Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από lefis »

Ειναι κριμα γιατι ενω χθες ειχε καλη αποδοση και εδειξε οτι ηθελε να παιξει και δεν βαριοταν δεν μπορεσε παλι να συγκρατησει τα νευρα του. και επειδη θελω να ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου θα τον κρινω σαν να εφαγε την δευτερη καρτα και να λειπει απο το πρωτο παιχνιδι το play off. γιατι ρε μεγαλε σε φιλικο ματς πας και κρεμας την ομαδα? σημειωνω οτι ακομα σε ντερμπυ εκτος δεν εχουμε τελειωσει με 11.τα πλαυ οφφ ειναι σημαντικα για ολους μας. ελπιζω να ηρεμησει και το παθος του για το παιχνιδι να ειναι μονο δημιουργικο και να εχει θετικα αποτελεσματα.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

κοψε τις μαλακιες σερτζιο....αντε γιατι παραγινε το κακο.....την αλλη φορα που θα παρεις τα νιατα του αλλου, φιλα το σημα, μπας και φαμε λιγο
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Τι το σκέφτεσαι ρε Σέρτζιο;;;;
Πλλλάκα με κάνεις;;; Άει τράβα ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο...
Πάμε για ΤΣΟΥ ΛΟΥ κ εσύ μας παίζεις;;;
Άιντε ρε πουλέν...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Είχες και στο χωριό σου καρπουζά σέργιε τσου λού??!!? :) :evil: :) :)

Αντε ρε αρχηγέ ανανέωσε!
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

diniko80 έγραψε:κοψε τις μαλακιες σερτζιο....αντε γιατι παραγινε το κακο.....την αλλη φορα που θα παρεις τα νιατα του αλλου, φιλα το σημα, μπας και φαμε λιγο
φιλε στον αρχηγο του ΠΑΟΚ αναφερεσαι, οποτε μαλλον πρεπει να μιλας λιγο καλυτερα κ με σεβασμο.
Άβαταρ μέλους
salonicapaokaki

Δημοσίευση από salonicapaokaki »

Ο αρχηγός είναι ο αγαπημένος μου παίκτης για φέτος.Ίσως είναι η τεράστια κλάση και η εμπειρία του, ίσως οι θεϊκές σέντρες του, ίσως τα ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ γκολ του,ίσως ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται γενικώς την μπάλα...Δεν ξέρω ρε παιδιά...Πολλοί με κοροϊδεύουν που του έχω τόση αδυναμία, αλλά εγώ επιμένω στην άποψή μου.Εδώ το χειμώνα, όταν αποφάσισα να πάρω φανέλα του, μου έλεγαν: "πάρε κανενός άλλου, θα φύγει" αλλά εγώ εκεί, να λέω ότι, ακόμη κι αν φύγει, θέλω να έχω ένα ενθύμιο της παρουσίας ενός τόσο μεγάλου παίκτη στην ομάδα μας.Και την πήρα τη φανέλα.Και δεν το μετανιώνω.
Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει σ'αυτόν είναι τα νεύρα του.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να τα συγκρατήσει...Όχι ότι είναι πάντα το ίδιο οξύθυμος, αλλά πχ σ' εκείνα ματς με τον Άρη, τον Ολυμπιακό(στην Τούμπα) και με τον Πανσερραϊκό με στεναχώρεσε πάρα πολύ.Θέλω να πω, είναι κρίμα να τα κάνει αυτά.Είναι κρίμα να φέρεται έτσι... :(
Την Κυριακή που πήγα στην Τουμπίτσα για τη 'φιέστα' μας, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχα τσαντιστεί πολύ με τη συμπεριφορά του.Αλλά έλεγα: "τυχερός που δεν πήρε την κόκκινη, άντε να ηρεμήσει λίγο στο δεύτερο ημίχρονο και να επανορθώσει".Και, ευτυχώς το έκανε.
Και μ' άρεσε πάαααρα πολύ που, αμέσως μετά τη σέντρα του που έφτασε στο Λάκη κι έβαλε εκείνος το γκολ, γύρισε προς τη Θύρα 3 (όπου καθόμουν εγώ, αρκετά μπροστά κιόλας) κι άρχισε να χειροκροτάει και μας ξεσήκωσε όλους.Κι ήμουν από τα πρώτα άτομα που σηκώθηκαν και τον χειροκρότησαν.Και τον χειροκρότησα ένθερμα και λίγο αργότερα όταν, μετά τη λήξη του ματς κι αφότου είχε πετάξει τη φανέλα του σε "κάποιο κωλόφαρδο" (όπως είπε και το παιδί πιο πάνω)στην 4,περνούσε μπροστά μας και μάς χειροκροτούσε.

