11.Χρήστος Τζόλης
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Το πιό ώραίο της υπόθεσης είναι οτι απο ότι βλέπω, μάνατζερ είναι ο πατέρας του. Φαίνεται ότι υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ ομάδας και παίκτη, η οποία τον προωθεί σαν πρώτο βιολί και ο ίδιος γουστάρει την ζωή του! 11 γκολάκια ήδη φέτος, σαν εξτρέμ πριν κλείσει τα 18.. Τώρα που τον απελευθερωνει και ο Τσέχος και ο Αμρ απο το διπλομαρκάρισμα, τα 20 για φέτος θα γράψουνε αν όλα πάνε καλά..
Δεν μου άρεσει να τα φουσκώνω, άλλα δεν θυμάμαι εξτρέμ του ΠΑΟΚ να κάνει αυτά που κάνει αυτος. Και βγήκε μέσα απο τα σπλάχνα μας! Δεν περιγράφω άλλο!
Δεν μου άρεσει να τα φουσκώνω, άλλα δεν θυμάμαι εξτρέμ του ΠΑΟΚ να κάνει αυτά που κάνει αυτος. Και βγήκε μέσα απο τα σπλάχνα μας! Δεν περιγράφω άλλο!
- xrictoforoc
Τι να γράψουμε για την πάρτη σου ρε μικρέ... Εξαιρετική εμφάνιση, παντού στο γήπεδο. Έχει αρχίσει να βλέπει όλο το γήπεδο μοιράζει, τρέχει, και κυρίως αρκετοί χώροι παύουν να είναι κενοί εξαιτίας του. Πώς θα γίνει να τον δούμε μια φορά από κοντά; Το είπε και ένα παλικάρι παραπάνω, ότι πάνω απ'όλα αξίζει ο ίδιος να παίξει με τον λαό του ΠΑΟΚ από πίσω του. Αλλά πώς να μην πάει στην Ντόρτμουντ το παιδί; Που κατά την άποψη μου είναι και η ιδανικότερη ομάδα για εκείνον να πάει. Απίστευτα πρότζεκτ και περιπτώσεις σαν τον Χρηστάρα, θα το απογειώσουν το παιδί. Όπως και να έχει, μακάρι να σε απολαύσουμε για όσο περισσότερο μπορούμε και μακάρι κάποια στιγμή να πέφτουν στα πόδια σου μια μια οι προτάσεις. Πριν από αυτό βέβαια δουλειά πολύ! Τα πόδια του δείχνουν πολύ γυμνασμενα πάντως.
ΥΓ: Χώρια όλων των άλλων ο Χρήστος είναι ένα τεράστιο κρας τεστ για την ΠΑΕ. Να δούμε πως θα το διαχειριστεί.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΥΓ: Χώρια όλων των άλλων ο Χρήστος είναι ένα τεράστιο κρας τεστ για την ΠΑΕ. Να δούμε πως θα το διαχειριστεί.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πρώτα θα παίξει δυο χρόνια σε γεμάτη Τούμπα. Και μετά αν θέλει μπορεί να φύγει να δοκιμάσει και στο εξωτερικό
- john4serres
Σωστός.renegade έγραψε:Στο μυαλό σου να έχεις αυτά που έχασες και όχι αυτά που έβαλες.
Ακόμα δεν έχεις φτάσει ούτε στο μισό από αυτό που μπορείς να γίνεις
Ο Χρήστος Τζόλης γράφει ιστορία φτάνοντας τα 12 γκολ στη φετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ, επίδοση που τον φέρνει στην κορυφή των σκόρερ παγκοσμίως σε ηλικίες κάτω των 20 ετών!
Το «Golden Boy» του ΠΑΟΚ λίγες μέρες πριν κλείσει τα 19 του χρόνια συνεχίζει να θαμπώνει τους πάντες με τις ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Ο Τζόλης λίγες μέρες μετά το γκολ του κόντρα στον ΟΦΗ, έσπασε τα κοντέρ στο χθεσινό ματς (20/1) Κυπέλλου με την Λάρισα σημειώνοντας το παρθενικό του χατ-τρικ σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ο νεαρός φορ έφτασε πλέον τα 12 γκολ με τον ΠΑΟΚ στην φετινή σεζόν, αφού έχει σκοράρει 4 τέρματα στο πρωτάθλημα, 3 στο Europa League, 2 στα προκριματικά του Champions League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας.
