Odi έγραψε: Αυτά είναι σκέτα νούμερα.Ποιες είναι οι 2,25 τελικές προσπάθειες;Και εμένα αν με βάλεις στο κουτί και περιμένω τους υπόλοιπους δέκα να μου την σερβίρουν την μπάλα σε απόσταση <10 μέτρων από την εστία,σε ιδανική θέση για να σκοράρω με την μία,μπορεί να έχω το ίδιο στατιστικό.Δεν θα είμαι μέγας φορ όμως.
Παιδια σορυ αλλα δε ξερετε για τι πραγμα μιλατε.Για να παρεις Rebound και να κανεις σωστη τοποθετηση(ξεμαρκαρισμα) χρειαζεται να διαβαζεις πολυ καλα τη φαση και στη πρωτη περιπτωση να κινηθεις εκει που υποθετεις οτι θα παει η μπαλα ή για να φτιαξεις τη φαση να κινηθεις στο κενο χωρο.Τα χω ποσταρει στο παρελθον βαριεμαι να τα ξαναψαχνω ψαξτε και δειτε πως ξεμαρκαρετε ο Στεφανος εντος περιοχης.Εκατο χρονια να σας βαλουν εντος περιοχης ουτε ριμπαουντ ουτε ευκολο γκολ θα βαλετε με ομαδα Σλ.Ναι, έχει πολύ καλή αναλογία τελικών με γκολ, αλλά αρκετές τελικές είναι rebounds προσπάθειες άλλων που κάνουν το δύσκολο κομμάτι.
Απο κει και περα ναι για την τριπλα και τη δημιουργια,ναι για τα κοντρολ φετος ειδικα .Βασικα μου κανει σα να ναι ενα κλικ πιο αργος φετος απ οτι αλλες χρονιες και χωρις πολλη συγκεντρωση.
ΥΓ Και επιτελους εκνευρισα τον Αποστολη