Άκουσα ότι θα μείνει.ΘΕΛΩ να μείνει, γιατί τον χρειαζόμαστε.Ίσως να μην παίζει σε όλα τα ματς ή πχ να βγαίνει στο β ημίχρονο, αλλά πιστεύω ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει στην ομάδα.

Μείνε, αρχηγέ...

Υ.Γ.:Και θα ήταν ωραία ο πρωτότοκος γιός του, ο Σέρτζιο "τζούνιορ"(που του μοιάζει κιόλας στη φυσιογνωμία), να έχει κληρονομήσει το ταλέντο του και να γίνει κι αυτός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο μέλλον.Πλάκα θα είχε.Sergio Conceicao, κι αυτός! :wink:

Ερώτηση: πού μένει ο αρχηγός;; 8)
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Αν βγούμε στο τσαμπιονς λίγκ πάντως ο σέρτζιο θα μείνει 1000%.
Αλλά το μόνο τώρα που με νοιάζει είναι να δω τον καλό του εαυτό και με πολλά τρεξίματα ειδικά στα 2 παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Μια νίκη εκεί μέσα είναι όλα τα λεφτά. Όπως και στους ομίλους του Τσάμπιονς λίγκ. Πρώτος βγαίνει αυτός που θα πάρει βαθμούς εκτός έδρας. Δεν είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά δεν είμαστε και το φαβορί. Καλός ο ενθουσιαμός για τα εισιτήρια αλλά πολύ πανηγύρι βλέπω και καλό είναι να ρίξουμε τους τόνους.
Βέβαια το παν είναι οι παίκτες τι θα κάνουν και ο Σέρτζιο ελπίζω με την εμπειρία του να μεταδώσει ηρεμία και όχι νεύρα στους συμπαίκτες του!
Άβαταρ μέλους
salonicapaokaki

vanroy έγραψε:Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Αν βγούμε στο τσαμπιονς λίγκ πάντως ο σέρτζιο θα μείνει 1000%.
Ευχαριστώ πολύ!!Αλλά νομίζω ότι είπε πως θα ανακοινώσει την απόφασή του πριν τα play-off, οπότε...
vanroy έγραψε: Βέβαια το παν είναι οι παίκτες τι θα κάνουν και ο Σέρτζιο ελπίζω με την εμπειρία του να μεταδώσει ηρεμία και όχι νεύρα στους συμπαίκτες του!
Συμφωνώ απόλυτα.Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!!!
:D
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

...και προπαντώς στου Σέρτζιο το αυτί! Για να είμαστε και το Μαϊο καλά που έλεγε και ο Αγγελος στα πέτρινα χρόνια! (αν και βασικά ότι και να γίνει καλά θα είμαστε)
Άβαταρ μέλους
salonicapaokaki

^lol!! :lol:

Αρχηγέ, βάλε στο βίντεο τα πρώτα ημίχρονα με Γαύρο και Τρίπολη για να θυμηθείς πώς θέλουμε να σε βλέπουμε στο γήπεδο.Κι αν δεν πιάσει αυτό, πάρε κανα Lexotanil... τι να πω...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σκεφτείτε όμως πως θα παίζει στα play-off αν έχει ήδη ανακοινώσει ότι σταματάει??? Θα είναι τα τελευταία παιχνίδια της καριέρας του, στην ομάδα που ανέστησε! Θα παίζει τη μπάλα της ζωής του... Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θέλει να σταματήσει τώρα... Θέλει να παίξει με την ΠΑΟΚάρα στο Τσου Λου... Θέλει τίτλο με την ΠΑΟΚάρα μας... Το θέμα είναι η οικογένεια...
Άβαταρ μέλους
salonicapaokaki

^δίκιο έχεις...
Αλλά, ρε Σέρτζιο, μείνε ρε να παίξεις λιγάκι ακόμα στην ομάδα που σε εμπιστεύτηκε ενώ όλοι σε θεωρούσαν γέρο και ξεγραμμένο...μείνε να βγεις Τσου Λου, στα γήπεδα που σε ανέδειξαν...και τα παιδάκια σου μια χαρά δεν είναι στις ακαδημίες;;και στη Σαλόνικα δεν είπες ότι είσαι καλά;
ένα χρόνο ακόμα, ρε... :roll:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

«Μυθικός ο ΠΑΟΚ»!

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ξεκίνησε το ποδόσφαιρο ξυπόλητος και έφτασε να γίνει ίνδαλμα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Αυτό που δεν άλλαξε ποτέ ήταν το πάθος του για τη νίκη. Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στο Μaxim για όλα και το gazzetta.gr προδημοσιεύει αποσπάσματα από την συνέντευξη του Πορτογάλου άσου.

