Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Πέρυσι πήγα.
Φέτος έκανα λογαριασμό εδώ ρε άνθρωπε. :mrgreen:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Έχεις δίκιο. .. : :oops:
πάντως όποτε το ξανά αποφασίσεις θα χαρώ πολύ να σε συναντήσω -γνωρίσω. Και οποιοδήποτε μέλος θέλει. Μη με παρεξηγείτε εάν γκρινιάζω λίγο για το αγωνιστικό, ελάτε να σας πω τον πόνο μου
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κύθηρα θέλω πολύ να κατέβω κάποια στιγμή

Θα φροντίσω να διαφωνήσουμε από κοντά κάποια στιγμή :mrgreen:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ελπίζω να το καταφέρεις κάποια στιγμή και να συζητάμε για το τι μπαλαρα παίζει η ομαδα :D .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κύθηρα είχα πάει το 1995. Αλλά τότε δεν ήξερα το τσιριγώτη. Όχι ότι τον ξέρω τώρα, αλλά τουλάχιστον γνωρίζω την ύπαρξή του.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Φοίνικας έγραψε:Πέρυσι πήγα.
Φέτος έκανα λογαριασμό εδώ ρε άνθρωπε. :mrgreen:
Χαχαχα!!!
Άμα σε βγει το όνομα...
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Καποιος ρωτουσε για Ικαρια, νομιζω πριν λιγες μερες και επεσα σε σημερινο αρθρο για το νησι.
Βαζω μονο λινκ γιατι ειναι μεγαλο και εχει πολλες φωτο ;)

http://www.oneman.gr/keimena/style/taks ... 88786.html

και γενικα το σαιτ εχει πολλες προτασεις για νησια, δεν κανω διαφημηση αν νομιζετε το αντιθετο σβηστε το 8-)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Για λευκαδα ποια περιοχη ειναι καλη για να μεινεις???
Θα ηθελα κατι κοντα σε θαλασσα,αν ξερετε
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

sourmenetes έγραψε:Για λευκαδα ποια περιοχη ειναι καλη για να μεινεις???
Θα ηθελα κατι κοντα σε θαλασσα,αν ξερετε
Agios Nikitas
Vasiliki an goustareis surfing
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Μόλις γύρισα από λευκαδα. Ήταν η τρίτη φορά που πήγα. Εμένα στο χωριό νικιανα δίπλα στο νυδρι καμιά 15αρια χιλιόμετρα από την χώρα. Η λευκαδα έχει ωραίες παραλίες με δύσκολη πρόσβαση και χρειάζεσαι οπωσδήποτε αυτοκίνητο διότι οι αποστάσεις είναι μεγάλες.

Εγώ φέτος επειδή το ήξερα το έργο πήγα ημερήσια κρουαζιέρα με καράβι από το νυδρι που σε πάει εγκρεμνους πορτο κατσίκι αγιοφυλλι.

Άλλες ωραίες παραλίες είναι το κάθισμα άγιος Νικήτας ( από εκεί φεύγει και καραβάκι για την παραλία μύλος που είναι φανταστικά)

Μια παραλία που είναι επίπεδο πορτο κατσίκι αλλά δεν τη ξέρει πολύς κόσμος είναι ο γιαλός με την πρόσβαση όμως να είναι δύσκολη.

Από φαγητό νυδρι, μικρός γιαλός, συβοτα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

slidar τις ξερω τις καλες τις παραλιες...
απλα επειδη δεν την εχω γυρισει, ψαχνω κατι πιο χαλαρο.δωματιο κοντα στη θαλασσα αν γινεται,κανενα καφε πανω στη θαλασσα για καφεδακι και μπυρα και γενικως οχι extreme καταστασεις.

Αμα εκει που πηγες ειναι ετσι ενημερωσε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Με το Ιόνιο είχα μεγάλο έρωτα.

Πήγα Πάργα, Παξούς, Ζάκυνθο, Λευκάδα.

Χωρίς αμφιβολία βάζω τη Λευκάδα στην τελευταία θέση. Δυστυχώς.

Ενώ περίμενα πολλά πράγματα, στο τέλος δεν "πήρα" τίποτα απο τις διακοπές εκεί.

Ξεκαθαρίζω πως δεν είμαι ιδιαίτερος κολυμβητής, δεν έχω βάρκα, αλλά δεν είμαι και τύπος ρακέτας και αντηλιακού. Καλά να περνάμε και όλα οκ. Δεν είναι δηλαδή πως αντιδράω σε κάτι πιο φυσικό, ή λίγο διαφορετικό.

Έμεινα πίσω απ τον Άι Νικήτα ο οποίος είναι αρκετά ωραίο χωριό και δίπλα στο κάθισμα, απο τις πιο γνωστές παραλίες.
Κατ αρχάς οι παραλίες ως επί το πλείστον έχουν συνεχώς έντονο κύμα. Σε βαθμό που δεν σου επιτρέπει να μπεις στο νερό φυσιολογικά αλλά με προσπάθεια. Αυτό, σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες πέτρες που σχεδόν όλες οι παραλίες έχουν (μεσαίου μεγέθους, ούτε να πατάς μπορείς, ούτε να τις προσπερνάς εύκολα) κάνει μάλλον επίπονο το να κάνεις μια απλή βουτιά.

