Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Οτι νάναι.. Καλά το είπε ο Gash.
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να πουληθούν και όλοι, και να ξαναρχίσουμε απο την αρχή.
Αλλά το πρόβλημα των περισσότερων εδώ μέσα και γενικά, είναι οτι δεν έχουν αντιληφθεί οτι ο ΠΑΟΚ έκανε το τεράστιο και ουσιαστικά ΑΔΥΝΑΤΟ μπαμ του πρωταθλητισμού ταυτόχρονα με την εξυγίανση.
Και επειδή ουσιαστικά είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να κρατήσεις αυτά τα δύο καρπούζια, γκρινιάζετε κιόλας. Όλοι οι νομπελίστες των οικονομικών, που τσίριζαν πέρυσι, ΖΑΓΟΡΑΚΗΗΗΗ γιατί δεν κάνεις μεταγραφές με τόσα διαρκείαααας.
Έκανε μια με μεγάλο άνοιγμα, δεν του έκατσε καθόλου, και έχουμε τρύπα. Ένα κι ένα κάνουν δυο.
Ανέβηκαν οι φόροι, οι μισοί χορηγοί δεν έχουν δώσει φράγκο και η ουέφα θα δώσει σε λίγο καιρό. Οι παίκτες ενημερώθηκαν για το πότε θα πληρωθούν και απομένει μια άλφα τρύπα στα οικονομικά, απο την περιόδο κουτσιανικούλη.
Πιθανές πωλήσεις θα γίνουν για να κλείσει η τρύπα μια και καλή και οχι για να μην καταστραφεί ο ΠΑΟΚ. Αυτά τουλάχιστον έχω καταλάβει εγώ.
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να πουληθούν και όλοι, και να ξαναρχίσουμε απο την αρχή.
Αλλά το πρόβλημα των περισσότερων εδώ μέσα και γενικά, είναι οτι δεν έχουν αντιληφθεί οτι ο ΠΑΟΚ έκανε το τεράστιο και ουσιαστικά ΑΔΥΝΑΤΟ μπαμ του πρωταθλητισμού ταυτόχρονα με την εξυγίανση.
Και επειδή ουσιαστικά είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να κρατήσεις αυτά τα δύο καρπούζια, γκρινιάζετε κιόλας. Όλοι οι νομπελίστες των οικονομικών, που τσίριζαν πέρυσι, ΖΑΓΟΡΑΚΗΗΗΗ γιατί δεν κάνεις μεταγραφές με τόσα διαρκείαααας.
Έκανε μια με μεγάλο άνοιγμα, δεν του έκατσε καθόλου, και έχουμε τρύπα. Ένα κι ένα κάνουν δυο.
Ανέβηκαν οι φόροι, οι μισοί χορηγοί δεν έχουν δώσει φράγκο και η ουέφα θα δώσει σε λίγο καιρό. Οι παίκτες ενημερώθηκαν για το πότε θα πληρωθούν και απομένει μια άλφα τρύπα στα οικονομικά, απο την περιόδο κουτσιανικούλη.
Πιθανές πωλήσεις θα γίνουν για να κλείσει η τρύπα μια και καλή και οχι για να μην καταστραφεί ο ΠΑΟΚ. Αυτά τουλάχιστον έχω καταλάβει εγώ.
Δηλαδή ρε Kos, για εξήγησε μου αυτό με τα 700+800..;; ...Για να το γράφεις κάτι παραπάνω θα ξέρεις, αλλά με κάτι χειριοπιαστό και όχι αερολογίες. Φαντάζομαι και ο ΟΠΑΠ που ενέκρινε το ποσό των 1,2-1,5 ήταν και αυτός στο κόλπο. Παρόλο δηλαδή που η επιχορήγηση δόθηκε μέσω τεράστιου πολέμου και αμφισβήτησης, αυτή συμφώνησαν (αφού πρώτα με δικό τους κλιμάκιο διαπίστωσαν ότι όντως αυτό είναι πάνω κάτω το ποσό που απαιτείται) να δώσουν αυτά τα επιπλέον χρήματα... και μετά βέβαια τα πήραν πίσω....kos έγραψε: τι θελεις να καταλαβεις για τα εργα στην τουμπα? οτι ηθελαν να παρουν απο τον οπαπ 1,5 χαρτι για εργα που θα κοστιζαν 700 και να ριξουν τα 800 στη μεσημβρια?
