DimisK έγραψε:Σαφώς και δεν έχει κανένα νόημα, ενα απλό αναλώσιμο άβαταρ είμαι, αλλά το τελευταίο γεγονός του κλειδώματος του Οτι να Ναι, ξεπέρασε κάθε όριο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, παρά να αποχωρήσω από το φόρουμ και από το site. Ο κύκλος των 2,5 χρόνων φαίνεται ότι έκλεισε - ή κάποιοι τον έκλεισαν με τον τρόπο τους-.
Δεν μπορώ να συνεχίσω να συμμετέχω σε ένα site που θα "φοβάμαι" να γράφω κάτι, ένα αστείο, ένα καλαμπούρι, όπως αυτά που λέμε στις παρέες μας, διότι "δεν αρμόζει σε ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ site", λες και μιλάμε για το φόρουμ της...κυβέρνησης.
Δυστυχώς, η νέα εποχή που κάποιοι εγκαινίασαν εδώ μέσα δεν με αφορά. Όπως δεν αφορά και άλλα ΣΠΟΥΔΑΙΑ παιδιά που κοσμούσαν τούτο το φόρουμ και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν. Με αποτέλεσμα το φόρουμ να γίνει πιο φτωχό σε ουσία, σε πλουραλισμό, σε σκέψεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα αδέλφια για τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκαμε αυτά τα 2,5 χρόνια εδώ μέσα. Με τους περισσότερους δεν θα χαθούμε γιατί είμαστε φίλοι αδελφικοί.
Το ταξίδι μου στο paokmania ολοκληρώθηκε, δυστυχώς άδοξα.
Καλή συνέχεια σε όλους...
Αντίο καλοί μου φίλοι. Ευτυχώς ο ΠΑΟΚ είμαστε...ΕΜΕΙΣ!
ΕΜΕΙΣ!
τραγικό... δημήτρη σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό που μου είχες αποδώσει καποτε και πιστεύω οτι ήσουνα (είσαι) ΚΟΣΜΗΜΑ για το φόρουμ. ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά.