαι με μια ιδέα που στην πραγματικότητα δε σου προσφέρει κάποιο υλικό όφελος, το αντίθετο. Σου δινει όμως συναισθήματα και γι αυτό το κάνεις.
(Αφού λοιπόν ένα παικτακι που ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ ζει στη πόλη είναι ΠΑΟΚ κ πήγαινε κ στο γήπεδο ως θεατής (πχ τζολης) ν παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα ,είναι το ίδιο με τον εσιτι απλά κ μόνο επειδή έχει συμβόλαιο κ πληρώνεται)
Μην το επικεντρώνεις στον Εσίτι. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε για το τι παίκτης ειναι ο Εσίτι και τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Υπάρχει όμως ένας επαγγελματίας προπονητής στην ομάδα που παίρνει ένα σκασμό λεφτά και έχει αποδείξει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει για να παίρνει αυτές τις αποφάσεις. Αν θεωρεί ότι δεν του κάνει ο Τσιγγάρας και ο κάθε Τσιγγάρας τότε σορρυ αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είμαι λίγος για να τον κρίνω. Με την ίδια έννοια που θα θεωρούσα λίγο τον Λουτσέσκου αν ερχόταν να μου κάνει υποδείξεις στην δικιά μιου δουλειά. Και ναι το να λέμε ότι καποιος πρέπει να παίζει μόνο και μόνο επειδή βγήκε απο τις ακαδημίες είναι λάθος.
Με αυτή τη λογική αν ήταν τρελλαμένο παοκτσάκι θα ανανέωνε για πάνω απο δύο χρόνια για να αποδείξει με τη δουλειά του την αξία του.
Καμία Λουτσεσκομανία. Καρφί δε μου καίγεται ποιός είναι προπονητής και ποιοι παίζουν. Απαιτώ να αποδίδουν και να αξίζουν αυτά που πληρώνονται. Και ναι για μένα ο Εσίτι σαφώς και παίρνει παραπάνω απο αυτά που αποδίδει. Αλλά ένα λάθος δε διορθώνεται με άλλο.
Αυτό ακριβώς που αναφέρεις ως συλλογισμό είναι αυτό που θα καταστρέψει τον Τσιγγαρα αν το υιοθετήσει. Ας μην ανανεώσει να ακολουθήσει το παράδειγμα του τσανδαρη της Λαμίας και του Δημητρίου που έφυγε από εμάς να πάει στη βασιλεια και τώρα 23 χρονών παίζει στον πανσεραικο.ariskatiforos έγραψε:Αφού λοιπόν ένα παικτακι που ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ ζει στη πόλη είναι ΠΑΟΚ κ πήγαινε κ στο γήπεδο ως θεατής (πχ τζολης) ν παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα ,είναι το ίδιο με τον εσιτι απλά κ μόνο επειδή έχει συμβόλαιο κ πληρώνεται,εμείς όλοι είμαστε σχιζοφρενείς διότι τρώμε τα σωθικά μας για επαγγελματίεςπ το μόνο π τους ενδιαφέρει είναι ο τραπεζικός τους λογαριασμός όταν γεμίζει είναι χαρούμενοι χάνει κερδίσει η ομάδα και δεν έχουν ιδέα για το τι πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ
Τα μεγαλύτερα ταλέντα στα 17 18 στην Ελλάδα είναι κατά σειρά οι Κουτσιας Ντελιας Σουρλης (αμυντικό χαφ στο γαυρο). Και οι τρεις εξαιρετικοί με τεράστια προοπτική, σπάνια ταλέντα. Ποτέ δεν άκουσα ως υπόνοια να αναφερθεί ότι ο Σουρλης είπε γιατί να παίξει ο μπουχεσαλακης και όχι εγώ. Αυτό πρέπει να κοιτάξει ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του.
Αν έχεις θέμα με τον Λουτσεσκου (δικαίωμα σου) καντου κριτική, όμως μην δίνεις δίκιο σε συμπεριφορές που κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ.
Και τι πάει να πει να βλέπει τον Εσιτι να παίζει και να ακριβό πληρώνεται. Τι νομίζεις ότι παίρνει ο Τσιγγαρας βασικό μισθό? Τα λεφτά που πήρε για ενάμιση χρόνο εμείς θα τα βγάλουμε σε 20.
