[youtube]TfteSb70ERE[/youtube]kos έγραψε:φτιαγμένος ο λέτο
Πλέον αυτό το παιχνίδι έχει περάσει ήδη στην ιστορία και ο 24χρονος χαφ έχει στο μυαλό του μοναχά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι η πρώτη του φορά στην Τούμπα, μιας και πέρυσι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον «δικέφαλο» είχε μείνει εκτός αποστολής. Φυσικά έχει ενημερωθεί για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται αλλά δεν... μασάει. Ίσα-ίσα αυτό είναι κάτι που τον «ανεβάζει» και το περιμένει με ανυπομονησία. «Μου έχουν πει τι συμβαίνει σε αυτό το γήπεδο στα μεγάλα παιχνίδια. Αυτό νομίζω θα είναι κάτι θετικό για εμάς. Εμένα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά μας αρέσει να παίζουμε σε “εχθρικά” γήπεδα. Αυτό δεν θα μας επηρεάσει. Καλό θα μας κάνει. Είμαστε αποφασισμένοι για την νίκη» υπογράμμιζε.
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... F%84%CE%BF
αυτα μας τα'παν και αλλοι που την ειχαν πιο μεγαλη.
Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
[youtube]rX2CWANlt9Y&feature=related[/youtube]
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
[youtube]rX2CWANlt9Y&feature=related[/youtube]
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
[youtube]nXMHinJo0i8&feature=related[/youtube]
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ
[youtube]6I3-oQxbplM&feature=related[/youtube]
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ
Πολύ θα ήθελα να γράφω γι’ αυτό το μεγάλο ντέρμπι γνωρίζοντας το αποτέλεσμα στο Παγκρήτιο ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ολυμπιακό.
Γιατί οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού θα ξέρουν όταν θα βγουν στο γήπεδο τι θα έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι» και θα έχουν με τη σειρά τους τα ανάλογα κίνητρα, που μπορούν να διαμορφώσουν την εικόνα και την ποιότητα του αγώνα που θα δούμε.
Όπως και να έχει, το ντέρμπι της Τούμπας κρίνει κατά πολύ μεγάλο βαθμό τον φετινό πρωταθλητή. Έχει ξεχωριστή (ιστορική), μάλιστα, σημασία γιατί δίνει τη δυνατότητα ακόμη και στους γηπεδούχους να μπουν γερά στο κόλπο του τίτλου μετά από πολλά χρόνια.
Αυτό και μόνο το στοιχείο του δίνει μια σπάνια αίγλη που ας ελπίσουμε ότι δεν θα μετατραπεί σε φανατισμό αν δεν πάνε τα πράγματα κατ’ ευχήν για τους γηπεδούχους.
Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ έχει απομονωθεί από ΜΜΕ και οπαδούς και με κλειστές προπονήσεις και χωρίς δηλώσεις προετοιμάζεται σαν το παιχνίδι της 30τίας, που είπε και ο Μουσλίμοβιτς, αλλά οι καλύτερα γνώστες της ιστορίας της ομάδας, έσπευσαν να το διαψεύσουν.
Διάβαζα, μάλιστα, στο ρεπορτάζ της Θεσσαλονίκης ότι ο Σάντος δεν δείχνει επίτηδες ενδεκάδα στην προπόνηση, μπερδεύει ακόμη και τους ρεπόρτερ της ομάδας δηλαδή, γιατί ετοιμάζει, λέει, εκπλήξεις στον Νιόπλια. Καλό μου ακούγετε, μόνο που ο ΠΑΟΚ και δη ο φετινός «ΠΑΟΚ του Σάντος» είναι «ανοιχτό βιβλίο» για οποιονδήποτε, όπως και είπε και ο Μπλαν, για τον Ολυμπιακό…
