70. Mbwana Ally Samatta
- Amsterdamer_87
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Εγω αυτο που θυμαμαι ειναι οτι στην απολυτη ευθεια για 1-2 εκατοστα ειναι υπερ του επιθετικου..
Χθες παντως ηταν δεν ηταν 1 ποντο μπροστα..
Θα παρω τηλ τον Καλοπουλο να μου πει τι ειδε αυτος ..
Χθες παντως ηταν δεν ηταν 1 ποντο μπροστα..
Θα παρω τηλ τον Καλοπουλο να μου πει τι ειδε αυτος ..
- Amsterdamer_87
Οπως το ειδε και ο καλος φιλος πρωην διαιτητης ΦιφαΟφ σαιντ δεν υπαρχει..
Μια βλακωδης και ανεξηγητη αποφαση..
Μια βλακωδης και ανεξηγητη αποφαση..
- john4serres
Πολλά μπράβο για την προσπάθεια. Έδωσε πολλές μάχες.
Και το τελείωμα του ήταν μια χαρά.
Και το τελείωμα του ήταν μια χαρά.
- ΑποστόληςΑ
- Psuxo_logos
Ποιος αποφασίζει το σωστό η λάθος καρέ;Jack_MeHoff έγραψε:Δεν υπάρχει οφσάιντ. Λάθος καρέ έδειξε το VAR, χωρίς να ξέρω αν έγινε από δόλο. Στο σωστό καρέ είναι αρκετά μπροστά από τον αμυντικό ο Σαμάτα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- navigator11
Ο χρόνος θα βοηθήσει όπως κάθε νεοαποκτηθέντα και τον Σαμάτα να γίνεται όλο και πιο αποτελεσματικός. Στήριξη σε όλα τα παιδιά μας. Ωραίος χθες. Περιμένουμε ακόμα καλύτερες βραδιές στο εγγύς μέλλον.
Το γκολ ειναι πεντακαθαρο ρε παιδια, τωρα να συζηταμε για χιλιοστα οταν παντα η αμφιβολια ειναι υπερ του επιθετικου. Οτι γραμμη και να εβαλαν φαινεται οτι ειναι ακριβως στην ιδια ευθυεια, γελοια αποφαση η ακυρωση.
Θετικη εμφανιση του, αλλα μακρια απο αυτο που περιμενουμε.
Θετικη εμφανιση του, αλλα μακρια απο αυτο που περιμενουμε.
Είμαι της άποψης πως αν είναι οφσάιντ για ένα χιλιοστό, πρέπει να δοθεί.
Γιατί αν αρχίσει αυτή η κουβέντα για το ένα εκατοστό, που βάζουμε το όριο; δηλαδή θα σου πει ήταν ένα εκατοστό οφσάιντ και το άφησες, άσε και τα 2 εκατοστα. Και αφού άφησες τα 2, άσε και τα 2.5. Σιγά, για μισό εκατοστό κανείς έτσι;
Οπότε, αν είναι οφσάιντ πρέπει να δοθεί.
Ωστόσο, αν τις γραμμές τις βάζουν άνθρωποι, με ποσοστό λάθους, ειδικά στις οριακές φάσεις, δεν μπορείς να μιλάς για βαρ και μαλακίες. Εκεί όντως υπάρχει αμφιβολία, και πρέπει να καταχυρωθει το γκολ. Αν με το καλό φέρουν τις κάμερες στην Ελλάδα, και αποφασίσει και η ΟΥΕΦΑ να γίνει αμερόληπτη σε όλες τις διοργανώσεις της, τότε να σφυριζονται και τα χιλιοστα.
Γιατί αν αρχίσει αυτή η κουβέντα για το ένα εκατοστό, που βάζουμε το όριο; δηλαδή θα σου πει ήταν ένα εκατοστό οφσάιντ και το άφησες, άσε και τα 2 εκατοστα. Και αφού άφησες τα 2, άσε και τα 2.5. Σιγά, για μισό εκατοστό κανείς έτσι;
Οπότε, αν είναι οφσάιντ πρέπει να δοθεί.
Ωστόσο, αν τις γραμμές τις βάζουν άνθρωποι, με ποσοστό λάθους, ειδικά στις οριακές φάσεις, δεν μπορείς να μιλάς για βαρ και μαλακίες. Εκεί όντως υπάρχει αμφιβολία, και πρέπει να καταχυρωθει το γκολ. Αν με το καλό φέρουν τις κάμερες στην Ελλάδα, και αποφασίσει και η ΟΥΕΦΑ να γίνει αμερόληπτη σε όλες τις διοργανώσεις της, τότε να σφυριζονται και τα χιλιοστα.
-
Πρέπει να δινεται ενα πλεονεκτημα καποιων λιγων εκατοστών στον επιθετικό, και να μετραει μόνο το που ειναι τα πόδια τους.
Βεβαια και παλι θα σου λέει ο αλλος ειναι 11 ποντους και όχι 10, αρα οφσαιντ. Το θεμα ειναι οτι αν θέλουν να γινονται μαγειρέματα παντα θα γινονται αλλα τουλάχιστον δεν θα έχουμε διακωμοδηση του αθληματος με ακυρωσεις τετοιων γκολ. Ή θα προπονουν τους επιθετικούς στο τελος να ξεκινάνε 1 βημα πίσω για να ειναι σιγουροι.
Βεβαια και παλι θα σου λέει ο αλλος ειναι 11 ποντους και όχι 10, αρα οφσαιντ. Το θεμα ειναι οτι αν θέλουν να γινονται μαγειρέματα παντα θα γινονται αλλα τουλάχιστον δεν θα έχουμε διακωμοδηση του αθληματος με ακυρωσεις τετοιων γκολ. Ή θα προπονουν τους επιθετικούς στο τελος να ξεκινάνε 1 βημα πίσω για να ειναι σιγουροι.
Ειτε ενα εκατοστο ειτε ενα μετρο ειναι οφσαιντ. Για τα υπολοιπα ας φερουν αυτο το 3d συστημα να τελειωνουμε.
Καλουτσικος σημερα. Περιμενω εξιλεωση για τα της Κυριακης
Καλουτσικος σημερα. Περιμενω εξιλεωση για τα της Κυριακης
Για αυτο τρελαινομαι με το 1-0 του Γκερσον στην Μασσαλια. Αλλα αυτα δεν συμφερει να τα λεμε οταν γινονται κατα της ομαδας μας.
Καλα εκει δεν ειχε ουτε καν βαρ. Εκει νομιζω οτι και τα δυο γκολ που φαγαμε ηταν οφσαιντ. Οποτε καλυτερα ενα χιλιοστο παρα χωρις για μενα.
Είσαι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός στην Ιστορία του ΠΑΟΚ.. Κριμα που δεν μέτρησε το γκολ χτες..
Hayate έγραψε:Είσαι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός στην Ιστορία του ΠΑΟΚ.. Κριμα που δεν μέτρησε το γκολ χτες..

-
Τα μάτια μου. Στο καρέ που δίνει έχει φύγει η μπάλα από το πόδι του Ζιβκοβιτς.Psuxo_logos έγραψε:Ποιος αποφασίζει το σωστό η λάθος καρέ;Jack_MeHoff έγραψε:Δεν υπάρχει οφσάιντ. Λάθος καρέ έδειξε το VAR, χωρίς να ξέρω αν έγινε από δόλο. Στο σωστό καρέ είναι αρκετά μπροστά από τον αμυντικό ο Σαμάτα.
Sent from my iPhone using Tapatalk