Razvan Lucescu II
- loukas karadimos
Re: Razvan Lucescu II
Το πιο πιθανο ειναι να του ειπαν οτι αν περασουμε θα γινει επεκταση συμβολαιου...ΤΡΑΓΙΚΟ...nothu έγραψε:Και μια βδομαδα πριν ελεγε οτι ο παιχτης εχει προβλημα με την ομαδα.joshua έγραψε:Πειτε μου ρε γμτ γιατι εβαλε σημερα τον Κουρτιτς που μετα το τελος του παιχνιδιου εκανε γυρο αποχαιρετισμου...
- WeWillRockYou
Καθαρά αγωνιστικά:joshua έγραψε:Πειτε μου ρε γμτ γιατι εβαλε σημερα τον Κουρτιτς που μετα το τελος του παιχνιδιου εκανε γυρο αποχαιρετισμου...
Γιατί χρειαζόμασταν minimum 2 γκολ και είναι ο περσινός μας πρώτος σκόρερ με 17.
Έχει βάλει γκολ με πέναλτι, απευθείας εκτελέσεις φάουλ και έχει δώσει πρόκριση στο τελευταίο λεπτό παράτασης.
Σε μια καινούργια ομάδα με άπειρους παίκτες ο εγωιστής Κούρτιτς μπορεί να του έδινε αυτό που χρειαζόταν στο τελευταίο του παιχνίδι. Έχει ξανασυμβεί εξάλλου στο παρελθόν με τον Λούκας.
Δεν κατάλαβες μάλλον τι γράφω , αφού μας κάνεις και τη χάρη να απαντήσεις.Parolos έγραψε:Αν και κακώς απαντάω,αλλά επειδή δεν μπορεί ο καθενας να γράφει ότι ψέμα θέλει.renegade έγραψε:[quote="Parolos"Ναι αυτό το είχες πει και επί Άμπελ, αλλά μετά κάθε βδομάδα ακούγαμε τα Λάουρα και Λάουρα.renegade έγραψε:Μόλις έρθει ο επόμενος και με αυτό ρόστερ θα κινδυνεύεις να μείνεις εκτός 4αδας,ίσως καταλάβουν κάποιοι ότι ο τελευταίος που φτάιει είναι ο λουτσέσκου
Στο δια ταύτα συμφωνώ ότι αυτό το συνονθύλευμα δε γίνεται να βγει πάνω από 6ο.
Και έχουν ευθύνη όλοι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγαλύτερος πολέμιος του Άμπελ εδώ μέσα δεν υπήρχε .
Το ξέσκισμα που έφαγε μετά τον αποκλεισμό ήταν διαστημικό
Ήταν τότε που ο συνάδελφος σου συνέχεια συμφωνούσε μαζί μου...τότε μπρε που έλεγα ότι πρέπει να αναλάβει ο Γκαρσία.
Τι να κάνουμε που δυστυχώς και αυτός μας απογοήτευσε
Λέω ότι ναι μεν έχεις δίκιο, αλλά αυτά που λες τώρα θα ξεχαστούν μόλις ο νέος προπονητής οποίος κι αν είναι θα αρχίσει τα κλαρίνα.
Θα γίνει το ρόστερ επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ πάλι και θα μας φταίει ο καινούριος.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Καταρχάς δεν είναι θέμα Χάρης. Απλά πιστεύω ότι ειδικά τώρα σε μια πολύ τεταμένη περίοδο καλό είναι να μην υπάρχουν πολλές ανταλλαγές απόψεων μεταξύ ατόμων που η σχέση τους δεν είναι και στα καλύτερά της...πολύ εύκολα μπορεί να ανέβουν οι παλμοί.
Σου ξαναλέω, η ομάδα του Ζωγράφου όταν τον εκραζα και όταν ήθελα να φύγει είχε παικταράδες και επουδενί δεν παρουσίαζε ούτε την εικόνα αλλά ούτεβειχε και τα αποτελέσματα βάση του ρόστερ της.
Συγκεκριμένη μου στάση δεν άλλαξε ούτε στον όταν αυτός κατάφερε να παίζει εντός έδρας με τον Βόλο και να έχει ο αντίπαλος 70% κατοχή μέσα στην Τούμπα.
Ας αφήσουμε τα περσινά ξινά σταφύλια και ας επικεντρωθούμε στο σήμερα και στο αύριο το οποίο για ευοίωνο
Βρε δε μίλησα για τον Άμπελ.
Το θυμάμαι ότι ήσουν πολέμιος όπως κι εγώ το ίδιο.
Απλά λέω ότι όποιος και να έρθει δε βγάζει Χριστούγεννα.
Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η ομάδα να κάνει πάνω από 60 βαθμούς φέτος.
Το έχουμε ξαναδεί. Αυτα που λέμε τώρα θα ξεχαστούν μόλις αναλάβει ο καινούριος και θα λέμε ότι φταίει ο προπονητής ενώ προφανώς ο Ράφα και ο Καργας δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν παίχτες για τον ΠΑΟΚ. Και όχι μόνο αυτοί βέβαια..