Πρόκειται για τον κορυφαίο σκόρερ όχι μόνο στα 15 top ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά παγκοσμίως σε ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών.
Επιπρόσθετα μοιράζει 7 ασίστ σε σύνολο 27 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε ότι αφορά την Super League Interwetten έχει πάρει περισσότερες προσπάθειες ακόμα και από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί (38 έναντι 35).
Το wonderkid του ελληνικού ποδοσφαίρου με τα τρία γκολ που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΛ ξεπέρασε τόσο τον 19χρονο Βραζιλιάνο, Ιγκόρ Ζεσούς που αγωνίζεται στη Σαμπάμπ Ντουμπάι (10 γκολ), αλά και το «παιδί-θαύμα» της Σλάβια Πράγας, Αμπντάλα Σίμα με επίσης 10 γκολ.
Ο Τζόλης υπολογίζοντας πάντα τα γκολ που έχει σημειώσει σε όλες τις διοργανώσεις αφήνει επίσης πίσω του, τον 18χρονο εξτρέμ της PSV Αϊντχόφεν, Νόνι Μαντουέκε, αλλά και τον 17χρονο μεσοεπιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Φλόριαν Βιρτς. Αξίζει να σημειωθεί πως στη σχετική λίστα δεν υπολογίζεται το γκολ που πέτυχε με την Εθνική στο φιλικό κόντρα στην Κύπρο που διεξήχθη στη Ριζούπολη τον περασμένο Νοέμβριο.
Αναλυτικά η λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ του κόσμου στην τρέχουσα σεζόν (κάτω των 20 ετών):
Χρήστος Τζόλης (18 ετών) ΠΑΟΚ 27 συμ. / 12 γκολ /7 ασίστ
Ιγκόρ Ζεσούς (19 ετών) Σαμπάμπ Ντουμπάι 22 συμ. / 10 γκολ / 3 ασίστ
Αμπντάλα Σίμα (19 ετών) Σλάβια Πράγας 15 συμ. / 10 γκολ / 2 ασίστ
Βουκ Στρίκοβιτς (18 ετών) Ρούνταρ (Μαυροβούνιο) 19 συμ. / 9 γκολ /1 ασίστ
Ματίας Μάνιλαν (19 ετών) Κουρεσάρε (Εσθονία) 3 συμ./ 8 γκολ
Ντιλαν Μπόργκε (17 ετών) Γιουρόπα (Γιβραλτάρ) 8 συμ./8 γκολ
Νόνι Μαντουέκε (18 ετών) PSV Αϊντχόφεν 22 συμ. /8 γκολ /8 ασίστ
Έρνεστ Μουτσι (19 ετών) Τιρανα 19 συμ. /7 γκολ/ 4 ασίστ
Ντάβίντ Στρέλετς (19 ετών) Σλοβαν Μπρατισλάβας13 συμ. /7 γκολ /2 ασίστ
Λούκα Στανκοφσκι (18 ετών) Ραμποτνίτσκι Σκοπίων (15 συμ. /7 γκολ /2 ασίστ)
Το «Golden Boy» του ΠΑΟΚ λίγες μέρες πριν κλείσει τα 19 του χρόνια συνεχίζει να θαμπώνει τους πάντες με τις ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Ο Τζόλης λίγες μέρες μετά το γκολ του κόντρα στον ΟΦΗ, έσπασε τα κοντέρ στο χθεσινό ματς (20/1) Κυπέλλου με την Λάρισα σημειώνοντας το παρθενικό του χατ-τρικ σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ο νεαρός φορ έφτασε πλέον τα 12 γκολ με τον ΠΑΟΚ στην φετινή σεζόν, αφού έχει σκοράρει 4 τέρματα στο πρωτάθλημα, 3 στο Europa League, 2 στα προκριματικά του Champions League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας.
Πρόκειται για τον κορυφαίο σκόρερ όχι μόνο στα 15 top ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά παγκοσμίως σε ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών.
Επιπρόσθετα μοιράζει 7 ασίστ σε σύνολο 27 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε ότι αφορά την Super League Interwetten έχει πάρει περισσότερες προσπάθειες ακόμα και από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί (38 έναντι 35).
