Π.Α.Ο.Κ. Football Retro

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
paok87

Re: Π.Α.Ο.Κ. Retro

Δημοσίευση από paok87 »

Του χε φύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια σε ακίνδυνη φάση....ήμαρτον...
ο αναστόπουλος ήταν στην καλλιθέα τότε??

melios έγραψε: Πάντως να έχεις τον Βάζελο με 3 μπαλάκια στο ημίχρονο και με τον Μπασινά με κόκκινη, το θεωρώ παπαρία που δεν τους βάλαμε και αυτούς μια 6άρα...
Τεσπά...
++
Ήταν μεγάλη ευκαιρία.
Εν τω μεταξύ στην αρχή του βίδεο (και του αγώνα) μας κάνουν 2 πέναλτυ και δεν τα δίνει το κοράκι....
και μιλούσαν οι βάζελοι για σφαγή/????
melios

Δημοσίευση από melios »

Ναι ήταν ο Αναστόπουλος...Νομίζω ο Τάτσης μας είχε βάλει ένα και δυο ο Γκέκας...Δεν θυμάμαι αμα έπαιζε ο Σκαρμούτσος που μας τον κουβάλησαν την παραεπόμενη χρονιά...
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

Π.Α.Ο.Κ.-Βερονα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

χα.. τρομερή φωτό!!!
Από κει σήμερα βγάζουν οι ΑΡΔ τις δικές τους φωτό!
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

melios έγραψε:
elgrego83 έγραψε: β) κουνέλα-ξεκουνέλα ο Μάϊνταν δείτε τι βγάζει κάποια στιγμή στο β' ημίχρονο στο 09:51 του βίντεο
:nairepaok: :nairepaok:
Στο γκολ με το οποίο μειώνει ο Παναθηναϊκός (αυτογκόλ Γιασεμή) φέρει τεράστια ευθύνη
Και δύο αγωνιστικές μετά, με την Καλλιθέα, τρώει ένα γκολ αδιανόητο.
Θυμάμαι είχαμε πάθει σοκ με την παρέα μου μετά το 2-3, αποχωρήσαμε τελευταίοι από την 4Α.
Ενδιαμέσως είχαμε φέρει 1-1 στην Ξάνθη (Ισμαήλ Μπα, μούφα πέναλτυ ΓΧ).
Ωραία αυθημερόν εκδρομή με ασπρόμαυρο τραίνο.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Φοβερή η φώτο με την Ελλάς Βερόνα.
Τρομερή σύμπτωση να πάρει την ίδια χρονιά τίτλο ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και η Ελλάς Βερόνα στην Ιταλία...
Ήμουν 2 ετών τότε, δεν έχω αναμνήσεις από τα παιχνίδια εκείνα, νομίζω όμως είχαν αυτοί τον Δανό παικταρά Έλκιερ (ή κάπως έτσι), ο οποίος έκανε παπάδες στο Μουντιάλ του 1986 στο Μεξικό.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Από βδομάδα σε βδομάδα το ΠΑΟΚ Retro Game... :roll:
Ο κόσμος διψά και αδημονεί... :)
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Υπερβολική ποσότητα ωραίων παρα-εικόνων ("μικρά μικρά" θα εγραφαν τα σπορ) το βιντεο με το βαζελο..

1) Ο Γ.Χ. μας υπενθύμισε πόσο τεράστιος παίκτης ήταν, προσωπικά η καλύτερη μεταγραφή Έλληνα τα τελευταία 20 χρόνια.
2) Ο Σαντος χωρίς το καφέ δερμάτινο (και μετά αναρωτιέται γιατί έχασε)
3) Ο Φουτσίνι τρέχει και παραδόξως δεν τρακάρει με τις πινακίδες, τα γκολποστ, το γρασίδι
4) Η κάμερα είναι χαμηλα στημένη για να μη φαίνονται οι κολώνες των επισήμων, καινοτομία του Αlpha-Χάρης Αλευρόπουλος- Digital.
5) Η φαλάκρα του Μπασινά καταφέρνει και έχει το ίδιο μήκος εδώ και 10 χρόνια, ούτε ο Παπαγεωργόπουλος με τους γκρίζους κροτάφους δεν το χει καταφέρει αυτό!
6) Φοβερή κομπίνα των ΜΑΤ στο κόρνερ!
7) Ο Φοφανά είναι αποτέλεσμα της "συνεργασίας με τη Γιουβέντους", ένα εκπληκτικό εγχείρημα του Μπάτμαν-Κρυσταλλίδη. Θυμάμαι και τον Σκαρντίνα, δεν είμαι σίγουρος εάν είχε έρθει και τρίτος στο πακέτο.
8) Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τη γυναίκα του Μάινταν, νομίζω πως ήταν πρώην πορνοστάρ
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