Η απουσία του Βιτόλο είναι καθοριστική γιατί αποδυναμώνεται ταυτόχρονα και ο Γκαρσία, ο οποίος όποτε έπαιξε χωρίς τον Ισπανό στο πλευρό του, ήταν σχεδόν αόρατος.
Καλός ο Σορλέν που θα παίξει δίπλα στον Ουρουγουανό, αλλά δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει στη συγκεκριμένη βρώμικη δουλειά. Πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ο τραυματισμός του Μουσλίμοβιτς που φέρνει στην ενδεκάδα τον Εντίνιο. Αυτό μόνο κακό νέο είναι για την άμυνα του Παναθηναϊκού.
Στο «πράσινο» στρατόπεδο η ψυχολογία άλλαξε μετά τη Ρόμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί η ομάδα πάει στην Τούμπα με έτοιμη αυτοπεποίθηση και δεν θα χρειαστεί να τη ψάξει την ώρα του αγώνα. Βγαίνει με τσαμπουκά στο γήπεδο το «τριφύλλι» σε αντίθεση με το αν είχε ηττηθεί από τους Ιταλούς, που θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ πρώτα για να αποδείξει ότι είναι ο άξιος πρωτοπόρος και μετά για να κερδίσει το ντέρμπι. Τώρα αυτό το στοιχείο το ανέκτησε μέσω Ευρώπης και πάει κατευθείαν στο… ψητό, που μεταφράζεται σε νίκη για να τελειώνουμε.
Να τελειώνουμε με την έννοια ότι φεύγει από το πρόγραμμα το πιο δύσκολο ματς, βγαίνει από τη μέση ο ΠΑΟΚ και καταρρακώνεται η ψυχολογία του Ολυμπιακού, που ελπίζει να βγει μοναδικός κερδισμένος από αυτή την αγωνιστική.
Αγωνιστικά ο Σαλπιγγίδης πρέπει να παίξει μόνο επειδή είναι άριστος επαγγελματίας. Από εκεί και πέρα, η ιδανική ενδεκάδα θέλει στον πάγκο έναν από τους Κατσουράνη και Καραγκούνη και τον Νίνη πίσω από τον Σισέ.
Κοντολογίς, αυτό το ντέρμπι (μαζί ενδεχομένως με τον πιθανό τελικό Κυπέλλου Άρη-ΠΑΟ) θα δείξει αν η Θεσσαλονίκη μετά από μια καλή προετοιμασία είναι έτοιμη να σπάσει το παιχνίδι του διπολισμού στην Ελλάδα ή απλά πρόκειται για μια (τυχαία) έξαρση της εποχής. Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν τα φόντα για να γίνει το πρώτο αλλά το κακό στην Ελλάδα είναι ότι παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο…
Αλέξανδρος Μηνδρινός για το Σπορτόσκυλο
Γιατί οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού θα ξέρουν όταν θα βγουν στο γήπεδο τι θα έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι» και θα έχουν με τη σειρά τους τα ανάλογα κίνητρα, που μπορούν να διαμορφώσουν την εικόνα και την ποιότητα του αγώνα που θα δούμε.
Όπως και να έχει, το ντέρμπι της Τούμπας κρίνει κατά πολύ μεγάλο βαθμό τον φετινό πρωταθλητή. Έχει ξεχωριστή (ιστορική), μάλιστα, σημασία γιατί δίνει τη δυνατότητα ακόμη και στους γηπεδούχους να μπουν γερά στο κόλπο του τίτλου μετά από πολλά χρόνια.
Αυτό και μόνο το στοιχείο του δίνει μια σπάνια αίγλη που ας ελπίσουμε ότι δεν θα μετατραπεί σε φανατισμό αν δεν πάνε τα πράγματα κατ’ ευχήν για τους γηπεδούχους.
Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ έχει απομονωθεί από ΜΜΕ και οπαδούς και με κλειστές προπονήσεις και χωρίς δηλώσεις προετοιμάζεται σαν το παιχνίδι της 30τίας, που είπε και ο Μουσλίμοβιτς, αλλά οι καλύτερα γνώστες της ιστορίας της ομάδας, έσπευσαν να το διαψεύσουν.