Το wonderkid του ελληνικού ποδοσφαίρου με τα τρία γκολ που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΛ ξεπέρασε τόσο τον 19χρονο Βραζιλιάνο, Ιγκόρ Ζεσούς που αγωνίζεται στη Σαμπάμπ Ντουμπάι (10 γκολ), αλά και το «παιδί-θαύμα» της Σλάβια Πράγας, Αμπντάλα Σίμα με επίσης 10 γκολ.
Ο Τζόλης υπολογίζοντας πάντα τα γκολ που έχει σημειώσει σε όλες τις διοργανώσεις αφήνει επίσης πίσω του, τον 18χρονο εξτρέμ της PSV Αϊντχόφεν, Νόνι Μαντουέκε, αλλά και τον 17χρονο μεσοεπιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Φλόριαν Βιρτς. Αξίζει να σημειωθεί πως στη σχετική λίστα δεν υπολογίζεται το γκολ που πέτυχε με την Εθνική στο φιλικό κόντρα στην Κύπρο που διεξήχθη στη Ριζούπολη τον περασμένο Νοέμβριο.
Αναλυτικά η λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ του κόσμου στην τρέχουσα σεζόν (κάτω των 20 ετών):
Χρήστος Τζόλης (18 ετών) ΠΑΟΚ 27 συμ. / 12 γκολ /7 ασίστ
Ιγκόρ Ζεσούς (19 ετών) Σαμπάμπ Ντουμπάι 22 συμ. / 10 γκολ / 3 ασίστ
Αμπντάλα Σίμα (19 ετών) Σλάβια Πράγας 15 συμ. / 10 γκολ / 2 ασίστ
Βουκ Στρίκοβιτς (18 ετών) Ρούνταρ (Μαυροβούνιο) 19 συμ. / 9 γκολ /1 ασίστ
Ματίας Μάνιλαν (19 ετών) Κουρεσάρε (Εσθονία) 3 συμ./ 8 γκολ
Ντιλαν Μπόργκε (17 ετών) Γιουρόπα (Γιβραλτάρ) 8 συμ./8 γκολ
Νόνι Μαντουέκε (18 ετών) PSV Αϊντχόφεν 22 συμ. /8 γκολ /8 ασίστ
Έρνεστ Μουτσι (19 ετών) Τιρανα 19 συμ. /7 γκολ/ 4 ασίστ
Ντάβίντ Στρέλετς (19 ετών) Σλοβαν Μπρατισλάβας13 συμ. /7 γκολ /2 ασίστ
Λούκα Στανκοφσκι (18 ετών) Ραμποτνίτσκι Σκοπίων (15 συμ. /7 γκολ /2 ασίστ)
Δεν υπάρχει αυτό το ταλέντο.
Δεν ξέρω αν η Ελλάδα έχει βγάλει στη σύγχρονη ιστορία του αθλήματος τέτοιον παίκτη σ' αυτή τη θέση.
Δεν ξέρω αν η Ελλάδα έχει βγάλει στη σύγχρονη ιστορία του αθλήματος τέτοιον παίκτη σ' αυτή τη θέση.
- Sick Bastard
Ισχύει.lamosas έγραψε:Το 3ο παστέλι είναι παγκόσμιας κλάσης.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Όπως και το δεύτερο.
- kataramenos5
Το ερωτημα ειναι ολα αυτα που γραφονται τωρα θα τα διαβαζαμε αν ο ΠΑΟΚ δε ξεμενε απο λυσεις το καλοκαιρι? Αν τον προηγ γεναρη ερχοταν ενας μετριος επιθετικος ως μεταγραφη?
Θα γινοταν ο γιαννουλης ο μιστερ 8 εκατομ αν δε τραυματιζοταν ο Βιερι?
Ποσα χρονια εξαφανιζουμε ταλεντα, δικα μας παιδια, για χαρη καποιων μετριων μεταγραφων?
Θα γινοταν ο γιαννουλης ο μιστερ 8 εκατομ αν δε τραυματιζοταν ο Βιερι?
Ποσα χρονια εξαφανιζουμε ταλεντα, δικα μας παιδια, για χαρη καποιων μετριων μεταγραφων?
- pagotatzis
Ένας πάντα πρέπει να γίνεται κακός !
