Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
- MacTiger
- Επικοινωνία:
Ντενίλσον: Θα ήθελα να παίξω σε Γερμανία ή Ελλάδα
Από εκεί και πέρα, ο Ντενίλσον, με δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «GrandeFM», τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα ή την Γερμανία, υποστηρίζοντας βέβαια πως πολύ καλή πρόταση έχει και από τουρκική ομάδα.
«Από την Παλμέιρας έχω τελειώσει. Εχω προτάσεις από Ελλάδα, Γερμανία, Τουρκία και Μεξικό. Η πιο συμφέρουσα είναι από την Τουρκία, αλλά θα προτιμούσα να παίξω στη Γερμανία ή την Ελλάδα. Δεν θα απέκλεισα όμως να παίξω και στη Σάντος, αν έχω μια καλή πρόταση, αφού ο πατέρας μου είναι οπαδός της και θα ήθελε να με δει με τη φανέλα της», κατέληξε ο 31χρονος άσος.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον για τον Ντενίλσον έχουν εκφράσει οι Βολφσμπουργκ, Τραμπζονσπόρ, Πούμας και όπως ήδη έχουμε αναφέρει ο Παναθηναϊκός.
λετε?
Από εκεί και πέρα, ο Ντενίλσον, με δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «GrandeFM», τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα ή την Γερμανία, υποστηρίζοντας βέβαια πως πολύ καλή πρόταση έχει και από τουρκική ομάδα.
«Από την Παλμέιρας έχω τελειώσει. Εχω προτάσεις από Ελλάδα, Γερμανία, Τουρκία και Μεξικό. Η πιο συμφέρουσα είναι από την Τουρκία, αλλά θα προτιμούσα να παίξω στη Γερμανία ή την Ελλάδα. Δεν θα απέκλεισα όμως να παίξω και στη Σάντος, αν έχω μια καλή πρόταση, αφού ο πατέρας μου είναι οπαδός της και θα ήθελε να με δει με τη φανέλα της», κατέληξε ο 31χρονος άσος.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον για τον Ντενίλσον έχουν εκφράσει οι Βολφσμπουργκ, Τραμπζονσπόρ, Πούμας και όπως ήδη έχουμε αναφέρει ο Παναθηναϊκός.
λετε?
ρε παιδιά να σας πω.... έψαξα έναν παικταρά που είχα χάσει τα ίχνη του για καιρό και τα ξαναβρήκα στη χώρα του ασημιού... έπαιζε άγιαξ, συμπαίκτης του γκαλέτι όταν η αργεντινή πήρα το ολυμπιακό μετάλλιο..... παίζει και από τις 2 πλευρές και νομίζω το συμβόλ. του τελειώνει το καλοκαίρι..... το όνομα ΜΑΟΥΡΟ ΡΟΖΑΛΕΣ... πιστεύω πρέπει να σχοληθεί η ΠΑΕ... αξίζει... είναι αυτό που ψάχνουμε... τί λέτε??

- costacurtaG4
...
εκατομμυρια παιχτων τελειωνουν τα συμβολαια το καλοκαιρι... μην βιαζεστε ακομα!! εχουμε καιρο... και του κεζμαν τοτε τελειωνει (που ειναι και Παρτιζανος τρελος!)
Ηρεμήστε και ο Ζησης παλι θα την κάνει την δουλεια. Παντως αν αποφασισω να παρω μια φανελα με ονομα φετος (εχω παρει αλλα χωρις ονομα) θα εγραφα πισω Βρύζας...
ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΖΑΓΟΡ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ...
ΘΕΛΩ ΦΑΝΕΛΑ ΒΡΥΖΑΣ 15...
Ηρεμήστε και ο Ζησης παλι θα την κάνει την δουλεια. Παντως αν αποφασισω να παρω μια φανελα με ονομα φετος (εχω παρει αλλα χωρις ονομα) θα εγραφα πισω Βρύζας...
ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΖΑΓΟΡ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ...
ΘΕΛΩ ΦΑΝΕΛΑ ΒΡΥΖΑΣ 15...

