97. Λάζαρος Λάμπρου
Re: 11. Λάζαρος Λάμπρου
Με τοσο ακινδυνα εξτρεμ, σε τετοια κατασταση ο πελκας και ακομα του φερονται ετσι.
Επειδή περσι5 τον έβλεπα στην Ολλανδία σε αρκετά ματς μέσα από το Φοξ, είναι κρίμα να μην πάρει παιχνίδια... Είχε ένα μικρό τραυματισμό στην προετοιμασία, ελπίζω να βρει χρόνο μέσα στην ομάδα το παιδί και να αποδείξει το ταλέντο του
SM-G965F
SM-G965F
Συμφωνώ. Πολύ καλές εντυπώσεις από τα περσινά του παιχνίδια. Κι όσοι γράφουν πως το Ολλανδικό πρωτάθλημα έχει άπειρους χώρους, δεν ισχύει ακριβώς αυτό. Απλά δεν έχουν διαιτητές όπως ο σημερινός τραγικός που δεν βγάζουν την γ@μημένη τη σφυρίχτρα από το στόμα τους. Και για ύπνο με τη σφυρίχτρα θα πέφτει αυτός. Ο Λάμπρου έχει την ατομική ενέργεια και ντρίπλα και σε κλειστό χώρο που δεν έχουν οι Λημνιός και Jaba. Ελπίζω να του δοθούν κάποιες ευκαιρίες.
με αυτον τον ζαμπα δεν γινεται να μην παρει μιση ευκαιρια.. απλα δεν γινεται...
Αυτο ειναι το τρελο, αριστερα εχουμε τον κανενα και τον αφηνει εκτος αποστολης
- ΑποστόληςΑ
Πράγματι. Αλλά ο Λάζαρος έχει προτεραιότητα, λόγω περισσότερων προπονητικών χρόνων (= σωματικά πρέπει να είναι πιο έτοιμος). Εγώ πάντως θα έβαζα Λάμπρου δεξιά, αντί για Λημνιό ή Ζαμπά και τον Γαϊτανίδη πίσω από το φορ,joshua έγραψε:Να καταλαβω οτι υπονοεις πως ο Πορτογαλος μπορει να αποτελεσει παρελθον και να αλλαξει η κατασταση? Παντως οταν ο Γαιτανιδης ειναι μπροστα του δεν ξερω τι μπορει να περιμενει...
-
Το ερωτημα ειναι γιατι εμεινε στο ροστερ, καθως ειδικα με 1 παιχνιδι την εβδομαδα ειναι σχεδον απιθανο να βρει χωρο, με αποτελεσμα απλα να απαξιωνουμε ενα περιουσιακο στοιχειο μας.
-
Δεν ξέρω ποιον να βγάλει.. απλά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική να μείνει εδώ και να είναι μόνιμα εκτός αποστολής. Σίγουρα όλοι κάποια στιγμή μένουν εκτός αλλά να είναι ένας παίκτης μονίμως εκτός δεν ξέρω που βοηθάει. Ήταν δικιά του απόφαση? Θέλησε να ρισκάρει και να μην πάει δανεικός? Δεν ξέρω τι παίχτηκε αλλά μιλάμε για ξεκάθαρη υποτίμηση.
Ρε Μανιακε, ας αφησει τον ζαμπα εξω μια φορα. Ας μην βρισκουμε συνεχεια δικαιολογιες λες και εχουμε τον Κριστιανο μπροστα του για βασικο. Μην τρελαθουμεMANIAKOS έγραψε:Ποιον ν βγάλει δλδ ; Μην κάνετε παράπονα
"Πιστεύω", πως για Ζαμπά έχουμε σκοπό να του φτιάξουμε και κανα νουμεράκι μπας και φέρει κανα φράγκο το χειμώνα.
-
- Επικοινωνία:
Εντάξει τι να πω......Με ανούσιο Λημνιο,τραγικό Jaba,εμμονή να παίζει ο επιτελικός χαφ Biseswar στον ασβέστη και θαμμένο Stoch και δεν χωράει πάλι στην αποστολή..... Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο "Μουρίνιο" που έχουμε στον πάγκο!
Εγω παντως ειχα μαθει στις αρχες πως πηρε εντολη ο προπονητης να τον αφησει εκτος γενικα. Τωρα ηταν λογω μανατζερ? Ηταν κατι αλλο? παντως οχι αγωνιστικο για αυτο και στις προπονησεις συνηθως εκανε ατομικο. Το ειχα αναφερει απο την πρωτη στιγμη και καποιοι κραζατε. Τωρα χωρις ανταγωνισμο μενει εκτος αποστολης παλι.