Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
- anekfrastos
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Ας υποθέσουμε ότι ισχύει ακόμα το "3ετές πλάνο".
2 πράγματα πρέπει να γίνουν.
1. Αν ο Ιβάν σκοπεύει να δώσει π.χ. 10εκ. το καλοκαίρι για μεταγραφές, καλύτερα να πάρει 3 παικταράδες σε καλή ηλικία να πλαισιώσουν τους υπάρχοντες παίκτες. Δεν ξέρω σε τι θέση, ας αποφασίσουν οι καθ' ύλην αρμόδιοι.
Με το μυαλό μου το κοντό εγώ λέω 10άρι, φορ και ένα πλάγιο μπακ. Το τελευταίο επειδή έχουμε να δούμε καλά πλάγια μπακ από εποχές Ολιβάρεζ, Βενετίδη και Μπορμπόκη. Κεντρικά χαφ και σεντερ μπακ είμαστε τουλάχιστον ΟΚ.
Βελτιώσεις μπορούν να γίνουν και με αντικαταστάσεις (π.χ. αν φύγουν ο Βίτορ και ο Κάτσε να πάρεις 2 άλλους παίκτες χωρίς να επιβαρύνεις τελικά το μπάτζετ των μεταγραφών).
2. Να λυθεί το πρόβλημα των θλάσεων. Να το μελετήσουν να βρουν τι φταίει, να δουν τι κάνουν οι άλλες ομάδες που παίζουν παρόμοιο ποδόσφαιρο και δεν έχουν αυτήν την επιδημία. Ίσως να βελτιωθεί και λίγο από μόνο του επειδή οι περισσότεροι παίκτες (κυρίως οι νεαροί) πρώτη φορά πιέστηκαν τόσο και του χρόνου θα είναι πιο έτοιμοι σωματικά να ανταπεξέλθουν.
Τα υπόλοιπα είναι για μένα λεπτομέρειες.
2 πράγματα πρέπει να γίνουν.
1. Αν ο Ιβάν σκοπεύει να δώσει π.χ. 10εκ. το καλοκαίρι για μεταγραφές, καλύτερα να πάρει 3 παικταράδες σε καλή ηλικία να πλαισιώσουν τους υπάρχοντες παίκτες. Δεν ξέρω σε τι θέση, ας αποφασίσουν οι καθ' ύλην αρμόδιοι.
Με το μυαλό μου το κοντό εγώ λέω 10άρι, φορ και ένα πλάγιο μπακ. Το τελευταίο επειδή έχουμε να δούμε καλά πλάγια μπακ από εποχές Ολιβάρεζ, Βενετίδη και Μπορμπόκη. Κεντρικά χαφ και σεντερ μπακ είμαστε τουλάχιστον ΟΚ.
Βελτιώσεις μπορούν να γίνουν και με αντικαταστάσεις (π.χ. αν φύγουν ο Βίτορ και ο Κάτσε να πάρεις 2 άλλους παίκτες χωρίς να επιβαρύνεις τελικά το μπάτζετ των μεταγραφών).
2. Να λυθεί το πρόβλημα των θλάσεων. Να το μελετήσουν να βρουν τι φταίει, να δουν τι κάνουν οι άλλες ομάδες που παίζουν παρόμοιο ποδόσφαιρο και δεν έχουν αυτήν την επιδημία. Ίσως να βελτιωθεί και λίγο από μόνο του επειδή οι περισσότεροι παίκτες (κυρίως οι νεαροί) πρώτη φορά πιέστηκαν τόσο και του χρόνου θα είναι πιο έτοιμοι σωματικά να ανταπεξέλθουν.
Τα υπόλοιπα είναι για μένα λεπτομέρειες.
- ΑποστόληςΑ
Το πόσα θα λεφτά θα πέσουν εξαρτάται από τους στόχους της νέας σεζόν καθώς και το συνολικό budget του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δεν έχει να κάνει μόνο με το κόστος κτήσης, αλλά και την ετήσια αμοιβή εκάστου παίκτη. Θα εξαρτηθεί επίσης και από τυχόν έσοδα από πωλήσεις παικτών.
Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ ότι το θέμα των θλάσεων θα πρέπει επιτέλους να λυθεί. Αν φταίει η Ν. Μεσημβρία θα πρέπει από σήμερα να ξεκινήσει είτε η βελτίωσή της, είτε η εύρεση νέου προπονητικού γηπέδου.
Στο φετινό ρόστερ πάντως εγώ θα ξεκίναγα με τους Cimirot - Χαρίση και σαν τρίτο χαφ θα έβαζα τον Golasa, που έχει καλύτερες δημιουργικές ικανότητες από τους Πέλκα, Sabo, Kace. Με τον ΠΑΟ φαντάζομαι ότι μπορεί να κατεβάσει και τον Τζιόλη.
Από επιθετικούς έχουμε ξεμείνει αυτή τη στιγμή οπότε μπορεί να δούμε δίδυμο Mak, Μυστα μπροστά σε ένα φοβερό και ανεπανάληπτο 4-4-2 (με Κίτσιου δεξιό μπακ και Σκόνδρα αριστερό).
Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ ότι το θέμα των θλάσεων θα πρέπει επιτέλους να λυθεί. Αν φταίει η Ν. Μεσημβρία θα πρέπει από σήμερα να ξεκινήσει είτε η βελτίωσή της, είτε η εύρεση νέου προπονητικού γηπέδου.
Στο φετινό ρόστερ πάντως εγώ θα ξεκίναγα με τους Cimirot - Χαρίση και σαν τρίτο χαφ θα έβαζα τον Golasa, που έχει καλύτερες δημιουργικές ικανότητες από τους Πέλκα, Sabo, Kace. Με τον ΠΑΟ φαντάζομαι ότι μπορεί να κατεβάσει και τον Τζιόλη.
