Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Εάν έρθει ο Μαξίμοβιτς με ΟΖΝΤΟΕΦ ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ θα έχουμε μακράν το καλύτερο κέντρο στην Ελλάδα από άποψη προσωπικοτήτων κ ποιότητας....Μακάρι να έρθει λοιπόν με το καλό κ ο ΓΙΟΥΓΚΟΣ....
- abc_o_ karpouzas
Dimg4a έγραψε:![]()
δεν ηξερα οτι εκπροσωπεις το φορουμ γιατι εγω γενικα για τον εαυτο μου γραφω
Ναι αλλά γράφεις...και τα επαναλάμβανεις...με τρόπο σαν να έχεις εσύ δίκαιο..
Και όλοι μέσα στην ομάδα είναι άσχετοι...ενω εσύ...την γνώμη σου λες φυσικά...ξερεις καλύτερα το τι πρέπει να κάνει η ομαδα
Δηλαδή είστε πολλοί αυτοί που θα πείτε χαλάλι σε μία δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκτός ομίλων του Κόνφερενς (που σημαίνει πάλι 0, ολογραφώς μηδέν, βαθμούς στην πενταετή κατάταξη της ομάδας) αν είναι να έρθουν 2-3 καλοί παίκτες και με την ελπίδα πως του χρόνου θα γίνει πορεία Ευρωπαϊκής καταξίωσης; Η βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ δεν ξεχνά.Blackgr4 έγραψε:Ακόμα και με το ρίσκο αποκλεισμού από την Ευρώπη, αν έρθουν οι παίκτες που χρειαζόμαστε, τότε όλοι μας θα πούμε χαλάλι. Κανένας δεν θα θυμάται έναν Ευρωπαϊκό αποκλεισμό αν φτιαχτεί ομάδα πρωταθλητισμού και την επόμενη χρονιά Ευρωπαϊκής καταξίωσης.
Με Οζντόεφ, Μαξίμοβιτς, Καρασκάλ, ανεβαίνεις αμέσως δυο επίπεδα. ΑΝ έρθουν.
Αν σκεφτονται να φερουν δεξι μπακ επιπεδου Ματος, τοτε καλως να παει δανεικος ο Λυρατζης. Αν ομως η σκεψη ειναι να παιζει βασικος ο ανυπαρκτος Κετζιορα, τοτε οποιος το εισηγηθηκε θελει κρεμασμα.
Τον φαγαμε στη μαπα με το στανοο ενα εξαμηνο και τον επαναφεραμε και καλα για αναπληρωματικο δεξιο στοπερ και τωρα θα τον καθιερωσουμε βασικο δεξι μπακ?
ΗΜΑΡΤΟΝ
Ελπιζω να ειναι απλη φημη και να μην ισχυει, γτ αλλιως σφιξαμε.
Στα υπολοιπα μεταγραγικα, η ομαδα θα ειναι καλα μονο οταν ερθει εξτρεμ, ενας ακομη μεσοεπιθετικος και σε περιπτωση πωλησης 3η κεταγραφη στα χαφ (αν θεωρησουμε δεδομενη την αποκτηση Μαξιμοβιτς).
Και αν ο προεδρος θελει να κανει ενα δωρο αφου μπουμε ομιλους, μπορει να φερει εναν ακομη φορ για να δουμε τον Μπραντον βασικο ξανα μονο στα παιχνιδια κυπελου με τις ομαδες της β εθνικης
Τον φαγαμε στη μαπα με το στανοο ενα εξαμηνο και τον επαναφεραμε και καλα για αναπληρωματικο δεξιο στοπερ και τωρα θα τον καθιερωσουμε βασικο δεξι μπακ?
ΗΜΑΡΤΟΝ
Ελπιζω να ειναι απλη φημη και να μην ισχυει, γτ αλλιως σφιξαμε.
