Europemania II
- ΑποστόληςΑ
Re: Europemania II
Doom είσαι εξαιρετικός, σε παραδέχομαι, αλλά για μένα, όλα αυτά τα κατεβατά με τρομάζουν. Χρειάζεται πολύ υπομονή για να τα διαβάσω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 08 Δεκ 2023, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
και μια κρίσιμη στρατηγική ερώτηση είναι η εξής:
δανείζομαι τη λογική του tanking από το nba και προτείνω το σενάριο για τα δύο επόμενα χρόνια να καταλήγουμε σε θέση EL ή ECL ώστε σβήνοντας τις 2 κακές χρονιές να έχουμε μια 5ετία με πάνω από 10 πόντους τη χρονιά (δηλαδή πρόκριση από όμιλο) με μια τρύπα από την περσινή αποτυχία, άρα κάπου στους 45+ πόντους (καταλαβαίνω ότι το ζουμί των σεντονιών του ντουμ είναι αυτό το 45+ να είναι τουλάχιστον 50
).
Την τρίτη χρονιά και αφού έχουμε ετοιμάσει το έδαφος κάνουμε το all in για το εγχώριο πρωτάθλημα.
γνωμές;
επίσης και κάτι εκτός βαθμολογιών. Μια ευρωπαϊκή πορεία με συνεχείς προκρίσεις μετά τη φάση των ομίλων (άσχετα με τη συγκομιδή βαθμών) μαζί με την καλή μας διαγωγή εντός και εκτός έδρας θα μας ξεβλαχέψει κατά μια έννοια. Θα μας τραβάει όχι τυχαία και περιστασιακά, αλλά συστηματικά, από το βούρκο των φαταούληδων.
δανείζομαι τη λογική του tanking από το nba και προτείνω το σενάριο για τα δύο επόμενα χρόνια να καταλήγουμε σε θέση EL ή ECL ώστε σβήνοντας τις 2 κακές χρονιές να έχουμε μια 5ετία με πάνω από 10 πόντους τη χρονιά (δηλαδή πρόκριση από όμιλο) με μια τρύπα από την περσινή αποτυχία, άρα κάπου στους 45+ πόντους (καταλαβαίνω ότι το ζουμί των σεντονιών του ντουμ είναι αυτό το 45+ να είναι τουλάχιστον 50
Την τρίτη χρονιά και αφού έχουμε ετοιμάσει το έδαφος κάνουμε το all in για το εγχώριο πρωτάθλημα.
γνωμές;
επίσης και κάτι εκτός βαθμολογιών. Μια ευρωπαϊκή πορεία με συνεχείς προκρίσεις μετά τη φάση των ομίλων (άσχετα με τη συγκομιδή βαθμών) μαζί με την καλή μας διαγωγή εντός και εκτός έδρας θα μας ξεβλαχέψει κατά μια έννοια. Θα μας τραβάει όχι τυχαία και περιστασιακά, αλλά συστηματικά, από το βούρκο των φαταούληδων.
Φυσικά είμαι υπέρμαχος την ανώτερης διοργάνωσης πάνταABOLEYTOI έγραψε:και μια κρίσιμη στρατηγική ερώτηση είναι η εξής:
δανείζομαι τη λογική του tanking από το nba και προτείνω το σενάριο για τα δύο επόμενα χρόνια να καταλήγουμε σε θέση EL ή ECL ώστε σβήνοντας τις 2 κακές χρονιές να έχουμε μια 5ετία με πάνω από 10 πόντους τη χρονιά (δηλαδή πρόκριση από όμιλο) με μια τρύπα από την περσινή αποτυχία, άρα κάπου στους 45+ πόντους (καταλαβαίνω ότι το ζουμί των σεντονιών του ντουμ είναι αυτό το 45+ να είναι τουλάχιστον 50).
γνωμές;.
Αλλά θα ήθελα το σκεπτικό σου
Τι εννοείς να καταλήγουμε σε θέση EL ή ECL
Με ποιόν τρόπο
Για να σου πω τα υπερ και τα κατά!
Λόρδε τρομερή ανάλυση. Κάποτε τα έψαχνα κι εγώ διεξοδικά, κοιτούσα τα αλλα πρωταθλήματα να δω ποιοι μας συμφέρουν να είναι στην ίδια διοργάνωση με εμάς κτλ
Έχει πολύ ενδιαφέρον, χαρά στο κουράγιο σου. Γτ ξέρω ότι καμια φορά σκάει κανας καλοκαιρινός αποκλεισμός και πάει όλος ο ενθουσιασμός στράφι.
Άμα ξέρουμε όμως ποιες ομάδες ΔΕΝ θελουμε να πάρουν το πρωτάθλημα στην χώρα τους, θα βάλουμε κ εμείς όλη μας την ενέργεια! Το εγχώριο είναι το δύσκολο να πετύχουμε. Μακάρι να έχουμε διάρκεια φέτος και φυσικά να κερδίσουμε το Ελσίνκι!
