Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από palok »

DimisK έγραψε:Σαφώς και δεν έχει κανένα νόημα, ενα απλό αναλώσιμο άβαταρ είμαι, αλλά το τελευταίο γεγονός του κλειδώματος του Οτι να Ναι, ξεπέρασε κάθε όριο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, παρά να αποχωρήσω από το φόρουμ και από το site. Ο κύκλος των 2,5 χρόνων φαίνεται ότι έκλεισε - ή κάποιοι τον έκλεισαν με τον τρόπο τους-.
Δεν μπορώ να συνεχίσω να συμμετέχω σε ένα site που θα "φοβάμαι" να γράφω κάτι, ένα αστείο, ένα καλαμπούρι, όπως αυτά που λέμε στις παρέες μας, διότι "δεν αρμόζει σε ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ site", λες και μιλάμε για το φόρουμ της...κυβέρνησης.
Δυστυχώς, η νέα εποχή που κάποιοι εγκαινίασαν εδώ μέσα δεν με αφορά. Όπως δεν αφορά και άλλα ΣΠΟΥΔΑΙΑ παιδιά που κοσμούσαν τούτο το φόρουμ και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν. Με αποτέλεσμα το φόρουμ να γίνει πιο φτωχό σε ουσία, σε πλουραλισμό, σε σκέψεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα αδέλφια για τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκαμε αυτά τα 2,5 χρόνια εδώ μέσα. Με τους περισσότερους δεν θα χαθούμε γιατί είμαστε φίλοι αδελφικοί.

Το ταξίδι μου στο paokmania ολοκληρώθηκε, δυστυχώς άδοξα.

Καλή συνέχεια σε όλους...

Αντίο καλοί μου φίλοι. Ευτυχώς ο ΠΑΟΚ είμαστε...ΕΜΕΙΣ!

ΕΜΕΙΣ!

:pano:

τραγικό... δημήτρη σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό που μου είχες αποδώσει καποτε και πιστεύω οτι ήσουνα (είσαι) ΚΟΣΜΗΜΑ για το φόρουμ. ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ποιοι πλέον έχουν χάσει αυτό το δικαίωμα?
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Sera4 έγραψε:κωστα ο ντιμισκ ειναι μελος του ΠΑΟΚμανια...το αν θα γραφει στο φορουμ ειναι δικη του αποφαση παντως το δικαιωμα να γραψει το εχει... :ugeek:

Το θέμα είναι να έχουν διάθεση τα μέλη να γράψουν-συμμετέχουν στο φόρουμ. Εκεί κρίνεται και η επιτυχία ενός φόρουμ. Το δικαίωμα από μόνο του, προσωπικά τουλάχιστον, δεν μου λέει κάτι.
Δεν παίρνω το μέρος κάποιου μιας και δεν έχω σαφή εικόνα των γεγονότων. Αυτά τα λέω γιατί με ενδιαφέρει η καλή λειτουργία αλλά και η επιτυχία του paokmania μιας και το γουστάρω. Από την άλλη, είχα την τύχη να γνωρίσω πολύ καλά τον DimisK (δυστυχώς μόνο εδώ μέσα) και ξέρω πως είναι πολύ σωστός και πολύ λογικός. Δεν στραβώνει εύκολα και χωρίς λόγο. Αυτό με προβλημάτισε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

free4 έγραψε:Ποιοι πλέον έχουν χάσει αυτό το δικαίωμα?

ο ντριμ εχει φαει μπαν για 1 μηνα απο οσο θυμαμαι οπως και ο γκικα...και 2 κοπελιες μια ευα και αλλη μια(ντρακουλιον κατι τετοιο) που ζητησαν να διαγραφουν... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

ρε μια βδομαδα ελειψα και τα κανατε @$@%να :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν έχω ιδέα για τον λόγο που κλειδώθηκε το τόπικ, μιας και εκεί μπήκα μια-δυο φορές, δεν με άγγιξε και δεν ξαναμπήκα.
Υποψιάζομαι (και θέλω να πιστέυω) ότι τα περισσότερα άτομα που έγραφαν εκεί, δεν είχαν κανένα απολύτως ενδιαφέρον (κάτι που εγώ απεχθάνομαι)για τα θέματα του υπόλοιπου φόρουμ. Καθαρή υπόθεση κάνω.
Όμως εκ των υστέρων φαίνεται ότι εκεί σύχναζαν και άτομα με συμμετοχή στο υπόλοιπο φόρουμ και μάλιστα άτομα που δεν έμεναν στους αλαλαγμούς που μένουν πολλοί (και τους οποίους θεωρώ μεγαλύτερη φύρα) αλλά άτομα με άποψη, λόγο και επιχειρήματα σε αυτά που έγραφαν, όπως πχ ο Dimisk.
Έχουμε δηλαδή, την περίπτωση των ξερών και των χλωρών.
Χωρίς καμιά πρόθεση παρέμβασης και με μια 8χρονη εμπειρία σε άλλα φόρουμ, πιστεύω ότι τόπικς σαν το ό,τι να 'ναι λειτουργούν συχνά και σαν βαλβίδες εκτόνωσης στα φόρουμς: από το να παπαρίζονται και να σπαμάρουν ορισμένοι όπου να ΄ναι, το έκαναν στο ό,τι να 'ναι.
Ίσως αν τα βάζατε στην ζυγαριά, αυτή να έγερνε προς το κλειδωμένο τόπικ.
Ειλικρινά, δεν ξέρω τι γράφονταν εκεί μέσα και ούτε σκοπεύω να πάω να διαβάσω.
Εξετάστε όμως το ενδεχόμενο, εσείς τα μπλε nicks, να έχετε κάνει λάθος. Κανείς δεν έχει το αλάθητο. Λάθη δεν κάνουν μόνο οι πεθαμένοι κι εγώ, που είμαι ένας μικρός Θεός.
Υποθέτω (ξανά) ότι τα παιδιά που έγραφαν εκεί, έκαναν αρχικά εγγραφή γιατί έχουν κοινή αγάπη με εμένα και όλους μας και ότι δεν έγραφαν κάτι επιζήμιο για την ομάδα μας.