οτι οταν χαλασε η δουλεια και πληρωσαν μονοι τους τα εργα, δηλαδη τα 700, συνεχισαν να μιλανε για 1,5 εκ?
η αληθεια ειναι μια. εαν με πανω απο 20εκ ετησια εσοδα (εστω μεικτα) ο ζαγορακης δεν μπορει να κανει το κουμαντο του και να μην δημιουργει ανοιγματα τοτε δεν κανει σωστα την δουλεια του.
Αλλά με ΣΤΟΙΧΕΙΑ θα ήθελα να γράψεις αυτά που ξέρεις, έτσι ώστε να μάθουμε και εμείς την αλήθεια. Δόξα το Θεό αντιπολίτευση υπάρχει και κάλλιστα πολλοί είναι αυτοί που λογικά αν υπήρχε θέμα θα σε προλαβαίνανε...
Τώρα με το άνοιγμα της ομάδας το έχω ξαναγράψει ότι δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει, και συνεπώς δεν μπορώ να γράψω κάτι με σιγουριά (παρόλο που σπουδάζω οικονομικά θα μπορούσα να το παίξω έξυπνος και ειδήμων...).
Η ομάδα έχει σαφέστατα πολλά έσοδα αλλά και τα έξοδα έχουν κατακόρυφη άνοδο. Μονο το ΦΠΑ να βάλουμε (όπου αυξάνονται τα πάντα, από τα πιο βασικά εώς και το πιο απλό έξοδο) και τους νέους φόρους συμβολαίων φτάνει... Το θέμα που προκύπτει εδώ είναι ότι η διοίκηση το ήξερε αυτό. Συνεπώς ή κάνει κακοδιαχείρηση (με το γεγονός ότι θα έπρεπε να το προβλέψει αυτό και να μειώσει και άλλο το μπάτζετ) ή έχει άλλο πλάνο στο μυαλό της που αν τις βγει όλα οκ αλλά αν όχι θα πρέπει να εξηγήσει και το σκεπτικό της.
Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει θα το βρούμε μπροστά μας, είτε καλό είτε άσχημο.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή?rainmaker έγραψε:Οτι νάναι.. Καλά το είπε ο Gash.
Ακριβώς αυτό και τίποτα παραπάνω.
οχι λαθος τα λετε.
τα εργα στην τουμπα ηταν 50.000Ε
τα υπολιπα τα μοιρασαν μεταξυ τους στην παε και επειδή στον βρυζα εδωσε λιγοτερα ο ζαγορ αυτος εφυγε και πειρε μαζι τους και τον σαντος (μην κοιτατε που εφυγε πρωτα ο σαντος ηταν κολπο)
ο ζαγορ πειρε 500.000 στην τσεπη + 2 χοριγους
ο οπαπ εχει δωσει τα φραγκα στην παε αλλα τα εφαγε ο βιολιδης και σηκωθηκε εφυγε... ο ζαγορ δεν τον καρφωσε γιατι θα τα ελεγε ολα ο βιολιδης.
ο σερτζιο δεν τον αφησαν να παρει και αυτος δανειο απο πορτογαλια 8 μιρια να εβαζε τα 5 στην ομαδα και τα αλλα 3 να τα επερνε αυτος και ετσι εφυγε.
τωρα ο ζαγορακις λεει και καλα οτι εχουμε ανοιγμα και οτι δεν υπαρχουν λεφτα την στιγμη που τα εχει κανει μασουρια σε ελβετικη τραπεζα και περιμενει 3-4 χρονια να πολλαπλασιαστούν μπας και καλιψει τα κλεμενα.
αυτο φταιει που φεραμε και Χ εχθες το ειχε παιξει στο στοιχιμα (bwin) 1ημ-Χ τελεικο και σκορερ γεωργιου (γιαυτο ολοι τον κοιτουσαν)
οπος και το δοκαρι του τσιριλο ηταν στημενο μπορουσε καλιστα να το βαλει.
αυτα γινοντε στον ΠΑΟΚ του ζαγορ.
