Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
α.ε ειναι.αν το μπατζετ δεν παει αναλογα με τα εσοδα του χρονου τετοια εποχη αν θα πει μπηκαμε μεσα 10 μυρια θα βγεις και θα λες οτι τρωει λεφτα(η οτι του τα τρωει ο βρυζας που ειναι και της μοδας).εκτος και αν ξερεις κανεναν που να χαριζει λεφτα.πες μας να παμε κ εμεις αν ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 29 Μάιος 2014, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχω ξαναγραψει (γιατι καποιος ειχε την ιδια απορια για την ουκρανια) μη ξεχνατε οτι ο ιδιος ο Σαβιδης ειναι σοβιετικος και μιλαμε για μια χωρα κολητα με αυτη που προερχετε.desperando έγραψε:η τουρκια ειναι η ευκολη λυση ειδικα τωρα με τον νεο νομο για τους μη τουρκους ποδοσφαιριστες.obanebane έγραψε:@despe Ουτε εγω ενοουσα να μην δηλωθουν καθολου τα συμβολαια τους,απλα πιστευω οτι ουτε αυτο που λες μπορει να γινει δηλαδη να ανειβονται με 2 πχ και να δηλωνονται τα μισα η λιγοτερα.
Αυτο που γινεται και θα γινει ειναι αυτο που ανεφερα με την αγορα της Τουρκιας.
η δευτερη καλη λυση ειναι η ουκρανια και περιοχες που εχουν προβληματα οπως το ντονετσκ,αλλα το κακο ειναι ποιος θα βρει και θα φερει παικτες απο αυτα τα πρωταθληματα?
Ο βουκιτς που επαιζε ενα χρονο πριν την παρτιζαν και ποιος τον εφερε?
Θελω να πω οτι δεν ειναι δυσκολο να βρει εναν ανθρωπο στην "ιδια" του τη χωρα ο ιβαν για να του φερει παιχτες.
- aisiodoksos
αληθεια αυτος ο αζεβεδο ξερουμε που βρισκεται τωρα? αν εχει υπογραψει πουθενα δλδ! πολυ καλος μου φανηκε οταν παιξαμε με μεταλιστ!
Μπράβο despe γιατί εγώ ήμουν από τους γκρινιάρηδες πέρσυ και την άκουγα στερεοφωνικά απ'όλους..desperando έγραψε:δεν πειραζει ρε μπαρλοου,ας κανω εγω φετος τον γκρινιαρι και εσυ παρε την θεση που ειχα εγω περυσι μπας και τουλαχιστον αλλαξει τιποτα.
Γενικά μπράβο γιατί σε βλέπω έχεις αλλάξει τρόπο σκέψης και σε άλλα ΠΑΟΚτσήδικα θέματα εδώ και καιρό!
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε συ μπαρλοου γιατι τωρα προσπαθεις να με ανεβασεις την πιεση.barlow4 έγραψε:α.ε ειναι.αν το μπατζετ δεν παει αναλογα με τα εσοδα του χρονου τετοια εποχη αν θα πει μπηκαμε μεσα 10 μυρια θα βγεις και θα λες οτι τρωει λεφτα(η οτι του τα τρωει ο βρυζας που ειναι και της μοδας).εκτος και αν ξερεις κανεναν που να χαριζει λεφτα.πες μας να παμε κ εμεις αν ειναι.
αν του χρονου τετοια εποχη τα εξοδα της σεζον ειναι Χ μυρια περισσοτερα απο τα εσοδα να τα βαλει απο την τσεπη του για να τα ισοσταθμισει,αλλιως να μου πει οτι ειναι διαχειριστης ο οποιος πηρε τις μετοχες της μεγαλυτερης ομαδας της βορειας ελλαδας τσαμπα
-
black death
Ξέρεις κανένα τρελό που θέλει να αναλάβει; Και αν αναλάβει, τι πιθανότητες του δίνεις να μην οδηγήσει την ομάδα στη διάλυση;desperando έγραψε: αν το μπατζετ το καθοριζουν τα προσδοκομενα εσοδα τοτε βαζω παλι διαχειριστη απο την οικογενεια του ΠΑΟΚ
Εγώ λέω πριν αρχίσουμε τις απαιτήσεις, να γεμίσουμε τουλάχιστον το γήπεδο (έστω το μισό).
Και τέλος πάντων, ποιο οικονομικό άνοιγμα θα σε ικανοποιήσει ακριβώς ρε συ despe; Αυτή τη στιγμή έχεις τριπλάσιο μπάτζετ απ' του του βάζελου, σε πρωτάθλημα-οικονομική μαύρη τρύπα.