Σε αυτούς που έφυγαν: πολύ γρήγορα και εύκολα ρίξατε την ασπίδα σας και φύγατε. Το paokmania δεν είναι οι 2-3-5-mods που έκλεισαν το τόπικ. Ούτε καν οι admins. Είναι τα μέλη που το κρατούν ζωντανό με τις συζητήσεις τους. Εγώ, εσείς, αυτοί. Βάλατε Χ σε περισσότερους απ' ό,τι θα έπρεπε.
Εν ολίγοις και να το πω όπως θα σας το έλεγα κατά πρόσωπο: μαλακίζεστε.

Αυτά τα ολίγα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:ρε μια βδομαδα ελειψα και τα κανατε @$@%να :lol:

ε τον αλητη που χει και δικιο.... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

DC, Κώστα και λοιποί που εκφράζετε διάφορες απορίες/ενστάσεις: Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Κάποιοι επέλεξαν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό στις παρατηρήσεις-συστάσεις που έγιναν πριν κλειδωθεί προσωρινά το θέμα και στη συνέχεια να το παίξουν ήρωες με θεαματικές εξόδους εν μέσω ύβρεων. Κάποιοι άλλοι κατάλαβαν ότι είχε ξεφύγει το πράμα και δεν έδωσαν συνέχεια μέχρι να ηρεμήσει η κατάστασή και να επιστρέψουμε στις -ομολογουμένως ωραίες- μέρες που υπήρξαν στο συγκεκριμένο τόπικ. Σεβαστή κάθε επιλογή, αν και θα μπορούσαμε να δώσουμε συνέχεια στα υπέροχα... γαλλικά κάποιων, και να γ@μηθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση. Θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με τις κατινίστικες συμπεριφορές ορισμένων μέσω πμ, sms (!!) και κλήσεων (!!!)... Θα μπορούσαμε πολλά να κάνουμε.. Αλλά, συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις φαίνεται και ο πραγματικός χαρακτήρας των ανθρώπων. Και δυστυχώς για κάποιους απογοητευτήκαμε (ή τουλάχιστον εγώ προσωπικά...). Από κει και πέρα εννοείται ότι το ΠΑΟΚμάνια δεν είναι το χ μέλος/μοντ/αντ/κλπ, αλλά όλοι αυτοί που γράφουν ή και διαβάζουν ακόμα, οι οποίοι και το έχουν φτάσει εδώ που είναι... Οπότε, έτσι απλά συνεχίζουμε... :pano:

υ.γ. Η καραμέλα για χούντες και πράσινα άλογα είναι ωραία και βολική σίγουρα. Κάπου όμως καταντάει και σπασαρχιδιστικη... ;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αυτο ξαναπες το... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μην παρεξηγηθώ Νοβίτο, δεν ζήτησα καμιά εξήγηση.
Με pm, msm κλπ, δεν μπορώ να ξέρω τι προηγήθηκε.
Πρότεινα μόνο μια επανεξέταση και από τους μεν και από τους δε.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Δε δίνουμε εξηγήσεις λένε κάποιοι, την ακούμε. Δίνουμε, πάλι την ακούμε... άμα έχεις να κάνεις με ΠΑΟΚτσήδες, αυτά τραβάς... :opaokara: :opaokara:

υ.γ.Επανεξέταση εννοείται πως μπορεί να υπάρξει, αρκεί να ξεκαθαριστούν 1-2 βασικά πράματα. Άλλωστε το (αναγκαστικό και βεβιασμένο λόγω κάποιων αντιδράσεων) κλείδωμα μπορεί να αναιρεθεί αρκετά εύκολα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Βρε, με καλή πρόθεση και διάθεση (από όλες τις πλευρές), όλα μπορούν να γίνουν.
Να δεις ... πως το λένε .... βάζω νερό στην ρετσίνα μου ..... ή κάπως έτσι ....
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Μπορείς να μπαίνεις κανονικά και στην κεντρική πλέον
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Πιστεύω πως αυτοί με τις "ανάρμοστες συμπεριφορές" καλό θα ήταν να τους βάλετε στην Σπιναλόγκα (που είναι και της μόδας) ώστε να μην μολύνουν εμάς τα καλά παιδιά.... :mrgreen:
Όσο περνάει ο καιρός τόσο θα κάθετε η σκόνη και το σημείο επαφής θα γίνει πιο ορατό.
Ας γυρίσουμε σελίδα και ας γίνουν τα πράγματα όπως πριν (ή τουλάχιστον περίπου όπως πριν). ΠΑΟΚ είμαστε ;)
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

teacher έγραψε:

Μπορείς να μπαίνεις κανονικά και στην κεντρική πλέον

ρε βγηκε δημαρχος ο μπεκρης και αμεσως αλλαξατε γραμμη? προοδευτικοι,ελευθερια και ολα αυτα τα καμμενα τα πολιτικα :lol:
επομενη κινηση να ανοιξει το τοπικ οτι να ναι που πιστευω εβαλε το χερακι του ο ανθιμος για να κλεισει
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Δεν έχει να κάνει με εκλογές...Κάποιες φορές όλοι μας τρελαινόμαστε και λέμε (γράφουμε) και καμια κουβέντα παραπάνω. Οι "ποινές" απλά θυμίζουν ότι το φόρουμ και η κεντρική έχουν κανόνες. Τίποτε περισσοτερο τίποτε λιγότερο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”