Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Patron έγραψε:Εμενα πάντως ο Ρώσος ειναι μακρια απο την αισθητικη μου κ απο την αρχη δεν ενθουσιαστηκα που ηρθε. Αμφιβαλω επισης κ για την οικονομικη του επιφανεια. Ξερει καποιος που στεκεται σε σχεση με τους εδω γύπες?
Οι μεταγραφες δεν θα επρεπε να είναι απαίτηση στη 3η του χρονιά στον Π.Α.Ο.Κ. και με βάση αυτα που υποσχέθηκε??? Γιατι θα πρέπει να είναι πολυτέλεια?????????
Υ.Γ. Αυτοί που μιλούν για υπομονή και αν δεν δεις τον παίκτη στο χορτάρι δε ξέρεις και μπορεί να είναι καλος τελικά να τη θυμηθούν την υπομονή τους όταν θα χάνεις απο χωριά στη Τούμπα,εκεί θέλω να χειροκροτάνε την ομάδα.
Υ.Γ.2. Ολη η ποδοσφαιρική χρονιά είναι αυτοί οι 2 καλοκαιρινοί μήνες.Μετά ΟΤΙ και να κάνεις δραματικά δε μπορείς να αλλάξεις κάτι.Οπως στρώνεις κοιμάσαι.Και εμείς οσο σκληρό και αν ακούγεται στρώνουμε ΘΕΟΣΤΡΑΒΑ για του χρόνου.
Υ.Γ.3 Ο Θεός βοηθός........
Δεν μπορω να ξερω τι εχει προυπολογισει το οικονομικό μας επιτελείο για την κατάκτηση τροπαιων αλλα χαλαρα μας βλεπω να βγαίνουνε στο αντάρτικο για τον ΠΑΟΚ.
3 χρονια στη πριζα φίλε και αυτα που γίνονται...εγω φοβάμαι πολυ για του χρόνου...η υπομονη έχει και τα όρια της και αυτήν εγώ προσωπικά την άφησα στο Ο.Α.Κ.Α. φετος....
Ολοι μας καπου τερματιζουμε. Προσωπικά η υποβόσκουσα άρνηση μου να μαθω την 18 αδα του ΠΑΟΚ φετος και η περιστροφή της κεφαλής αλλου καθε φορά που έπαιζε ο ΠΑΟΚ μαλλον ειναι ο δικός μου Τερματικός Σταθμος.
Μαλλον επειδη πιστευω πως πριν κάνεις ομαδα πρεπει να κάνεις Διοίκηση.
Το θέμα δεν είναι αν ο Ιβάν βάζει λεφτά ή όχι. Λεφτά βάζει, μέχρι τώρα τουλάχιστον και νέα χρέη δεν δημιουργεί. Αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο.
Όμως, η εικόνα που αποπνέει ο σύλλογος που είναι υπό την διοίκησή του, είναι η εικόνα μιας ανοργανωσιάς, μιας εσωστρέφειας και στο χορτάρι, σε σχέση πάντα με τις διακηρύξεις του, μια εικόνα αποτυχίας. Σε συνδυασμό με τα χρέη, δημιουργεί μια μεγαλύτερη εικόνα ''επί ξύλου κρεμάμενου'' που δεν συνάδει με την χρηματική δυνατότητα του Ιβάν.
Για τους περισσότερους από εμάς,(εννοώ ηλικιακά) που τόσα χρόνια τώρα, έχουμε δει αυτό το μπάχαλο, από λαμόγια που διοικούσαν τον ΠΑΟΚ, αυτό είναι ένας σοβαρότατος λόγος ανησυχίας.
Ο αντίλογος πάνω στην όποια σωστή κριτική για τον Ιβάν, δεν μπορεί να είναι πάντα ''να έρθουν τότε πάλι Γουμενοπαγώνηδες'' καθώς αυτό δεν είναι κριτική, είναι έναρξη για καυγά καθώς δεν απαντάει στα ερωτήματα αλλά απλά γράφεται για να την πει κάποιος σε κάποιον άλλο. Η κριτική όμως πρέπει να είναι συγκεκριμένη και συγκροτημένη κι όχι ''σάλτα γαμήσου Ρώσσε'' ούτε αυτό λέει κάτι εκτός από εκνευρισμό.
Σαν σύνολο, μιας και σήμερα, κλείνουμε 2 χρόνια διοίκησης Ιβάν, το πρόσημο είναι ελαφρά αρνητικό και νομίζω πως αν δεν αλλάξει κάτι, ο ίδιος, στον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης, θα συνεχίσει να σκορπάει άδικα τα λεφτά του, ακόμα κι αν βάζει λιγότερα. Αυτό, από έναν νοήμονα άνθρωπο δεν μπορεί να συνεχιστεί, έχει έναν χρονικό ορίζοντα. Αυτό νομίζω είναι που φοβόμαστε ενδόμυχα όλοι. Είτε αν τον βλέπουμε σαν σωτήρα είτε όχι (προσωπικά ανήκω στη δεύτερη κατηγορία).