Στα υπολοιπα μεταγραγικα, η ομαδα θα ειναι καλα μονο οταν ερθει εξτρεμ, ενας ακομη μεσοεπιθετικος και σε περιπτωση πωλησης 3η κεταγραφη στα χαφ (αν θεωρησουμε δεδομενη την αποκτηση Μαξιμοβιτς).
Και αν ο προεδρος θελει να κανει ενα δωρο αφου μπουμε ομιλους, μπορει να φερει εναν ακομη φορ για να δουμε τον Μπραντον βασικο ξανα μονο στα παιχνιδια κυπελου με τις ομαδες της β εθνικης
Και τον Γκορτεζιανι άμα προορίζουν για βασικό φορ να πάνε να κρεμαστούν όλοι
Κατ αρχας, ξέχασες τον περσινό σου βασικό χαφ, τον Νταντας!Χωρικός έγραψε:Λοιπόν στα μέχρι τώρα...
Έφυγαν: Ίνγκανσον, Κάργας, Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κούρτιτς.
Ήρθαν( επιστροφές και μεταγραφές): Εκόνγκ, Σαμάτα, Οζντόεβ, Μιχαηλίδης, Βρακάς, Τσιγγάρας
Ίνγκανσον: Σκληροτράχηλος αμυντικός,ψυχωμένος, κρύο αίμα, ηγέτης της άμυνας (ελλείψει άλλου), με Κρέσπο και Βαρέλα έτρωγε πάγκο. Βασική αιτία για τις όποιες γκέλες του Κουλιεράκη, αφού μόνο αυτός μπορούσε να βγάλει τη μπάλα απ'την άμυνα, ο Ινγκι ήταν : φεύγα κακό απ'τα μάτια μου!
Κάργας: Λίγα πράγματα, μάλλον όχι επιπέδου ΠΑΟΚ.
Ολιβέιρα: Όσο καλός και να ήταν ή να μην ήταν, ενάμιση χρόνο τραυματίας...πολύ λίγα πράγματα... για δυο παιχνίδια με τον βάζελο θα τον θυμάμαι.
Ελ Καντουρί: από τους κορυφαίους μέσους της σύγχρονης ιστορίας μας. Αλλά.... τα γνωστά!
Μπίσεσβαρ: Ό,τι είχε να δώσει το έδωσε μέχρι πρόπερσι...
Κούρτιτς: Απών όλη τη χρονιά.
Εκόνγκ: αρχηγός της εθνικής του, με παραστάσεις , εμπειρία , καλή τεχνική για τη θέση του.
Σαμάτα: βασικό στέλεχος της εθνικής του, με παραστάσεις απο πολύ καλά πρωταθλήματα.
Οζντόεβ: αρχηγός της εθνικής του , με παραστάσεις από τσου λου.
Μιχαηλίδης: Έλληνας διεθνής, με άριστη τεχνική κατάρτιση για τη θέση, νεαρός, διψασμένος , εξελίξιμος.
Τσιγγάρας: Εμένα μου θυμίζει Ζαγοράκη.
Βρακάς: Από τα μεγαλυτερα ταλέντα της γενιάς του,διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές,διψασμένος εξελίξιμος.
Αν υποθέσουμε οτι γίνεται κάποιου είδους ..τράμπα, Ντούγκλας- Μαξίμοβιτς..
ακόμα και αν δεν πάρουμε άλλον παίχτη, με δεδομένη την ενός έτους εμπειρία του Κωνσταντέλια, του Φελίπε, την προετοιμασία του Τάισον, αλήθεια δεν βλέπετε πόσα επίπεδα επάνω είμαστε από την περσινή ομάδα;;; Μια ομάδα που πέρυσι και μέχρι τη δεύτερη αγωνιστική των πλει οφ, χτυπούσε στα ίσα πρωτάθλημα και είχε κάνει τους κάτω να χεστούν πάνω τους.
Ναι την ...υπερηχητική ξαδέρφη , τον βάζελο του Γκάνταλφ και το σίχαμα....
