7.Eyal Golasa
Re: 7.Eyal Golasa
Μπράβο Ρε εγιαλ.. Τα χαρακτηριστικα που έχεις δεν τα έχει κανένα από τα χαφ μας. Είναι ο μοναδικός με κάθετο ποδόσφαιρο.
Το ελάττωμα του.. Είναι η του ύψους ή του βάθους..
Το ελάττωμα του.. Είναι η του ύψους ή του βάθους..
- teo4giannitsa
- Μπαρκαρούτσος
RoMaN έγραψε:Άμα πάω για μπάλα πουθενά, θα τον πάρω τηλέφωνο...
Να μην έχουμε έναν καλό;

Ου ρε αχρηστε εβραιε, φυρα, χτικιο, μηδενικο που χωρις κανενα αγωνιστικο ρυθμο απο 2 μηνες με 90 λεπτα μπαινεις για ενα 25 λεπτο και τολμας να εισαι αρνητικος..κριτικη με ατρομητο για να εισαι IN
Σημερα που στα 25 λεπτα κερδιζει αποβολη, κιτρινη, με καθετες κινησεις ξεκλειδωνει χωρους και μας κανει επιτελους καπως απειλητικους, ΒΟΥΒΑ..
Αν στη θεση του ηταν ο σαμπο πχ, το οβερ 14,5 σε ακρως θετικα σχολια θα ειχε αποδοση 1.05
Αντιστοιχα, αν ηταν ο Πελκας στη θεση του Μακ απ'τα αριστερα στο 1ο ημιχρονο, το οβερ 10,5 σε καντηλια θα ειχε αποδοση τουλαχιστον 1.20..
Σημερα που στα 25 λεπτα κερδιζει αποβολη, κιτρινη, με καθετες κινησεις ξεκλειδωνει χωρους και μας κανει επιτελους καπως απειλητικους, ΒΟΥΒΑ..

Αν στη θεση του ηταν ο σαμπο πχ, το οβερ 14,5 σε ακρως θετικα σχολια θα ειχε αποδοση 1.05

Αντιστοιχα, αν ηταν ο Πελκας στη θεση του Μακ απ'τα αριστερα στο 1ο ημιχρονο, το οβερ 10,5 σε καντηλια θα ειχε αποδοση τουλαχιστον 1.20..
Αν μπορεσει να μεινει σταθερος στην αποδοση του μαζι με Τσιμιροτ και Χαριση για μενα αυτη την στιγμη (οταν γυρισει δηλαδη ο Χαρισης) ειναι η καλυτερη δυνατη τριαδα στο κεντρο σε ενα 4-3-3
Το θεμα ειναι να μεινει σταθερος σε μια καλη αποδοση.
Το θεμα ειναι να μεινει σταθερος σε μια καλη αποδοση.
αν παρουμε ενα δεκαρι το καλοκαιρι, μονο ως 3ος και παλι δεν ξερω τι σκεψεις εχουν για δημητριαδη.
παντως σημερα ηταν καλος, να τα λεμε και ολα.
παντως σημερα ηταν καλος, να τα λεμε και ολα.
Το ακριβώς αντίθετο σήμερα. Συνεχώς τρέξιμο, βοήθειες στα άλλα χαφ, μπροστά την μπάλα και δύο κίτρινες υπέρ του.
Την κάθετη την έχει, το λέω από την ημέρα που ήρθε (παίζει να είμαι και ο μόνος).
Simba, τώρα μπήκα και διαβάζω, είδες σχόλιό μου εδώ ή αλλού πιο πριν;
Την κάθετη την έχει, το λέω από την ημέρα που ήρθε (παίζει να είμαι και ο μόνος).
Simba, τώρα μπήκα και διαβάζω, είδες σχόλιό μου εδώ ή αλλού πιο πριν;
στεφανε, το σχολιο μου ειλικρινα δεν πηγαινε σε εσενα, αλλα σε αλλα μηδενιστικα-απαξιωτικα που γραφτηκαν τον προηγουμενο καιρο..
Αλλωστε το σχολιο σου με τον ατρομητο, ηταν καθολα ποδοσφαιρικο κ ισορροπημενο
Αλλωστε το σχολιο σου με τον ατρομητο, ηταν καθολα ποδοσφαιρικο κ ισορροπημενο

- Sick Bastard
Αυτόjoshua έγραψε:Εκανε πραγματα που δεν μπορει να κανει κανενας αλλο στο ροστερ,το κακο ειναι ομως οτι σχεδον παντα οσα κανει δεν συνοδευονται απο ουσια.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο μονος λογος που ηταν καλος ηταν γιατι στο 10 με 10 υπηρχαν και περισσότεροι χώροι και η αναγκη να παιξει σε γρηγορους χρονους δεν ηταν τοσο μεγαλη.
Ανασταλτικα λιγα πράματα
Ανασταλτικα λιγα πράματα