Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
black death

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από black death »

gergeo4 έγραψε:6 χρονια στα δυσκολα ειναι ο ιβαν..στα ποσα επιτρέπεται να τ'ακουσει στερεοφωνικά;;;;
Στα δυσκολα βαζεις και το περσινο πρωταθλημα;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Έχω την αίσθηση, από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ότι η κατάσταση προοιωνίζει εξελίξεις, αναδιάταξη, ανασυγκρότηση και αναπροσαρμογή κάποιων πλάνων, απέναντι σε πρόσωπα, πρότζεκτ και άλλες καταστάσεις.

Μακριά από μένα ο μηδενισμός, έχω άποψη - αποψάρα τρομάρα μου - που κατά διαστήματα τη διατυπώνω για κάποιες επιλογές που συνήθως δεν μου αρέσουν, αλλά όταν είναι έτσι το πράγμα, νομίζω ότι χρειάζεται να περιμένεις να δεις πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση, πριν καταλήξεις σε μια πιο στέρεη θέση πάνω στα τεκταινόμενα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

δυσκολα εννοω ΜΟΝΟ για τις οικονομικές επενδύσεις του..Στα αλλα θα του είμαι για παντα ευγνώμων..Δε νομίζω να είναι κακο να ζηταμε το καλο της ομαδας μας παντα..
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Πώς εξηγείται όμως η έναρξη εργασιών για το προπονητικό κέντρο; Και δεν μιλώ για το βίντεο που δείχνει τον φορτωτή να καθαρίζει το οικόπεδο, το οποίο γίνεται βάσει υποχρεωτικότητας του νόμου. Αλλά περισσότερο για τις δηλώσει του Αγγέλου και λοιπών, επισήμως, ότι το έργο ξεκινάει.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:lol: :lol: :lol:

....... ΠΑΟΚτσης....αποκάλεσε τον ιβαν....γιαννακο...

:lol: :lol: :lol:

Ρε τι είδος είμαστε τελικα....στην κυριολεξία για γέλια

Psaras..... :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Κυρ 15 Ιουν 2025, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

gergeo4 έγραψε:δυσκολα εννοω ΜΟΝΟ για τις οικονομικές επενδύσεις του..Στα αλλα θα του είμαι για παντα ευγνώμων..Δε νομίζω να είναι κακο να ζηταμε το καλο της ομαδας μας παντα..

Και πως κρίνεις οτι το καλό της ομάδας ειναι χωρίς τον Ιβαν ?
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Ο μόνος αναντικατάστατος για τον ΠΑΟΚ ειναι ο Ιβάν. Ας ξεκαβαλικέψουν καποιοι.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

In IVAN we trust!

όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

θεωρω οτι αν χρειαστεί ο ιβαν να δωσει την ομάδα,δε θα τη δωσει σε καναν τυχαίο ..τελοσπαντων εγω μια αποψη εγραψα,ο ιβαν ξερει καλυτερα..απλα οι πωλήσεις πρωτοκλασατων και η μη επενδυση στο ροστερ με στεναχωρει και με προβληματιζει ιδιαίτερα .
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν υπάρχει καμία υποχρεωτικότητα καθαρισμού του νομού για τα αγροτεμάχια. Απορώ πως κόλλησε αυτή η βελόνα. Ακόμα και να ήταν για αγροτεμάχια ο νόμος, η φαγάνα και τα φορτηγά θα έβγαιναν περσυ για καθαρισμό , καθότι τα στρέμματα αγοράστηκαν προ περσινού καλοκαιριού. Φτάνει με την αιώνια γκρίνια σε αυτή την μιζερουπολη. Είχαμε και έναν αναλυτή επιχειρήσεων εδώ που δεν μπορεί να διοικήσει ούτε περίπτερο. Αλλά έχει άποψη πως πάει το λιμάνι( θα έχει ο ίδιος 2-3 εισηγμένες) πως πάει η σουρωτή. Γενικά συμβουλάτορας άνευ χαρτοφυλακίου. Εχει βαρέσει η απότομη ζέστη.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εν τω μεταξύ κάθε χρόνο το αγωνιστικό μπάτζετ ανεβαίνει έχοντας φτάσει η ομάδα να έχει 12-13 παίκτες με συμβόλαιο άνω του εκατομμυρίου...αλλά δεν μαμεις
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ε ναι πουλαμε παιχταραδες και με τα λεφτα τους ταιζουμε Μπακαγιοκους Κολλει Λοβρεν και Σαματτες. Χαμος!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το όλο πρόβλημα είναι ότι δεν αρέσουν οι μεταγραφες

Άμα αντί για κολλευ και λοβρεν και τισσουνταλι με τα ίδια λεφτά είχαν έρθει πιο σωστά επιλεγμένοι παίκτες, όλα καλά θα τα έβλεπαν ολοι
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αυτό δεν ειναι το λογικο και το υγιες? Να επενδυεις σωστα και οχι απλα να υποθηκευεις το αγωνιστικο μελλον της ομαδας με μπαραζ λαθος επιλογων? Να αποχωριζεσαι αγαπημενα πουλεν αλλα να ξερεις οτι γινεται για το καλο της ομαδας?
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

renegade έγραψε:Εν τω μεταξύ κάθε χρόνο το αγωνιστικό μπάτζετ ανεβαίνει έχοντας φτάσει η ομάδα να έχει 12-13 παίκτες με συμβόλαιο άνω του εκατομμυρίου...αλλά δεν μαμεις

Δεν είναι στέρεο επιχείρημα αυτό.

Όταν δίνεις ας πούμε 1 εκατομμύριο για να αγοράσεις τον Γκουγκεσασβίλι και 600 χιλιάρικα συμβόλαιο.

Έτσι θα ανέβει το μπάτζετ. Λογικό είναι.

Αν πούμε για Σαμάτες, Μπακαγιόκους, Γκόμεζ, Λόβρεν, Κόλεϊ, Τσάλοφ, Τισουντάλι και τις λοιπές επιτυχημένες επιλογές, αν τις πιάσουμε μία μία, είναι να σε πιάνει κλαυσίγελος, όταν διαβάζεις για αύξηση του μπάτζετ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”