Και κάτι αλλο που θέλω να πω για τους παίχτες των ..άλλων.
Διαβάζω εδώ μέσα ο τάδε παιχταράς, ο δείνα πολύ καλός ο άλλος μεταγραφάρα κ.ο.κ
και πού τους ξέρετε ρε σεις;;; κάθεστε και βλέπετε γαύρος- άρης ας πούμε;;; και βλέπετε έστω και έναν παιχταρά;; όλοι είναι αχρηστοι ρε, μόνο οι παίχτες του ΠΑΟΚ είναι καλοί. και ας λέγονται Zαβαντίας, Τασιόπουλος, Ζαφειρίου, ή όπως αλλιώς. Οποιονδήποτε αλλον παίχτη τον έχω δει μόνο ως αντίπαλο όταν παίζει με τον ΠΑΟΚ. Και τότε ακόμα την ομάδα μου βλέπω, όχι τους άλλους!!
Αυτά....
Αλλά αν δούμε τη σύγκριση γραμμή προς γραμμή.
Στην άμυνα προστέθηκε ο Μπάμπα που φαίνεται ήδη ενισχύσει στην θέση του αριστερού μπακ. Αντικαταστηθηκε επισης ο Ινγκασον με τον Εκονγκ. Ο πρώτος είχε φτάσει να είναι αρχηγός στον ΠΑΟΚ, ενώ ο δεύτερος ακόμα δεν πατάει καλά και στο καλύτερο σενάριο χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί. Ο Καργας έφυγε αλλά δεν έπαιζε κι ολας. Ο Κεντζιορα ήταν και πέρσι εδώ, δεν νομίζω να επηρεάζει κάτι. Οριακά ενισχυμένοι βγαίνουμε αν ο Εκονγκ δεν βγει φόλα.
Στα χαφ η ομάδα έχασε τον Κουρτιτς και τον Νταντας. Ο Κουρτιτς πρόπερσι MVP ενώ πέρυσι τραυματίας δεν έκανε κάποια διαφορα. Ο Νταντας όμως ήταν βασική μονάδα και ο μετρονομος σου. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Οζντοεφ θα αποδειχτεί ένα επιπεδο πάνω από Νταντας. Ο Τσιγγαρας θα είναι χρησιμη μονάδα στο ροτεισον. Ο Σβαμπ δυστυχώς εμφανίζεται όλο και χειρότερος, ενώ ο Φελιπε ήταν και είναι ασταθής. Η ομάδα με Οζντοεφ αντί Νταντας, συν Τσιγγαρα είναι όντως ενισχυμένη. Αν τώρα αλλάξουμε Μαξίμοβιτς με Αουγκουστο, τραβάμε έναν λαχνό, αλλά νομίζω ότι χειρότερος δεν θα βγει. Όποτε ναι είμαστε καλύτερα.
Μεσοεπιθετικά χασαμε Ελ Καντουρι και Μπισεσβαρ. Όσο κάποιοι κι αν κράζουν για το πως κατάντησε ο Μπισεσβαρ, δεν έχουν περάσει πολύ παίκτες από την ομάδα στο επιπεδο του. Και η αντικατάσταση του με Μουργκ ή… Βρακα δεν μπορεί να θεωρείται ούτε ότι είμαστε στα ίδια. Επιπλεον ο υγιής Ελ Καντουρι, δεν βλέπει κανένα από το ρόστερ μας στο 10. Και δεν έχει αντικατασταθεί. Ο Τάισον έναν χρόνο μεγαλύτερος, ο Ναρει κοιτώντας προς την έξοδο και ο Αντριγια στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου. Δυστυχώς η γραμμή αυτή έχει θέμα και αν δεν έρθουν δυο παίκτες επιπέδου παραμένουμε αποδυναμωμένοι.
Στην επίθεση η αλλαγή Σαματά με Ολιβέιρα δεν νομίζω να πρέπει να θεωρείται ενίσχυση. Όχι ακόμη τουλάχιστον. Μακάρι να αποδειχτεί στην πορεία.
