Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
αυτο ηταν γαματο συνθημα κριμα που δεν ακουστηκε! http://www.youtube.com/watch?v=T3CxcOtM ... re=related
ναι ρε γαμω πητε και τιποτα αλλο ρε! δεν ειμαστε ολοι χασικληδες ρε!

-
ξεθαψα ενα τραγουδακι που νομιζω οτι ειναι ταμαμ για συνθημα ειναι απο τους offspring(για οσους δεν ξερουν τ ιδιο συγκροτημα π πηραν τ "παπαρη για σενα τν τρελογιατρο" οι σιχαμενοι)!!!!το spare me the details!!!! http://www.youtube.com/watch?v=osG7UsKXut4 !!!!!θ προσπασθησω ν βγαλω ενα τωρα...οσοι θελετε κατεβαστε ιδεες!!!!
(ΟΠΩΣ ΚΟΥΠΛΕ)
ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ
ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ
ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΕΤΕ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ
ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΡΕΛΑ
(ΟΠΩΣ BRIDGE(αυτο πριν το ρεφρεν))
ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ
ΛΕΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ
(ΟΠΩΣ ΡΕΦΡΕΝ)
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΛΕΜΩ
ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ
ΑΜΠΑΛΕΑΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΩ
ΜΕΤΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΠΩΣ Τ ΡΕΦΡΕΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 2ΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
(ΟΠΩΣ ΚΟΥΠΛΕ)
ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ
ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ
ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΕΤΕ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ
ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΡΕΛΑ
(ΟΠΩΣ BRIDGE(αυτο πριν το ρεφρεν))
ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ
ΛΕΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ
(ΟΠΩΣ ΡΕΦΡΕΝ)
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΛΕΜΩ
ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ
ΑΜΠΑΛΕΑΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΩ
ΜΕΤΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΠΩΣ Τ ΡΕΦΡΕΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 2ΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Aδερφέ όλα καλά κι ωραία, αλλά αυτό το γ@μημένο το Caps Lock τι το πατάς???
ειναι για τους στοιχους μονο ρε νοβιτο τι το μαλωνεις το παιδι αντε!ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ MOD

-
απαντησε ο evans4 για μεναnovito έγραψε:Aδερφέ όλα καλά κι ωραία, αλλά αυτό το γ@μημένο το Caps Lock τι το πατάς???

-
φιλε ας προλαβαν τ ερπετα...οποτε ας μην κανουμε κατι τετοιο...ας κανουν αυτοι τς beatles...μπορουμε εμεις να τς κανουμε ρομπες???αυτο θελουμε
τα πολυμιξερ που θα τα βαλουμε?
παιδια η κερκιδα δεν ειναι αναγκη να βγαλει νεα συνθηματα η να κανει μπαντες και σουξου μουξου.θελει ενταση,δυναμισμο και γενικα να ξαναγινει κολαστηριο........

παιδια η κερκιδα δεν ειναι αναγκη να βγαλει νεα συνθηματα η να κανει μπαντες και σουξου μουξου.θελει ενταση,δυναμισμο και γενικα να ξαναγινει κολαστηριο........
Re:
πιος την χεζει και την μποκα και τον ρουλη! γινετενα ακολουθησουμε το παραδηγμα τον αδερφων μας τον Παρτιζανων που εχουν την τελεια οργανωση ( με την ντουντουκα) και να δειτε τοτε βαλκανικη κερκιδα!Αγρια πραγματα λεμε! λες και οταν φοναζουνε οι ρουλιδες αυτες τις παπαριες τις αργεντινικες τους τρομαζουνε τους αντιπαλους!vitr3ous έγραψε:Εγω πιστευω οτι πρεπει να διμηουργιθει 1 μπαντα στην θυρα 4 δηλαδη να εχουν καμια 5-6 τιμπανα 5-6 τρομπετες και καμια σφιριχτρα...αλλα μποκα στιλ...θα πιασει παρα πολυ και θα ειναι πολυ ωραιο![]()
![]()
καλα δεν ειπα κατι για σενα απλως πιστευω οτι αυτο που εκανε την Τουμπα φοβητρο ηταν ο δυναμισμος της και πιστευω οτι αυτο θα επανελθει με καλυτερη οργανωση και οχι με χορευτικα γιατι οπως ειπα και οι ρουλιδες που προσπαθησαν να τα κανουν δεν καταφεραν και τπτ σοβαρο και εμας το στυλ μας ειναι το βαλκανικο και οχι τοσο το λατιν
-
Re: Re:
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
ε αυτο που προτεινεις δεν ειναι πρωτοτυπο!!!τ εκαναν τ ερπετα!!!!!!μπουρουμε ν ειμαστε 100% συγχρονισμενοι ν ουρλιαζουμε επι 90 λεπτα να εχουμε οσο το δυνατον περισσοτερα συνθηματα κ οι αλλοι ν χεζονται μες στο ναο????αυτο θελω εγω(και νομιζω πολλοι ακομα)
Thx, Admin Team
ε αυτο που προτεινεις δεν ειναι πρωτοτυπο!!!τ εκαναν τ ερπετα!!!!!!μπουρουμε ν ειμαστε 100% συγχρονισμενοι ν ουρλιαζουμε επι 90 λεπτα να εχουμε οσο το δυνατον περισσοτερα συνθηματα κ οι αλλοι ν χεζονται μες στο ναο????αυτο θελω εγω(και νομιζω πολλοι ακομα)

μορε συμφωνουμε αλλα οι συνδεσμοι σε αυτο το θεμα δεν πρεπει να συμφωνουν γιατι πεζουν και συμφεροντα