Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Αν ειχαν αγοραστει οι παραπανω θα ειχαμε δωσει καμια εικοσαρια μυρια τσαμπα.τελος μην τα τσουβαλιαζεις.ο βιτορ ηρθε ως πιτσιρικας που δε χωρουσε στην πρωτη ομαδα της μπενφικα.ο λουκας ως ο καλυτερος παικτγς της ομαδας του κ ενας απο τους καλυτερους του πρωταθληματος κ ολοι οι υπολοιποι ως δανεικοι κ αγυριστοι μπας κ αναστησουν τις καριερες τους.κ υπερτιμημενοι.επισης ο ενοχ δεν παιζει κ του μαρτενς ληγει το συμβολαιο.οποτε εκει ειναι θεμα παζαριου.δε χτιζεις κορμο πετωντας λεφτα στα τυφλα.ειδικα αν δεν περισσευουν.
- ΑποστόληςΑ
Ειδα αρθρο σημερα που ελεγε οτι ο Djibril Cisse σκεφτεται την τουρκια
Γιατι να μην το σκεφτουν οι δικοι μας?
Δεν νομιζω να χαλαει κανεναν αυτος ο παιχτης
Γιατι να μην το σκεφτουν οι δικοι μας?
Δεν νομιζω να χαλαει κανεναν αυτος ο παιχτης
Εξαιρετικές κινήσεις και οι δύο. Βασικά φαίνεται ότι είναι επιλογές του ολλανδού καθώς είναι κινήσεις σε θέσεις που πονάμε και ταυτόχρονα είναι γνωστής εμβέλειας παίκτες που τους γνωρίζει και έχει άποψη ο προπονητής. Το καλύτερο θα ήταν να βρεθεί τρόπος για να έρθει από τώρα ο βέλγος και να αποκτήσει χημεία με την ομάδα και να μην περιμένουμε να προσαρμοστεί το καλοκαίρι που θα καιγόμαστε για την ευρώπη.Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ένας στόπερ είναι πιο απαραίτητος στην ομάδα από τον φορ. Βασίζομαι στο γεγονός ότι στα 2-3 κρίσιμα ματς που θέλαμε αμυντική συνέπεια δεν την είχαμε. Παίρνοντας ένα βαρβάτο φορ θα ξεκλειδώσεις πιο εύκολα τα πολλά μικρά ματς της σούπερ λίγδας όμως στα δύσκολα λίγα ματς μέχρι το τέλος θα τραβάμε τα μαλλιά μας από τα κενά στην άμυνα. Συγγνώμη αν κούρασα, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.

συγνώμη κι'όλας...αλλά για όσους θυμούνται...και ο Λούκας δανεικός είναι! 

- Aigle_Noir
Metagrafakias έγραψε:πεσατε ολοι να με φατε οκ!!!επειδη ειπα την γνωμη μου...δεν εβγαλα κανεναν απο τους 2 παικτες αμπαλους ισα ισα ειναι πολυ καλοι εμενα δεν μου αρεσει η στρατηγικη που ακολουθει η ομαδα στις μεταγραφες....δλδ παιρνω δανεικο τον δοκιμαζω και αν μου κανει τον αγοραζω....εχουμε παρει μεχρι τωρα δανεικους ολισε,νετσιντ,στοχ,νινη,καμαρα,σιντεφελεντ και δεν μας βγηκε κανενας εχω αδικο???απο την αλλη αυτους που τους αγορασαμε αν και μικροτερα ονοματα λουκας,βιτορ μας βγηκαν....μια αποψη δικια μου εκφραζω δεν κραζω κανεναν χαλαρωστε λιγο....
επίσης ο Βιτορ ήρθε ως ελεύθερος. Ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν είναι σε θέση να αγοραζει παίκτη που παίζει σε ομάδα του επιπέδου της Μπενφίκα, και ούτε λογικά θα γινει ποτέ.
