Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 24-25
Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 24-25
Τα φιλικά είναι προπονήσεις. Όπως και στα εσωτερικά διπλά, το σκόρ δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι η ομάδα να ανεβάζει στροφές και οι παίκτες να βελτιώνουν τα ποσοστά ετοιμότητάς τους. Γι᾽αυτό και πολλοί επαγγελματίες σε συνεντεύξεις θα σου πούν ῾῾είμαι στο 60%᾽᾽. Τα φιλικά είναι ο μόνος τρόπος να μπεί ο παίκτης σε αγωνιστικό ρυθμό.
Για να βγούν κάποια σοβαρά συμπεράσματα για τον σημερινό ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένουμε τα πρώτα Ευρωπαικά παιχνίδια. Είμαι αισιόδοξος οτι εκεί θα δούμε καλά πραγματάκια.
Για να βγούν κάποια σοβαρά συμπεράσματα για τον σημερινό ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένουμε τα πρώτα Ευρωπαικά παιχνίδια. Είμαι αισιόδοξος οτι εκεί θα δούμε καλά πραγματάκια.
Βάζω να δω λίγο στο β γιατί εξαιτίας μιας κοινωνικής υποχρέωσης κάηκε το σκ για μπανακι.
Βλέπω μια φάση που ο μουργκ δεν μπορεί να μαρκάρει έναν τυπά πιο αργό και από Ρίπλεϊ πάνω στην γραμμή.
Μετά από λίγο λέει ο σπίκερ ότι χθες είχαμε διπλή προπόνηση και ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό σήμερα έχουμε 2 φιλικά και οι παίχτες θα παίξουν 90 λεπτό.
Θυμήθηκα τις δικές μου προετοιμασίες με διπλές και κάθε καλοκαίρι να κάνω τον Καντουρι μπας και γλιτώσω τίποτα. Έκλεισα την τηλεόραση
Υ.Γ ααα ρε Μειτε ποσά ξέρεις
Βλέπω μια φάση που ο μουργκ δεν μπορεί να μαρκάρει έναν τυπά πιο αργό και από Ρίπλεϊ πάνω στην γραμμή.
Μετά από λίγο λέει ο σπίκερ ότι χθες είχαμε διπλή προπόνηση και ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό σήμερα έχουμε 2 φιλικά και οι παίχτες θα παίξουν 90 λεπτό.
Θυμήθηκα τις δικές μου προετοιμασίες με διπλές και κάθε καλοκαίρι να κάνω τον Καντουρι μπας και γλιτώσω τίποτα. Έκλεισα την τηλεόραση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Σάβ 13 Ιούλ 2024, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Caballo Viejo
Δεν νιώθω τι είναι προετοιμασία
Δεν καταλαβαίνω γιατί να χάνει η ομάδα σε φιλικό προετοιμασίας
Είμαι Παοκτσής
Δεν καταλαβαίνω γιατί να χάνει η ομάδα σε φιλικό προετοιμασίας
Είμαι Παοκτσής
Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 24-25
Ναι JohnDag το «μας εχουν κανει γιο γιο» ειναι «προβληματισμος». Πολυ ακριβης περιγραφη για γονιμο διαλογο
Ε καλά ρε aivas, μπορεί να έγραψε και ένας-δυο μια υπερβολή. Δεν έγινε και τίποτα. Δεν χάλασε ο κόσμος.
Δεν χρειάζεται να τρέχετε πίσω από τον καθένα που θα του ξεφύγει κάτι και να τον «βάζετε στην θέση του».
Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω, το κλίμα στο φορουμ είναι μια χαρά σε γενικές γραμμές ειδικά αν δει κανεις τι μαλακιες γράφονται στα σοσιαλ.
Μπήκα λίγο στο ποστ της ΠΑΕ για τελικό αποτέλεσμα στο φιλικό και έφριξα.
Ας κάνουμε συζήτηση κι ας διαφωνούμε. Αυτό λέω μόνο.
Δεν χρειάζεται να τρέχετε πίσω από τον καθένα που θα του ξεφύγει κάτι και να τον «βάζετε στην θέση του».
Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω, το κλίμα στο φορουμ είναι μια χαρά σε γενικές γραμμές ειδικά αν δει κανεις τι μαλακιες γράφονται στα σοσιαλ.
Μπήκα λίγο στο ποστ της ΠΑΕ για τελικό αποτέλεσμα στο φιλικό και έφριξα.
Ας κάνουμε συζήτηση κι ας διαφωνούμε. Αυτό λέω μόνο.
Βρε εσυ ειπες δεν εγραψε κανεις κατι υπερβολικο και σου λεω δεν ισχυει. Το αναποδο γινεται οταν βλεπει καποιος καποια θετικα στοιχεια στην ομαδα και ερχεται ενα παρομοιο σχολιο να πει καταστρεφομαστε, ειστε αμπαλοι που δεν βλεπετε τι γινεται.
-
Μπαρκαρούτσος
Συμφωνώ με aivas19, αλλά συμφωνώ και με JohnDag.
Το θέμα είναι να υπάρχει μέτρο και να βλέπουμε την πραγματικότητα.
Το ότι 2-3 είναι μόνιμα αρνητικοί, δεν σημαίνει ότι θα την πέφτουμε και στους άλλους που εκφράζουν προβληματισμό μια στο τόσο.
Ηρεμία, γενικά.
Το θέμα είναι να υπάρχει μέτρο και να βλέπουμε την πραγματικότητα.
Το ότι 2-3 είναι μόνιμα αρνητικοί, δεν σημαίνει ότι θα την πέφτουμε και στους άλλους που εκφράζουν προβληματισμό μια στο τόσο.
Ηρεμία, γενικά.
Στα φιλικα,μόνο φωτορεπορταζ.Για την ψυχική μας ηρεμία.
Δεν πάμε καλά μέχρι στιγμής. Προετοιμασία είναι βέβαια και απουσίες υπάρχουν. Από μια πλευρά καλύτερα έτσι μπας και δουν αυτοί που πρέπει τα κενά που υπάρχουν.
- paokkerkir
Δεν συμφωνω οτι δεν παμε καλα. Χτες εγινε διπλη προπονηση και επαιξε μια ενδεκαδα ενενηνταλεπτο απεναντι σε δυο εντεκαδες. Μην κοιτατε τα σκορ, το τεχνικο τιμ βλεπει αυτα που πρεπει να δει, η ομαδα θα ειναι έτοιμη οταν πρεπει.
- AlxNeapoli1
Εισαι ενας απο αυτους βασικα. Σε μια χαρα συζητηση μπουρλοτιαζειςaivas19 έγραψε:Ναι JohnDag το «μας εχουν κανει γιο γιο» ειναι «προβληματισμος». Πολυ ακριβης περιγραφη για γονιμο διαλογο
-
Grigorios_PAOK
DamoN έγραψε:Βάζω να δω λίγο στο β γιατί εξαιτίας μιας κοινωνικής υποχρέωσης κάηκε το σκ για μπανακι.
Όσοι έχουν πατήσει γήπεδο σκέφτονται όπως εσύ.
Δεν αναφέρομαι ούτε στο σκορ, ούτε αποκλειστικά στο σημερινό παιχνίδι.paokkerkir έγραψε:Δεν συμφωνω οτι δεν παμε καλα. Χτες εγινε διπλη προπονηση και επαιξε μια ενδεκαδα ενενηνταλεπτο απεναντι σε δυο εντεκαδες. Μην κοιτατε τα σκορ, το τεχνικο τιμ βλεπει αυτα που πρεπει να δει, η ομαδα θα ειναι έτοιμη οταν πρεπει.
Οι ατιολογήσεις φυσικά είναι πολλές.
Εγω βλέπω αρκετά κενά. Κάποια θα καλυφθούν με τις επιστροφές. Για τα υπόλοιπα όμως είναι μονόδρομος.
Έκανες διπλές προπονήσεις ? Σε ποια κατηγορία έπαιζες ?DamoN έγραψε:Θυμήθηκα τις δικές μου προετοιμασίες με διπλές και κάθε καλοκαίρι να κάνω τον Καντουρι μπας και γλιτώσω τίποτα. Έκλεισα την τηλεόραση
Τον Εκονγκ πως τον βλεπετε; Σημερα ηταν για τα θηρια.