Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
εκεινοι οι λαλιστατοι υπερασπιστες του δωνη τι εγιναν πενθουν την απωλεια του ελληνα μουρινιο?
ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ
http://www.youtube.com/watch?v=4ugNjXVNQLw
ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ
http://www.youtube.com/watch?v=4ugNjXVNQLw
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Δευ 29 Απρ 2013, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maximus
Ασε φίλε... Απο τις λίγες περιπτώσεις που έπιασε τόπο το σλόγκαν και το καταχάρηκα!adamroxas έγραψε:Ποσο καιρο περιμενες να το κανεις???Maximus έγραψε:ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΥΡΙΕ! ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ!
![]()
![]()

- tera12tera
Ναι αλλά οι δικοί μας έπαιζαν σαν Τιτίκες γτ ήξεραν ότι το κράξιμο θα το έτρωγε άλλος ....shark4 έγραψε:Αν υποθεσουμε οτι συγκρινουμε τις επιδοσεις του ΠΑΟΚ περυσι και φετος , μεχρι του τωρινου σημειου ( αποκλεισμος στο κυπελο απο γειτονια περυσι , απο χωριο φετος )...
Και με βαση το ροστερ αλλα και τη δυναμικοτητα του πρωταθληματος ( το φετινο ειχε τον ανταγωνισμο της Γ' Σκωτιας ), καταλαβαινουμε με ποιον στον παγκο νιωσαμε και πηραμε καποιες χαρες .... Τα υπολοιπα περιττευουν....
Υ.Γ. Επειδη ετεθη θεμα "ροστερ " μεταξυ ΠΑΟΚ και Τριπολης .... Να σας υπενθυμισω τους 5 απο τους 11 βασικους της ομαδας που μας απεκλεισε ....Ο μεγαλειωδης Πιπινης , ο μουντιαλικος Γεωργακοπουλος , οι υπερηχητικοι Τσαμπουρης , Κοντοες και ο μαγος Κουρμπελης μας εστειλαν .... :ugeek:
Πολύ χαρά βλέπω ....
Εγώ πάλι θα έχω την ίδια χαρά με τα αδέλφια εδώ μέσα αν μπούμε Ch.L ....
Όσο για τον Γ.Χ. υπό τις παρούσες συνθήκες μια χαρά είναι ....
Όσο για τον Γ.Δ. κρίμα που σε πίστεψα τα έκανες όλα λομπουρδε , κάποτε είπα πως φορούσες παντελόνια ...δεν είχα πάρει πρέφα πως είναι γυναικεία ...
Mario Jardel έγραψε:Αντε και μ@μησου mαλ@ka μας γανιασες!![]()
θελω να μαθω τι παιχτηκε με τη λυση του συμβολαιου παρα πολυ...παιζει να εχει πολυ γελιο
Από ότι φαίνεται του ζήτησαν να παραιτηθή, αρνήθηκε και του είπαν έλα να προπονήσεις την ομάδα.Αυτός ζήτησε με εξώδικο εγγυήσεις ότι δεν θα τον πειράξει κανείς και η ΠΑΕ με αφορμή αυτό το έξώδικο καταγγέλει το συμβόλαιο του.
Αυτά καταλαβαίνω συνδυάζοντας τις ''ειδήσεις''.
Οπότε φίλε μου tera12tera , όπως και μερικοί άλλοι, όταν υπάρχει μία διαφορετική άποψη απο εσάς να μη λέτε διάφορα οτι προσβάλουμε το "θεσμό" και είμαστε αντιΠΑΟΚτσήδες κι οτι χαιρόμαστε για τις ήττες. Απλά βλέπαμε λίγο πιο καθαρά τα πράγματα κι απλά εσείς είχατε διαφορετική άποψη. Δικαιωθήκαμε εμείς αλλά ποσώς με ενδιαφέρει και μικρή σημασία έχει γιατί το κακό στον ΠΑΟΚ έγινε και δε γυρίζει ο χρόνος πίσω..
Οπότε την επόμενη φορά όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σας μη βιάζεστε να τον χαρακτηρίσετε ρετσινοπνίχτη ή μπερδεμένο ή αλλόθρησκο και καταστροφέα του ΠΑΟΚ.
Το ποστ είναι γενικό και δεν πάει σε σένα αποκλειστικά εννοείται.. Φιλικά και το εννοώ.
Οπότε την επόμενη φορά όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σας μη βιάζεστε να τον χαρακτηρίσετε ρετσινοπνίχτη ή μπερδεμένο ή αλλόθρησκο και καταστροφέα του ΠΑΟΚ.
Το ποστ είναι γενικό και δεν πάει σε σένα αποκλειστικά εννοείται.. Φιλικά και το εννοώ.
- Mario Jardel
- PAPA TSIBIKOS
Σου εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα σου και καλοφάγωτη η απωζημίωση που θα λάβεις από τον ΠΑΟΚ.

Αισθάνομαι, σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω μου αλλά με βαραίνει ακόμα το θέμα του Πάμπλο.
- tera12tera
Πότε δεν χαρακτήρισα κάποιον .....μπαναρίστικα γτ είπα πως κάποιοι προτιμούν να αποκλειστούμε , παρά να συνεχίσει ο Γ.Δ. ως προπονητής του ΠΑΟΚ ....Parolos έγραψε:Οπότε φίλε μου tera12tera , όπως και μερικοί άλλοι, όταν υπάρχει μία διαφορετική άποψη απο εσάς να μη λέτε διάφορα οτι προσβάλουμε το "θεσμό" και είμαστε αντιΠΑΟΚτσήδες κι οτι χαιρόμαστε για τις ήττες. Απλά βλέπαμε λίγο πιο καθαρά τα πράγματα κι απλά εσείς είχατε διαφορετική άποψη. Δικαιωθήκαμε εμείς αλλά ποσώς με ενδιαφέρει και μικρή σημασία έχει γιατί το κακό στον ΠΑΟΚ έγινε και δε γυρίζει ο χρόνος πίσω..
Νομίζω πως στο παρόν topic οι υποστηρικτές ήμασταν ελάχιστοι ...και συνήθως τρώγαμε ειρωνία ...Έλα όμως που εγώ δεν τρωω ψωμί από τον Γ.Δ ή τον ΠΑΟΚ ....Εμείς βλέπαμε πως όλα αυτά οδηγούσαν κάπου ...στην απώλεια στόχων ...ΝΑΙ ο ΓΔ δεν μας ταίριαζε , ναι ήταν ....όλα τα επίθετα του κόσμου ...
ΑΛΛΑ
πες μου ρε ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΤΕ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ....;;;;;;;;;
Η πολύ φαγωμάρα σε μια ομάδα δεν την βοήθησε ποτε να υλοποίηση τους στόχους της ....
ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ : ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ) ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑ ...
Πόσο αστείοι φαίνονται οι χαρακτηρισμοί των περισσοτέρων για τον Πάμπλο τον εγωϊστή και τον προπονητή του ΠΑΟΚ τον οραματιστή.