Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Velas

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από Velas »

giapas έγραψε:η τρύπα στα σεντερ μπακ , στο ελληνικό πρωτάθλημα κρύβεται όταν το κέντρο έχει τρεξίματα και δε παίζεις με κάποια καλή ομάδα.

η κοιλιά στην απόδοση μας ( και τα πολλά γκολ παθητικό ) έγινε γιατί το κέντρο και μεσοεπιθετικά λύγισες με κούραση και τραυματισμούς
οφτοπικ αλλα πολυ σωστος ρε φιλε! ειναι δεδομενο οτι δεν εχουμε το πιο ποιοτικο κεντρο, οποτε οταν εχουν ανεβει ολοι ψηλα (μαζι κ τα μπακ) κ με μια λαθος πασα του Κατσε πχ σου βγαζουν αντεπιθεση 2 με 2 σχεδον παντα το τρως!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω παντως ανεξαρτητα απο δημιουργικο χαφ και εξτρεμ, θα ηθελα μια ντουλαπα σαν τον Ντιοπ που ειχε τοτε η αεκ για να καθαριζει την πρωτη μπαλια και να εχει τον κατσε διπλα του για τρεχαντηρι
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Διάβασα τις δηλωσεις Βρύζα και δεν έμεινα ευχαριστημένος. Περίμενα 2 παίκτες να είνια ήδη κλεισμένοι και τον 3ον ας τον πάρουν στην πορεία. Με τις ελλείψεις μας έπρεπε να είμαστε στο τελικό στάδιο των επαφών. Δε μου λέει κάτι το να αξοικονομήσουμε σε αυτή τη φάση 100-300,000 και να κλείσουμε τον παίκτη 15 Γενάρη. Αν τον κλείσεις τότε, έχασες όλο το Γενάρη μέχρι να μπει στο κλίμα. Ο Παίκτης έπρεπε να έχει κλείσει με μεταγραφή, όπως ο Παπαγιανόπουλος , αρχές Δεκέμβρη. Πληρώνεις την ομάδα ένα ποσό και μέσα Δεκέμβρη έχεις συμφωνήσει και με τον παίκτη. Βρίσκει σπίτι κτλ, προπόνηση από τις 27-28 Δεκεμβρίου και να μπει αποστολή στον 1ο αγώνα για να πάρει μυρωδιά από την ομάδα. Αν μπορείς του δίνεις και ένα τεταρτάκι. Έτσι ξέρεις ότι στο παιχνίδι που ακολουθεί μετά από 3 μέρες θα μπορείς να τον υπολογίζεις και να κάνεις διαχείρηση ρόστερ. Μεταγραφές από τα μέσα Γενάρη και μετά είναι για τα πλέι οφ και όχι για πρωταθλήτρια ομάδα. Ομοίως λάθος της διοίκησης να μη φέρει Παπαδόπουλο με 70-100,000 παραπάνω που ζητούσε την 1η Ιουλίου. Τον παίρνεις τότε, να κάνει προετοιμασία κτλ. Τι περιμένεις να σου δώσει χωρίς προετοιμασία 34 ετών ποδοσφαιριστής? Σιγά σιγά τώρα αρχίζει να πατάει. Συμφωνώ να κάνουμε οικονομία, αλλά όχι υπερβολές. Στην τελική ο Παπ αυτά που ζητούσε τα παραπάνω ήταν οι μισθοί του μήνα Ιουλίου, Αυγούστου. Αν τον σκεφτείς, στα ίδια λεφτά τον κλείσαμε για 9,5 μήνες αντί 12. Ο Τσανδλαρης επίσης πρέπει να κλείσει. Εμένα με έπεισε τελευταία, αν και θεωρώ άδικη την στάση του. Αυτά με τους μάνατζερ παικτών μας της Κ20 πρέπει να μας κάνει να δράσουμε. Τίποτα δεν έκανες κύριε Βρύζα. Ούτε καν τον Τσανδάρη δεν ανανέωσες στα τέλη Αυγούστου. Καμία διακιολογία. Παίκτη που πρόκειται να δώσεις τηλεοπτικό χρόνο, απαγορεύεται να τον έχεις με συμβόλαιο που λήγει σε αυτή την ηλικία.

