Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
βασικά γιατί δεν μπαίνουν και η Εύα με την Αντιγόνη εδώ μέσα να μεπάρετε μονότερμα;;;
Εγώ από άλλους βοήθειες σαν κάποιες άλλες δεν έχω!!!!!!
Paokintepo έγραψε: φυσικα μικρα πολυχρωμα(φουξ,τιρκουαζ)κουδουνακια! μουρλια θα ναι!
Αυτά έχουν σχέση με τα πικ εν ρολ που λέει ο Κώσταςφφ στα τόπικς του μπάσκετ?
- dreamwarrior
- Paokintepo
dreamwarrior έγραψε:
χαχαχαχαχαχ κατι δειχνει αυτο
- DimisK
- Επικοινωνία:
Μίλησε κι ο σχετικός....dreamwarrior έγραψε:Είσαι άσχετος σε ένα παντελώς σχετικό τόπικ το έχεις πάρει χαμπάρι;;;;
Λοιπόν, κάτι μου λέει ότι η θεωρία της Σχετικότητας ξεκίνησε από σένα Ντριμίδη!!! Εσύ ήσουν...η έμπνευση...
- aspromauri
Λέει κάτι για Prime Minister!!Paokintepo έγραψε:[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QuECSogs3yc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QuECSogs3yc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
αυτο για την πρωθυπουργαρα μας!!!
α και μια ερωτηξη εχω! ρε συ ντρημ?εσυ του εκανες ιδιαιτερα του παιδιου ιν ινγκλισ??![]()
![]()
![]()
Εκτός κι αν δεν ακούω καλά!!!
- dreamwarrior
Δείχνει ότι εσείς σαν αντιπολίτευση (γιατί στην κυβέρνησή μου δεν μπαίνεις που να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο) μόνο όταν είσαστε παραπάνω από 2 τολμάτε ναμε αντιμετωπίσετε!!!!!
- Paokintepo
- dreamwarrior
dreamwarrior έγραψε:Είσαι άσχετος σε ένα παντελώς σχετικό τόπικ το έχεις πάρει χαμπάρι;;;;
Να ανακαλέσεις γιατί θα γεμίσω το σχετικό τόπικ με άσχετα τόπικ και θα προστεθούν και άλλες σελίδες με αποτέλεσμα η αναζήτηση εδώ μέσα να γίνει ότι να ναι!
gash04 έγραψε:dreamwarrior έγραψε:Είσαι άσχετος σε ένα παντελώς σχετικό τόπικ το έχεις πάρει χαμπάρι;;;;
Να ανακαλέσεις γιατί θα γεμίσω το σχετικό τόπικ με άσχετα τόπικ και θα προστεθούν και άλλες σελίδες με αποτέλεσμα η αναζήτηση εδώ μέσα να γίνει ότι να ναι!
Αυτό μπορώ να το κάνω κι εγώ μόνος μου άνετα..
Δε χρειάζομαι καν βοήθεια!!
- dreamwarrior
Βάλε ότι γουστάρεις και κάνε ότι θέλεις......
Βασικά αν μετράει η γνώμη μου ως πρωθυπουργός μπανάρισε την ασπρόμαυρη και την γατοαποθηκάριο για μία ημέρα κι εγώ να τις μπινελικώνω και τις 2 χωρίς να μπορούν να απαντήσουν!!!!!!
Βασικά αν μετράει η γνώμη μου ως πρωθυπουργός μπανάρισε την ασπρόμαυρη και την γατοαποθηκάριο για μία ημέρα κι εγώ να τις μπινελικώνω και τις 2 χωρίς να μπορούν να απαντήσουν!!!!!!
- aspromauri
Πολλούς κάλλους έχει η κυβερνηση σου!!!!!! Και σε πληροφορώ ότι και να με μπανάρουν έχω Θεσσαλική πράκτωρ να κάνει την δουλεία μου!!!!!!