Κοινώς, η ομάδα μέχρι τώρα είναι σε καλό δρόμο. Αλλά από τις κινήσεις στους μεσοεπιθετικους θα κριθούν όλα. Δυστυχώς αργήσαμε πολύ και ρισκάροντας την Ευρώπη, ρισκάρουμε την εσωστρέφεια και το οικονομικό χτύπημα που μαζί είναι ικανά να καταστρέψουν όλη την καλή δουλειά.
Άιντε Μαξίμοβιτς έμεινε και θα έχουμε τα ελάχιστα υλικά που απαιτούνται για να φτιάξουμε καλή ομάδα. Από κει και πέρα ότι άλλο έρθει θα είναι μπόνους.
Blackgr4 έγραψε:Όχι δεν έδειχνε αυτό η ομάδα. Εσύ έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, με βάση πάντα τα δικά σου κριτήρια. Να τα λες όπως είναι και όχι όπως βολεύουν.Dimg4a έγραψε:Αυτο εδειχνε η ομαδα, καμια διαθεση για ενισχυση και απλα ενα χαος. Τι κερδιζετε με ειρωνια μολις ηρθε χαφ.... αυγουστο εσεις ξερετε
Το 100% των μελών εδώ μέσα λέγαμε (και συνεχίζουμε) πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, αλλά ορισμένοι γράφαμε πως τα τελικά συμπεράσματα βγαίνουν τέλος Αυγούστου και όχι τέλος Ιουνίου - Ιουλίου.
Ακόμα και με το ρίσκο αποκλεισμού από την Ευρώπη, αν έρθουν οι παίκτες που χρειαζόμαστε, τότε όλοι μας θα πούμε χαλάλι. Κανένας δεν θα θυμάται έναν Ευρωπαϊκό αποκλεισμό αν φτιαχτεί ομάδα πρωταθλητισμού και την επόμενη χρονιά Ευρωπαϊκής καταξίωσης.
Με Οζντόεφ, Μαξίμοβιτς, Καρασκάλ, ανεβαίνεις αμέσως δυο επίπεδα. ΑΝ έρθουν.
Οχι
Χαλαλι ο αποκλεισμος απο την Ευρωπη απαγορευεται ν λεγεται
απο ολους
Δεν μπορουμε ν μικραινουμε τον ΠΑΟΚ
Ηρθε ενας παικτης μ πολυ μεγαλη καθυστερηση π εφερε σ επισφαλεια ευρωπαϊκες προκρισεις
Ποιο το κερδος της καθυστερησης? Τον πηραμε φτηνοτερα? Δεν πληρωσαμε μηπως την ομαδα του?
Το ιδιο μ Μαξιμοβιτς κ Καρασκαλ.
Οι καθυστερησεις, θ εχουν καποιο οικονομικο κερδος?
Δεν θ μπλεχτουν αλλοι επιδοξοι διεκδικητες?
Ας μην αρχιζουμε τα πανηγυρια επειδη ηρθε μολις ενας παικτης στα χαφ, π στην ουσια, θ μπορουσε ν ειναι πριν ενα μηνα τουλαχιστον εδω
Ας ερθουν μ το καλο κι οι υπολοιποι, ν δουμε τι ομαδα θ φτιαξουμε κ αν θ ειναι ομαδα για διεκδικηση πρωταθληματος, γιατι κ οι ανταγωνιστες κανουν κινησεις
Παντως σ καθε περιπτωση
Απαγορευεται ν λεμε χαλαλι ο αποκλεισμος στην Ευρωπη
Κανενας αποκλεισμος στην Ευρωπη δεν φερνει ποτε καλο
Καλο φερνει η εγκαιρη κ στοχευμενη ενισχυση στις θεσεις π ποναει η ομαδα
ωστε ν πετυχαινει τους στοχους της
Κ η Ευρωπη ειναι στοχος
Οπως το πρωταθλημα κ το κυπελλο
Ετσι σκεφτονται οι μεγαλες ομαδες
Καλή η κουβέντα περί μεταγραφικών αποκτημάτων και Ευρώπη, αλλά μη ξεχνάμε πως η φετινή μας είσοδος στους ομίλους αποτελεί ήδη σενάριο outsider. Κι αυτό όχι επειδή το λέω εγώ ο φοβικός ΠΑΟΚτσής αλλά η στατιστική:
% να περάσεις τον πρώτο (πιο αδύναμο) αντίπαλο: πες ~90% επειδή είσαι στρωτή ομάδα (...μη γελάτε, ρε) και θα πέσεις σε χωριό.