Τα μόνα θετικα στην οργάνωση της ομάδας είναι καθαρά έργα του ΑΑ που μας έκανε να λειτουργούμε σαν νοικοκύρηδες. Ομοίως και για τις μεταγραφές. Η ομάδα θέλει 3 παίκτες και κάνα μικρό στιλ Παπαγιανόπουλο. Αν πάμε σε 5-6 μεταγραφές ξεφύγαμε, και ούτε τα λεφτά υπάρχουν για ποιοτικές κινήσεις. Το να μαζέψουμε 8 φιλομένο μόνο κακό μπορεί να κάνει.

Για Αμυντικό η ομάδα θέλει γρήγορο παίκτη, γιατί παίζουν όλοι μπροστά (στιλ Μανωλά)
Για χαφ, θα διαφωνήσω ότι θέλουμε δημιουργικό. Προτιμώ 8άρι ισοροπημένο που να κόβει πολύ καλά και να έχει πνευμόνι. Γιατί αυτό το ποδόσφαιρο παίζουμε, και όταν μένουμε από δυνάμεις όλα μας φταίνε. Οι 4άρες που ρίχναμε από εκεί προέρχονταν δηλαδή. Τώρα το εξτρέμ είναι αυτό που θα πρέπει να προσδώσει επιθετική ποιότητα, με 1v1, και ικανότητα να μοιράζει ασίστ. Η ομάδα μας σε κάθε αγώνα οφείλει να έχει μέσα έναν παίκτη σαν τον Μακ. Δε γίνεται με Σάλπι και Κλάους από αριστερά. Έτσι όλοι θα παίζουν και θα γίνεται το ροτέισον που χρειάζεται. Όσο για το 10άρι είναι δυσεύρετο και περιττό για τη μπάλα που παίζουμε. Για μένα κάνει μια χαρά εκεί στο 4-4-1-1 ο Φακούντο με ρόλο 10άρι και προώθηση σαν 2ος κρυφός. Δε νομίζω ότι θα πάρουμε 2 κεντρικούς αμυντικούς. Πήραμε 1 σε επίπεδο Κατσικά και λογικά πάμε σε μία ακόμη κίνηση πιο έτοιμου παίκτη.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι φίλε μου!Εσένα που σε έπεισε ο Τσανδάρης ότι αξίζει να παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ?Από την πάσα που βγάζει στο μισό μέτρο , το μαρκάρισμα με τα μάτια η με κλωτσές στα πόδια, η όταν σουτάρει την ψάχνουν σε καμιά πολυκατοικία!
Μέτριος παίχτης για τρίτη αλλαγή ναι αλλά όχι βασικός!Η ομάδα θέλει παίχτες να είναι έτοιμοι αγωνιστικά από 1η Ιανουαρίου!
Καλός ο Κλιχ αλλά παροπλισμένος από την πρώτη ομάδα!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ειμαστε πρωτοι. Για να κρατηθουμε πρωτοι και να περασουμε απο τριπολες κλπ θελουμε παικτες πρωτης γραμμης σε θεσεις κλειδι. Με την υπαρχουσα εντεκαδα συν Μακ, δυσκολα θα αλλαξει κατι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μείνετε on-topic...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τετε λεει,αρχισαμε τις φιλανθρωπιες μερες που ειναι;
Ελπιζω να μην ισχυει εκτος αν ερχετε για αντικαταστατης του Φανη.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

ilovegame27 έγραψε:Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι φίλε μου!Εσένα που σε έπεισε ο Τσανδάρης ότι αξίζει να παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ?Από την πάσα που βγάζει στο μισό μέτρο , το μαρκάρισμα με τα μάτια η με κλωτσές στα πόδια, η όταν σουτάρει την ψάχνουν σε καμιά πολυκατοικία!
Μέτριος παίχτης για τρίτη αλλαγή ναι αλλά όχι βασικός!Η ομάδα θέλει παίχτες να είναι έτοιμοι αγωνιστικά από 1η Ιανουαρίου!
Καλός ο Κλιχ αλλά παροπλισμένος από την πρώτη ομάδα!
Αυτος που λες οτι μαρκαρει με τα ματια, ειναι πρωτος σε κλεψιματα στη σουπερλιγδ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Τετε. δε με χαλαει. Τον θυμαμαι και εχει φουλ δυναμεις. Γνωριζει ποδοσφαιρο απο οτι θυμαμαι. Συν τοις αλλοις τον γνωριζει ο αγγελος οποτε πιστευω θα εγκρινει κ τον χαρακτηρα του πραγμα που δε θα δημιουργησει προβλημα στα αποδυτηρια.

