Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023
Πρώτα ήρθε ο Βέλγος και ύστερα ο προπονητής, εκτός αν τον είχαν κλεισμένο από πριν και απλά τον ανακοίνωσαν μετά. Πάντως και πέρσι, άλλος ο Ντεν Ντρις της κανονικής διάρκειας και άλλος της β' φάσης.
Ράπτης, Κόστα και Ντε Ντρις ήταν ήδη κλεισμένοι. Ο Μιλενκοσκι είχε συμφωνήσει με την ομάδα λίγο μετά το Λιγκ Καπ. Και απλά συζητούσαν το ποιος θα επιλέξει ποιους παίκτες.
- Willie the Pimp
PaokCuba4 η συγκυρία δεν πάει μόνο στην τύχη, αλλά και σε ποιον προπονητή έχεις στον πάγκο (συν όλο το προπονητικό τημ), τι παίκτη βρήκες εκείνη την περίοδο, τι ομάδα έχουν οι αντίπαλοι. Εγώ τους τύπους που τρέχουν το τμήμα δεν τους έχω καμιά εμπιστοσύνη. Δεν έχω κανένα θέμα με την ομάδα και τον προπονητή μας, η ομάδα φαίνεται δουλεμένη, αλλά δεν είναι για πολλά με αυτόν το διαγώνιο. Γι αυτό σε περίπτωση που απολύσουν και αυτόν τον προπονητή, εγώ λέω να αραιώσω τις επισκέψεις μου στο αντρικό τμήμα.
- Willie the Pimp
Κι εγώ αυτό θυμάμαι MilesMiles έγραψε:Πρώτα ήρθε ο Βέλγος και ύστερα ο προπονητής, εκτός αν τον είχαν κλεισμένο από πριν και απλά τον ανακοίνωσαν μετά.
Μα για αυτό και ανέφερα τον συνδυασμό τύχης και ανθρώπων με γνώσεις. Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό. Δεν είπα ότι η τύχη είναι ο αποκλειστικός παράγοντας. Πάντα θα παίζουν ρόλο ο προπονητής, ο στατιστικολόγος και οι γνωστες. Αυτό που ήθελα να δείξω είναι ότι με το που έφυγαν οι γνωστες, το παιχνίδι τελείωσε.
Τώρα αν είναι να παρατάμε την ομάδα και να τη θυμόμαστε στους τίτλους και όχι να είμαστε εκεί να κράζουμε, συγγνώμη αλλά μας κάνει πανηγυρτζηδες πρώτης κατηγορίας.
Τα λάθη αυτά δεν πρέπει να τα ξανακάνουμε γιατί τμήματα έχουν πληρώσει βαρύ τίμημα, ενώ δεν αναλογιζομαστε ότι απαιτούμε χωρίς να κάνουμε τίποτα.
Τώρα αν είναι να παρατάμε την ομάδα και να τη θυμόμαστε στους τίτλους και όχι να είμαστε εκεί να κράζουμε, συγγνώμη αλλά μας κάνει πανηγυρτζηδες πρώτης κατηγορίας.
Τα λάθη αυτά δεν πρέπει να τα ξανακάνουμε γιατί τμήματα έχουν πληρώσει βαρύ τίμημα, ενώ δεν αναλογιζομαστε ότι απαιτούμε χωρίς να κάνουμε τίποτα.
- Willie the Pimp
Το να διαφωνώ και να με έχει κουράσει η τακτική των υπευθύνων του τμήματος δε με καθιστά πανηγυρτζή, όταν μάλιστα από την 1η στιγμή έχω δηλώσει και πιστεύω ότι η ομάδα δεν είναι για πολλά, αλλά παρ' όλα αυτά πηγαίνω και στηρίζω. Δε ζητάω πολλά, ένα αναθεματισμένο πλάνο και κάποιες ορθολογικές κινήσεις.
Συγγνώμη φίλε PaokCuba4 αλλά μάλλον μπερδεύεις τον πανηγυρτζή με τον μαλάκα.