γιαννακης οκκας....ο αγαπημενος μου παιχτης τοτε....θυμαμαι πιτσιρικας ποσο ειχα στεναχωρεθει οταν εφυγε και πηγε στην κουλα και μετα τα γνωστα που ναι ο μ@λακας ο οκκας κλπ.....και ο αλλος ο παιχταρας ο σπασιτς.....αν και ο γ.χ ηταν ο εμβιπι απλα ...φανταστειτε αυτους τους επιθετικους...με αμυντικα χαφ βιτολο γκαρσια και πισω κοντρερας λινο και μπουσαιντι....8 τσου λου χαλαρουιτα!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

kotsos έγραψε:Υπερβολική ποσότητα ωραίων παρα-εικόνων ("μικρά μικρά" θα εγραφαν τα σπορ) το βιντεο με το βαζελο..

1) Ο Γ.Χ. μας υπενθύμισε πόσο τεράστιος παίκτης ήταν, προσωπικά η καλύτερη μεταγραφή Έλληνα τα τελευταία 20 χρόνια.
2) Ο Σαντος χωρίς το καφέ δερμάτινο (και μετά αναρωτιέται γιατί έχασε)
3) Ο Φουτσίνι τρέχει και παραδόξως δεν τρακάρει με τις πινακίδες, τα γκολποστ, το γρασίδι
4) Η κάμερα είναι χαμηλα στημένη για να μη φαίνονται οι κολώνες των επισήμων, καινοτομία του Αlpha-Χάρης Αλευρόπουλος- Digital.
5) Η φαλάκρα του Μπασινά καταφέρνει και έχει το ίδιο μήκος εδώ και 10 χρόνια, ούτε ο Παπαγεωργόπουλος με τους γκρίζους κροτάφους δεν το χει καταφέρει αυτό!
6) Φοβερή κομπίνα των ΜΑΤ στο κόρνερ!
7) Ο Φοφανά είναι αποτέλεσμα της "συνεργασίας με τη Γιουβέντους", ένα εκπληκτικό εγχείρημα του Μπάτμαν-Κρυσταλλίδη. Θυμάμαι και τον Σκαρντίνα, δεν είμαι σίγουρος εάν είχε έρθει και τρίτος στο πακέτο.
8) Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τη γυναίκα του Μάινταν, νομίζω πως ήταν πρώην πορνοστάρ
7) O Zαλαγιέτα ακόμη αναζητείται!!
8) Οσο για τη γυναίκα του Μάινταν, ούτε κι εγώ μπορώ να ξεχάσω τέτοιο πλάσμα!! Dorota Rabczewska το όνομα της, μια βόλτα στο ίντερνετ θα σας κατατοπίσει ότι τόσο αυτή, όσο κι ο Μάινταν, εκτός όλων των άλλων, έπαιζαν και σε φωτογραφίσεις περιοδικών, αυτή να κάνει την Ντούβλη κι ο Μάινταν να καπνίζει πούρα! :lol: :lol:

Κατά τα άλλα ένα βιντεάκι για μερικούς που τους το αφιερώνω!!
Η ΘΥΡΑ 4 μια ζωή η ίδια ήταν!
Απόδειξη:

[youtube]jsxr1tgucuQ&feature=recentf[/youtube]
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

Έχουν ειπωθεί πολλά γι'αυτή την ομάδα ...... Εδώ μια φωτό απο ματς στο Βύρωνα την περίοδο 1996-97 ..... Απλά θα πω οτι αυτή η ομάδα άξιζε πρωτάθλημα ......