% να περάσεις το δεύτερο αντίπαλο (αν δεν είσαι ΠΑΟΚ να σου τύχει η δυσκολότερη του γύρου): ~75%
% να περάσεις τον τρίτο (και ισχυρότερο, πιθανώς) αντίπαλο: ~50%
Τα παραπάνω μαθηματικά του ποδιού μάς δίνουν ένα ποσοστό εισόδου σε ομίλους ~33%, 1 στις 3, και αν.
ΟΚ, ναι, τα νούμερα από το κεφάλι μου τα κατεβάζω, αλλά ουσία έχει η μεγάλη εικόνα - οι παίκτες που απαιτούνταν για να μιλάμε για ουσιαστική αναβάθμιση του ρόστερ δεν έρχονται αρχές Ιουλίου χωρίς κιμπάρικη υπέρβαση που εμφανώς αρνούμαστε να κάνουμε. Γι αυτό και βλέπουμε αυτό το σχεδιασμό Φρανκενστάιν "περιμένω να μπω Ευρώπη για να φέρω παίκτες που θα με βοηθούσαν να μπω Ευρώπη".
Με την κατρακύλα της χώρας στις εθνικές κατατάξεις (=λιγότερες καλές θέσεις Τσουλού, Ουέφα, Κόνφερενς και οι ελάχιστες που έχουμε απαιτούν πολλαπλούς προκριματικούς γύρους) και την αποτυχία μας να εξασφαλίσουμε μια εκ των προνομιούχων θέσεων στο Πρωτάθλημα, μην απορούμε που βλέπουμε την Ευρώπη με κυάλια φέτος. Ο συνδυασμός αυτάρκειας και ντροπιαστικών αποκλεισμών τα τελευταία πέντε χρόνια είναι εκρηκτικός.
(off-topic, το ξέρω, αλλά κολλάει στη συζήτηση παραπάνω περί προσδοκιών)
% να περάσεις τον πρώτο (πιο αδύναμο) αντίπαλο: πες ~90% επειδή είσαι στρωτή ομάδα (...μη γελάτε, ρε) και θα πέσεις σε χωριό.
% να περάσεις το δεύτερο αντίπαλο (αν δεν είσαι ΠΑΟΚ να σου τύχει η δυσκολότερη του γύρου): ~75%
% να περάσεις τον τρίτο (και ισχυρότερο, πιθανώς) αντίπαλο: ~50%
Τα παραπάνω μαθηματικά του ποδιού μάς δίνουν ένα ποσοστό εισόδου σε ομίλους ~33%, 1 στις 3, και αν.
ΟΚ, ναι, τα νούμερα από το κεφάλι μου τα κατεβάζω, αλλά ουσία έχει η μεγάλη εικόνα - οι παίκτες που απαιτούνταν για να μιλάμε για ουσιαστική αναβάθμιση του ρόστερ δεν έρχονται αρχές Ιουλίου χωρίς κιμπάρικη υπέρβαση που εμφανώς αρνούμαστε να κάνουμε. Γι αυτό και βλέπουμε αυτό το σχεδιασμό Φρανκενστάιν "περιμένω να μπω Ευρώπη για να φέρω παίκτες που θα με βοηθούσαν να μπω Ευρώπη".