ΥΓ: Ο Λουτσεσκου για να μην παρεξηγηθω, έχει εξίσου ευθύνη για την εικόνα της κάτι σαν ομάδας.
Ειλικρινά χειρότερο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη δεν έχω ξαναδεί.
Το θυμάμαι ότι ήσουν πολέμιος όπως κι εγώ το ίδιο.
Απλά λέω ότι όποιος και να έρθει δε βγάζει Χριστούγεννα.
Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η ομάδα να κάνει πάνω από 60 βαθμούς φέτος.
Το έχουμε ξαναδεί. Αυτα που λέμε τώρα θα ξεχαστούν μόλις αναλάβει ο καινούριος και θα λέμε ότι φταίει ο προπονητής ενώ προφανώς ο Ράφα και ο Καργας δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν παίχτες για τον ΠΑΟΚ. Και όχι μόνο αυτοί βέβαια..
ΥΓ: Ο Λουτσεσκου για να μην παρεξηγηθω, έχει εξίσου ευθύνη για την εικόνα της κάτι σαν ομάδας.
Ειλικρινά χειρότερο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη δεν έχω ξαναδεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Παρ 29 Ιούλ 2022, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή εσένα τώρα από όλα τα εγκλήματα που έγιναν όχι μόνο σήμερα αυτό σε πείραξε?ron-swanson έγραψε:Γιατί στο τέλος; Αριστερό μπακ τον Αντριγια και στόπερ τον Σβαμπ. Προπονητή πρωτοεμφανιζόμενο να είχες τέτοιες επιλογές δεν θα έκανε.
Αυτό έχει και μία συγκεκριμένη ποδοσφαιρική λογική
Παρολος αν έρθει καινούργιος προπονητής και ξεχαστούν αυτά και ζητάμε ( εγώ,εσύ και όποιος άλλος θέλει) πρωταθλητισμό και μεγάλες νίκες με αυτά τα παικτακια κακό του κεφαλιού μας και θα κριθούμε και εμείς για τις μαλακίες μας
-
Ποια λογική; Δεξί Μπακ με αριστερό πόδι που δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ εκεί; Και στόπερ ένας χαφ που δεν διακρίνεται για ταχύτητα του και την ευκινησία του γενικότερα και δεν έχει παίξει ποτέ κι αυτός εκεί;
Καλύτερα να έβαζε τον Ναρεϊ δεξί μπακ που έχει παίξει αρκετές φορές εκεί και να έφερνε τον Αντριγια πιο κοντά στην περιοχή που είναι πιο κοντά στην θέση του, μπας και κάνει και κάνα τελείωμα με το αριστερό.
Καλύτερα να έβαζε τον Ναρεϊ δεξί μπακ που έχει παίξει αρκετές φορές εκεί και να έφερνε τον Αντριγια πιο κοντά στην περιοχή που είναι πιο κοντά στην θέση του, μπας και κάνει και κάνα τελείωμα με το αριστερό.
- Psuxo_logos
Κωμικοτραγικό.joshua έγραψε:Το πιο πιθανο ειναι να του ειπαν οτι αν περασουμε θα γινει επεκταση συμβολαιου...ΤΡΑΓΙΚΟ...nothu έγραψε:Και μια βδομαδα πριν ελεγε οτι ο παιχτης εχει προβλημα με την ομαδα.joshua έγραψε:Πειτε μου ρε γμτ γιατι εβαλε σημερα τον Κουρτιτς που μετα το τελος του παιχνιδιου εκανε γυρο αποχαιρετισμου...
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Πρώτα φτιάχνεις ισορροπημένο ρόστερ με τουλάχιστον αξιοπρεπείς επιλογές σε όλες τις θέσεις και μετά κρίνεις ένα προπονητή ως αποτυχημένο. Πολλώ δε μάλλον έναν που ξέρεις τα καλά και τα κακα του ήδη.
Ο Λουτσεσκου είναι προπονητης διαδικασίας, θέλει χρόνο και σταθερότητα. Δεν κλέβει αποτελέσματα ούτε έχει εξάρσεις. Φλατ, ενός επιπέδου. Αλλά υψηλού εφόσον ρολαρει αυτό που θέλει.
Για να γίνει αυτό θέλει προπονήσεις και ΛΥΣΕΙΣ, όχι πειράματα.
Ρίσκαραν στην παε και εχασαν
Ο Λουτσεσκου είναι προπονητης διαδικασίας, θέλει χρόνο και σταθερότητα. Δεν κλέβει αποτελέσματα ούτε έχει εξάρσεις. Φλατ, ενός επιπέδου. Αλλά υψηλού εφόσον ρολαρει αυτό που θέλει.
Για να γίνει αυτό θέλει προπονήσεις και ΛΥΣΕΙΣ, όχι πειράματα.
Ρίσκαραν στην παε και εχασαν
Η εξαφάνιση όλων όσων θελει η ομάδα να στηρίξει ως πρότζεκτ ειναι εκνευριστική.
