Μεταγραφές Χειμώνα II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Λοιπόν, έκλεισε το σέντερ μπάκ (Μιχογεβιτς), και πάμε για 6άρι.
Απ᾽ότι φαίνεται ο πρώτος στόχος ήταν όντως ο Κουρμπέλης, αλλά άν δεν κλείσει (πολύ πιθανόν) θα πάμε για τους άλλους που ακούγονται. Προσωπικά, θεωρώ δύσκολο να κρίνουμε τί θα κάνει ο Κουρμπέλης στον ΠΑΟΚ.
Μπορεί να ταιριάξει γάντι, αλλά κανείς δεν μπορεί να πεί τι θα γίνει.
Απ᾽ότι φαίνεται ο πρώτος στόχος ήταν όντως ο Κουρμπέλης, αλλά άν δεν κλείσει (πολύ πιθανόν) θα πάμε για τους άλλους που ακούγονται. Προσωπικά, θεωρώ δύσκολο να κρίνουμε τί θα κάνει ο Κουρμπέλης στον ΠΑΟΚ.
Μπορεί να ταιριάξει γάντι, αλλά κανείς δεν μπορεί να πεί τι θα γίνει.
Πλακα εκανα αδερφε, δεν το εννοουσα. Αν και δε μου γεμισε το ματι το βιντεο αλλα οκHermann έγραψε:Και ποιος θα παίζει ρε συ Dim αν όχι αυτός που φέρνουμε;
Στο Legiamania γράφουν ότι ο Μουλίν είναι highclass αλλά έπαιζε καλά μόνο όταν ήταν να τον δουν για να πάρει μεταγραφή και ότι είχε θέματα με την ομάδα γιατί πίεζε να φύγει μισό χρόνο πριν.
Αλλά πάλι γράφουν ότι είναι πολύ ικανός παίκτης με ακριβείς πάσεις και καλές αντοχές.
Αλλά πάλι γράφουν ότι είναι πολύ ικανός παίκτης με ακριβείς πάσεις και καλές αντοχές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Τρί 30 Ιαν 2018, 21:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο και μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Και εγώ γράφω σπάνια αλλά με αρέσει να σας διαβάζω όλους.
Με άλλους συμφωνώ με άλλους διαφωνώ, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι φανερή η αγάπη μας και η αγωνία μας για τον ΠΑΟΚ.
Αυτά που γράφουν πολλοί είναι και η εκδήλωση αυτής της αγωνίας σαν μια μορφή ψυχοθεραπείας.
Σε κάθε περίπτωση προσωπικά σας θέλω όλους γιατί όλοι μας εκφράζουμε την ιδέα του ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με άλλους συμφωνώ με άλλους διαφωνώ, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι φανερή η αγάπη μας και η αγωνία μας για τον ΠΑΟΚ.
Αυτά που γράφουν πολλοί είναι και η εκδήλωση αυτής της αγωνίας σαν μια μορφή ψυχοθεραπείας.
Σε κάθε περίπτωση προσωπικά σας θέλω όλους γιατί όλοι μας εκφράζουμε την ιδέα του ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετοιμο και το συνθημα μολις φυγειberry έγραψε:Κόντε....και να παρει το 14![]()
![]()

και ερχεται λεει ο κουρμπελης και κανει παπαδες και μετα κανουμε εδω μεσα 23232323 κωλοντουμπες θα φανει στην νεκροψια.
Τι φαση εκει στην Λεγκια μονο ντιβες που σενεχως ψαχνονται για μεταγραφη μαζευουν;Hermann έγραψε:Στο Legiamania γράφουν ότι ο Μουλίν είναι highclass αλλά έπαιζε καλά μόνο όταν ήταν να τον δουν για να πάρει μεταγραφή και ότι είχε θέματα με την ομάδα γιατί πίεζε να φύγει μισό χρόνο πριν.
Μπορεί κάποιος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να αναφέρει κάποια θετικά στοιχεία του Κουρμπελη;
Δε ξέρω, μάλλον.DimitrisS έγραψε:Τι φαση εκει στην Λεγκια μονο ντιβες που σενεχως ψαχνονται για μεταγραφη μαζευουν;Hermann έγραψε:Στο Legiamania γράφουν ότι ο Μουλίν είναι highclass αλλά έπαιζε καλά μόνο όταν ήταν να τον δουν για να πάρει μεταγραφή και ότι είχε θέματα με την ομάδα γιατί πίεζε να φύγει μισό χρόνο πριν.

Οι μισοί είναι έτσι οι μισοί αλλιώς.
Ο κουραμπιες μπορει να κανει τον παπά μόνο τις απόκριες...το καρναβαλι αιντε με το σιχαμα...TheCursed έγραψε:και ερχεται λεει ο κουρμπελης και κανει παπαδες και μετα κανουμε εδω μεσα 23232323 κωλοντουμπες θα φανει στην νεκροψια.
Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Μπορεί να ταιριάξει γάντι ο Κουρμπέλης, και πιστεύω αυτό πιστεύει ο Λουτσέσκου κι επιμένει στον παίκτη. Γενικά κανείς δεν μπορεί να πεί τί θα γίνει πρίν να δούμε τον παίκτη να αγωνίζεται.TheCursed έγραψε:και ερχεται λεει ο κουρμπελης και κανει παπαδες και μετα κανουμε εδω μεσα 23232323 κωλοντουμπες θα φανει στην νεκροψια.
ποιο αρμα μας αδερφε, το τριποντο θελουμε.tsapgeo έγραψε:Όσο εμείς βρίζουμε την διοίκηση , ο Ιβάν έχει αλλάξει τα κόζια στην ΕΠΟ, έχει πάρει με το μέρος του πολλές ΠΑΕ , και έχει τον ΠΑΟΚ πρώτο. Να μην σας κάνει εντύπωση αν τα πάρε δώσε με τον βαζελο είναι στα πλαίσια αυτά, να έρθει δηλαδή πιο κοντά στο άρμα μας. Γι αυτό κρατάω επιφύλαξη και για τον Κουρμπέλη και γιατί ασχολούμαστε ή ασχοληθήκαμε.
Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα μερικοί , πρωτάθλημα δεν παίρνουν οι καλύτερες μεταγραφές.
παντως το οτι και καλα δεν παιρναει απο το μυαλο μας καμια συσχετιση πιθανης μεταγραφης κουρμπελη με το εκτος εδρας ματς την προτελευταια αγωνιστικη ειναι μεγας στρυνθοκαμηλισμος. και καλα αυτα τα κανει μονο ο χοντρος...
δεν λεω οτι θα γινει ντε και καλα αλλα ρε παιδι μου μεγαλη φασαρια για ενα παικτη που δεν εχει καμια σχεση με το επιπεδο μας...
οτι θα'χει πλακα η αποκτηση του και θα ζησουμε καλτ καταστασειςrainmaker έγραψε:Μπορεί κάποιος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να αναφέρει κάποια θετικά στοιχεία του Κουρμπελη;

αθλητικος-δυναμικος κοφτης-στοπερ, δι εντ.
sn0ufel4 έγραψε:Κάνα βιντεο με τον κουρμπελη έχουμε?
Βαλτοι είστε απο το πρωί να φαω μπαν ε;rainmaker έγραψε:Μπορεί κάποιος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να αναφέρει κάποια θετικά στοιχεία του Κουρμπελη;
μια με τον αλλοθρησκο μια τωρα...