τα εργα στην τουμπα ηταν 50.000Ε
τα υπολιπα τα μοιρασαν μεταξυ τους στην παε και επειδή στον βρυζα εδωσε λιγοτερα ο ζαγορ αυτος εφυγε και πειρε μαζι τους και τον σαντος (μην κοιτατε που εφυγε πρωτα ο σαντος ηταν κολπο)
ο ζαγορ πειρε 500.000 στην τσεπη + 2 χοριγους
ο οπαπ εχει δωσει τα φραγκα στην παε αλλα τα εφαγε ο βιολιδης και σηκωθηκε εφυγε... ο ζαγορ δεν τον καρφωσε γιατι θα τα ελεγε ολα ο βιολιδης.
ο σερτζιο δεν τον αφησαν να παρει και αυτος δανειο απο πορτογαλια 8 μιρια να εβαζε τα 5 στην ομαδα και τα αλλα 3 να τα επερνε αυτος και ετσι εφυγε.
τωρα ο ζαγορακις λεει και καλα οτι εχουμε ανοιγμα και οτι δεν υπαρχουν λεφτα την στιγμη που τα εχει κανει μασουρια σε ελβετικη τραπεζα και περιμενει 3-4 χρονια να πολλαπλασιαστούν μπας και καλιψει τα κλεμενα.
αυτο φταιει που φεραμε και Χ εχθες το ειχε παιξει στο στοιχιμα (bwin) 1ημ-Χ τελεικο και σκορερ γεωργιου (γιαυτο ολοι τον κοιτουσαν)
οπος και το δοκαρι του τσιριλο ηταν στημενο μπορουσε καλιστα να το βαλει.
αυτα γινοντε στον ΠΑΟΚ του ζαγορ.
Αν και ποτέ δεν φώναξα για μεταγραφές, το ότι δεν βγήκε η μεταγραφή του Κούτσια δεν έχει να κάνει με την τρύπα, η οποία θα ήταν η ίδια ακριβώς, ακόμα και αν έπαιζε σε επίπεδα Βιειρίνια.rainmaker έγραψε: Όλοι οι νομπελίστες των οικονομικών, που τσίριζαν πέρυσι, ΖΑΓΟΡΑΚΗΗΗΗ γιατί δεν κάνεις μεταγραφές με τόσα διαρκείαααας.
Έκανε μια με μεγάλο άνοιγμα, δεν του έκατσε καθόλου, και έχουμε τρύπα.
Εκτός αν μας έστελνε σε ομίλους cl. Ή διάφορά άλλα "αν".
ρε συ ασε λιγο το λαο του ΠΑΟΚ να κλαφτει να το παιξει και ψαγμενος(ακουσα,με ειπαν δεξια αριστερα το τριτο τραπεζακι αριστερα στον καφενε,ο αρδ,ο γνωστος του κουμπαρου του ξαδερφου μου που δουλευει στα γραφεια) να τη δει και λιγο απο ντεντεκτιβ λιγο απο λογιστης λιγο απο φιλοσοφος λιγο απο αρδ λιγο απο ολα που λεει και το πιτογυρο μην του κοβεις τα φτερα ετσι...αμαν πια προβατο ε προβατο....παρε και ενα μπεεεεεεεεεεrainmaker έγραψε:Οτι νάναι.. Καλά το είπε ο Gash.
υγ το μεγαλο λαθος που εγινε φετος ειναι οτι τελειωσε ενα πλανο και δεν ξεκινησε ενα καινουργιο αλλα πηγαμε να το διορθωσουμε με κινησεις λιγο ρισκου λιγο πανικου...αυτο βιωνουμε φετος ο ΠΑΟΚτσης δε βλεπει καποιο πλανο(οχι οτι αμα εβλεπε δε θα γκρινιαζε βλεπε σαντος εποχη σαρδελας)....αναμενουμε με τις νεες εξελιξεις ειτε θετικες ειτε αρνητικες να ερθει και το νεο πλανο(και οχι αεροπλανο) ετσι ωστε να ξαναποκτησουμε τη δομη που μας αρμοζει...
Το πρόβλημα ξεκινάει απο τον κομπλεξικό Μπερέττα.
Αυτό θα το πληρώσουμε φέτος και όλη την χρονιά.
Αυτό θα το πληρώσουμε φέτος και όλη την χρονιά.