Απο τη στιγμή που δεν εκανες αλλες περηφανες πωλήσεις, απο την ωρα που πέρυσι έστω και τσαπατσουλικα το προσπαθησε και σαφώς απετυχε και πάνω απο ολα δεν σε έβαλε μεσα το πρόσιμο στυγνά ειναι θετικό.
Ολα τα αλλα ειναι αρνητικά.
Μπορει να σβήνει το δεύτερο κεράκι του σημερα ο Ιβάν και να χρεώνεται πολλα λαθη αλλα αυτα ειναι κυρίως επικοινωνιακά.
Περήφανες πωλήσεις δεν έκανε, αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο επιτυχίας, αυτά θα έλειπε να έκανε και περήφανες πωλήσεις ενώ έχωνε λεφτά στην ΑΜΚ. Δεν έκανε έναν μηχανισμό που να δίνει υπεραξία στους παίχτες του. Μπορεί να γίνε με την έλευση του Αγγελίδη. Οι Ιτάνζ και Λούκας που και οι δύο έφαγαν πεσίδι απ τον Ιβάν, χαρίζουν χρήματα και θέλουν να φύγουν απ τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για ένα τέρμα που τέλος πάντων, μπορείς να πάρεις μισό μύριο και για έναν παίχτη που έδωσα πολλά γκολ κι ασσίστ σε μια χρονιά που δεν απέδωσε και ιδιαίτερα. Κακοί χειρισμοί.
Δεν μπήκαμε μέσα, αυτό έγινε κυρίως λόγω των 9 μυρίων της Ευρώπης, αλλά αυτό δεν είναι το ζήτημα, έχουμε συνηθίσει να λέμε ''δεν μπήκαμε μέσα, οπότε είναι επιτυχία'' ενώ είναι το αυτονόητο.
Αγωνιστικά σε ένα πρωτάθλημα των 2 η ομάδα βγήκε 3η, έστω εξωαγωνιστικά (μεγάλη γύμνια κι εκεί) κι ενώ στο πρώτο γύρο ήταν μέχρι το Καραϊσκάκη σε διαφορά 4-6 πόντων, μια χαρά δηλαδή. Στο κύπελο, τεσσάρα στον τελικό.
Η εσωτερική λειτουργία της ομάδας σε διάφορα ζητήματα υστέρησε εμφανώς.
Επικοινωνιακά ο ΠΑΟΚ δεν κάνει απλώς λάθη, είναι επικοινωνιακό Βατερλό.
Ο ιβαν μιλησε στους οπαδους του ΠΑΟΚ κ αναφερε πολυ σημαντικα πραγματα,γιατι δεν διαρρεουν αυτα ακομα σε καμμια εφημεριδα δεν εχω ιδεα....ειπα κανα δυο εδω μεσα αλλα δεν τα δωσε κανεις σημασια,μαρλευ νομιζω οτι εισουν κ εσυ στην συγκεντρωση κανω λαθος;πισω απο ενα νικ κ μια οθονη μπορεις να αμφιβαλεις για τον καθενα κ να λες οτι π@π@ρια θελεις,πραξεις δεν βλεπω,εχεις κ@κ@λα αδερφε;παντε παρτε 10000 διαρκειας στο μπασκετ κ στον ερασιτεχνη κ θα σου μεινει κ ενα 50ρικο στην τσεπη,κ ο ιβαν θα την ψαχουλευτει κ εσυ θα βοηθησεις την ομαδα που αγαπας,αλλα δυστυχως μονο να λοιδωρουμε κ να απαξιωνουμε ξερουμε εκει που μας παιρνει εκει που ειναι να βοηθησουμε κανουμε τις παπιες,ντροπη μας τιποτα αλλο ντροπη μας
Δεν τον υπερασπίζομαι, δεν χαίρομαι για όσα συμβαίνουν, δεν αμφιβάλω για όσα λες...
...αλλά
από τη στιγμή που έχουμε μεγαλομέτοχο, που η δικιά του τσέπη ματώνει από τη στιγμή που δεν γεμίζει ας χαρίσει όλη την ομάδα. Δεν μου πέφτει λόγος. Θα δυσαρεστηθώ, θα γκρινιάξω αλλά δεν είναι ΘΖ ή ΖΒ που "μπορώ" να τους πιάσω από το πέτο και να πω "τι κάνετε ωρέ".