Κατά δεύτερον, αυτό το μαγικό γαλαζοάσπρο χρώμα προέρχεται απο αυτές τις πέτρες και ουχί απο μια κάποια συγκλονιστική καθαρότητα νερού. Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι οι παραλίες είναι βρώμικες.

Κατά τρίτον, αρκετές ονομαστές παραλίες του νησιού είναι κυριολεκτικά ΜΙΚΡΕΣ. Με βράχια να κρέμονται πάνω απο το κεφάλι σου τη στιγμή που σφύζουν απο κόσμο.

Κατά τέταρτον και κυριότερο, η οδήγηση που χρειάζεται να κάνεις για να δεις όλες τις παραλίες, ειλικρινά κάνει την παλιά διαδρομή Καστανιά - Μικρό Πάπιγκο να φαντάζει πεδιάδα. :twisted: Εντάξει υπερβάλλω αλλά έχει πολλές στροφές και δύσκολο δίκτυο οδικό.

Κατά πέμπτον, η χώρα δεν είναι άσχημη με χαρακτηριστικές επτανησιώτικες πινελιές αλλά θα μπορούσε να έχει καλύτερο φαί.

Στα θετικά, ταβέρνες στην κορφή του βουνού με εκπλητικά ηλιοβασιλέματα, παραδοσιακά καφενεδάκια επίσης χωμένα στο βουνό όπου θα δεις και πολύ ευγενικούς βοσκούς-κατοίκους.

Θα έλεγα λοιπόν πως αν ήταν να ξαναπάω, θα το έκανα είτε αν είχα πλωτά μέσα (σκάφος) για να μπορώ να χαρώ τις παραλίες χωρίς να σκαρφαλώνω είτε αν επέλεγα να πάω Πάσχα και να χαρώ πιο ορεινά σημεία.

Το να παιδεύεσαι τόσο για να κάνεις πέντε μπάνια, ε δε λέει ρε γαμώτο.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΥΓ. Αντιθέτως οι διακοπές που έκανα στην Πάργα είναι απο τις καλύτερες στη ζωή μου. Εξαιρετική πόλη, καλό φαί, πολύ καλή παραλία ο Βάλτος και χωρίς αμάξι. Με τους Παξούς απέναντι για εξόρμηση. Προσβάσιμη απο Βόρεια Ελλάδα πλέον και με πολλές τουρίστριες...

Σουρμε εδώ ΝΟΜΙΖΩ έμενα όταν πήγα. Πίσω απ το Κάθισμα, με το αυτοκίνητο πέντε λεπτά. Δεν είμαι σίγουρος γιατί δε το χα κλείσει εγώ και πέρασαν και πέντε χρόνια, αλλά ...
http://www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Rev ... lands.html

Δεν είναι κορυφαίο αλλά ήταν καθαρό, ανακαινισμένο και με ωραία θέα στην καταπράσινη πλαγιά όπου χαλάρωνα απ τις πληγές που μ άφηνε η παραλία!! :D
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Για εμάς από Μακεδονία Η λευκαδα έχει εύκολη πρόσβαση. Με αυτοκίνητο σε 4 ώρες είσαι εκεί.

Εγώ έχω τρέλα γενικώς με τις θάλασσες.. Τα νερά της Λευκάδας συγκρίνονται μόνο με τον μπαλο και τα γαιδουρονησια στην Κρήτη.

Το θέμα είναι ότι η πρόσβαση σε αυτές είναι βάσανό.

Ενας καλος οδηγος εδω ->> http://www.lefkasnews.gr/2015/03/blog-post_59.html
Άβαταρ μέλους
vrasidas

Δημοσίευση από vrasidas »

λευκαδα εχω παει 8 φορες.

μακρια απο το νυδρι που σκυλοβρωμαει τουριστιλα και ειναι ο ενας επανω στον αλλο.

η καλυτερη περιοδος για λευκαδα ε9ναι μξεσα ιουλιου εως το πολυ αρχες αυγουστου.

μεσα αυγουστου ειναι για μενα οτι χειροτερο και λεω μακριαααα.

το οδικο δικτυο δεν ειναι τραγικο,τραγικο ειναι πχ να θελεις να πας σε μια απο τις πιο ξακουστες παραλιες στις 12 το μεσημερι.ειναι τοσο στενος ο δρομος μεχρι να φτασεις που θα νομιζεις οτι βρισκεσαι σε θριλερ οταν θα δεις να ερχεται κανα αυτοκινουμενο απεναντι σου.
και για αυτα υπαρχει λυση.ειτε θα πας πολυ πρωι και θα φυγεις γρηγορα,ειτε θα επιλεξεις αλλες παραλιες.
το καθισμα πχ εξαιρετικη επιλογη καλη προσβαση,ανετο παρκινγκ τεραστια παραλια.

εχεις παρα πολλες επιλογες αλλα το βασικο ειναι να μην πας μεσα αυγουστου.ειναι οντως φρικη.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Την πρωτη φορα που πηγα κατσικι με αυτοκινητο σε καποια φαση και ενω οδηγας πραγματικα διπλα στον γκρεμο ο δρομος ειναι τοσο στενος που δεν ξερω πραγματικα τι γινετε αμα ερθει καποιο αυτοκινητο απο την απεναντι πλευρα... :mrgreen: :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”