Φίλε δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο δισεκατομύριο να γίνουν 12 μεταγραφές... Σε μια ομάδα που ρολάρει καλά δηλαδή, τη χρονιά που θα πάει να χτυπήσει κορυφή να γίνουν 12 μεταγραφές...!! Καμιά περίπτωση όμως... Η ομάδα τώρα και το καλοκαίρι θα πάρει έναν παίκτη σε κάθε γραμμή και θα αντικαταστήσει τυχόν αποχωρούντες (πχ Λάκης, Κων/δης, Βαγγελής, Μάρκος Αντόνιο...)gergeo4 έγραψε:παιδια ας πω και εγω την γνωμη μου για το τι χρειαζεται η ομαδα..
ΤΕΡΜΑ:ΧΑΛΚΙΑΣ,ΓΛΥΚΟΣ,ΡΙΖΟΣ..με δεδομενο οτι ο Ριζος θα αποχωρησει στο τελος της χρονιας χρειαζομαστε 1 τερματοφυλακα ειτε για 1ο ειτε για 2ο..
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ,ΜΑΛΕΖΑΣ,ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ,ΜΠΙΖΕΡΑ:με δεδομενο οτι κραταμε του χρονου τον Μαρκος αντονιο και επισης με δεδομενο οτι ο Μπιζερα δεν χρησιμοποιειται ως κεντρικος αμυντικος τοτε θα χρειαστουμε 2 κεντρικους αμυντικους ακομα..
ΠΛΑΓΙΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ,ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ,ΔΑΡΛΑΣ..με δεδομενο οτι απο τα δεξια ειμαστε καλυμενοι στα αριστερα εχουμε προβλημα..οποτε χρειαζομαστε ενα πολυ καλο αριστερο μπακ..
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ:ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ,ΒΕΡΟΝ,ΗΛΙΑΔΗΣ,ΜΠΑΛΑΦΑΣ,ΒΑΓΓΕΛΗΣ..με δεδομενο οτι του χρονου παμε για πρωταθλητισμο ο ηλιαδης,ο μπαλαφας και ισως ο βαγγελης θα ειναι 3-4ες επιλογες τοτε χρειαζομαστε σιγουρα 2 καλους μεσους..
ΠΛΑΓΙΟΙ ΜΕΣΟΙ:ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ,ΒΙΕΡΙΝΙΑ,ΛΑΚΗΣ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ..με δεδομενο οτι ο λακης και ο ωνσταντινιδης αποχωρησουν στο τελος της χρονιας και οι γεωργιου-βιερινια παραμεινουν και του χρονου στο ροστερ τοτε χρειαζομαστε 3 παιχτες,2 αριστερα και 1 δεξια..
ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ(ΤΟ 10αρι):ΙΒΙΤΣ..με δεδομενο οτι ο ιβιτς παραμεινει και του χρονου τοτε χρειαζομαστε σιγουρα 1 πολυ καλο 10αρι..
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ,ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ,ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ,ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ..με δεδομενο οτι θα παζουμε ειτε με 1 ειτε με 2 επιθετικους και με δεδομενο επισης οτι ο αναστασακος λογικα θα αποχωρησε ενω ο αθανασιαδης δεν ειναι ακομη ετοιμος για βασικος,χρειαζομαστε σιγουρα 2 πολυ καλους επιθετκους 1 αρκετα ψηλο με καλο κεφαλι και ενα ταχυ κοντο με ευχαιρεια στο σκοραρισμα..
Επομενως,και με δεδομενο οτι του χρονου θα παμε να χτυπησουμε το πρωταθλημα,ο παοκ μεχρι να ξεκινησει η νεα σεζον πρεπει να αποκτησει συνολικα 12 παιχτες στις θεσεις που ανεφερα..
Πάιρνουμε ώς δεδομένο ότι όποιος φύγει θα αντικατασταθεί...
Ξεκινώντας απο πίσω...
Τέρμα: Θα πάρουμε τερματοφύλακα αντι για το Ρίζο αλλά μάλλον το καλοκαίρι...
Σέντερ μπάκ: Αν δεν φύγει κανένας αμυντικός, θα πάρουμε ένα δευτεροκλασσάτο σέντερ μπάκ για συμπλήρωμα (πχ Βοσκόπουλος ή Καρυπίδης)...