Σε ποιον αναφέρεσαι;
Συγγνώμη φίλε PaokCuba4 αλλά μάλλον μπερδεύεις τον πανηγυρτζή με τον μαλάκα.
PaokCuba4 έγραψε:Τα λάθη αυτά δεν πρέπει να τα ξανακάνουμε γιατί τμήματα έχουν πληρώσει βαρύ τίμημα, ενώ δεν αναλογιζομαστε ότι απαιτούμε χωρίς να κάνουμε τίποτα.
Σε ποιον αναφέρεσαι;
Και όμως τώρα είναι που πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Και εγώ φωνάζω και τρελαίνομαι και δεν έχω σταματήσει να κράζω τη διοίκηση για τις ευκαιρίες που θα μπορούσε να αξιοποιήσει και δεν το έκανε.
Όμως ποτέ δε θα γυρίσω την πλάτη μου στα τμήματα του ΠΑΟΚ γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος είναι αυτός που θα δώσει την κινητήριο δύναμη για να πάει η ομάδα ψηλά, όπως επίσης θα λειτουργήσει και ως μοχλός πίεσης όταν η διοίκηση αρχίζει τα δικά της. Επίσης για μένα η στήριξή μου προς τα τμήματα είναι γιατί δε ξεχνάω πως ήταν ο ΠΑΟΚ, τι έζησα εγώ προσωπικά και τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για μένα. Και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δέχομαι να αναπολώ μόνο το παρελθόν και να μην κοιτάω μπροστά.
Και τα παραδείγματα είναι πολλά. Και αναφέρομαι στο μπάσκετ που το αφήσαμε τόσα χρόνια να βολοδερνει στα χρέη και έπρεπε να φτάσουμε στο αμήν για να γίνουν κάποια πράγματα που είναι αυτονοητα. Στο βόλεϊ φωνάζουμε για παίκτες και κινήσεις αλλά άμα είμαστε απλά αμέτοχοι τα ίδια θα γίνονται. Στο χάντμπολ επίσης και ειδικά στους άνδρες. Παλεύει με ο,τι μπορεί αλλά πρώτος ο κοσμος είναι στα καντήλια όταν χάνει η ομάδα. Δε σκεφτόμαστε όμως ότι για να έρθουν επιτυχίες πρέπει να κάνουμε και εμείς το καθήκον μας.
Μπορεί στο τέλος να μην έρθει ο τίτλος αλλά όμως θα ξέρουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε και ότι ήμασταν δίπλα στην ομάδα.
Από ότι φαίνεται για σένα είμαι πολύ μ@λ@κ@ς. Εγώ θα πω ότι προσπαθώ με το φτωχό μου το μυαλό να είμαι λίγο ρομαντικος. Δεν κρατάω κακια και συγγνώμη άμα σε προσεβαλα ή επεβαλα την άποψη μου.
Καλή χρονιά να έχουμε!
Όμως ποτέ δε θα γυρίσω την πλάτη μου στα τμήματα του ΠΑΟΚ γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος είναι αυτός που θα δώσει την κινητήριο δύναμη για να πάει η ομάδα ψηλά, όπως επίσης θα λειτουργήσει και ως μοχλός πίεσης όταν η διοίκηση αρχίζει τα δικά της. Επίσης για μένα η στήριξή μου προς τα τμήματα είναι γιατί δε ξεχνάω πως ήταν ο ΠΑΟΚ, τι έζησα εγώ προσωπικά και τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για μένα. Και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δέχομαι να αναπολώ μόνο το παρελθόν και να μην κοιτάω μπροστά.