Ο Μαρτινς είναι αν το καλοσκεφτείς παρόμοια περίπτωση με τον Βιτορ, δηλ. παίρνεις παίκτη που τελειώνει το συμβόλαιό του και δεν έπαιζε στην ομάδα του για κάποιον λόγο. Δε γίνεται στη μια περίπτωση να εκθειαζεις την τακτική που ακολουθήσαμε (Βιτορ) και στην αλλη περίπτωση να σε χαλάει ενώ είναι η ίδια τακτική (Μαρτινς)
Sent from my Lumia using Tapatalk
δε μπορώ πραγματικά να καταλάβω για πιο λόγο θεωρούμε μια μεταγραφή ανώτερη από έναν δανεισμό. Ας πούμε ο δανεισμός δείχνει ότι είμαστε ματζίρηδες, ενώ η αγορά δείχνει ότι είμαστε μπρούκληδες; Προσωπικά (και χωρίς παρεξήγηση) όταν κάποιος μιλάει υποτιμητικά για τους δανεισμούς και αποθεώνει τις αγορές το μυαλό μου πάει στο πονηρό. Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει γιατί αγορές και όχι δανεικοί.
Η βασική διαφορά για εμένα μεταξύ αγορασμένων και δανεικών είναι οικονομοτεχνική. Ο μόνος λόγος να αγοράσω κάποιον είναι επειδή πιστεύω ότι θα μπορέσω κάποτε να τον πουλήσω ώστε να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή να βγάλω και κέρδος.
Η βασική διαφορά για εμένα μεταξύ αγορασμένων και δανεικών είναι οικονομοτεχνική. Ο μόνος λόγος να αγοράσω κάποιον είναι επειδή πιστεύω ότι θα μπορέσω κάποτε να τον πουλήσω ώστε να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή να βγάλω και κέρδος.
Φιλε μου metagrafakia για να καταλαβεις πως παει το πραγμα με τους δανεικους.
1ον μπορεις κ εχεις ολοκληρωμενη αποψη για τον παικτη χωρις να τον εχεις τον νταλκα οτι θα σου κατσει στον λαιμο (ας πουμε κουτσιανικουλης)
2ον για θεματα φορολογιας κερδιζεις καποια χρηματα εφοσον δεν πληρωνεις ολο το ποσο που αναλογει στην εφορια
Ας κοιταξουμε τωρα κ μερικες μεταγραφες απο τον γαυρο
Μάρκο Σέποβιτς 22 ΕΠ - 4 έτη Παρτιζάν (3.000.000€)
Σαμπού Γιαταμπαρέ 24 ΜΕ - 4 έτη Μπαστιά (2.200.000€)
Γκαετάν Μπονγκ 25 ΑΜ 500.000€ 3 έτη Βαλενσιέν (1.000.000€)
Μιγκέλ Τόρες 28 ΑΜ 500.000€ 3 έτη Χετάφε (500.000€)
Καρλ Μεντζανί 28 ΑΜ 500.000€ 3 έτη Μονακό (1.500.000€)
Συνολα 8.200.000 σε ομαδες για την αποκτηση τους για τουλαχιστον 3 ετη ελαχιστο ποσο καθε ετος 500.000
9χ500 =4.500.000 μυρια για τους 3 500αρηδες
8χ800 (μεσος ορος)=6.400.000 για Σεποβιτς/Γιαταμπαρε
Συνολα μεταγραφων κ συμβολαιων 19.100.000
Αν τους επαιρναν δανεικους
θα εδιναν συνολο
3χ500=1.500.000
2χ800=1.600.000
Συνολα 3.100.000
19.100.000-3.100.000= 16.000.000
Δεκαεξι εκατομυρια ευρω για 5 παικτες που δεν αποδιδουν ΤΙΠΟΤΑ (μεχρι στιγμης)
πες μου τωρα αν εδινε ο Ιβαν 16 μυρια ετσι τι θα ελεγες?εδω γκρινιαζουμε για τα 800(λεμε τωρα)που παιρνει ο σαλπι φαντασου τι θα λεγαμε αν πληρωνε αυτα τα λεφτα για το τιποτα
Οποτε προτιμω να διωξει 2 δανεικους να παρει αλλους 2 κ να κανει κ 2 κινησεις αποκτησης
Εσυ πως το βλεπεις?
