Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚάρα??
novaspor fm 94,6
Χαμόγελα για τους τρεις
Για την απόκτηση των Φωτάκη, Αμπουμπακάρι και Κρέσιτς ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε τον προηγούμενο μήνα η «SportDay». Τα συμβόλαια των τριών ποδοσφαιριστών λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα την πορεία τους. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς «τσεκάρουν» ακόμη δύο Έλληνες παίκτες και σύντομα αναμένεται να προχωρήσουν τις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Εξάλλου, οι διοικούντες επιθυμούν να τελειώσουν νωρίς οι μεταγραφικές υποθέσεις του καλοκαιριού, προκειμένου το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας να είναι από νωρίς έτοιμο. Ωστόσο, όλες οι αποφάσεις θα παρθούν έπειτα από αλλεπάλληλες συναντήσεις των Θοδωρή Ζαγοράκη, Ζήση Βρύζα, Γιώργου Γεωργιάδη και Φερνάντο Σάντος.
Χαμόγελα για τους τρεις
Για την απόκτηση των Φωτάκη, Αμπουμπακάρι και Κρέσιτς ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε τον προηγούμενο μήνα η «SportDay». Τα συμβόλαια των τριών ποδοσφαιριστών λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα την πορεία τους. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς «τσεκάρουν» ακόμη δύο Έλληνες παίκτες και σύντομα αναμένεται να προχωρήσουν τις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Εξάλλου, οι διοικούντες επιθυμούν να τελειώσουν νωρίς οι μεταγραφικές υποθέσεις του καλοκαιριού, προκειμένου το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας να είναι από νωρίς έτοιμο. Ωστόσο, όλες οι αποφάσεις θα παρθούν έπειτα από αλλεπάλληλες συναντήσεις των Θοδωρή Ζαγοράκη, Ζήση Βρύζα, Γιώργου Γεωργιάδη και Φερνάντο Σάντος.
μαζι σου!free4 έγραψε:Λέω ένα όνομα..
Ψάξτε να τον δείτε λίγο..
Τζουζέπε Μασκάρα από Κατάνια..
Giuseppe Mascara
Πάντα προσωπική εκτίμηση..
θελω να γουσταρω με τα πολλα γκολ απο το κεντρο

- CHRISTAKIS
Mενει και ελευθερος το καλοκαιρι ο Mascara.... Μακάρι να τον δούμε στον ναο... Ο Ζαιρι αναφέρει μια εφημερίδα οτι παει στην αεκ... Παντως θα τον γουσταρα στον ΠΑΟΚ....
Αυτος ο Αμπουμπακαρι ρε παιδια τοσο καλος ειναι πια και μας εχουν πρηξει οι εφημεριδες ? 8)
- khaledfreepaok
δεν τον εχω δει σε πολλα ματς για να εχω ολοκληρωμενη αποψη αλλα μου φαινεται καλο εργαλειο.δεν μας χαλαει καθολου.βεβαια απο μαυρους προτιμω καλυτερα τον κουμορτζι
ρε μάγκες αυτός μας κάνει??Τον ζητάμε δανεικό ???
http://www.sport-fm.gr/article/169210
άμα έρθει ποτέ τέτοιος παίκτης στην ΠΑΟΚάρα θα γίνει της μουρλής..
http://www.sport-fm.gr/article/169210
άμα έρθει ποτέ τέτοιος παίκτης στην ΠΑΟΚάρα θα γίνει της μουρλής..
- maikopoulos
Ο Αμπουμπακάρι φίλε είναι κόφτης, με πολλά κλεψίματα και καλούτσικο σουτ. Κάτι σαν τον Μπαλάφα στο πιο γρήγορο όμως (και πιο μαύρο). Συν ότι είναι μικρός (23 νομίζω) οπότε δίπλα σε Πάμπλο έχει περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης. Σταθερά ανάμεσα στους διακριθέντες του Πανσερραϊκού τα 2 τελευταία χρόνια. Για πάγκο-εναλλακτική λύση είναι μια χαρά.scouser4 έγραψε:Αυτος ο Αμπουμπακαρι ρε παιδια τοσο καλος ειναι πια και μας εχουν πρηξει οι εφημεριδες ? 8)
- khaledfreepaok
ρε παιδια βομβαρδιστε με σας παρακαλω με ιδεες για 10αρια (προσιτα) να τρελαθω.ειναι οτι χρειαζομαστε και ειναι και καλη θεση να αρχισουμε παπατζιλικια κτλπ
Επειδη εχουν βουηξει γι' αυτον οι εφημεριδες μαλλον δε θα τον παρουμε. Ετσι συμβαινει συνηθως και αυτο μας εχει διδαξει το παρελθον...
Θα ερθουν μαλλον παικτες που κανεις δεν εχει γραψει ακομη τιποτε γι' αυτους, οπως πχ ο Σορλεν το Γεναρη....
Τι καθομαστε και σκοτιζομαστε τωρα για τον εναν και τον αλλο...οτι ειναι να γινει θα γινει και θα το μαθουμε νωρις νωρις, το πεπρωμενων φυγειν αδυνατον...
Θα ερθουν μαλλον παικτες που κανεις δεν εχει γραψει ακομη τιποτε γι' αυτους, οπως πχ ο Σορλεν το Γεναρη....
Τι καθομαστε και σκοτιζομαστε τωρα για τον εναν και τον αλλο...οτι ειναι να γινει θα γινει και θα το μαθουμε νωρις νωρις, το πεπρωμενων φυγειν αδυνατον...

Παρε ενα 10 κουπα khaled. Κερδιζει τα 10 σε καρο, μπαστουνι και σπαθι.khaledfreepaok έγραψε:ρε παιδια βομβαρδιστε με σας παρακαλω με ιδεες για 10αρια (προσιτα) να τρελαθω.ειναι οτι χρειαζομαστε και ειναι και καλη θεση να αρχισουμε παπατζιλικια κτλπ
- sidpanos
τον κράσιτς είδα σήμερα οτι τον θέλει η πράσινη χολέρα....
Εμείς φίλε Sidpanos θέλουμε τον φτωχό και ταπεινό Κρέσιτς (τερματοφύλακας) που μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο και όχι τον Κράσιτς (10αρι) από ΤΣΣΚΑ Μόσχας που κάνει γύρω στα 10-12 εκατ. Αυτός είναι γιά τους λεφτάδες τους βάζελους.Ε ρε ''μπίζνες'' που έχει να κάνει πάλι αυτός ο Αντωνίου......
εγώ για δεκάρι θέλω ντανιέλ καρβάλιο... ανέφικτος αλλά ονειρεύομαι και μ'αρέσει
- sidpanos
ξέρω ξέρω....ο κράσιτς είναι δεκάρι παιχταράς....και ο καρβάλιο που λες είναι τρελός παίχτης...geoavr έγραψε:Εμείς φίλε Sidpanos θέλουμε τον φτωχό και ταπεινό Κρέσιτς (τερματοφύλακας) που μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο και όχι τον Κράσιτς (10αρι) από ΤΣΣΚΑ Μόσχας που κάνει γύρω στα 10-12 εκατ. Αυτός είναι γιά τους λεφτάδες τους βάζελους.Ε ρε ''μπίζνες'' που έχει να κάνει πάλι αυτός ο Αντωνίου......
ΥΓ..ΘΕΛΩ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ.....