Από επιθετικούς έχουμε ξεμείνει αυτή τη στιγμή οπότε μπορεί να δούμε δίδυμο Mak, Μυστα μπροστά σε ένα φοβερό και ανεπανάληπτο 4-4-2 (με Κίτσιου δεξιό μπακ και Σκόνδρα αριστερό).
ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος, το πολύ 2-3 μεταγραφές και αυτές μονο ποιότητας.το πλάνο τριετίας εξελίσσεται ομαλά, και πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο...
Πολύ καλύτερα;;Δηλαδή αν εξελισσόταν απλά φυσιολογικά,λογικά θα παλεύαμε για την παραμονή στην κατηγορία.
Ε ναι .... αφού ο Ρώσος έχει καβούρια στις τσέπες του και δεν βάζει φράγκο στην ομάδα.john4serres έγραψε:Λουκας Μακ Κατσε
Σ αυτούς στηριζόμαστε οικονομικά
με εξαίρεση τον berbatov που μας κατέστρεψε, ναι εξελίσσεται ομαλότατα.όταν βλέπω παιχταράδες στιλ τσιμιροτ- γκάρι- ζάιρο--χατζισαιας στην ομάδα μου,σε συνδυασμό με κάποιες εμφάνισης από άλλο πλανήτη, μονο αισιόδοξος μπορεί να είμαι
είναι μεταβατική χρονια
πχ η παρακάτω ενδεκάδα είναι από άλλο πλανήτη, δεν υπάρχει ομάδα στην ελλάδα που να μπορέσει να την παίξει στα ίσια
belidis
kitsiou-vitor-xatzi-leovatc
xarisis-tsimirot
zairo pelkas gkari
mak
και είμαστε στην πρώτη χρονια φαντασου τι έχει να γίνει στην συνεχεια , μόλις πάρουμε και 1-2 παιχταράδες ποιότητας
πχ η παρακάτω ενδεκάδα είναι από άλλο πλανήτη, δεν υπάρχει ομάδα στην ελλάδα που να μπορέσει να την παίξει στα ίσια
belidis
kitsiou-vitor-xatzi-leovatc
xarisis-tsimirot
zairo pelkas gkari
mak
και είμαστε στην πρώτη χρονια φαντασου τι έχει να γίνει στην συνεχεια , μόλις πάρουμε και 1-2 παιχταράδες ποιότητας
Μάλιστα..Η μόνη καταστροφή φέτος είναι ο Βούλγαρος.
Οτι δεν έχεις δεύτερο δεκάρι ας πούμε δεν το κοιτάμε..
Τώρα εντάξει το "δεν υπάρχει ομάδα να μας κοντράρει" με τέρμα τον Βελλίδη,δεξί μπακ τον Κίτσιου,σέντερ μπακ τον Βίτορ και σέντερ φορ τον...Μακ το αφήνω ασχολίαστο..
Οτι δεν έχεις δεύτερο δεκάρι ας πούμε δεν το κοιτάμε..
Τώρα εντάξει το "δεν υπάρχει ομάδα να μας κοντράρει" με τέρμα τον Βελλίδη,δεξί μπακ τον Κίτσιου,σέντερ μπακ τον Βίτορ και σέντερ φορ τον...Μακ το αφήνω ασχολίαστο..
Δημιουργία και έμπνευση λείπει, δεν ξέρω εγώ από ΔΕΚΑΡ, μπακ με οβερλαπ και παπαριες... 0 ποδοσφαιρική λογική και στήσιμο βλέπω + μια ανούσια κατοχή μπάλας
SM-G920F
SM-G920F
Εμένα; που λέω ότι είναι μακράν ο καλύτερος και όσες τελικές πραγματικές κάνει η ομάδα, τις δημιουργεί μόνος του;
SM-G920F
SM-G920F
όχι φιλε στον odi απάντησαpilotos έγραψε:Εμένα; που λέω ότι είναι μακράν ο καλύτερος και όσες τελικές πραγματικές κάνει η ομάδα, τις δημιουργεί μόνος του;
SM-G920F
Ναι..Το ζήτημα είναι οτι δεν είναι σέντερ φορ.Και φέτος απέδωσε καλά ως δεύτερο φορ,όχι πεταμένος στην κορυφή όπως τον έβαλες εσύ.Sfinas έγραψε:αφού δεν σου κάνει και ο μακ, τι να λέμε...
Τώρα οκ,αν θεωρείς οτι με Βελλίδη,Κίτσιου,Βίτορ,Πέλκα θα είμαστε ο φόβος και ο τρόμος τι να πω..
- anekfrastos
Αν δεν υπήρχαν οι θλάσεις θα συμφωνούσαι 100% μαζί σου.Sfinas έγραψε:ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος, το πολύ 2-3 μεταγραφές και αυτές μονο ποιότητας.το πλάνο τριετίας εξελίσσεται ομαλά, και πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο...
Ίσως όμως και αυτές να είναι σε καποιο βαθμό "παιδική ασθένεια" που ..."πρέπει" να περάσει η ομάδα ώστε του χρόνου να είναι πιο έτοιμοι.
Επίσης δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί τόσα χρόνια λένε ότι φταίει η Ν. Μεσήμβρια. Τι ακριβώς φταίει που δε διορθώνεται τόσα χρόνια;
- ΑποστόληςΑ
Ο Μακ πρέπει να παίζει από τα πλάγια και να δημιουργεί ρήγματα γιατί είναι από τους ελάχιστους που μπορούν να το κάνουν. Δημιουργώντας ρήγματα όμως καλόν είναι, αφού τραβάει παίκτες επάνω του να μοιράζει στην κατάλληλη στιγμή και να μην τελειώνει μόνος του τις φάσεις.