Έχει πολύ ενδιαφέρον, χαρά στο κουράγιο σου. Γτ ξέρω ότι καμια φορά σκάει κανας καλοκαιρινός αποκλεισμός και πάει όλος ο ενθουσιασμός στράφι.
Άμα ξέρουμε όμως ποιες ομάδες ΔΕΝ θελουμε να πάρουν το πρωτάθλημα στην χώρα τους, θα βάλουμε κ εμείς όλη μας την ενέργεια! Το εγχώριο είναι το δύσκολο να πετύχουμε. Μακάρι να έχουμε διάρκεια φέτος και φυσικά να κερδίσουμε το Ελσίνκι!
@doomlord
να πατώνουμε στα play-off;
να μην αντικαθιστούμε τις πωλήσεις;
να έχουμε μηδενικό έλεγχο στο παρασκήνιο;
αν ήξερα πως να βγαίνουμε πχ 3ο θα ήξερα και πως να βγαίναμε πρώτοι
να πατώνουμε στα play-off;
να μην αντικαθιστούμε τις πωλήσεις;
να έχουμε μηδενικό έλεγχο στο παρασκήνιο;
αν ήξερα πως να βγαίνουμε πχ 3ο θα ήξερα και πως να βγαίναμε πρώτοι
αυτό είναι το θέμα, να έχουμε έναν πίνακα που να δείχνει την βαθμολογία των ομάδων που θα ανανεώνεται, ίσως και τα ματς που μας αφορούν. Έτσι θα τα παρακολουθεί πολύ περισσότερος κόσμος και θα γίνει το sharing awareness που λεν και στο χωριόμ. Αλλά αυτό φαντάζομαι πως είναι αρκετή δουλειά. Ευχαριστούμε DoomlordGangster έγραψε:Λόρδε τρομερή ανάλυση. Κάποτε τα έψαχνα κι εγώ διεξοδικά, κοιτούσα τα αλλα πρωταθλήματα να δω ποιοι μας συμφέρουν να είναι στην ίδια διοργάνωση με εμάς κτλ
Στόχος είναι το C.L
Αν θα είμαστε στα play-off του C.L θα θέλουμε να νικήσουμε για να πάμε στους Χ>ρυσούς ομίλους
Όχι να χάσουμε για να πάμε στο Europa για να μαζέψουμε βαθμούς
Δεν ξέρω,δεν κατάλαβα κάτι καλά; Σόρυ

Αν θα είμαστε στα play-off του C.L θα θέλουμε να νικήσουμε για να πάμε στους Χ>ρυσούς ομίλους
Όχι να χάσουμε για να πάμε στο Europa για να μαζέψουμε βαθμούς
Δεν ξέρω,δεν κατάλαβα κάτι καλά; Σόρυ
Είσαι ωραίος Gangster!Gangster έγραψε:Λόρδε τρομερή ανάλυση. Κάποτε τα έψαχνα κι εγώ διεξοδικά, κοιτούσα τα αλλα πρωταθλήματα να δω ποιοι μας συμφέρουν να είναι στην ίδια διοργάνωση με εμάς κτλ
Έτσι! Τέτοια Ενέργεια θέλω!
Το Ελσίνκι να κερδίσω!
Και μπορεί να μας φέρει και ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο,γιατί όχι;ABOLEYTOI έγραψε:επίσης και κάτι εκτός βαθμολογιών. Μια ευρωπαϊκή πορεία με συνεχείς προκρίσεις μετά τη φάση των ομίλων (άσχετα με τη συγκομιδή βαθμών) μαζί με την καλή μας διαγωγή εντός και εκτός έδρας θα μας ξεβλαχέψει κατά μια έννοια. Θα μας τραβάει όχι τυχαία και περιστασιακά, αλλά συστηματικά, από το βούρκο των φαταούληδων.
Άρθρο
O ΠΑΟΚ μπορεί να γράψει ιστορία
Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 15/12 αντιμετωπίζει την Ελσίνκι για την την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League.
Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη του επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει κλειδώσει την 1η θέση στον όμιλο του και πλέον έχει προκριθεί στη φάση των 16 της διοργάνωσης.
Ωστόσο, το ματς με την Ελσίνκι μόνο αδιάφορο δεν είναι
ώπα!! Λέτε να γράψουν για όλα αυτά που έγραφα 4-5 ώρες;;;;;
Ρε Λες;;;;;;;;;;
Λες να γράψουν ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;;;
αφού οι «ασπρόμαυροι» θα φτάσουν τους 16 βαθμούς και γράψουν ιστορία, αφού θα γίνει η ελληνική ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς σε ευρωπαϊκό όμιλο.
αΑΑΑΑ...Μάλιστα
Οκ..................................................................................................................
Αυτά είναι άρθρα!
Σε 2' τελείωσες!
Ούτε καν να γράψεις το τοπ-10 των περισσότερων βαθμών σε ομίλους
Λίγα πράματα και σταράτα
O ΠΑΟΚ μπορεί να γράψει ιστορία
Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 15/12 αντιμετωπίζει την Ελσίνκι για την την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League.
Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη του επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει κλειδώσει την 1η θέση στον όμιλο του και πλέον έχει προκριθεί στη φάση των 16 της διοργάνωσης.
