Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Σορρυ ,αλλα εξτρεμ που δεν σκοραρει δεν λεει..Και ο Μπρουνο Γκαμα σκοραρει με το σταγονομετρο..Λιγο υπερβολικος νομιζω ισια φιλε Κωστα..
- Kostas_Peraia4
Aν τον δεις να αγωνιζεται θα καταλαβεις
Μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση περυσι στο Εuropa

Μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση περυσι στο Εuropa
- GiorgosAtha
Γνώμη μου...
O Vitor φεύγει στα σίγουρα... νομίζω σήμερα το ανακοίνωσε -ουσιαστικά- η γυναίκα του. Άρα πολύ πιθανό να έχουν κλείσει ήδη τον αντικαταστάτη του.
O Mak και ο Kace πολύ πιθανόν -έως σίγουρο- θα μας αφήσουν... αλλά δεν είναι 100% σίγουρο ακόμα.
Οπότε δεν κλείνεις παίχτη στη θέση τους ακόμα... ή προβλέπεις για κάλυψη εκ των έσω ή απλά έχεις κάνει προσύμφωνο με κάποιους στόχους.
Με την λογική λοιπόν ότι πρώτα κλείνεις τις "σίγουρες" τρύπες... μάλλον μιλάμε για αμυντικό.
O Vitor φεύγει στα σίγουρα... νομίζω σήμερα το ανακοίνωσε -ουσιαστικά- η γυναίκα του. Άρα πολύ πιθανό να έχουν κλείσει ήδη τον αντικαταστάτη του.
O Mak και ο Kace πολύ πιθανόν -έως σίγουρο- θα μας αφήσουν... αλλά δεν είναι 100% σίγουρο ακόμα.

Με την λογική λοιπόν ότι πρώτα κλείνεις τις "σίγουρες" τρύπες... μάλλον μιλάμε για αμυντικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τρί 31 Μάιος 2016, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ilovegame27
Αδέρφια ρωτάω γνώμες δεν κατηγορώ κανέναν!
Εγώ θα ήθελα τον Andrija Zivkovic που λήγει το συμβόλαιο του δεν όμως αν έχει κλείσει πουθενα
Εγώ θα ήθελα τον Andrija Zivkovic που λήγει το συμβόλαιο του δεν όμως αν έχει κλείσει πουθενα
-
Μαλλον κοβεται ο Shakhov απο το Euro. Ετσι βλεπω στο twitter τουλαχιστον.
Ενταξει αντικειμενικα το ιδιο ειναι για μας ειτε πηγαινε ειτε δεν πηγαινε. Αν πηγαινε και επαιζε θα ειχαμε και μια εικονα του παιχτη, τωρα τουλαχιστον θα ξεκινησει προετοιμασια απο νωρις με την ομαδα.
Ενταξει αντικειμενικα το ιδιο ειναι για μας ειτε πηγαινε ειτε δεν πηγαινε. Αν πηγαινε και επαιζε θα ειχαμε και μια εικονα του παιχτη, τωρα τουλαχιστον θα ξεκινησει προετοιμασια απο νωρις με την ομαδα.
Αν εξαιρέσεις την φετεινή χρονιά και ο Μπρουνο Γκάμα τα έβαζε τα γκολάκια του. Ο Ματέους είναι καλύτερος σκόρερ αλλά και ο Γκάμα είναι καλη περίπτωση και μάλιστα 4 χρονια μικρότερος.sporos123 έγραψε:Σορρυ ,αλλα εξτρεμ που δεν σκοραρει δεν λεει..Και ο Μπρουνο Γκαμα σκοραρει με το σταγονομετρο..Λιγο υπερβολικος νομιζω ισια φιλε Κωστα..
Εγω λέω μακαρι να τους φερουμε και τους δύο αν παραχωρηθουν οι Μακ και ζάιρο.
- Chuck Norris
Θα ήταν μεγάλη μαγκιά αν μπορούσαμε να τον φέρουμε! Αλλά δεν νομίζω να έρχεται με τίποτα...ilovegame27 έγραψε:Αδέρφια ρωτάω γνώμες δεν κατηγορώ κανέναν!
με 7εκ. αξία στα 19 του, όλη η ευρώπη στα πόδια τουilovegame27 έγραψε:Αδέρφια ρωτάω γνώμες δεν κατηγορώ κανέναν!
http://www.transfermarkt.com/andrija-zi ... ler/206843
φάτε μάτια ψάρια
[youtube]6XKDScSlAH8[/youtube]
[youtube]ayEgZH-PQ68[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Τρί 31 Μάιος 2016, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Θα τον δεις συντομα σε μεγαλο club. Μπορει και Ρεαλ.ilovegame27 έγραψε:Αδέρφια ρωτάω γνώμες δεν κατηγορώ κανέναν!
Oleh Husyev, Ivan Petryak, Maksym Malyshev, Mykyta Kamenyuka, Yevhen Shakhov and Artem Kravets have been cut from the squad.
-
Ο Βασιλοπουλος γραφει στο inPAOK οτι εχουμε στοχο και τον Ματεους. Εχει βαλει αλλον στην φωτογραφια, αλλα αυτον εννοει.
Να γραφεις για τον μαυριδερο μελαχρινο Ματεους και να βαζεις φωτογραφια αρθρου εναν ξανθο ασπρουλιαρη. Τρολολολ ο Βασιλοπουλος.
Edit: Νταξει την αλλαξε.
Edit: Νταξει την αλλαξε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 31 Μάιος 2016, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.