Εν τελει η φιλοσσοφια της μεταγραφης μου αρεσει. Παιχτης που ξερεις τι περιμενεις απο το εγχωριο πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εισαι ικανοποιημενος με Τετε αν ειναι ενας απο τους τρεις που ειπε ο Βρυζας οτι θα ερθουν;
Ξαναλεω αν ερχετε για αντικαταστατης του Φανη με τα λεφτα που θα διναμε στον Τσανδαρη εχει καλως.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ε και γω φαντάζομαι για αντικαταστάτης του Φανη οτι θα έρθει (ή του Μαντουρο). Δεν γίνεται να ειναι στην λίστα πιο κάτω ο Κλιχ απο τον Τετε. Έτσι κι αλλιώς δεν ειναι δημιουργικο χαφ ο Τετε.

Για μπακ απ καλός ειναι, αλλά και πάλι για να δούμε τι ισχύει τελικά. Πάντως δεν μπορώ να πιστέψω οτι θα ειναι ένας απο τους 3 11αδατους που θελουμε να πάρουμε.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Ελπίζω στην αναξιοπιστία του gazzetta! Αν πας με Τετέ να πάρεις πρωτάθλημα, καληνύχτα...

Υ.Γ. Ο Τσανδάρης δεν φεύγει, σίγουρο... ;)
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ειχεν δειξει καλα στοιχεια ο Τετε,ειδικα την πρωτη του χρονια,ακουγοταν οτι τον ηθελε η Σαλτζμπουργκ.Μου φαινεται οτι εμεινε λιγο στασιμος,ωστοσο.Για μια εναλλακτικη λυση καλος ειναι,μικροε σε ηλικια,τον ξερει και ο Αγγελος.Ελπιζω να μην βγει νεος Αμπουμπακαρι.το σιγουρο ειναι οτι χρειαζομαστε παικτες ετοιμους,πρωτης γτραμμης,και οχι περιπτωσεις Τετε,Γιουσου και Μπεν.Καλοι και αυτοι,αλλα οχι για τωρα.Τωρα χρειαζομαστε ποιοτικη και αμεση προσθηκη και οχι ενα "λαχειο", η δευτερες επιλογες για βαθος παγκου.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

obanebane έγραψε:Εισαι ικανοποιημενος με Τετε αν ειναι ενας απο τους τρεις που ειπε ο Βρυζας οτι θα ερθουν;
Ξαναλεω αν ερχετε για αντικαταστατης του Φανη με τα λεφτα που θα διναμε στον Τσανδαρη εχει καλως.
αδερφέ και να μην είναι ο Τετέ , μη περιμένεις κάτι πολύ δυνατό γιατί δε νομίζω να δικαιωθείς ( τουλάχιστο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο).

Δε ξέρω καν το παίκτη , τώρα το googlara και είδα ότι παίζει στο Πλατανιά.

Εγώ προσωπικά , πέρα από το τι ακούω/θέλω , θα κρατήσω μικρό καλάθι και όποιον και να πάρουμε -ανεξάρτητα από το όνομα και το βιογραφικό- θα προσπαθήσω να τον δω πρώτα πως κουμπώνει στην ομάδα και μετά θα τον κρίνω.

Μη βιάζεστε μέρες που είναι και ανεβάζουμε τσάμπα πίεση.

ΥΓ: όλες αυτές οι μεταγραφές , με το κατάλληλο οικονομικό τίμημα , μπορούν να θεωρηθούν επιτυχημένες.
ΥΓ2: στο πάγκο υπάρχει κάποιος μη-συνηθισμένος προπονητής , που έχει κάποια παράξενα ποδοσφαιρικά κριτήρια.. Μπορούμε να μαλώσουμε όσο θέλετε στο αντίστοιχο τοπικ αλλά είμαι πεπεισμένος οτι ο τζακ και ο ζβ θα κάνουν μεταγραφές 90% Άγγελου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 24 Δεκ 2014, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα αν πω τιποτα για τον Αγγελο τα αμυντικα χαφ και τους τρεχαλατζιδες θα με πειτε παλυ προκατειλημενο αντι-αγγελικο.Ελπιζω σε διαψευση,καλο το τρεξιμο,καλη η αμυντικη συμπεριφορα αλλα πηξαμε στους αμπαλους ρε αδερφε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”