Δεν επικεντρώνω στον εσιτι αλλά τη δεδομένη στιγμή αυτή είναι η κατάσταση
Κ δεν έχω κάποια εμμονή με το παλληκάρι
Ίσα ίσα ότι μπορεί δίνει …το ότι έχει αναχθεί σε βασική μονάδα δε φταίει αυτός ούτε κ για το συμβόλαιο του
Κ εννοείται πως αν τη θέση του τσιγγαρα την έτρωγε ο μισιτς δε θα έλεγα κουβέντα
Τη συγκεκριμένη στιγμή όμως τη τρώει ο εσιτι π το θεωρώ τέρμα αδικο ποδοσφαιρικά
Οσο για τα συμβόλαια το ρόλο τ οπαδού κλπ καλό ν υπΑρχει ισορροπία κ σύνθεση
Καλό είναι ν υπάρχουν κ μονάδες π δεν είναι ουρανοκατέβατες κ υπάρχει κάποια ευκολότερη συσχέτιση με το κλαμπ με τον ένα η άλλο τρόπο
Άλλωστε περιποιεί κ ποδοσφαιρική τιμή μια ομάδα να παράγει κ να βασίζεται σε δικά της προϊόντα κ μετέπειτα έχει κ οικονομικά ωφέλη …
Ο στόχος άλλωστε δεν ειναι ν γίνουμε αυτάρκης σαν σύλλογος ;;
Απ οποία πλευρά κ να το εξετάσουμε αυτό π συμβαίνει ειναι λάθος
Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω προσωπικά με τον εσιτι ούτε τον κατηγορώ για προχτές απλά όπως κ να το κάνουμε δεν ειναι κ η ποιότητα παίκτη π θα κανεις τα στραβα μάτια απέναντι σ οποίο τσιγγαρα π δε παίζει
Κ δεν έχω κάποια εμμονή με το παλληκάρι
Ίσα ίσα ότι μπορεί δίνει …το ότι έχει αναχθεί σε βασική μονάδα δε φταίει αυτός ούτε κ για το συμβόλαιο του
Κ εννοείται πως αν τη θέση του τσιγγαρα την έτρωγε ο μισιτς δε θα έλεγα κουβέντα
Τη συγκεκριμένη στιγμή όμως τη τρώει ο εσιτι π το θεωρώ τέρμα αδικο ποδοσφαιρικά
Οσο για τα συμβόλαια το ρόλο τ οπαδού κλπ καλό ν υπΑρχει ισορροπία κ σύνθεση
Καλό είναι ν υπάρχουν κ μονάδες π δεν είναι ουρανοκατέβατες κ υπάρχει κάποια ευκολότερη συσχέτιση με το κλαμπ με τον ένα η άλλο τρόπο
Άλλωστε περιποιεί κ ποδοσφαιρική τιμή μια ομάδα να παράγει κ να βασίζεται σε δικά της προϊόντα κ μετέπειτα έχει κ οικονομικά ωφέλη …
Ο στόχος άλλωστε δεν ειναι ν γίνουμε αυτάρκης σαν σύλλογος ;;
Απ οποία πλευρά κ να το εξετάσουμε αυτό π συμβαίνει ειναι λάθος
Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω προσωπικά με τον εσιτι ούτε τον κατηγορώ για προχτές απλά όπως κ να το κάνουμε δεν ειναι κ η ποιότητα παίκτη π θα κανεις τα στραβα μάτια απέναντι σ οποίο τσιγγαρα π δε παίζει
Έτσι όπως το αναφέρεις τώρα είναι πολύ πιο σωστό και δύσκολα θα διαφωνούσε κάποιος μαζί σου αν ο Τσιγγαρας είχε υπογράψει μακροχρόνιο συμβόλαιο με την ομάδα και δεν έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι.
- Metagrafakias
15_50 έγραψε:Εγώ αν ήμουν ο "X" Σβάμπ, δεν θα υπέγραφα επέκταση συμβολαίου με λιγότερα χρήματα από αυτά του Εσιτι και ας οδηγούμουν λόγω της απόφασεώς μου αυτής σε ομάδα που θα μου έδινε και λιγότερα από όσα ήδη έπαιρνα, είναι θέμα αυτοεκτίμησης και αξιοπρέπειας.
