10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
η μοναδικη φορα που δεν μου αρεσε ηταν σημερα....
παντως μπαινει οταν ο ΠΑΟΚ δεν παιζει...κριμα...
παντως μπαινει οταν ο ΠΑΟΚ δεν παιζει...κριμα...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μπήκε μέσα και μόνο με την αύρα του έφερε τρικυμία στην αμυντική γραμμή της κουλας
Λιγη υπομονη να παιξουν τα αλλα μας χαφ, τσιριμωκος και τρελαντωνης και θα δουμε μεγαλα πραγματα. Αφου δεν παιρνει μπαλιες, πως να φανει ο καημενος?
Η φαση και μονο που πεταει τον αμυντικο με το σωμα και κατεβαζει την μπαλα απ το Θεο, τα λεει ολα...
Πολυ ποιοτητα, πλακιτσα θα κανει οπως το περιμεναμε....υπομονη θελει....
Πολυ ποιοτητα, πλακιτσα θα κανει οπως το περιμεναμε....υπομονη θελει....
Και τις κεφαλιες, και ενα φοβερο κοντρολMANIAKOS έγραψε:Ο γέρος πήρε όλες τις κεφαλιές σημερα η με φάνηκε;
- hasio_john
Αυτό ακριβώς νιώθω και γω αδερφέ! Όπως είπα και στο τόπικ του αγώνα, ακόμα και ακίνητος να κάτσει πάλι βοηθάει!Μαυρο Χιονι έγραψε:Μπήκε μέσα και μόνο με την αύρα του έφερε τρικυμία στην αμυντική γραμμή της κουλας

και στο 1ο γκολ, η αύρα του... περνώντας πίσω απο τον κολοβετσιο, τον ωθεί στο γκελ και η μπαλα ετσι στρώνεται στον γκαρυ.
keep calm. Berbatov λεμε.
keep calm. Berbatov λεμε.

Διαβαζω τις δηλωσεις του Μιτκο μετα τον αγωνα....Δηλαδή σοβαρά τώρα ποιος ΣΤΟΚΟΣ τον ρώτησε αν αγχώνεται απο το οτι δεν εχει σκοραρει ακομη????
Στα 2 ολοκληρα 40λεπτα που καταφερε να παιξει εως τωρα..... Αν αγχωνεται λεει...

Στα 2 ολοκληρα 40λεπτα που καταφερε να παιξει εως τωρα..... Αν αγχωνεται λεει...

- PAOK_Antarctica
αν καταφέρει να βγάζει ολόκληρα ματς, τη θέση του κλάους την παίρνει με κλειστά μάτια
Το θέμα είναι να τραβήχτει λίγο πίσω από Κλάους και ουσιαστικά να γίνει το δεύτερο φορ. Αλλά αυτό θέλει καλύ φυσική κατάσταση. Μακάρι να την βρει μέσα στη χρονιά γιατί εκεί πιστεύω θα παίξει στο τέλος
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
lamosas εγώ ρε συ γιατί τον κλάους δεν τον βλέπω?
ο μπερμπάτωφ αν τραβηχτεί πιο πίσω, θα κουτουλάει με τον πέλκα και δεν ξέρω αν θα έχει δυνάμεις να σπριντάρει και στην περιοχή
ο μπερμπάτωφ αν τραβηχτεί πιο πίσω, θα κουτουλάει με τον πέλκα και δεν ξέρω αν θα έχει δυνάμεις να σπριντάρει και στην περιοχή
Ο Τούντορ θα πρέπει να βρει ένα τρόπο ώστε να χωρέσει τον Βούλγαρο στην ενδεκάδα μας.
Πιστεύω θα έκανε πολύ καλό δίδυμο μαζί με τον Κλάους στην επίθεση, ώστε να ανοίγει χώρους και γενικά να έχει ελεύθερο ρόλο.
Πιστεύω θα έκανε πολύ καλό δίδυμο μαζί με τον Κλάους στην επίθεση, ώστε να ανοίγει χώρους και γενικά να έχει ελεύθερο ρόλο.