lefis έγραψε:κάναμε την τριπολη ρεαλ....προχθες δεν εκανε τιποτα εκτος των 2 γκολ εκ των οποιων κανενα με σχεδιο για να μην βαλω και το εντος εδρας εδω στο 2-1. αυτο που μου τη σπαει εδω και 3 μερες στο συγκεκριμενο θεμα ειναι το κρυφογελακι ορισμενων που διεκδικουν το βραβειο του σασταλεγακια. εχουμε πολυ πιο σοβαρο προβλημα απο το ποιος υποστηριζε τον δωνη και το ποτε αυτος που τον εκραζε καταλαβε για ποσο ποδοσφαιρικη και προπονητικη απατη μιλαμε. οποιος φερει το πιο παλιο post κερδιζει το βραβειο σασταλεγαγιατοδωνη. εγω παντως με την υπομονη εφαγα τον παπα
Δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση, αλλα ρε συ δεν ειναι και λιγο ευκολο αυτο??lefis έγραψε:Φιλαράκι εγώ είμαι ένας από αυτούς που λές. όχι τους δωνικούς τους άλλους που έλεγαν να στηρίουμε τον προπονητη και να γίνει ταμείο στο τέλος της χρονιάς. θες να μου προσάψεις κάτι?
οχι και ετσι ρε αδερφεzoomgr έγραψε:ότι χρήματα αξιώνεις για μη δεδουλευμένα να τα δώσεις σε γιατρούς και φάρμακα μέχρι το τελευταίο cent..
Επειδή επιμένεις ότι κακώς πολλοί απο μας εναντιωθήκαμε στον ΓΔ αφού έπρεπε να περιμένουμε για να δούμε τα αποτελέσματα του έργου του κάνε τον κόπο να διαβάσεις το παρακάτω κείμενο.Αν και εγώ τουλάχιστον δεν είχα στο μυαλό μου όλα όσα αναφέρει έτσι τακτοποιημένα και συνειδητοποιημένα, τα περισσότερα ήταν γνωστά και αρκετά που ήταν άγνωστα δεν ήταν δύσκολο να τα διαισθανθείς.Με δυό λόγια στοιχεία για το τι εστί ΓΔ και το τι έπρεπε να περιμένουμε απ αυτόν υπήρχαν άφθονα.giapas έγραψε:Είχες την ευκαιρία να παρουσιάσεις κάτι καλό ..όχι θεαματικό αλλά έστω κάτι που να βγάζει υγεία. Δυστυχώς και για σένα και για το ΠΑΟΚ αυτό δεν έγινε και στις πιο σημαντικές εξετάσεις μέχρι τώρα δεν ήμασταν παρόντες.
Επιμένω ότι ΤΩΡΑ αποδείχθηκε ότι δε κάνεις. Αν είχες περάσει τον Αστέρα , θα μιλάγαμε με άλλα δεδομένα και όντως η σούμα θα έβγαινε το καλοκαίρι. Υπάρχουν ποσταρίσματα ακόμα και από επικριτές σου που παραδέχονταν ουσιαστικά ότι αν πετύχαινες τους στόχους υπήρχε σημαντική πιθανότητα να κριθείς επαρκής και να μείνεις. Οι στόχοι χάθηκαν τώρα όχι 10 μήνες πριν. Επομένως για μένα όλοι αυτοί που μπορούσαν να προβλέψουν 10 μήνες πριν και έσκιζαν τα ρούχα τους ήταν είτε απείρως εξυπνότεροι και προνοητικότεροι από μένα , είτε είχαν μια ψιλοεμπάθεια ανάλογα τη περίπτωση και απλά θέλανε λόγω εγωισμού να παρουσιάσουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ κρίσεις ως αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα. Εγώ προσωπικά απλά δεν ήξερα , ίσως υποψιαζόμουν κάτι αλλά απλά έδειξα καλή διάθεση και περίμενα.
Όπως και να έχει , φεύγεις δίκαια και ελπίζω ο επόμενος να έχει περισσότερες ικανότητες απο σένα για να οδηγήσει την ομάδα μας ψηλά.
Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος
κουβεντα κανουμε και σε αντιπαραθεση να ερθουμε δεν τρεχει τιποτα ΠΑΟΚ εισαι. Με την υπομονή στο δωνη δεν εχασες μονο εσυ τον τελικο τον έχασα και εγω τον χάσαμε ολοι. αλλά ποιος κερδίζει τώρα με το να κράζει αυτος που δικαιώθηκε τον άλλο? μήπως ο σάντος τέτοια εποχή την πρώτη χρονιά είχε δείξει τίποτα? με ντορτι έκλεισε εκείνη η χρονιά και λαικό δικαστήριο. εγώ και τότε έλεγα ότι και του χρόνου εδώ θα είμαστε να τον δούμε και τον σαντος και είχα δίκιο που έκανα υπομονή.να βγώ και να αρχίσω "εγώ σασταλεγα...." τεσπά από εδώ διάλογο δεν μπορούμε να κάνουμε. όσον αφορά το τελευταίο που γράφεις τι να το κάνω να μείνει τώρα αφού φάνηκε ότι ούτε οι παίχτες τον πιστεύουν. εγώ πιστεύω ότι με γχ για τα πλευ οφ είμαστε καλά και έχουν 40 μέρες (για να μην πω 20 για να δει και την ομάδα) να βρούν ένα αξιόλογο προπονητή.Shaman4 έγραψε:lefis έγραψε:κάναμε την τριπολη ρεαλ....προχθες δεν εκανε τιποτα εκτος των 2 γκολ εκ των οποιων κανενα με σχεδιο για να μην βαλω και το εντος εδρας εδω στο 2-1. αυτο που μου τη σπαει εδω και 3 μερες στο συγκεκριμενο θεμα ειναι το κρυφογελακι ορισμενων που διεκδικουν το βραβειο του σασταλεγακια. εχουμε πολυ πιο σοβαρο προβλημα απο το ποιος υποστηριζε τον δωνη και το ποτε αυτος που τον εκραζε καταλαβε για ποσο ποδοσφαιρικη και προπονητικη απατη μιλαμε. οποιος φερει το πιο παλιο post κερδιζει το βραβειο σασταλεγαγιατοδωνη. εγω παντως με την υπομονη εφαγα τον παπαΔεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση, αλλα ρε συ δεν ειναι και λιγο ευκολο αυτο??lefis έγραψε:Φιλαράκι εγώ είμαι ένας από αυτούς που λές. όχι τους δωνικούς τους άλλους που έλεγαν να στηρίουμε τον προπονητη και να γίνει ταμείο στο τέλος της χρονιάς. θες να μου προσάψεις κάτι?
με την υπομονη και την στηριξη στον δωνη εγω ξερω οτι εχασα εναν τελικο και πιθανον κυπελο..
Βεβαια δικιο εχεις. Το θεμα δεν ειναι ποιος το ειπε πρωτος, αλλα που παμε απο δω και περα.
Και σε ρωταω, να φυγει η να μεινει μεχρι το τελος??? στο τελος της χρονιας κανουμε ταμειο... αρα να μεινει ?? ...