Άλλα πράγματα έπρεπε να ζητάμε απ' το Σαββίδη.
δε σε ανεβαζω την πιεση.εσυ παραλογιζεσαι.
προφανως τη χασουρα αυτος θα τη φορτωθει.αλλα δεν θα την επιδιωξει κιολας.
πλακα κανεις?θα αρχισει να πεταει λεφτα απο το μπαλκονι για να μην τον πεις γουμενο?
μπιζνες ειναι.δεν ηρθε για να σου κανει τα χατηρια.
πλακα κανεις?θα αρχισει να πεταει λεφτα απο το μπαλκονι για να μην τον πεις γουμενο?
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν ξεχναω τις κοντρες που ειχαμε περυσι τετοιο καιροParolos έγραψε:Μπράβο despe γιατί εγώ ήμουν από τους γκρινιάρηδες πέρσυ και την άκουγα στερεοφωνικά απ'όλους..desperando έγραψε:δεν πειραζει ρε μπαρλοου,ας κανω εγω φετος τον γκρινιαρι και εσυ παρε την θεση που ειχα εγω περυσι μπας και τουλαχιστον αλλαξει τιποτα.
Γενικά μπράβο γιατί σε βλέπω έχεις αλλάξει τρόπο σκέψης και σε άλλα ΠΑΟΚτσήδικα θέματα εδώ και καιρό!
δυστυχως η ιστορια απεδειξε οτι η ομαδα που δημιουργηθηκε περυσι το καλοκαιρι ηταν γτπ.
οσον αφορα τον μεγαλομετοχο φανταζομαι οτι 2 χρονια για να προσαρμοστει και να μαθει ειναι παρα πολλα,απο δω και περα οποιαδηποτε αποτυχεια βαραινει αποκλειστικα αυτον και μετα ολους τους παρατρεχαμενους του.
καλα τα λογια και οι πολιτικες δηλωσεις αλλα απο δω και περα πρεπει να δουμε εργα.
Εγω συμφωνω σε ολα barlow να βγουν ομως να μας τα πουν επιτελους,το εχω γραψει χιλιες φορες και θα το γραψω αλλες τοσες αν χρειαστει.
Αλλα αν ακουσω παλι τα ιδια χωρις να τα δω στην πραξη θα αρχισω τα ου και το χοντρο κραξιμο.
Αλλα αν ακουσω παλι τα ιδια χωρις να τα δω στην πραξη θα αρχισω τα ου και το χοντρο κραξιμο.
- desperando
- Επικοινωνία:
γιατι ακριβως ηρθε ακομα δεν καταλαβα.barlow4 έγραψε:δε σε ανεβαζω την πιεση.εσυ παραλογιζεσαι.
και οχι δεν με ενδιαφερει τι μπατζετ θα εχειη ομαδα,αν ειναι τοσο μαγκες να κανουν ομαδαρα που αγωνιστικα θα ειναι στο επιπεδο του γαυρου μπραβο τους και να το κανουν.αλλα εσυ πιστευεις οτι μπορουν?
δυσυτχως δυο χρονια πεταει λεφτα απο το μπαλκονι και τα πεταει και τσαμπα γιατι δεν εχουμε δει τιποτα,ουτε ωραιο ποδοσφαιρο ,ουτε διακρισεις,ουτε τιποτα.
εγω το μονο που ακουω απο τον Ιβαν οπως και στο συλλαλητηριο που μιλησε τελευται φορα ειναι να λεει οτι θα παμε το ΠΑΟΚ ψηλα και θα κατακτησουμε αυτα τα οποια θελουμε.αντε να δουμε γιατι μεχρι τωρα μονο λογια ειναι οπως ολοι οι πολιτικοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Πέμ 29 Μάιος 2014, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μα και εγω δεν υπερασπιζομαι κανεναν.απλα νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις για προγραμματικες δηλωσεις.ακομα ουτε που θα παιξουμε στην ευρωπη δεν ξερουμε.
καποια στιγμη σιγουρα καποιοι θα βγουνε να μιλησουν και καποιους στοχους θα θεσουν.εγω ελπιζω να μου που κατι ρεαλιστικο.αν αρχισουν για νταμπλ και ευρωπες θα πω οτι ενταξει ..ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως.
υγ.τι εννοεις?πιστευες οτι ηρθε για να σου κανει τα χατηρια?και για το αν πιστευω οτι μπορουν τι απαντηση περιμενεις?