Με την κατρακύλα της χώρας στις εθνικές κατατάξεις (=λιγότερες καλές θέσεις Τσουλού, Ουέφα, Κόνφερενς και οι ελάχιστες που έχουμε απαιτούν πολλαπλούς προκριματικούς γύρους) και την αποτυχία μας να εξασφαλίσουμε μια εκ των προνομιούχων θέσεων στο Πρωτάθλημα, μην απορούμε που βλέπουμε την Ευρώπη με κυάλια φέτος. Ο συνδυασμός αυτάρκειας και ντροπιαστικών αποκλεισμών τα τελευταία πέντε χρόνια είναι εκρηκτικός.
(off-topic, το ξέρω, αλλά κολλάει στη συζήτηση παραπάνω περί προσδοκιών)
Ανυπομονώ να γίνω ρόμπα. Φέρτε και Μαξίμοβιτς-Καρασκάλ να γινω και ξεκούμπωτη! 
-
Μπαρκαρούτσος
Dimg4a έγραψε:Τωρα ρε συ γιατι ειρωνευεσαι; Κι εγω ειπα για λευκη πετσετα, ετσι εδειχνε ως τωρα. Ρισκαραμε αδιανοητα με μπειταρ και ακομα δεν ξερουμε πως και αν θα διαμορφωθει το ροστερ. Εχουμε εναν τραγικο φορ και εναν που δεν ξερουμε αν θα βγει.Μπαρκαρούτσος έγραψε:black_star_ninja έγραψε:Πρέπει να παραδεχτούμε παντως (ειδικά όσοι ειρωνευόταν με υφάκι) οτι τους περισσότερους παίκτες που φέραμε φέτος, τους φέραμε Σαββατοκύριακο.
Να μας πουν για τις λευκές πετσέτες.
Ειρωνεύομαι γιατί σαν άλλος Χατζόπουλος βαρέθηκα να ακούω μαλακίες. Αφού δεν γουστάρετε τα μπαν ορισμένοι, τότε θα έχετε από εμένα ρητορική αντίστοιχη με αυτήν που διαβάζαμε/διαβάζουμε τόσο καιρό ΚΑΤΑ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Θα εύχεστε να αγοράσει το Paokmania ο Μυστακίδης.
Αιντεεε ΠΑΟΚΆΡΑΑΑΑ...Χωρικός έγραψε:Λοιπόν στα μέχρι τώρα...
Έφυγαν: Ίνγκανσον, Κάργας, Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κούρτιτς.
Ήρθαν( επιστροφές και μεταγραφές): Εκόνγκ, Σαμάτα, Οζντόεβ, Μιχαηλίδης, Βρακάς, Τσιγγάρας
Ίνγκανσον: Σκληροτράχηλος αμυντικός,ψυχωμένος, κρύο αίμα, ηγέτης της άμυνας (ελλείψει άλλου), με Κρέσπο και Βαρέλα έτρωγε πάγκο. Βασική αιτία για τις όποιες γκέλες του Κουλιεράκη, αφού μόνο αυτός μπορούσε να βγάλει τη μπάλα απ'την άμυνα, ο Ινγκι ήταν : φεύγα κακό απ'τα μάτια μου!
Κάργας: Λίγα πράγματα, μάλλον όχι επιπέδου ΠΑΟΚ.
Ολιβέιρα: Όσο καλός και να ήταν ή να μην ήταν, ενάμιση χρόνο τραυματίας...πολύ λίγα πράγματα... για δυο παιχνίδια με τον βάζελο θα τον θυμάμαι.
Ελ Καντουρί: από τους κορυφαίους μέσους της σύγχρονης ιστορίας μας. Αλλά.... τα γνωστά!
Μπίσεσβαρ: Ό,τι είχε να δώσει το έδωσε μέχρι πρόπερσι...
Κούρτιτς: Απών όλη τη χρονιά.