Όταν οργανώσει το μαγαζί θα φανούν οι επιτυχίες ή οι πραγματικές αποτυχίες αλλά για να είμαστε ξηγημένοι από τώρα και να μην επαναλαμβανόμαστε αργότερα, πρωτάθλημα από τον Βαγγέλα έτσι όπως έχει στήσει όλο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο δεν παίρνεις.
Άρα μιλάμε για όμορφο ποδόσφαιρο, καλή πορεία στην Ευρώπη και κανέναν Μαστραπά εφόσον δεν γίνει κανένας παίχτης τύπου Δέλλα, Ερνάν Κρέσπο κι αρχίσει τις κεφαλιές ψαράκι με σπάσιμο μέσης στα 35 του, δεν φυσάει αέρας και δεν πέσεις σε κανέναν φορ που θα σου κάνει χατ τρικ σε κλειστές γωνίες.
Επίσης, η λογική μου λέει πως δεν θα έφερνε κανέναν έμμισθο φυτευτό πρόερδο από άλλη χώρα/ομάδα αν δεν υπήρχαν εχέγγυα.
Παραδέχομαι καθυστερήσεις που μας κάνανε να βγάλουμε έλκος, παραδέχομαι υδροκεφαλισμό και κωλυσιεργία σε βαθμό αδικήματος, αλλά δεν γίνεται ρε αδερφέ όλοι εμείς να ξέρουμε περισσότερα από όσα ξέρουν αυτοί. Απλώς δεν γίνεται.
Αν ρωτάς για μένα, μπορώ να δώσω και φέτος πίστωση χρόνου. Να κάνω υπομονή. Εξάλλου τα περιβόητα ταλεντάκια μας είναι πλέον σε ηλικία που μπορούν να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα και αν μετά από 6-7-8 χρόνια προσπάθεια στις ακαδημίες έχω 4-5-6 παίχτες που θα αποτελέσουν τον μελλοντικό κορμό μου και κάθε χρονιά έρχονται 1-2 τότε ναι, η υπομονή θα αξίζει.
Δυστυχώς δεν καταφέραμε κάτι δύο χρόνια, ας δώσουμε άλλα δυο. Εκτός αν έχουμε άλλη λύση.
mpouJr έγραψε:Ο ιβαν μιλησε στους οπαδους του ΠΑΟΚ κ αναφερε πολυ σημαντικα πραγματα,γιατι δεν διαρρεουν αυτα ακομα σε καμμια εφημεριδα δεν εχω ιδεα....
Όντως είναι λίγο παράξενο. Το να μη ξέρουν οι δημοσιογράφοι τίποτα, το βρίσκω δύσκολο.
mpouJr έγραψε:ειπα κανα δυο εδω μεσα αλλα δεν τα δωσε κανεις σημασια,
καμία εντύπωση δεν μου κάνει. Αν έλεγες "έρχεται ο ______ (βάλε όποιο όνομα θέλεις), είναι παικταράς, θα γινόταν πάνικ.
mpouJr έγραψε:παντε παρτε 10000 διαρκειας στο μπασκετ κ στον ερασιτεχνη κ θα σου μεινει κ ενα 50ρικο στην τσεπη,κ ο ιβαν θα την ψαχουλευτει κ εσυ θα βοηθησεις την ομαδα που αγαπας,αλλα δυστυχως μονο να λοιδωρουμε κ να απαξιωνουμε ξερουμε εκει που μας παιρνει εκει που ειναι να βοηθησουμε κανουμε τις παπιες,ντροπη μας τιποτα αλλο ντροπη μας
Μιλάς σοφά γέροντα. Χιλιοτραγουδισμένα βέβαια τα λόγια σου, πλην όμως είναι έτσι ακριβώς.
ΥΓ : Θα δείξει όταν θα ανακοινωθούν (?) τα διαρκείας σε μπάσκετ και ερασιτέχνη. Το πρόβλημα όταν βάζεις τον πήχη ψηλά είναι ακριβώς αυτό. ΑΥΞΑΝΕΙΣ και τις απαιτήσεις. Αυτό όμως δεν μπορεί να ισχύει ΜΟΝΟ για τον Κο Σαββίδη. Ισχύει για ΟΠΟΙΟΝ βάζει ψηλά τον πήχη.
Ειντζελ το θεμα ειναι οτι υπαρχει τροπος πολυ πιο ευκολος απο το να γκρινιαζουμε ολη την μερα κ να βγαλουμε κ γουστα...
Εχω παει παλατακι καμμια 6-7 φορες φετος κ αν κ ειμασταν υπερβολικα λιγοι για την δυναμικη μας καραγουσταρα,ουτε συνθηματα για τον προεδρο ουτε συνθηματα για παικτες ουτε ξυλο ουτε μ@κ@κιες,μονο ΠΑΟΚ ρε φιλε κ τιποτα αλλο.