Διάβαζα, μάλιστα, στο ρεπορτάζ της Θεσσαλονίκης ότι ο Σάντος δεν δείχνει επίτηδες ενδεκάδα στην προπόνηση, μπερδεύει ακόμη και τους ρεπόρτερ της ομάδας δηλαδή, γιατί ετοιμάζει, λέει, εκπλήξεις στον Νιόπλια. Καλό μου ακούγετε, μόνο που ο ΠΑΟΚ και δη ο φετινός «ΠΑΟΚ του Σάντος» είναι «ανοιχτό βιβλίο» για οποιονδήποτε, όπως και είπε και ο Μπλαν, για τον Ολυμπιακό…
Η απουσία του Βιτόλο είναι καθοριστική γιατί αποδυναμώνεται ταυτόχρονα και ο Γκαρσία, ο οποίος όποτε έπαιξε χωρίς τον Ισπανό στο πλευρό του, ήταν σχεδόν αόρατος.
Καλός ο Σορλέν που θα παίξει δίπλα στον Ουρουγουανό, αλλά δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει στη συγκεκριμένη βρώμικη δουλειά. Πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ο τραυματισμός του Μουσλίμοβιτς που φέρνει στην ενδεκάδα τον Εντίνιο. Αυτό μόνο κακό νέο είναι για την άμυνα του Παναθηναϊκού.
Στο «πράσινο» στρατόπεδο η ψυχολογία άλλαξε μετά τη Ρόμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί η ομάδα πάει στην Τούμπα με έτοιμη αυτοπεποίθηση και δεν θα χρειαστεί να τη ψάξει την ώρα του αγώνα. Βγαίνει με τσαμπουκά στο γήπεδο το «τριφύλλι» σε αντίθεση με το αν είχε ηττηθεί από τους Ιταλούς, που θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ πρώτα για να αποδείξει ότι είναι ο άξιος πρωτοπόρος και μετά για να κερδίσει το ντέρμπι. Τώρα αυτό το στοιχείο το ανέκτησε μέσω Ευρώπης και πάει κατευθείαν στο… ψητό, που μεταφράζεται σε νίκη για να τελειώνουμε.
Να τελειώνουμε με την έννοια ότι φεύγει από το πρόγραμμα το πιο δύσκολο ματς, βγαίνει από τη μέση ο ΠΑΟΚ και καταρρακώνεται η ψυχολογία του Ολυμπιακού, που ελπίζει να βγει μοναδικός κερδισμένος από αυτή την αγωνιστική.
Αγωνιστικά ο Σαλπιγγίδης πρέπει να παίξει μόνο επειδή είναι άριστος επαγγελματίας. Από εκεί και πέρα, η ιδανική ενδεκάδα θέλει στον πάγκο έναν από τους Κατσουράνη και Καραγκούνη και τον Νίνη πίσω από τον Σισέ.
Κοντολογίς, αυτό το ντέρμπι (μαζί ενδεχομένως με τον πιθανό τελικό Κυπέλλου Άρη-ΠΑΟ) θα δείξει αν η Θεσσαλονίκη μετά από μια καλή προετοιμασία είναι έτοιμη να σπάσει το παιχνίδι του διπολισμού στην Ελλάδα ή απλά πρόκειται για μια (τυχαία) έξαρση της εποχής. Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν τα φόντα για να γίνει το πρώτο αλλά το κακό στην Ελλάδα είναι ότι παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο…
Αλέξανδρος Μηνδρινός για το Σπορτόσκυλο
- Pegasus1589
Δεν υπάρχει αυτόνομη ποδοσφαιρική οντότητα "Θεσσαλονίκη".
Καμιά αναφορά για την πιθανή απουσία Ζιλμπέρτο Σίλβα, δηλαδή του καλύτερου με διαφορά μεσοαμυντικού του Παναθηναϊκού; Μπα, ε; Νίκη για να τελειώνουμε;
Σε ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ θα το έγραφε αυτό; Τα μάτια μου ρε gash... 
Καμιά αναφορά για την πιθανή απουσία Ζιλμπέρτο Σίλβα, δηλαδή του καλύτερου με διαφορά μεσοαμυντικού του Παναθηναϊκού; Μπα, ε; Νίκη για να τελειώνουμε;