1ον μπορεις κ εχεις ολοκληρωμενη αποψη για τον παικτη χωρις να τον εχεις τον νταλκα οτι θα σου κατσει στον λαιμο (ας πουμε κουτσιανικουλης)
2ον για θεματα φορολογιας κερδιζεις καποια χρηματα εφοσον δεν πληρωνεις ολο το ποσο που αναλογει στην εφορια
Ας κοιταξουμε τωρα κ μερικες μεταγραφες απο τον γαυρο
Μάρκο Σέποβιτς 22 ΕΠ - 4 έτη Παρτιζάν (3.000.000€)
Σαμπού Γιαταμπαρέ 24 ΜΕ - 4 έτη Μπαστιά (2.200.000€)
Γκαετάν Μπονγκ 25 ΑΜ 500.000€ 3 έτη Βαλενσιέν (1.000.000€)
Μιγκέλ Τόρες 28 ΑΜ 500.000€ 3 έτη Χετάφε (500.000€)
Καρλ Μεντζανί 28 ΑΜ 500.000€ 3 έτη Μονακό (1.500.000€)
Συνολα 8.200.000 σε ομαδες για την αποκτηση τους για τουλαχιστον 3 ετη ελαχιστο ποσο καθε ετος 500.000
9χ500 =4.500.000 μυρια για τους 3 500αρηδες
8χ800 (μεσος ορος)=6.400.000 για Σεποβιτς/Γιαταμπαρε
Συνολα μεταγραφων κ συμβολαιων 19.100.000
Αν τους επαιρναν δανεικους
θα εδιναν συνολο
3χ500=1.500.000
2χ800=1.600.000
Συνολα 3.100.000
19.100.000-3.100.000= 16.000.000
Δεκαεξι εκατομυρια ευρω για 5 παικτες που δεν αποδιδουν ΤΙΠΟΤΑ (μεχρι στιγμης)
πες μου τωρα αν εδινε ο Ιβαν 16 μυρια ετσι τι θα ελεγες?εδω γκρινιαζουμε για τα 800(λεμε τωρα)που παιρνει ο σαλπι φαντασου τι θα λεγαμε αν πληρωνε αυτα τα λεφτα για το τιποτα
Οποτε προτιμω να διωξει 2 δανεικους να παρει αλλους 2 κ να κανει κ 2 κινησεις αποκτησης
Εσυ πως το βλεπεις?
- Μπαρκαρούτσος
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... um=twitter
Ανακοίνωσε μόνος του ότι έρχεται στον ΠΑΟΚ!
Ένας ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε από μόνος του πως έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Μάλκομ Ρόμπερτς.
Ποιος είναι ο Μάλκομ Ρόμπερτς. Πολύ καλή ερώτηση αφού μάλλον πρόκειται για ποδοσφαιριστή νεαρής ηλικίας που αποτελεί προϊόν σκάουτινγκ.
Ο ίδιος ο παίκτης, μεσα από τον λογαριασμό του στο insragram ανακοίνωσε πως ο ατζέντης του συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και πως στις 10 του Γενάρη θα βρίσκεται στην Ελλάδα.
Αναλυτικά γράφει:
"Από το Marygrove College στον ΠΑΟΚ, τι διαδρομή!"
"Έπαιζα στην FC Sparta στο Μίσιγκαν της Αμερικής"
"Στις 10 Ιανουαρίου προσγειώνομαι"
"Έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ"
"Ο ατζέντης μου δεν έδωσε το όνομα μου στα μέσα μέχρι να υπογράψω τον Ιανουάριο"
"Θα κάνω ό,τι μπορώ για το κλαμπ και είμαι σίγουρος ότι θα νίωθω σαν στο σπίτι μου με οπαδούς σαν εσάς"
"Είμαι πολύ αγχωμένος, λίγες βδομάδες μακριά... Είμαι πολυ αγχωμένος! Μία ερώτηση μέσα απο το μυαλό μου, είμαι έτοιμος;"
O τύπος γενικά αυτοπροτείνεται στον λογαριασμό του στο facebook, λέει πως είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί πως σήμερα αγωνίζεται σε μία ημιεπαγγελματική ομάδα αλλά κάνει και καμιά δουλειά ακόμη για να τη βγάλει.
Η υπόθεση δείχνει αστεία αλλά τι να πεις...
Ένας ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε από μόνος του πως έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Μάλκομ Ρόμπερτς.