προφανως απο εμενα και απο εσενα και καλυτερα ξερουν ακομα και οι πιο αμπαλοι εκει μεσα και πιο πολλη εμπειρια εχουν.δεν ξερω αν ειναι οι καλυτεροι αλλα ουτε κακη προθεση πιστευω εχει ο σαββιδης ουτε επιτηδες το κανει.
εκ του αποτελεσματος δεν ειμαι ευχαριστημενος.αλλα ρε φιλε εχω υπομονη.
υγ.αν μπορουσα ενα πραγμα να αλλαξω στο σαββιδη μονο αυτο θα ηταν να του κοψω τη γλωσσα.ε εστω να μας κανω ολους κουφους.
καποια στιγμη σιγουρα καποιοι θα βγουνε να μιλησουν και καποιους στοχους θα θεσουν.εγω ελπιζω να μου που κατι ρεαλιστικο.αν αρχισουν για νταμπλ και ευρωπες θα πω οτι ενταξει ..ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως.
υγ.τι εννοεις?πιστευες οτι ηρθε για να σου κανει τα χατηρια?και για το αν πιστευω οτι μπορουν τι απαντηση περιμενεις?
προφανως απο εμενα και απο εσενα και καλυτερα ξερουν ακομα και οι πιο αμπαλοι εκει μεσα και πιο πολλη εμπειρια εχουν.δεν ξερω αν ειναι οι καλυτεροι αλλα ουτε κακη προθεση πιστευω εχει ο σαββιδης ουτε επιτηδες το κανει.
εκ του αποτελεσματος δεν ειμαι ευχαριστημενος.αλλα ρε φιλε εχω υπομονη.
υγ.αν μπορουσα ενα πραγμα να αλλαξω στο σαββιδη μονο αυτο θα ηταν να του κοψω τη γλωσσα.ε εστω να μας κανω ολους κουφους.
- desperando
- Επικοινωνία:
barlow4 έγραψε: προφανως απο εμενα και απο εσενα και καλυτερα ξερουν ακομα και οι πιο αμπαλοι εκει μεσα και πιο πολλη εμπειρια εχουν.δεν ξερω αν ειναι οι καλυτεροι αλλα ουτε κακη προθεση πιστευω εχει ο σαββιδης ουτε επιτηδες το κανει.ε βεβαια θελει πολυ ικανοτητα για να φερεις δυο αριστερα μπακ σε μια μεταγραφικη περιοδο και να παιζει στο τελος 50 παχνιδια ο 37αρις λινο. θελει πολυ ικανοτητα να φερεις για βασικο στοπερ τον λοπεθ. θελει πολυ ικανοτητα για να κρινεις οτι πρεπει να κρατησεις και αλλη σεζον τον ολισε,θελει πολυ ικανοητα για να πηγαινεις να παιξεις προκριματικα τσου λου με βασικο τον γεωργιαδη.θελει πολυ ικανοτητα να εχεις παρει 5 τερματοφυλακες και να μην εχεις κανεναν.και αλλα πολλα που ειναι φουλ στην ικανοτητα
εκ του αποτελεσματος δεν ειμαι ευχαριστημενος.αλλα ρε φιλε εχω υπομονη.και γω ειχα περυσι αλλα μου τελειωσε.
τον ολισε αν θυμασαι το καλοκαιρι εμεις παρακαλουσαμε να μεινει.μην πω και για τον καμαρα.αλλα και παλι δεν ειπα οτι δεν εγιναν λαθη.ελπιζω να μην ξαναγινουν και επισης δεν πιστευω οτι εγιναν με προθεση να καταστραφει η ομαδα.ο σαββιδης ειχε ενα κολλημα με οσους ηταν στην εθνικη και ας ηταν αμπαλοι(και ο ιδιος αμπαλος ειναι αλλωστε και το πληρωσει).ε δεν πιστευω φετος να φαει τον ιδιο παπα.
- desperando
- Επικοινωνία:
τελος παντων δεν προκειται να βγει ακρη.
μακαρι να μαθαν απο τα λαθη τους και φετος να δουμε κατι πολυ καλυτερο.
εγω τουλαχιστον ειμαι απαισιοδοξος,μακαρι για το καλο ολων μας να εχετε δικιο εσεις
μακαρι να μαθαν απο τα λαθη τους και φετος να δουμε κατι πολυ καλυτερο.
εγω τουλαχιστον ειμαι απαισιοδοξος,μακαρι για το καλο ολων μας να εχετε δικιο εσεις