Το προβλημα ξεκιναει και τελειωνει στην ελλειπεστατη συνθεση της διοικησης.
Μη κάνεις παράπονα όμως μετά αν οι Άραβες αλλάξουν τα πάντα κυριολεκτικά 

Εννοειται κανενα παραπονο.Ελπιζω να μην αφησουν κολιμπιθροξυλο απο την σημερινη διοικηση εκτος του Ζαγορακη ως ηγετικη μορφη συσπειρωσης του κοσμου και μονο.Ποιος πρεπει να μεινει δηλαδη ο γkαγκατσης jr?

Α επίσης μην ξεχάσω...
Εκτός απο τις αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο θα δεις μεγάλη σφαγή και ξήλωμα σε παικτικό επίπεδο.
Αλλά μεγάλη αλλαγή λέμε.
Ένα 75% για παράδειγμα τουλάχιστον.
Όλα αυτά όμως μετά το τέλος της σαιζόν.
Αυτά και πολλά είπαμε για σήμερα..........

θα διωξουν δηλαδη τον κατσε και τον τσουκαλα? εκτος και αν οσα ακουγονται για τους παικτες υπο αμφισβητηση αλλα και παικτες προς πωληση για να βγει η χρονια, ειναι αποφασεις των αραβων και οχι της νην διοικησης.
Λίγες ημέρες έμειναν ακόμα.
Υπομονή...
Μην δίνετε καμία βάση στο ότι ακούγεται δεξιά αριστερά ακόμα και απο εμένα τον ίδιο.
Απλά λίγες ημέρες έμειναν ακόμα.
Εδώ κάνουμε υπομονή πολλά χρόνια....
Υπομονή...
Μην δίνετε καμία βάση στο ότι ακούγεται δεξιά αριστερά ακόμα και απο εμένα τον ίδιο.

Απλά λίγες ημέρες έμειναν ακόμα.
Εδώ κάνουμε υπομονή πολλά χρόνια....
- paok_athens_g4
συγνωμη ρε gash αλλα οταν αυτα τα ακουω απο τον κολκα τον βασιλοπουλο κ τους λοιπους αρδ,απλα γελαω....οταν ομως τα ακουω απο 1 που καταλαβαινει την καψουρα του ΠΑΟΚτση γιατι την εχει κ ο ιδιος στεναχωριεμαι....χθες που σε ρωτησα αν εχεις πληροφοριες για τις λεπτομερειες που βγαζεις για τους αραβες μου ειπες πως εχεις αγιο....επειδη καταλαβαινεις την αγωνια ολων μας θα ηθελα να μας πεις αν οντως εχεις καποιες πληροφοριες η'απλα εκφραζεις καποιες ελπιδες(που εχουμε ολοι μας)με τοσες λεπτομερειες...
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι
ότι γνωριμίες και αν έχω είναι αδύνατον να τις πω δημόσια και που βασίζονται όλα αυτά που λέω.
Αν με ξέρεις απο τα λεγόμενα μου όμως εδώ μέσα 3 χρόνια πέρα τον χαβαλέ που κάνουμε δεν νομίζω να έχω διαψευστεί πολλές φορές ούτε επίσης πέρα απο την πλάκα να λέω κάτι απίστευτο απίθανο ή παπαριές.
Περισσότερα αν θέλεις με PM αλλά ότι και αν σε πω είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψεις.
Πιθανότερο θα είναι να με περάσεις για τρελό ή ότι σίγουρα είχα επαφή με εξωγήινους.
ότι γνωριμίες και αν έχω είναι αδύνατον να τις πω δημόσια και που βασίζονται όλα αυτά που λέω.
Αν με ξέρεις απο τα λεγόμενα μου όμως εδώ μέσα 3 χρόνια πέρα τον χαβαλέ που κάνουμε δεν νομίζω να έχω διαψευστεί πολλές φορές ούτε επίσης πέρα απο την πλάκα να λέω κάτι απίστευτο απίθανο ή παπαριές.
Περισσότερα αν θέλεις με PM αλλά ότι και αν σε πω είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψεις.
Πιθανότερο θα είναι να με περάσεις για τρελό ή ότι σίγουρα είχα επαφή με εξωγήινους.