Ποιος είναι ο Μάλκομ Ρόμπερτς. Πολύ καλή ερώτηση αφού μάλλον πρόκειται για ποδοσφαιριστή νεαρής ηλικίας που αποτελεί προϊόν σκάουτινγκ.
Ο ίδιος ο παίκτης, μεσα από τον λογαριασμό του στο insragram ανακοίνωσε πως ο ατζέντης του συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και πως στις 10 του Γενάρη θα βρίσκεται στην Ελλάδα.
Αναλυτικά γράφει:
"Από το Marygrove College στον ΠΑΟΚ, τι διαδρομή!"
"Έπαιζα στην FC Sparta στο Μίσιγκαν της Αμερικής"
"Στις 10 Ιανουαρίου προσγειώνομαι"
"Έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ"
"Ο ατζέντης μου δεν έδωσε το όνομα μου στα μέσα μέχρι να υπογράψω τον Ιανουάριο"
"Θα κάνω ό,τι μπορώ για το κλαμπ και είμαι σίγουρος ότι θα νίωθω σαν στο σπίτι μου με οπαδούς σαν εσάς"
"Είμαι πολύ αγχωμένος, λίγες βδομάδες μακριά... Είμαι πολυ αγχωμένος! Μία ερώτηση μέσα απο το μυαλό μου, είμαι έτοιμος;"
O τύπος γενικά αυτοπροτείνεται στον λογαριασμό του στο facebook, λέει πως είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί πως σήμερα αγωνίζεται σε μία ημιεπαγγελματική ομάδα αλλά κάνει και καμιά δουλειά ακόμη για να τη βγάλει.
Η υπόθεση δείχνει αστεία αλλά τι να πεις...
- ace79grpaok
Μην αγχωνεσαι βρε κουτοRoMaN έγραψε:http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... um=twitter
"Είμαι πολύ αγχωμένος, λίγες βδομάδες μακριά... Είμαι πολυ αγχωμένος!
Ιδού η παικτουρα εκ Αμερικής...... https://www.facebook.com/malcom.roberts ... ion=stream
Πάντως στην ομάδα είναι έλληνας προπονητής κ πρέπει γενικά να έχει σχέση με Ελλάδα... Αν ήταν 17-18 ίσως έπαιζε να έρθει αλλά 22 χρόνων κ ερασιτέχνης δύσκολο....
Πάντως στην ομάδα είναι έλληνας προπονητής κ πρέπει γενικά να έχει σχέση με Ελλάδα... Αν ήταν 17-18 ίσως έπαιζε να έρθει αλλά 22 χρόνων κ ερασιτέχνης δύσκολο....
επειδή παρακολουθώ φανατικά ποδόσφαιρο των Ην. Πολιτειών, καλά θα κάνετε αν δεν γνωρίζετε κάτι να μην το κοροιδεύετε. Ο Ρόμπερτς, αν όντως έρθει, θα αφήσει εποχή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Τέτοιο εξτρέμ δεν υπάρχει σίγουρα στην σουπερ λιγδα. Σε ένα εξάμηνο θα λέμε βαλε του ρήτρα 20 μύρια και ας τον να παει στη Ρεαλ.Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα επιτέλους έχει ανοιχτεί σε όλο τον κόσμο και χτυπάει ταλέντα , πριν καν τα μυριστούν τα μεγάλα ΕΥρωπαικά κλαμπ. Δουλεύει και τα δύο πόδια, αλλα κατα βάσει είναι αριστεροπόδαρος. Παίζει στο φτερό αριστερά , δεκάρι και δεύτερος εξτρέμ. Μεγάλο του προσόν είναι η ταχύτητά του, η κοφτή τρίπλα του , και έχει έφεση στην κάθετη πάσα. Έχει ΕΛληνικές ρίζες, καθώς κατάγεται απ'την Πελοπόννησο μετανάστης τρίτης γενιάς. Στο περσινό πρωτάθλημα, είχε 9 γκολ και 16 ασιστ.
Που παίζει ρε χωρικέ ακριβώς? Εδώ δεν είναι σε ομάδα MLS που παίζει ακριβώς? Άμα ξες τι φάση παίχτης είναι ρίξε την πενιά σου...