9.Lucas Pérez Martínez
- Ekatnetworkltd
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
Απο αυτόν έχω της περισσότερες απαιτήσεις!δεν έχω απο τον δανεικό Στόχ πως να το κάνουμε;Είναι το μεγαλύτερο περουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ τουλάχιστον στο μυαλό μου!Εχω διαβάση άπειρα κείμενα για πάρτη του πότε θα τον παίρναμε!πανυγήρισα και ονειρεύτικα για πάρτη του!Μου άρεσε σε μερικά ματς!Αλλά μάλλον δεν είναι ο παίχτης που θα σου αλλαξει επίπεδο!Για δεύτερος καλός είναι!Αλλα θα πεθάνω και θα έχω δεί δυο πρωταθλήματα που το πρώτο το πήραμε όταν γεννήθηκα!
Υ.Γ 1 για back up είναι τέλειος!
ΥΓ 2 από κάποιον που τον είπε τιτίκα
Υ.Γ 1 για back up είναι τέλειος!
ΥΓ 2 από κάποιον που τον είπε τιτίκα
έτη φωτός η διαφορά του ύφους και της όποιας επιχειρηματολογίας των 2 απαντήσεων.Demir έγραψε:μην τους το χαλας φιλε μου... ο παικτης ειναι αμπαλος κ τιτικα...τελος...να φυγει....να χαρουν μερικοι...sotiris1960 έγραψε:Καθε παικτης ρε παιδια εχει τη δικια του ιδιοσυγκρασια και το δικο του ψυχισμο.Ενταξει ΓΚΑΡΣΙΑ δεν ειναι εστω ουτε ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ.Ειναι ομως κοντρολαρισμενος παικτης με αρκετη ποιοτητα και φυσικα σε καμμια περιπτωση τιτικα.Δεν καταλαβαινω ειλικρινα την ταση ανθρωποφαγιας που διακρινει αρκετα παιδια εδω μεσα και την ευκολια που ευτελιζουνε προσωπικοτητες και χαρακτηρες που παιζουνε στον ΠΑΟΚ.Για μπαλλα τον πηραμε να παιξει και οχι να του κοψουνε την οποια καριερα προκειται να κανει οπως εχθες στο πουστογηπεδο με αντιπαλους αφιονισμενα και αταλαντα κωλοπαιδα.Και στο φιναλε αν εισαι δυνατος παραγοντικα προστατεψε τον ΛΟΥΚΑΣ και τον καθε ΛΟΥΚΑΣ που ειναι περιουσιακα στοιχεια και πιο πολυ αυτη τη στιγμη παιδια σου.Και ρωταω σε ποσα παιχνιδια ο κωλογαυρος και ο παο δεχθηκε τετοια οπαδικη και κυριως διαιτητικη αντιμετωπιση για να ξεχωρισουνε οι αντρες απο τις τιτικες και θα βλεπαμε ποσα απιδια βαζει ο σακκος.Χωρια που αυτες οι "τιτικες"θα ειχανε τεραστια οπαδικη καλυψη καθοδηγουμενη απο το τεραστιο πλεγμα ΜΜΕ ολων των ειδων.Ας μαζεψουμε τους χαρακτηρισμους που αφορουν παιδια που παιζουν με τη φανελα του ΠΑΟΚ και εχουν προσφερει καποια πραγματα φετος.Ας ασχοληθουμε με το πολεμο που δεχομαστε απο παντου και τα υπολοιπα πιο ηρεμα τα συζηταμε με παγωμενους καφεδες το καλοκαιρακι.
εντάξει demir, ελπίζω να χάρηκες με αυτό που έγραψες, γιατί κατά τ'άλλα είναι εκτός τόπου και χρόνου.
ούτε άμπαλο τον είπε κανείς, ούτε να φύγει, ούτε θα πανηγυρίσει κανείς αν φύγει.
1/4 έπιασες. ουτε βολές του o'neal να ήταν
- Ekatnetworkltd
Μπράβο Lukas για την εκτελεστική ικανότητα που έδειξες στο γκόλ!Άλλοι μπορεί να μην το βάζανε!
- Sick Bastard
Ποιοί άλλοι; Μέλοι του Σ.Κ.Ε.;Ekatnetworkltd έγραψε:Μπράβο Lukas για την εκτελεστική ικανότητα που έδειξες στο γκόλ!Άλλοι μπορεί να μην το βάζανε!
- Ekatnetworkltd
Μην με παιδεύεις,τι ειναι Σ.Κ.Ε;γράψτο ολογράφωςSick Bastard έγραψε:
Ποιοί άλλοι; Μέλοι του Σ.Κ.Ε.;
- Sick Bastard
- Ekatnetworkltd
Sick Bastard έγραψε:Σύλλογος
Κουτσών
Ελλάδας