Το χειρότερο κομμάτι όμως και αυτό που για μένα τον κάνει ως τον μοναδικό υπεύθυνο της αποτυχίας ειναι η αθλητική κατάσταση της ομάδας που είναι λες και είχα ένα παίξουμε φιλικά.
Πραγματικά να ξεκαθαρίσει αν και πόσο πιστεύει στην νέα προσπάθεια.Αν πιστεύει καλώς,αν όχι ας φυγει.
Είναι καλός προπονητής αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσει αν συμφωνει με τον Μπότο.
Το χειρότερο κομμάτι όμως και αυτό που για μένα τον κάνει ως τον μοναδικό υπεύθυνο της αποτυχίας ειναι η αθλητική κατάσταση της ομάδας που είναι λες και είχα ένα παίξουμε φιλικά.
Πραγματικά να ξεκαθαρίσει αν και πόσο πιστεύει στην νέα προσπάθεια.Αν πιστεύει καλώς,αν όχι ας φυγει.
Είναι καλός προπονητής αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσει αν συμφωνει με τον Μπότο.
Νομίζω θα το ξεκαθαρίσει σύντομα ο Λουτσέσκου.
Εξάλλου είναι γνωστός (όταν δεν είναι καβάλα στο άλογο) για τις ξεκάθαρες "ναι μεν αλλά" κουβέντες του.
Εξάλλου είναι γνωστός (όταν δεν είναι καβάλα στο άλογο) για τις ξεκάθαρες "ναι μεν αλλά" κουβέντες του.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μεχρι τωρα ημουν υπερ σου και υποστηρικτης σου.
Απο τουδε και στο εξης,απο μενα εχεις πιστωση χρονου εως την διακοπη,για το Μουντιαλ(αν μεινεις ).
Με ενα παιχνιδι την βδομαδα,δεν εχεις πλεον καμια μα καμια δικαιολογια απο μενα,μεχρι τοτε να μην εχεις στρωσει την ομαδα,με τους νεαρους παικτες.
Σε υποστηριξα οπως και τον Σαντος(τοτε που οι περισσοτεροι,τις 2 πρωτες του χρονιες ελεγαν για πονοματους κλπ...)
Πλεον πρεπει να δειξεις σημαδια βελτιωσης,σε αυτο που θελεις νε παιξεις.
Μεχρι και ο Γκαρσια(αλλαξε συστημα οταν ειδε οτι δεν παει και χωρις να ειναι δικη του η ομαδα,καταμεσης της σεζον)
ΥΓ.Παιξε και κανενα αλλο συστημα βρε αδερφε,οταν σε παιζουν ετσι,αλλαξε το λιγο.
Σε πηρε οντως το πορτοφολι ο Βουλγαρος σε 2 ματς.
Απο τουδε και στο εξης,απο μενα εχεις πιστωση χρονου εως την διακοπη,για το Μουντιαλ(αν μεινεις ).
Με ενα παιχνιδι την βδομαδα,δεν εχεις πλεον καμια μα καμια δικαιολογια απο μενα,μεχρι τοτε να μην εχεις στρωσει την ομαδα,με τους νεαρους παικτες.
Σε υποστηριξα οπως και τον Σαντος(τοτε που οι περισσοτεροι,τις 2 πρωτες του χρονιες ελεγαν για πονοματους κλπ...)
Πλεον πρεπει να δειξεις σημαδια βελτιωσης,σε αυτο που θελεις νε παιξεις.
Μεχρι και ο Γκαρσια(αλλαξε συστημα οταν ειδε οτι δεν παει και χωρις να ειναι δικη του η ομαδα,καταμεσης της σεζον)
ΥΓ.Παιξε και κανενα αλλο συστημα βρε αδερφε,οταν σε παιζουν ετσι,αλλαξε το λιγο.
Σε πηρε οντως το πορτοφολι ο Βουλγαρος σε 2 ματς.
Ρε φίλε αντιλαμβάνεσαι ότι σε εκείνο το σημείο όλη η ομάδα έπαιζε έξω από την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου?ron-swanson έγραψε:Ποια λογική; Δεξί Μπακ με αριστερό πόδι που δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ εκεί; Και στόπερ ένας χαφ που δεν διακρίνεται για ταχύτητα του και την ευκινησία του γενικότερα και δεν έχει παίξει ποτέ κι αυτός εκεί;
Είχες 80-20 κατοχή.
Ποιο Μπακ και ποιο στόπερ?
Απλά έβαλε τον σβαμπ πίσω, ώστε να βγάλει πιο γρήγορα και σωστά την μπάλα μπροστά και αυτός πάει και στην πρώτη του Πασά ανενόχλητος κάνει το μεγάλο λάθος.
Έτσι όπως ήτανε το ματς εκείνη τη στιγμή εγώ ήμουνα σχεδόν σίγουρος ότι θα γυρνούσε δεν γινόταν το συγκεκριμένο λάθος