Υ.Γ. Να προσθέσω κάτι ..... Για κάποιους που ρωτούν αν ο Μαραντόνα είπε ποτέ πως η Τούμπα είναι η δυσκολότερη έδρα του κόσμου ..... Μετά τη ρεβάνς της Νάπολι με τον ΠΑΟΚ το 1988, όταν επέστρεψε η αποστολή της ομάδας στην Ιταλία ρωτήσαν οι δημοσιογράφοι το Μαραντόνα : " Γιατί δεν κερδίσατε ;;;;; " Κι αυτός απάντησε: " πως να κερδίσουμε ;;;;; Μας βάλαν να παίξουμε μπάλα στην ΚΟΛΑΣΗ !!!!!!!!!!!! "

Αυτό είναι 100% επιβεβαιωμένο και ίσως απο αυτό προέκυψε η περίφημη ρήση του Μαραντόνα για την Τούμπα .......
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Φοβερό εκείνο το ματς στο Βύρωνα.
Όταν είχα ανοίξει το ράδιο, γυρνώντας από το σχολείο νομίζω, το σκορ ημιχρόνου ήταν 2-1.
Είχαμε μειώσει με τιον εξαιρετικά σπάνιο για την εποχή τρόπο, με φάουλ του Φραντζέσκου.
2-2 με Σιδηρόπουλο ( :!: ) και 2-3 με Ζήση και έξαλλα πανηγύρια.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο Βελής σκόραρε εναντίον μας...Και την άλλη χρονιά τον πετύχαινα στο λεωφορείο για να πηγαίνει για καφέ...αφού έπαιζε στον ΠΑΟΚ!!!!!!
Ε ρε εποχές...
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

elgrego83 έγραψε: Υ.Γ. Να προσθέσω κάτι ..... Για κάποιους που ρωτούν αν ο Μαραντόνα είπε ποτέ πως η Τούμπα είναι η δυσκολότερη έδρα του κόσμου ..... Μετά τη ρεβάνς της Νάπολι με τον ΠΑΟΚ το 1988, όταν επέστρεψε η αποστολή της ομάδας στην Ιταλία ρωτήσαν οι δημοσιογράφοι το Μαραντόνα : " Γιατί δεν κερδίσατε ;;;;; " Κι αυτός απάντησε: " πως να κερδίσουμε ;;;;; Μας βάλαν να παίξουμε μπάλα στην ΚΟΛΑΣΗ !!!!!!!!!!!! "

Δηλώσεις Μαραντόνα στο 1.15. Όποιος ξέρει ιταλικά, ας βοηθησει...

Για ποιόν χτυπά η καμπάνα, μοδερέτορα Γιάννη ? :D

[youtube]hUI8zh_Ul-k[/youtube]
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ 1 ΑΔΕΡΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΣΕΒΙΛΛΗ-ΠΑΟΚ

http://www.youtube.com/watch?v=zQsQ6jgGb44
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

-Diego, il pareggio di qualifica ma, quante partite hai giocato tu nel mondo in questo clima, in questo modo?
-Ma, ho giocato tantissimo per un luogo... come queste partite che non si poteva, non si poteva prendere ritmo mai, anche.. anche per.. per loro che potevano, potevano fare di piu.. era..eh.. una partita strana.

Εν ολίγης, πέρα από την ερώτηση του αρδ, νόημα δεν υπάρχει στα λεγόμενα του Maradona.

-Diego, μια ισοπαλία πρόκρισης, αλλά, πόσα παιχνίδια έχεις πάιξει εσύ στον κόσμο σε τέτοια ατμόσφαιρα, σε τέτοια κατάσταση?

Και ξεκινάει το παραλλήρημα του πρεζάκια.. Το έβαλα να το ακούσουν και Ιταλοί μπας και μου δώσουν τα φώτα τους, αλλά κι αυτοί το ίδιο μου είπαν, δε βγαίνει νόημα με τον κ. Naso-aspirapolvere!*

-Ε, έχω παίξει..αλλά..για ένα μέρος.. σε παιχνίδια όπως αυτά δε γινόταν, δε γινόταν να βρεις ρυθμό ποτέ, ακόμη, ακόμη και για.. για αυτούς που μπορούσαν, που μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο..ήταν..ε..ένα παράξενο παιχνίδι.

Νομίζω πως κάπου αλλού γίνεται η δήλωση που λέτε παραπάνω.

*Aspirapolvere=ηλεκτρική σκούπα, aspira (aspirare)=αναπνέει, ρουφάει, polvere=σκόνη
Νaso-aspirapolvere=Μύτη-ηλεκτρική σκούπα, σε ελεύθερη μετάφραση μύτη-σκονορουφήχτρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”