Έχουμε τέτοιους στην ομάδα;
Ρε Λουκας ολα καλα και ωραια,εβαλες και το γκολακι σου μια χαρα..Μπραβο σου!!
Στον τελος του αγωνα ομως μολις σφυριξε αυτος ο ανεκδιηγητος το ματσ την θερμος εναγκαλισμος ηταν αυτος για μερικα δευτερολεπτα και τα γελακια..?μονο κανα φιλακι δεν δωσατε..Ειναι δυνατον
Στον τελος του αγωνα ομως μολις σφυριξε αυτος ο ανεκδιηγητος το ματσ την θερμος εναγκαλισμος ηταν αυτος για μερικα δευτερολεπτα και τα γελακια..?μονο κανα φιλακι δεν δωσατε..Ειναι δυνατον

- ΑποστόληςΑ
Έχω την αίσθηση οτι ήταν τρολλάρισμα!!!ZamanFou έγραψε:Ρε Λουκας ολα καλα και ωραια,εβαλες και το γκολακι σου μια χαρα..Μπραβο σου!!

Αμα ειχαν οι κωλογαβροι παιχτη σαν εσενα, θα μας ειχαν ζαλισει τα π@@@ρια τωρα. Οχι 12 εκατομμυρια η Μαντσεστερ οχι 28 εκ η Ρεαλ οχι 40 η Ναπολι. Τον Βαλντεζ τον αρκουρδιαρη εχουν και μας τον παρουσιαζουνε για Ροναλντο. Με την κωλοπροπαγανδα τους τοσα χρονια θα μας κανουν να ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε.
Συνεχισε ετσι ρε παιχταρα...
Συνεχισε ετσι ρε παιχταρα...
- desperando
- Επικοινωνία:
παντως μαγκες αν τον δειτε στην προπονηση θα μεινετε με το στομα ανοιχτο,κανει κατι ενεργειες που αν τις βγαλει στον αγωνα δεν θα το πιστευουμε.
τωρα το γιατι εχει αυτην την αποδοση στους επισημους αγωνες ειναι μεγαλο θεμα προς συζητηση
τωρα το γιατι εχει αυτην την αποδοση στους επισημους αγωνες ειναι μεγαλο θεμα προς συζητηση
- Ekatnetworkltd
Τον έχω δει και εγώ despe και τον βρίζω δύο φορές για την τσαπατσουλιά που έχει στον αγώνα,ενώ στη προπόνηςη μερικές φορές κεντάει!Αλλά άλλο προπόνηςη και άλλο αγώνας με ειδικό βάρος το άνχος η πίεση στο να δείξει πραγματα που κάνει πάρα πολύ καλά!εσύ που το εστιάζεις;desperando έγραψε:παντως μαγκες αν τον δειτε στην προπονηση θα μεινετε με το στομα ανοιχτο,κανει κατι ενεργειες που αν τις βγαλει στον αγωνα δεν θα το πιστευουμε.
- kanapedakias
Το "προβλημα" ειναι πως τον εφερνε τον Λουκας ο αστερας τριπολης αντι για τον ΠΑΟΚ, θα ηταν mvp του πρωταθληματος. (και φυσικα θα μας καρφωνε οπου μας εβρισκε)
sent using tapatalk, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
sent using tapatalk, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους