Φίλε πολύ καλός παίκτης, στον σημερινό βαζελο θα κάνει τεράστια διαφορά, δεν ξέρω όμως αν κάνει για την"υπέρβαση"joshua έγραψε:Αυτος ο Μπεργκ που θελει ο βαζελος τον ξερει κανεις,λεει τιποτα,μηπως να του καναμε και αλλο τρυπημα;
;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Λογικα παντως δεν παμε για εντεκαδατο φορ εκτος και αν αποχωρησει καποιος.Ειναι πολυτελεια να εχεις στον παγκο Κλαους και Σαλπι.
Εγω βλεπω σαν αποκαλυψη τον σισοκο.τον πιστευω αρκετα αυτον τον παιχτη
-
εγω πιστευω πως θελουμε καλυτερο φορ απο αυτους που εχουμε...ελπιζω σε πωληση αθανασιαδη παντως....ο πιντο παλικαρια ειναι παιχταρας γερο πνευμονι τρεχαντηρι παταει περιοχη και εχει βρωμοσουτο.....δεν τυχαιο που οι γερμανοι τον αποθεωσαν στο τελευταιο ματσακι και στεναχωρεθηκαν που φευγει..
Νομιζω ο κλαους εχει πιασει ταβανι σαν παιχτης...joshua έγραψε:Λογικα παντως δεν παμε για εντεκαδατο φορ εκτος και αν αποχωρησει καποιος.Ειναι πολυτελεια να εχεις στον παγκο Κλαους και Σαλπι.
Για τον περσινο ΠΑΟΚ μια χαρα ειναι για 11αδα
Για τον ΠΑΟΚ που ανεβαζει επιπεδο,μια χαρα ειναι για τον παγκο.
Ασε που πρεπει να ειναι ο μοναδικος που δεν θα ηθελε τον στεφενς για προπονητη.
Η πειθαρχια που χαρακτηριζει την στεφενς ειναι αντιθετη με τον κλαους.
30 γκολ με τον Στεφενς στον παγκο και με παικτουρες στα πλαγια θα βαλει ο Κλαους, που απλα θα σπρωχνει στην μπαλα στα διχτυα...
Θελουμε μια κλαση πανω πιστευω απο Κλαους αλλα θα δουμε....Μακαρι να χουμε κανενα κυμα ανακοινωσεων μετεγγραφων...δε θελω ως δευτερα να περιμενουν...αντε...........

εννοειται οτι θελουμε center for,o κλαους ειναι καλος για να rotation σε ελληνικο πρωταθλημα αλλα και back up τραυματισμου
- john4serres
john4serres έγραψε:ο Κλαους θα ειναι οτι ηταν ο Χουντελααρ στην Σαλκε !

Δεν θα με χαλαγε μια τραμπα μεταξυ κλαους με χουντελαρ!!!john4serres έγραψε:ο Κλαους θα ειναι οτι ηταν ο Χουντελααρ στην Σαλκε !

- kataramenos5
Εσο έτοιμος.Ποτέ δε ξέρεις,με τον ΠΑΟΚ οι καλές στιγμές δε κρατάνε πολύ.teod1980 έγραψε:Βαρέθηκα ήδη...
Καθόλου σασπένς.
Η αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά, μου δίνει άσχημη γεύση στον ουρανίσκο.
Τουλάχιστον με τον γδβοσκό είχα να ασχολούμαι με την ανικανότητά του. Τώρα;
Εδώ δε με απασχολεί καν ποιες μεταγραφές θα κάνουμε. Με την ύπαρξη τέτοιου προπονητή, γιατί να αγχωθώ εγώ;
Το ρόστερ θα συμπληρωθεί με τη σύμφωνη γνώμη του.