Αν ήμουν ο "Ψ" Τσιγγάρας και πάλι δεν θα υπέγραφα επέκταση συμβολαίου και αυτή την φορά όχι γιατί θα ήθελα να πάρω τα χρήματα του Εσίτι (όπως αν ήμουν ο Σβάμπ), αλλά γιατί δεν θα δεχόμουν με κανέναν τρόπο να μου στερεί την δυνατότητα να εξελίσσομαι, ένας κατά συνθήκη ποδοσφαιριστής και παράλληλα κάποιοι να με κοροϊδεύουν λέγοντάς μου πως όλα αυτά που βλέπω είναι ενδεδυμένα με τον μανδύα της αξιοκρατίας.
δλδ οποιος παικτης υπαρχει στην ομαδα θα παει με μετρο συγκρισης τον Εσιτι??αυτα ειναι αστεια που λες και δεν γινονται πουθενα σε καμια εταιρεια του κοσμου...επειδη ενας παικτης υπερεκτιμηθηκε λανθασμενα πρεπει να γινει και σε αλλους??αρα και ο Γιαξης που θεωρει τον εαυτο του καλυτερο τουτ Εσιτι να ζητησει 800χιλ...αυτα λεφτα ο Τσιγγαρς δεν θα τα βρει σε καμια ομαδα στην Ελλαδα αν θελει να κανει πισωγυρισμα και να παει σε κανα Παναιτωλικο και σε κανα Ατρομητο και στα 25 του να παραμεινει στασιμος κακο του κεφαλιου του βλεπε Χαριση...οι μισθοι δινοναται αναλογικα βαση ηλικιας,βιογραφικου και ικανοτητων και οχι βαση ποσα παιρνουν οι αλλοι...και ο Μιχαι να ζητησει 1,5εκ το χρονο αν ειναι επειδη ο Χατσεριδη που επαιρνε τοσα ηταν χειοροτερος του...
με αφορμη αυτο που γινεται με τον Τσιγγαρα,θα το ξαναγραψω
δεν γινεται να ξοδευεις γυρω στα δυο μυρια για τις ακαδημιες και να υπαρχουν τετοια φαινομενα
η λυση ειναι απλη,αλλά οι ΔΥ που ασχολουνται,τρομπρουν ασυστολως
υπαρχει μια ιδιαιτεροτητα στα συμβολαια των ανηλικων
μπορεις να παρεις την υπογραφη τους μονο για τρια χρονια
και ερχομαστε στο ζουμι της υποθεσης
εχεις καποιο παιδι στις ακαδημιες ή φερνεις καποιο παιδι απο αλλη ακδημια
πιανεις τον πατερα παρουσια του παιδιου και του λες
πιστευουμε στην αξια του μικρου και θελουμε 3ετες συμβολαιο φυσικα και θα υπογραψει
την επομενη χρονια του λες να υπογραψει καινουριο τριετες κ.ο.κ.
εως οτου ενηλικιωθει,οπότε και ζητας 4-5ετες
αν σε καποια φαση δεν θελησει να ανανεωσει,δικαιωμα του ειναι φυσικα
τον εχεις για 2 χρονια να κανει προπονησεις και δεν παιζει ποτε
τον παιρνεις και σε καμμια αποστολη για το θεαθηναι
και αυτοματα εχεις ενα καλο παραδειγμα για το τι θα γινει, στον επομενο που θα σηκωσει μπαιρακι
να εχεις ενα παιδι απο μωρο,να του παρεχεις ιδανικες συνθηκες εκγυμνασης
προπονητες,γυμναστες,ψυχολογους,διατροφολογους,γιατρους,μηχανηματα που δεν εχουν στην α΄εθνικη
και οταν ερθειη ωρα να εχεις καποιο οφελος,να κρεμεσαι απο τα @@ του μανατζερ ή του πατερα του
δεν ειναι καιοτι καλυτερο,τοσες φορες πιαστηκαμε κωτσοι
οποιος θελει καλως,αλλοιως το μοναστηρι να ειναι καλα και απο καλογέρους.....