Και τα παραδείγματα είναι πολλά. Και αναφέρομαι στο μπάσκετ που το αφήσαμε τόσα χρόνια να βολοδερνει στα χρέη και έπρεπε να φτάσουμε στο αμήν για να γίνουν κάποια πράγματα που είναι αυτονοητα. Στο βόλεϊ φωνάζουμε για παίκτες και κινήσεις αλλά άμα είμαστε απλά αμέτοχοι τα ίδια θα γίνονται. Στο χάντμπολ επίσης και ειδικά στους άνδρες. Παλεύει με ο,τι μπορεί αλλά πρώτος ο κοσμος είναι στα καντήλια όταν χάνει η ομάδα. Δε σκεφτόμαστε όμως ότι για να έρθουν επιτυχίες πρέπει να κάνουμε και εμείς το καθήκον μας.
Μπορεί στο τέλος να μην έρθει ο τίτλος αλλά όμως θα ξέρουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε και ότι ήμασταν δίπλα στην ομάδα.
Από ότι φαίνεται για σένα είμαι πολύ μ@λ@κ@ς. Εγώ θα πω ότι προσπαθώ με το φτωχό μου το μυαλό να είμαι λίγο ρομαντικος. Δεν κρατάω κακια και συγγνώμη άμα σε προσεβαλα ή επεβαλα την άποψη μου.
Καλή χρονιά να έχουμε!
- Willie the Pimp
Φίλε PaokCuba4 μπορείς να υποστηρίζεις με όποιο τρόπο και όσο θέλεις τα τμήματα της ομάδας μας, στο μέτρο που μπορώ το κάνω κι εγώ άλλωστε. Η όποια ένσταση μου βρίσκεται στο γεγονός ότι αποκαλείς πανηγυρτζήδες όποιους αποφασίσουν να απέχουν ή να αραιώσουν όχι γιατί η ομάδα είναι μακριά από τους τίτλους αλλά γιατί δεν αντέχουν άλλη τσαπατσουλιά, κοροϊδία ή ότι άλλο. Και ναι το να διώξουν τον προπονητή πιστεύοντας ότι η ομάδα θα πετάει είναι και τσαπατσουλιά αλλά και υποτίμηση της νοημοσύνης μου.
ΥΓ Φυσικά και δεν σε αποκάλεσα μαλάκα (ούτε πολύ, ούτε λίγο) κάπου το έχασες λίγο. Καλά κάνεις και είσαι ρομαντικός (και υπεραισιόδοξος θα προσέθετα εγώ).
ΥΓ Φυσικά και δεν σε αποκάλεσα μαλάκα (ούτε πολύ, ούτε λίγο) κάπου το έχασες λίγο. Καλά κάνεις και είσαι ρομαντικός (και υπεραισιόδοξος θα προσέθετα εγώ).
- Μπαρκαρούτσος
PaokCuba4 έγραψε:Μπορεί στο τέλος να μην έρθει ο τίτλος αλλά όμως θα ξέρουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε και ότι ήμασταν δίπλα στην ομάδα.
Όλη η ουσία του οπαδισμού.
Μέχρι πριν 20 χρόνια, είχαμε να καμαρώνουμε για το λαό που ήταν παντού και μαμούσε κι έδερνε.
Τώρα δεν μαμάει, παντού δεν είναι και δέρνεται αναμεταξύ του...
Μπορεί να αλλάξει αυτό (?).
-
τσιριγωτης
πάνω σε αυτό που λες μου δίνεις πάσα για σας περιγράψω τι συνέβη στο γήπεδο της Καλαμάτας πηγαίνοντας εγώ κ κάτι φίλοι..πάμε λοιπόν ωραία κ καλά μέσα στην καυλα σπο νωρίς, στήνουμε το ωραίο το ολντ σκουλ πανό, το ζωγραφιστό με χέρι κ όχι τις τυπωμένες δηθενιες κ εκεί που το καμαρώνουμε σκάνε κάτι πιτσιρίκια με το έτσι θέλω να το ξηλωσουν..ρε τι είναι αυτά που κάνετε κτλ κτλ..είναι λέει νόμος των συνδέσμων να μην σηκώνεται πανό εάν δεν είναι συνδέσμων. μόνο σύνδεσμοι πανό. πετάγεται παραπάνω ένας παππούς κ λέει αφήστε ρε τα παιδιά να βάλουν το πανό τους..τι σας ενοχλεί; τσιφλίκι σας είναι; ; κ άρχισε η πιτσιριαρια τα σκασε, βουλωσε το μην έρθω εκεί κ στο βουλωσω εγω κ τέτοια.. η πλήρης ξεφτίλα.. τι ένα μου λες εσύ κ τέτοια. Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι παντού.. χρόνια τώρα... όλους ο ΠΑΟΚ μας ενώνει,αλίμονο εάν δεν μπορείς να σηκώσεις κ εσύ ένα πανό... αλίμονο εάν δεν μπορείς κ εσύ να φωνάξεις μαζί με τον διπλανό σου επειδή δεν είσαι συνδεσμιτης...
