pgetsos έγραψε:
Δε δείχνει να μπορεί σαν φουλ μπακ
52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
Δυστυχως το παλικαρι ΔΕΝ...και πραγματικα λυπαμαι για αυτο,πιστευα πολυ στα αθλητικα του προσοντα αλλα μεχρι τωρα ειναι κατι μεταξυ Τσουκαλα και Μπαλαφα.
Αυτο το οτι ανάλογα με τα αποτελέσματα αλλάζουν οι συνολικές κρίσεις για έναν παίκτη και (οχι μονο για την εμφανιςη )απο την πλειονότητα με στέλνει στο φρενοκομείο
Εγώ γενικά δεν τον πάω (παικτικά) τον Σάμπο. Μετά το ματς με τον ΠΑΣ τον χαρακτήρισα ταγάρι, έγραψα και μια φορά ότι στα 24 δεν είναι ταλέντο και δεν πρόκειται να ξαναγράψω κάτι για τον παίκτη.
Τώρα να κάτσουμε όμως να του ασκήσουμε κριτική για την απόδοση του ως full back, μου φαίνεται άδικο.
Τώρα να κάτσουμε όμως να του ασκήσουμε κριτική για την απόδοση του ως full back, μου φαίνεται άδικο.
- theodorsalonika
εγω παντως εχω πει την γνωμη μου..απο την αρχη...γρηγορα δανεικο στην επανωμη να γλυτωσουμε οσο ειναι καιρος!!!
Κα κατεληξες σ αυτό το συμπέρασμα μετα το σημερινο ματς ε; Σοβαρά τώρα;joshua έγραψε:Δυστυχως το παλικαρι ΔΕΝ...και πραγματικα λυπαμαι για αυτο,πιστευα πολυ στα αθλητικα του προσοντα αλλα μεχρι τωρα ειναι κατι μεταξυ Τσουκαλα και Μπαλαφα.
- kataramenos5
MANIAKOS έγραψε:Αυτο το οτι ανάλογα με τα αποτελέσματα αλλάζουν οι συνολικές κρίσεις για έναν παίκτη και (οχι μονο για την εμφανιςη )απο την πλειονότητα με στέλνει στο φρενοκομείο
Και ο Μακ σαν center back χειρότερος από Κουμαλο θα ήτανjoshua έγραψε:Δυστυχως το παλικαρι ΔΕΝ...και πραγματικα λυπαμαι για αυτο,πιστευα πολυ στα αθλητικα του προσοντα αλλα μεχρι τωρα ειναι κατι μεταξυ Τσουκαλα και Μπαλαφα.
Δεν είναι η θέση του και δεν αποδίδει
Ο παίκτης και κορμί έχει και μπάλα ξέρει...
To θέμα είναι αν στα 22 του μπορεί να βγάλει στο γήπεδο τα στοιχεία του..
Με βάζελο ήταν καλός πάντως, σαφώς χειρότερος δημιουργικά απο γκολάσα ο οποίος βέβαια είναι πολυ σοφτ και κακός αθλητής...
To θέμα είναι αν στα 22 του μπορεί να βγάλει στο γήπεδο τα στοιχεία του..
Με βάζελο ήταν καλός πάντως, σαφώς χειρότερος δημιουργικά απο γκολάσα ο οποίος βέβαια είναι πολυ σοφτ και κακός αθλητής...
Εγώ τον πιστεύω πολύ και το έχω ξαναγράψει...Σαν 8άρι [size=200 όμως... Βοχ to βοχ και περιμένω τα γκολ από τα μακρινά σουτ του που θα αναγκάσουν τις αντίπαλες ταμπουρωμένες άμυνες να βγουν να μαρκάρουν πιο έξω απ τη μεγάλη περιοχή αφήνοντας κενά για τις σφεντόνες μας Γκάρυ, Μακ και Ζάιρο...Απλά να παίζει στη θέση που ξέρει!!! Φτάνουν τα πειράματα τύπου Άγγελου!!! Άιντεεεεε!!!!!

- ΑποστόληςΑ
Με το μυαλό αλλού, δεν θα τον έπαιρνα καν μαζί στην Τρίπολη.
Βασικά δείχνει να φοβάται τον περήφανο λαό πιο πολύ καθώς και μην κάνει χαζομάρα και αυτό του βγαίνει.
Ας χαλαρώσει. Καλός είναι.
Βασικά δείχνει να φοβάται τον περήφανο λαό πιο πολύ καθώς και μην κάνει χαζομάρα και αυτό του βγαίνει.
Ας χαλαρώσει. Καλός είναι.
- desperando
- Επικοινωνία:
ο σαμπο ειναι οτι πιο κοντινο στον συγχρονο μποξ του μποξ χαφ
η εμφανιση του με τον βαζελο οπου εκανε πλακα τον ΄΄πολυ΄΄ ζεκα δειχνει πολλα για το ποιος ειναι και το που μπορει να φτασει.
υγιης να ειναι και του χρονου τετοιο καιρο θα ειναι απο τους στυλοβατες της ομαδας
η εμφανιση του με τον βαζελο οπου εκανε πλακα τον ΄΄πολυ΄΄ ζεκα δειχνει πολλα για το ποιος ειναι και το που μπορει να φτασει.
υγιης να ειναι και του χρονου τετοιο καιρο θα ειναι απο τους στυλοβατες της ομαδας
Παικταρα ο ζεκα
Και ο δικος μας καλος μπορει να γινει αν δεν ακούει το μουρμουρητό που παίρνει και απο το λινκ ακομα
Και ο δικος μας καλος μπορει να γινει αν δεν ακούει το μουρμουρητό που παίρνει και απο το λινκ ακομα