Ο Κονσεϊσάο μίλησε μεταξύ άλλων για:

Για το πως προέκυψε ο ΠΑΟΚ: «Ήξερα πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ και χάρηκα για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Έτσι, μίλησα με τον «μίστερ» (σ.σ.: Φερνάντο Σάντος), του είπα ότι δεν είμαι 100% καλά από άποψη φυσικής κατάστασης, ωστόσο συζητήσαμε και τελικά υπέγραψα για ενάμιση χρόνο. Μαζί με τον πρόεδρο και τον Ζήση, που μου μίλησαν για το τριετές πλάνο της ομάδας, με έπεισαν να υπογράψω και να συμμετάσχω σε αυτή την προσπάθεια».

Για την σχέση του με τον Σάντος:
«Είμαστε δυο άνθρωποι που σέβονται ο ένας τον άλλο. Γνώριζα τον «μίστερ» από παλιά, ίσως από το 1998… τον σέβομαι απόλυτα ως προπονητή και αυτός εμένα ως ποδοσφαιριστή. Δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί, άκουγα άλλους ποδοσφαιριστές που τον είχαν προπονητή, και τώρα έχω κι εγώ την

Για το ότι πολλοί λένε ότι ο Ζαγοράκης βλέπει στο πρόσωπο του τον εαυτό του:

«Το γνωρίζω αυτό, με τιμάει και με γεμίζει ευθύνες συνάμα. Ο Ζαγοράκης είναι ένας πραγματικός ηγέτης και με χαροποιεί το γεγονός ότι φοράω τη φανέλα με το «7», που φόρεσε εκείνος, και έγινα ο πρώτος ξένος αρχηγός της ομάδας. Μου προκαλεί υπερηφάνεια να φοράω το περιβραχιόνιο μιας τόσο μεγάλης ομάδας, μυθικής, όπου πραγματικά βρήκα πολύ καλά τα πράγματα.

Τι διαφορετικό έχει ο ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω ότι το διαφορετικό είναι οι φίλαθλοί του! Εκτός από τη δουλειά που κάνουν ο Ζαγοράκης με τον Βρύζα και τον προπονητή –και πραγματικά έχει αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα είναι τελείως διαφορετική από πέρυσι–, υπάρχουν οι φίλαθλοι. Επιπλέον, τώρα είμαστε μια οικογένεια, και αυτό, φυσικά, είναι δουλειά όλων. Πέρυσι ήταν δύσκολα τα πράγματα για όλους. Τώρα σκεφτόμαστε ότι είμαστε στην ίδια βάρκα, έχουμε τους ίδιους στόχους και παλεύουμε για αυτούς».

http://www.gazzetta.gr/content/view/32259/2/

ΥΓ1. Σας υπόσχομαι σύντομα να έχετε ολόκληρη τη συνέντευξη του..
ΥΓ2. Κάτι μου λέει (ψιθυριστά) ότι ο Σέρχιος κατά 85% θα συνεχίσει και του χρόνου, απλά περιμένει να δει πως θα πάει η ομάδα στα πλέι οφ και μετά να ανακοινώσει την παραμονή του στην ομάδα..
ΥΓ3. Κάντε κάτι εκεί στην ΠΑΕ να μείνουν τα πιτσιρίκια του Σαλλονίκη για να μετεξελιχθούν στον ΠΑΟΚ μας όπως πρέπει! Προβλέπονται μεγάλα ταλέντα, όπως ακούγεται κιόλας.. Το ίδιο ισχύει και για τα τέκνα του Κοντρέρας, του Γκαρσία, του Βερόν και πάει λέγοντας..
Άβαταρ μέλους
salonicapaokaki

Oh captain, my captain!!

Υ.Γ:συμφωνώ γι' αυτό με τα πιτσιρίκια, μάλλον θα εξελιχθούν πολύ καλά με τέτοιους πατεράδες (ο Σέρτζιο είχε πει μάλιστα ότι οι μεγάλοι του γιοι, ο Σέρτζιο Τζούνιορ κι ο Ροντρίγκο, είναι καλύτεροι απ' ό,τι ήταν αυτός στην ηλικία τους...).
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

salonicapaokaki έγραψε:(ο Σέρτζιο είχε πει μάλιστα ότι οι μεγάλοι του γιοι, ο Σέρτζιο Τζούνιορ κι ο Ροντρίγκο, είναι καλύτεροι απ' ό,τι ήταν αυτός στην ηλικία τους...).
Δεν θέλω να σε κακοκαρδίσω, αλλά...
http://www.paidika.gr/index.php?option= ... b548a267fd

:)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”