33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Odi έγραψε: Αυτά είναι σκέτα νούμερα.Ποιες είναι οι 2,25 τελικές προσπάθειες;Και εμένα αν με βάλεις στο κουτί και περιμένω τους υπόλοιπους δέκα να μου την σερβίρουν την μπάλα σε απόσταση <10 μέτρων από την εστία,σε ιδανική θέση για να σκοράρω με την μία,μπορεί να έχω το ίδιο στατιστικό.Δεν θα είμαι μέγας φορ όμως.
Ναι, έχει πολύ καλή αναλογία τελικών με γκολ, αλλά αρκετές τελικές είναι rebounds προσπάθειες άλλων που κάνουν το δύσκολο κομμάτι.
Παιδια σορυ αλλα δε ξερετε για τι πραγμα μιλατε.Για να παρεις Rebound και να κανεις σωστη τοποθετηση(ξεμαρκαρισμα) χρειαζεται να διαβαζεις πολυ καλα τη φαση και στη πρωτη περιπτωση να κινηθεις εκει που υποθετεις οτι θα παει η μπαλα ή για να φτιαξεις τη φαση να κινηθεις στο κενο χωρο.Τα χω ποσταρει στο παρελθον βαριεμαι να τα ξαναψαχνω ψαξτε και δειτε πως ξεμαρκαρετε ο Στεφανος εντος περιοχης.Εκατο χρονια να σας βαλουν εντος περιοχης ουτε ριμπαουντ ουτε ευκολο γκολ θα βαλετε με ομαδα Σλ.
Απο κει και περα ναι για την τριπλα και τη δημιουργια,ναι για τα κοντρολ φετος ειδικα .Βασικα μου κανει σα να ναι ενα κλικ πιο αργος φετος απ οτι αλλες χρονιες και χωρις πολλη συγκεντρωση.

ΥΓ Και επιτελους εκνευρισα τον Αποστολη :P
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τι να σας πω,αν εσείς στο πρόσωπο του φετινού Κλάους βλέπετε τον σέντερ φορ που θέλετε στον ΠΑΟΚ,πάω πάσο.

Ήμουν σίγουρος οτι θα δω το γκολ με τον Πανθρακικό..Αν σου ζητήσω άλλα πέντε,μπορείς να βρεις;
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Odi έγραψε:Τι να σας πω,αν εσείς στο πρόσωπο του φετινού Κλάους βλέπετε τον σέντερ φορ που θέλετε στον ΠΑΟΚ,πάω πάσο.

Ήμουν σίγουρος οτι θα δω το γκολ με τον Πανθρακικό..Αν σου ζητήσω άλλα πέντε,μπορείς να βρεις;

ανετα ! παρε μονο με αελ οργια ! :opaokara:

https://www.youtube.com/watch?v=LQIbpFJ0HNY
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σοβαρά τώρα;8 χρόνια πριν;
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

όλα σε ξινίζουν ρε Odi , δεν μου είπες συγκεκριμένες ημερομηνίες να ψάξω...
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Για μένα το θέμα είναι άλλο.

Πόσα χρόνια κάνουμε να καταλάβουμε ότι ένας παίκτης δεν κάνει ή είναι λίγος?

άλλη περίπτωση ο Κίτσιου.Ο ίδιος ήταν και όταν πρωτομεφανίστηκε.Επιπόλαιος,επιρρεπής στο λάθος,ανούσιος.
Τότε όμως τον κάναμε ταλεντάρα,βασικό δεξί μπακ της Εθνικής για 10 χρόνια κλπ

Τσίμιροτ.Ενας Σέρβος που ξέρει τα στοιχειώδη,αλλά μέχρι εκεί.Τέτοιοι Σέρβοι έχουν έρθει με το κιλό στην Ελλάδα από κάτι Βέροιες και Ατρόμητους τα τελευταία 30 χρόνια.Εμείς όμως τον βλέπουμε Ινιέστα.