Πλάγιοι μπάκ: Θα πάρουμε έναν πλάγιο μπάκ, μάλλον μπακάπ για αριστερά...
Αμυντικά χαφ: Υπάρχει πλειάδα παικτών σε μια θέση που συνήθως αγωνίζονται δύο... Θα ήταν ανόητο να ανανεώσεις Μπαλάφα-Ηλιάδη, να κρατήσεις Βαγγελή και να πάς να πάρεις άλλους δύο... Θα έχεις σύνολο 7 (+ότι παίζουν και εκεί οι Ίβιτς, Μπιζέρα...), συλλογή 8α τους κάνεις??
Ίσως πάρουμε το πολύ έναν ποιοτικό αμυντικό χαφ, αφού ποσότητα έχουμε, σε ποιότητα στον πάγκο υστερούμε. Και πάλι αυτός που θα έρ8ει μάλλον θα αντικαταστήσει κάποιον (για ποιόν χτυπάει η καμπάνα άραγε??)...
Επιθετικά χαφ: Θα αποκτηθεί σίγουρα ένα "δεκάρι"... Ούτε δύο, ούτε κανένας... Ένα δεκάρι που θα παίζει είτε αυτός είτε ο Ίβιτς...
Πλάγιοι: Εδώ πάσχει η ομάδα, εδώ θα γίνουν και οι ουσιαστικότερες μεταγραφές... Άν μείνουν οι Κονσεϊσάο, Βιερίνια, Γεωργίου, θα πάρουμε μάξιμουμ δύο παίκτες, έναν για την κάθε πλευρά... Όμως πάμε για καλούς παίκτες...
Επιθετικοί: Η ομάδα θα συνεχίσει να έχει 4 το πολύ 5 επιθετικούς... Απλά θα πάρει έναν πολύ ποιοτικό επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο το Ζλάταν... Δεν ξέρω (ούτε ο Βρύζας, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν ακόμα) αν θα μείνουν Μπακαγιόκο ή Αναστασάκος και εφόσον φύγει κάποιος, λέω ΕΦΟΣΟΝ, αν θα αντικατασταθεί (δηλαδή 4 ή 5 επιθετικοί για μία το πολύ δύο θέσεις)...
Συνοψίζοντας, η ομάδα θα πάρει μερικά συμπληρώματα (όπως 1 τερματοφύλακα, 1 σέντερμπάκ, 1 πλάγιο μπάκ, ίσως 1 αμυντικό χάφ...), περίπου 4 παίκτες, μάλλον όχι πρώτης διαλογής...
Εκεί που θα γίνει το πανηγύρι θα είναι απο τη μέση και μπροστά... Εκεί περιμένω 3-4 πρωτοκλασσάτους παίκτες (ή ονόματα τύπου Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία ή ουσιαστικοί παικταράδες τύπου Βερόν, Ζλάταν, Βιερίνια)... Δεκάρι, σέντερ φόρ και πλάγιος ή πλάγιοι...
Σύνολο 7-8 παίκτες, οι μισοί εκ των οποίων πρώτης γραμμής...
Οι μισοί θα αντικαταστήσουν άλλους και οι μισοί θα είναι προσθήκες...
Εδώ θα είμαστε να δούμε κατα πόσο θα πέσω μέσα...

Σούρδε είσαι ωραίος...!! Φαίνεται ότι το κατέχεις το τόπι και επίσης η λογική σου είναι κοντά σε αυτή της διοίκησης... Και για να είμστε και πιο σαφείς κοντά και στην κοινή λογική...sourdos4 έγραψε: Δεν χρειαζεται να κανεις τοσες μεταγραφες, ωα δωσεις τοσα λεφτα σε συμβολαια, και ισως χαλασεις το κλιμα στην ομαδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ- Εδω ναι συμφωνω θελεις εναν γυρω στα 27-28 χρονων, δεινεις δανεικο το Γλυκο να παιρνει παιχνιδια και κρατας 3 το Ριζο, δεν χρειαζεται ο 3 να ειναι τπτ ιδιαιτερο.Αλλωστε δυσκολα θα τον χρειαστεις.