Ωστόσο, το ματς με την Ελσίνκι μόνο αδιάφορο δεν είναι
ώπα!! Λέτε να γράψουν για όλα αυτά που έγραφα 4-5 ώρες;;;;;
Ρε Λες;;;;;;;;;;
Λες να γράψουν ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;;;
αφού οι «ασπρόμαυροι» θα φτάσουν τους 16 βαθμούς και γράψουν ιστορία, αφού θα γίνει η ελληνική ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς σε ευρωπαϊκό όμιλο.
αΑΑΑΑ...Μάλιστα
Οκ..................................................................................................................
Αυτά είναι άρθρα!
Σε 2' τελείωσες!
Ούτε καν να γράψεις το τοπ-10 των περισσότερων βαθμών σε ομίλους
Λίγα πράματα και σταράτα
Doom τρομερή ανάλυση. Συγχαρητήρια για την δουλειά που έριξες και τον τρόπο που τα παρουσίασες, μπήκα στη θέση σου για λίγο πριν κάποιες σελίδες και είδα τι παίζει, δύσκολο κομμάτι. Όσα γράφεις είναι πολύ κατατοπιστικά και ξεκάθαρα και για όσους έχουμε τρέλα για ευρωπαϊκή προοπτική του ΠΑΟΚ μας δεν υπάρχει πρόβλημα υπομονής. Υπομονή κάναμε πέρσι όλη την χρονιά που πέρασε που δεν είχαμε ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Καλά κάνεις και ανοίγεις τα μάτια στη ΠΑΕ. Και αν όντως τα άνοιξαν μπορούν να δώσουν εύκολα ένα κίνητρο στους παίκτες για νίκη με το Ελσίνκι μοιράζοντας τους κάτι απ' τα 500χιλιαρικα που δίνει η ΟΥΕΦΑ για κάθε νίκη στον όμιλο.
Υ.γ. Υπάρχει και ο δύσκολος δρόμος της Σάλτσμπουργκ που επέμενε επί 10 χρόνια για να φτάσει στην πηγή. Από τότε δεν λείπει ποτέ.( Διαφέρει με εμάς σχετικά με την ευκολία κατάκτησης πρωταθλήματος, αλλά η νοοτροπία είναι σωστή)
Καλά κάνεις και ανοίγεις τα μάτια στη ΠΑΕ. Και αν όντως τα άνοιξαν μπορούν να δώσουν εύκολα ένα κίνητρο στους παίκτες για νίκη με το Ελσίνκι μοιράζοντας τους κάτι απ' τα 500χιλιαρικα που δίνει η ΟΥΕΦΑ για κάθε νίκη στον όμιλο.
Υ.γ. Υπάρχει και ο δύσκολος δρόμος της Σάλτσμπουργκ που επέμενε επί 10 χρόνια για να φτάσει στην πηγή. Από τότε δεν λείπει ποτέ.( Διαφέρει με εμάς σχετικά με την ευκολία κατάκτησης πρωταθλήματος, αλλά η νοοτροπία είναι σωστή)
Να σαι καλά SLNC-26
Δεν έχω ιδέα πως το εξέλαβε ο συγκεκριμένος άνθρωπος της ΠΑΕ
Μπορεί να έφαγε "κάδο"
Θα θελα βέβαια μια απάντηση,οτιδήποτε
Να ξέρω,να μην αναρωτιέμαι
Όταν ανέβει στην κεντρική,θα μπορούσαμε όλοι μαζί να το κοινοποιήσουμε στο fb της ΠΑΕ
Ίσως έτσι δώσουν κάποια σημασία.
Η Saltzburg δεν επέλεγε το Europa League
Απλά αποκλειόταν από το C.L
Και μάλιστα σε φορές...ΡΕΚΟΡ
13 αποκλεισμούς είχε!
Απλά όταν κατέληγε στο Europa League,
ή δεν είχε οπαδούς να λένε,ποιο Γιουρόπα μωρέ τώρα,πχοια Ευρώπηη κτλ...
ή απλά δεν τους άκουγε!
Δεν έχω ιδέα πως το εξέλαβε ο συγκεκριμένος άνθρωπος της ΠΑΕ
Μπορεί να έφαγε "κάδο"
Θα θελα βέβαια μια απάντηση,οτιδήποτε
Να ξέρω,να μην αναρωτιέμαι
Όταν ανέβει στην κεντρική,θα μπορούσαμε όλοι μαζί να το κοινοποιήσουμε στο fb της ΠΑΕ
Ίσως έτσι δώσουν κάποια σημασία.
Η Saltzburg δεν επέλεγε το Europa League
Απλά αποκλειόταν από το C.L
Και μάλιστα σε φορές...ΡΕΚΟΡ
13 αποκλεισμούς είχε!
Απλά όταν κατέληγε στο Europa League,
ή δεν είχε οπαδούς να λένε,ποιο Γιουρόπα μωρέ τώρα,πχοια Ευρώπηη κτλ...
ή απλά δεν τους άκουγε!