Τζανδάρης.Ο ορισμός της αμπαλοσύνης.Ατεχνος,κακός ποδοσφαιριστής.Ζητούσαμε όμως να ξεκινάει η ενδεκάδα από αυτόν.
Κάτσε.Φιλότιμος,αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων.
Και πολλοί άλλοι.

Αμα δεν πάρουμε κανονικούς,κοντρολαρισμένους ποδοσφαιριστές με ολοκληρωμένη προσωπική ενέργεια σε κάθε θέση ,δεν θα δούμε προκοπή ποτέ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το πρόβλημα είναι η μη εξέλιξη, όχι μόνο του Κλάους, αλλά όλων όσων βγαίνουν από εμάς.
Έχει τονιστεί ουκ ολίγες φορές

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sfinas έγραψε:όλα σε ξινίζουν ρε Odi , δεν μου είπες συγκεκριμένες ημερομηνίες να ψάξω...
Συγνώμη τώρα μου βάζεις ένα γκολ το 2016 και ένα ματς το 2008 και μου λες "να ο Κλάους η φοράκλα σε 8 χρόνια μέσα,βρήκα 2 ματς".

Αν σε καλύπτει οκ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Βάλε και στα σκουλήκια που είναι στην μέση της οκταετιας

SM-G920F
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Odi έγραψε:
Sfinas έγραψε:όλα σε ξινίζουν ρε Odi , δεν μου είπες συγκεκριμένες ημερομηνίες να ψάξω...
Συγνώμη τώρα μου βάζεις ένα γκολ το 2016 και ένα ματς το 2008 και μου λες "να ο Κλάους η φοράκλα σε 8 χρόνια μέσα,βρήκα 2 ματς".

Αν σε καλύπτει οκ.
με προτροπη του pilotos,to αξεχαστο, αυτο μετραει 100 γιατι το εβαλε στα πτανοπεδα

https://www.youtube.com/watch?v=evobKNIdW0Y
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά.
Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει κάτι περισσότερο από τα τετριμμένα, ο Κλάους δεν μπορεί να είναι το βαρόμετρο στην επίθεση. Και δεν το συσχετίζω με Μπερμπάτοφ κλπ.
Είναι γνωστό ότι υπάρχει μια τάση, που επειδή ο παίκτης είναι δικός μας αρέσκεται στο να τον μηδενίζει εντελώς και μια άλλη τάση που επειδή πάλι είναι δικός μας, εθελοτυφλεί και τον θεωρεί παικταρά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε: ΥΓ Και επιτελους εκνευρισα τον Αποστολη :P
Όχι αδελφέ.
Δεν εκνευρίζομαι επειδή κάποιος έχει διαφορετική άποψη από την δική μου. Αυτό άλλωστε είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας. Να δέχεσαι την διαφορετική άποψη του αδελφού σου.

υγ1: Δεν εκνευρίζομαι είπα

υγ2: Δεν εκνευρίζομαι, πάει και τέλειωσε

υγ3: Δεν εκνευρίζομαι γμ το το Χαϊδάρι μου μέσα!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Sfinas έγραψε:
Odi έγραψε:

Αν σε καλύπτει οκ.
με προτροπη του pilotos,to αξεχαστο, αυτο μετραει 100 γιατι το εβαλε στα πτανοπεδα

https://www.youtube.com/watch?v=evobKNIdW0Y
Αυτό αδερφέ δεν ξεχνιέται.... Φχαριστώ

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Και ξεχασατε το γκολ κοντρα στον γκευ στον ημιτελικο :o :o :o :roll:
POWER-4-

Δημοσίευση από POWER-4- »

https://youtu.be/vx34iWcQDE4

Odi για ριπλέι των γκολ ψαξου αναλογα στον αγώνα γιατι οπως λες και εσυ πρέπει να βγεις απο την περίοχη(φόρουμ) να σηκώσεις κεφάλι (σερφαρεις) και να πασαρεις(να δεις αυτο που θέλεις)

Μετρα ποσους διαφορετικους τρόπους σκοράρει ποσες κινήσεις κανει κτλ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”