Εκόνγκ: αρχηγός της εθνικής του, με παραστάσεις , εμπειρία , καλή τεχνική για τη θέση του.
Σαμάτα: βασικό στέλεχος της εθνικής του, με παραστάσεις απο πολύ καλά πρωταθλήματα.
Οζντόεβ: αρχηγός της εθνικής του , με παραστάσεις από τσου λου.
Μιχαηλίδης: Έλληνας διεθνής, με άριστη τεχνική κατάρτιση για τη θέση, νεαρός, διψασμένος , εξελίξιμος.
Τσιγγάρας: Εμένα μου θυμίζει Ζαγοράκη.
Βρακάς: Από τα μεγαλυτερα ταλέντα της γενιάς του,διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές,διψασμένος εξελίξιμος.
Αν υποθέσουμε οτι γίνεται κάποιου είδους ..τράμπα, Ντούγκλας- Μαξίμοβιτς..
ακόμα και αν δεν πάρουμε άλλον παίχτη, με δεδομένη την ενός έτους εμπειρία του Κωνσταντέλια, του Φελίπε, την προετοιμασία του Τάισον, αλήθεια δεν βλέπετε πόσα επίπεδα επάνω είμαστε από την περσινή ομάδα;;; Μια ομάδα που πέρυσι και μέχρι τη δεύτερη αγωνιστική των πλει οφ, χτυπούσε στα ίσα πρωτάθλημα και είχε κάνει τους κάτω να χεστούν πάνω τους.
Ναι την ...υπερηχητική ξαδέρφη , τον βάζελο του Γκάνταλφ και το σίχαμα....
Και κάτι αλλο που θέλω να πω για τους παίχτες των ..άλλων.
Διαβάζω εδώ μέσα ο τάδε παιχταράς, ο δείνα πολύ καλός ο άλλος μεταγραφάρα κ.ο.κ
και πού τους ξέρετε ρε σεις;;; κάθεστε και βλέπετε γαύρος- άρης ας πούμε;;; και βλέπετε έστω και έναν παιχταρά;; όλοι είναι αχρηστοι ρε, μόνο οι παίχτες του ΠΑΟΚ είναι καλοί. και ας λέγονται Zαβαντίας, Τασιόπουλος, Ζαφειρίου, ή όπως αλλιώς. Οποιονδήποτε αλλον παίχτη τον έχω δει μόνο ως αντίπαλο όταν παίζει με τον ΠΑΟΚ. Και τότε ακόμα την ομάδα μου βλέπω, όχι τους άλλους!!
Αυτά....
+1926
- soflodoras
Εφοσον θεωρεις πως η πολιτικη ορθοτητα ειναι το προβλημα και οχι ο σεξισμος, μπορεις να μιλας ετσι, στις γυναικες της ζωης σου, οσο θες. Στην μητερα σου,αδερφη σου,κορη σου,γυναικα σου,φιλη σου. Κ να αφηνεις και τους υπολοιπους να εκφραζονται σε αυτες με τον ιδιο τροπο. Με τον ιδιο ακριβως «θετικο» τροπο. Εγω παντως ως «μυγιαγγιχτος» αρνουμαι να δεχτω τον καθε κοινωνικα υποαναπτυκτο να μιλαει ετσι για οποιαδηποτε γυναικα.danirifle έγραψε:ε όχι και 4η επιλογή ο λύρα για τα δεξιά
2η, ναι, να το καταλάβω
υγ. πόσο politically correct έχει γίνει η κοινωνία μας.. μην είμαστε τόσο μυγιάγγιχτοι, θετική απόχρωση έχουν τα σχόλια για την κοπέλα, μην ψάχνεστε χωρίς λόγο
Κατα τα αλλα συμφωνω. Ο Λυρατζης λογικα θεωρειται 2η, να μην πω 1η επιλογη. Πραγματικα δεν ξερω τι εχει συμβει με το παιδι.