Θα είμαι εγώ
Λοιπόν μικρέ, είσαι παιχταράς με μεγάλες προδιαγραφές !
Το μέλλον σου ανήκει !
Ευχόμαστε όλοι μας να κανείς καριέρα ανάλογη με τα όνειρα σου !
Κάτω το κεφάλι! Δουλειά ,ξανά δουλειά και ξανά μανα δουλειά !
Εχθές έκανες μια δήλωση όπου εμενα δεν μου έκατσε καλά.
Τι θα πει, ευτυχώς με άφησε μέσα ο Γκαρσια για να κάνω χάτ τρικ ;
Δλδ αν σε έβγαζε θα έκανες μούτρα κατά την αποχώρηση σου ;
Σε ένα ματς πριν πάρεις την μπάλα για βαρέσεις το πέναλτι που έχασες με την Λάρισα είχαμε κερδίσει
πέναλτι και έτρεξες να πάρεις την μπάλα την οποία την πήρε ο Ζηφκοβιτς από τα χέρια σου !
Άμεσος ενοχλήθηκες.εμένα αυτη η φάση δεν μου άρεσε καθόλου !
ΣΕΒΑΣΜΟΣ μικρέ και κάτω το κεφάλι !
Δουλειά δουλειά δουλειά
Θα είμαι εγώ
Λοιπόν μικρέ, είσαι παιχταράς με μεγάλες προδιαγραφές !
Το μέλλον σου ανήκει !
Ευχόμαστε όλοι μας να κανείς καριέρα ανάλογη με τα όνειρα σου !
Κάτω το κεφάλι! Δουλειά ,ξανά δουλειά και ξανά μανα δουλειά !
Εχθές έκανες μια δήλωση όπου εμενα δεν μου έκατσε καλά.
Τι θα πει, ευτυχώς με άφησε μέσα ο Γκαρσια για να κάνω χάτ τρικ ;
Δλδ αν σε έβγαζε θα έκανες μούτρα κατά την αποχώρηση σου ;
Σε ένα ματς πριν πάρεις την μπάλα για βαρέσεις το πέναλτι που έχασες με την Λάρισα είχαμε κερδίσει
πέναλτι και έτρεξες να πάρεις την μπάλα την οποία την πήρε ο Ζηφκοβιτς από τα χέρια σου !
Άμεσος ενοχλήθηκες.εμένα αυτη η φάση δεν μου άρεσε καθόλου !
ΣΕΒΑΣΜΟΣ μικρέ και κάτω το κεφάλι !
Δουλειά δουλειά δουλειά
- paok re niamou
Ολα αυτά τα διθυραμβικά σχόλια είναι για τον Τζολη που μπήκε στο 82 αλλαγή με το σίχαμα ?
Πως να ένιωθε άραγε στον πάγκο και τι σκέψεις έκανε ?
Πως να ένιωθε άραγε στον πάγκο και τι σκέψεις έκανε ?
- bersekeros
Ίσως... ότι πρέπει να ακούει τον προπονητή του, να δουλεύει τις αδυναμίες του και να γίνεται συνεχώς καλύτερος και επιθετικά και αμυντικά και τακτικά, για να βοηθάει την ομάδα και να βελτιώνει συνεχώς τον εαυτό του και να παίρνει πάντα παραπάνω χρόνο.
Αυτό θεωρώ ότι κάνει, με σεμνότητα, υπομονετικότητα, πειθαρχία και μπράβο του.
Αυτό θεωρώ ότι κάνει, με σεμνότητα, υπομονετικότητα, πειθαρχία και μπράβο του.
-
- PAOK_Antarctica
Ότι καλό κάναμε αυτός ήταν μέσα ... σπάσιμο σε Τσέχο , σπάσιμο σε ουαρντα κ παραλίγο αυτογκόλ .. και άλλες πόσες φορές απασχόλησε εκεί παίκτες ..9
- bersekeros
Χρηστάρα....
Οι μεγάλοι παίκτες στα μεγάλα ματς φαίνονται.
Μάθημα το σημερινό. Σκληρό και ζόρικο, αλλά μάθημα.
Οι μεγάλοι παίκτες στα μεγάλα ματς φαίνονται.
Μάθημα το σημερινό. Σκληρό και ζόρικο, αλλά μάθημα.