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ- Επειδη βλεπω λιγο δυσκολο να κρατησεις τον μαρκαντωνη(1,5 εκ. ευρω πολλα τα βλεπω, εκτος και αν εχει ασσο στο μανικι ο Βρυζας). Εχεις κοντρερας-μαλεζα και μπιζερα, φερνεις πισω Βοσκοπουλο και ψαχνεις 1 κεντρικο αμυνντικο(γιατι οχι Καρυπιδη(free)).
ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ- Σναουτσερ και δαρλας βασικοι, εχεις Αραμπατζη στα δεξια, οποτε μαλλον θα ηθελα εναν εμπειρο στα αριστερα(ακομα καλυτερα αν θα μπορουσε να παιξει και στις 2 μεριες), οχι απαραιτητα να ειναι καλο ονομα.
Αλλωστε για ρεζερβα προοριζεται.
ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ- Βερον και Γκαρσια δεν βγαινουν απο 11αδα, ο μπαλαφας μενει, ο Βαγγελης φευγει και ο Ηλιαδης ειναι (?). Στο συστημα της ομαδας, πανω απο τα μισα παιχνιδια του πρωταθληματος θα παιζουν σιγουρα 2 αμυντικα χαφ, ενας μαυρος του στυλ του Ντιε χρειαζεται και τιποτα παραπανω.
ΠΛΑΓΙΑ ΧΑΦ- Αν μεινει ο Βιερινια τοτε εχουμε απο δεξια(γιατι δεξια ειναι η θεση του) βασικο και αλλαγη τον Κονσεισαο(ενιοτε και αριστερα).
Για αριστερα θελεις ενα καλο ονομα που θα ειναι βασικος και αλλαγη Γεωργιου.
ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ - Το κλειδι του συστηματος 4-2-3-1, εδω παιξε τα ρεστα σου, παρε οτι καλυτερο μπορεις να παρεις,πρεπει να πασαρει,να πρεσαρει και σιγουρα να σκοραρει, μεγαλο ρισκο βεβαια γιατι θα σπρωξεις χρημα, ας το ψαξουν απο 1000000 μεριες πρωτου κλεισουν καποιον.
ΕΠΙΘΕΣΗ- Δεν θα με χαλουσε να εμενε 1 χρονο ακομα ο Μπακαγιοκο, ο Αθανασιαδης θα ειναι ετοιμος του χρονου(πολλα βαρυ κανει φετος γι'αυτο δεν τον βαζει φετος ο Σαντος), αν εχεις και τον οργανωτη σου σαν αυτον που αναφερω πιο πανω, δεν θελεις και πολλα για την 3-4 αλλαγη σου.
ΑΥΤΑ
ΟΠΟΤΕ θελεις
3 πολυ καλα ονοματα και 3-4 ρεζερβες
Δεν είχα δεί το post σου, αν το βλεπα δεν θα καθόμουν να γράψω, αφού μέσες-άκρες με κάλυψες...

στα play-off (αν και εφόσον παίξουμε) θα έχουμε 6 πολύ δυνατά παιχνίδια ανά 3 μέρες σε πολύ δύσκολες έδρες. είναι αδύνατον παίκτες όπως ο garcia, ο conceisao, ο muslimovic ίσος και οι contreras, Veron να βγάλουν όλα αυτά τα παιχνίδια.
θεωρώ ότι ένα αμυντικό half είναι επιβεβλημένο ακόμα και από τι περίοδο του ιανουαρίου. oi άλλες θέσεις κουτσα στραβά με μπακαγιόκο-λάκη-ίβιτς-μαλεζά καλύπτονται. αλλα τι θέση του garcia δύσκολα να τι καλύψεις με το μπαλάφα σε τόσο δύσκολα mats
θεωρώ ότι ένα αμυντικό half είναι επιβεβλημένο ακόμα και από τι περίοδο του ιανουαρίου. oi άλλες θέσεις κουτσα στραβά με μπακαγιόκο-λάκη-ίβιτς-μαλεζά καλύπτονται. αλλα τι θέση του garcia δύσκολα να τι καλύψεις με το μπαλάφα σε τόσο δύσκολα mats