- Pegasus1589

Ή μήπως στις 4 μένω μια αγωνιστική εκτός φόρουμ;

Καλά είσαι.. Εγώ έχω μετρήσει πάντα από 70 κι ακόμη μέσα είμαι! χαχαχα
Μια φορά μπαν κατά λάθος έφαγα για 2 ώρες!
Πάμε δυνατά με χαμηλά την μπάλα..
Προσοχή γιατί θα προσπαθήσουν να μας κοιμήσουν..
Η Τουμπα πρέπει να φλέγεται κι επί 90 λεπτά να βγάλουμε τα λαρύγγια μας!
Ετοιμαστείτε για τρελό σόου!
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΓΟ

Μια φορά μπαν κατά λάθος έφαγα για 2 ώρες!

Πάμε δυνατά με χαμηλά την μπάλα..
Προσοχή γιατί θα προσπαθήσουν να μας κοιμήσουν..
Η Τουμπα πρέπει να φλέγεται κι επί 90 λεπτά να βγάλουμε τα λαρύγγια μας!
Ετοιμαστείτε για τρελό σόου!
- paoki_sweden
http://www.youtube.com/watch?v=rrsOYhW8CE4
Pablo "alani" Garcia yes I know its diffucult after your mothers lost! But I also now that its in those moments the warrior comes out of his shel and fight! I know you will fight and win the battle on sunday! Pios Cice and green horses now!
PABLO EAT them up!
My brothers paokia make toumba a living hell! Leave cellphones and wifes at home this is the night that we wont give them nothing not even a second of aer!
AINTA PAOKARA 120 min ABALAEA!!!!!
Pablo "alani" Garcia yes I know its diffucult after your mothers lost! But I also now that its in those moments the warrior comes out of his shel and fight! I know you will fight and win the battle on sunday! Pios Cice and green horses now!
PABLO EAT them up!
My brothers paokia make toumba a living hell! Leave cellphones and wifes at home this is the night that we wont give them nothing not even a second of aer!
Ποσα θες για να μας τρελάνεις ρε??????paoki_sweden έγραψε:[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rrsOYhW8CE4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rrsOYhW8CE4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Pablo "alani" Garcia

στη νεοτερη πολιτική ιστορία, δύο φορές είχαμε λιτότητα , μία το 85 και μία φέτος το 2010. Ποιός πήρε πρωτάθλημα;
υ.γ για να γράψω κι'εγώ τη....λακαμία μου

υ.γ για να γράψω κι'εγώ τη....λακαμία μου

Αδερφια,καλη συνεχεια στις γραφιδες σας....παω για ποτο σημερα μια και αυριο εχει υπνο νωρις!!!Εχω αγωνα την Κυριακη....και πρεπει να ειμαι ξεκουραστος!!!!!!Γι'αυτο απο αυριο...αποχη απο το αλκοολ και αφωνια μεχρι τις 18.55 την Κυριακη!!!Για το τι θα συμβει απο εκεινη την ωρα και μετα....θα το δει ολη η Ελλαδα!!!!!
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
- DaFFy_NaSH
Καντε μου τη χαρη και πηδηξτε τους, ακομα και αν μεινετε με 1 πόδι. Δειξτε τους τι παει να πει ΠΑΟΚ να εχουν να το διηγούντε στα εγγονάκια τους. Ημουν αρρωστος ολη τη βδομαδα και απο την ωρα που συνηλθα και αρχισα να διαβάζω αθλητικά και μπήκα στο κλίμα, πιστεύω οτι θα ξανααρωστήσω, εχω αναγούλα απο το άγχος, την ιδια αναγούλα που είχα πριν το ματς με το γαύρο, ελπίζω να έχει ανάλογο αποτέλεσμα με εκεινο το ματς και ακομα καλύτερο (πιο ευρυ σκορ) αλλα δεν θελω να πεταω ψηλά.. Μια απλή ατάκα:
[youtube]uHxIssSROjk[/youtube]
GIVE THEM NOTHING - BUT TAKE FROM THEM EVERYTHING!
[youtube]uHxIssSROjk[/youtube]
GIVE THEM NOTHING - BUT TAKE FROM THEM EVERYTHING!