δηλ. παιρνεις ενα 11χρονο,επενδυεις 6 χρονια σ΄αυτον,του παρεχεις τα παντα
και μολις ξετσουτσουνιασει στα 17 του σου ερχεται με τον μανατζερ και πουλαει τρελα
ρε σαλτα και κατσε 2 χρονια στα αζητητα και μετα στο καλο
δεν γινεται να ξοδευεις γυρω στα δυο μυρια για τις ακαδημιες και να υπαρχουν τετοια φαινομενα
πιστευουμε στην αξια του μικρου και θελουμε 3ετες συμβολαιο φυσικα και θα υπογραψει
και αυτοματα εχεις ενα καλο παραδειγμα για το τι θα γινει, στον επομενο που θα σηκωσει μπαιρακι
προπονητες,γυμναστες,ψυχολογους,διατροφολογους,γιατρους,μηχανηματα που δεν εχουν στην α΄εθνικη
και οταν ερθειη ωρα να εχεις καποιο οφελος,να κρεμεσαι απο τα @@ του μανατζερ ή του πατερα του
και μολις ξετσουτσουνιασει στα 17 του σου ερχεται με τον μανατζερ και πουλαει τρελα
Έτσι pater, αυτό περίπου λέω και εγώ.
Όσο για το μοναστήρι να είναι καλά, δεν φαντάζεσαι πόσο μέσα είσαι στην περίπτωση του Τσιγγάρα. Ελάχιστοι ίσως θυμούνται ότι ο Τσιγγάρας ξεπετάχτηκε το 2017-2018 στην Κ19 όταν πήρε στα μέσα της χρονιάς τον χρόνο του Χατζηδίμπα που δεν ανανέωνε !!! Και δεν ήταν τότε από τους ιδιαίτερα εκλεκτούς της γενιάς του 2000 αφού την προηγούμενη χρονιά (2016-2017) ήταν από τους ελάχιστους του 2000 που έπαιζε μόνο στην Κ17 και δεν πήρε καθόλου χρόνο στην Κ19 σε αντίθεση με τους συνομίλικους του Λύρατζη, Γκαργκαλατσίδη, Διαμαντή, Δούμτση, Τσαούση, Βουτσά, Μανιώτη, και Γαιτανίδη που έπαιζαν τότε και στην Κ19. Και δεν ήταν ο μόνος. Την ίδια χρονιά (2017-2018) μαζί με τον Τσιγγάρα ξεπετάχτηκε και ο Μιχαηλίδης του 2000 που πήρε στα μέσα της χρονιάς τον χρόνο του Δημητρίου που δεν ανανέωνε!!! Και ο Μιχαηλίδης όπως ακριβώς και ο Τσιγγάρας έπαιζε την προηγούμενη χρονιά μόνο στην Κ17.
Η ζωή κύκλους κάνει ...
Όσο για το μοναστήρι να είναι καλά, δεν φαντάζεσαι πόσο μέσα είσαι στην περίπτωση του Τσιγγάρα. Ελάχιστοι ίσως θυμούνται ότι ο Τσιγγάρας ξεπετάχτηκε το 2017-2018 στην Κ19 όταν πήρε στα μέσα της χρονιάς τον χρόνο του Χατζηδίμπα που δεν ανανέωνε !!! Και δεν ήταν τότε από τους ιδιαίτερα εκλεκτούς της γενιάς του 2000 αφού την προηγούμενη χρονιά (2016-2017) ήταν από τους ελάχιστους του 2000 που έπαιζε μόνο στην Κ17 και δεν πήρε καθόλου χρόνο στην Κ19 σε αντίθεση με τους συνομίλικους του Λύρατζη, Γκαργκαλατσίδη, Διαμαντή, Δούμτση, Τσαούση, Βουτσά, Μανιώτη, και Γαιτανίδη που έπαιζαν τότε και στην Κ19. Και δεν ήταν ο μόνος. Την ίδια χρονιά (2017-2018) μαζί με τον Τσιγγάρα ξεπετάχτηκε και ο Μιχαηλίδης του 2000 που πήρε στα μέσα της χρονιάς τον χρόνο του Δημητρίου που δεν ανανέωνε!!! Και ο Μιχαηλίδης όπως ακριβώς και ο Τσιγγάρας έπαιζε την προηγούμενη χρονιά μόνο στην Κ17.
Η ζωή κύκλους κάνει ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Πέμ 28 Οκτ 2021, 20:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
Απλα συγχαρητηρια για το σχολιο, απλη τεχνογνωσιαprist64 έγραψε:με αφορμη αυτο που γινεται με τον Τσιγγαρα,θα το ξαναγραψω