Ο λαός του ΠΑΟΚ φίλε όμως είναι παντού
Ο λαός του ΠΑΟΚ φίλε όμως είναι παντού
- Μπαρκαρούτσος
Παντού είναι, αλλά στο ποδόσφαιρο ανδρών... Και από φέτος και στο μπάσκετ. Στα άλλα αθλήματα (εντός Θεσσαλονίκης) είναι απών. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
Το περιστατικό που αναφέρεις, όμως, τραγικό. Ξύλο ήθελαν τα μαλακιστήρια, άλλη γλώσσα δεν καταλαβαίνουν.
Το περιστατικό που αναφέρεις, όμως, τραγικό. Ξύλο ήθελαν τα μαλακιστήρια, άλλη γλώσσα δεν καταλαβαίνουν.
καπου εχουν χασει την μπαλα ειδικα οι οπαδοι στην θεσσαλονικη.....οπαδοι της νικης ,και τωρα οπαδοι ουτε καν της νικης οπαδοι της νικης στο ποδοσφαιρο και λιγο στο μπασκετ........ντροπη μας πραγματικα ......ντροπη μας .....ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ......ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΗ ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ 80'S ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΟΠΑΔΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΑ Η ΣΗΜΑΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.....
Αφού μας συμπαθείς, ρε Ανδρεόπουλε, γιατί δεν έρχεσε κάποια στιγμή και σε μας, δεν βαρέθηκες όλο τα πράσινα;
- Willie the Pimp
Miles και να έρθει ο Ανδρεόπουλος δε θα καταφέρει τίποτε σπουδαίο σε μας έτσι όπως λειτουργούμε. Σκέψου με τους "ειδήμονες" του τμήματος, αν έκανε τέτοια έναρξη στη σαιζόν με το μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί, τι θα γινόταν.
Miles έγραψε:Αφού μας συμπαθείς, ρε Ανδρεόπουλε, γιατί δεν έρχεσε κάποια στιγμή και σε μας, δεν βαρέθηκες όλο τα πράσινα;
Και όμως το αστείο είναι ότι ο Κατσαρης κόβει φλέβα για τον Ανδρεόπουλο και όσο και αν ακούγεται περίεργο είχε κάνει τεράστια προσπάθεια να τον φέρει. Το προσπάθησε το 2015 μετά το Νταμπλ και τη φυγή Καλμαζιδη.Willie the Pimp έγραψε:Miles και να έρθει ο Ανδρεόπουλος δε θα καταφέρει τίποτε σπουδαίο σε μας έτσι όπως λειτουργούμε. Σκέψου με τους "ειδήμονες" του τμήματος, αν έκανε τέτοια έναρξη στη σαιζόν με το μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί, τι θα γινόταν.
Του είχε προσφέρει πολλά χρήματα αλλά ο Ανδρεόπουλος αρνήθηκε όχι μόνο λόγω του Παναθηναϊκού που το έβλεπε σαν καθήκον να τον σώσει τότε αλλά και λόγω δεύτερου επαγγέλματος. Ο Ανδρεόπουλος δουλεύει στο λιμενικό αν θυμάμαι καλά και είναι υπαξιωματικός.
Κακά τα ψέματα είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο που όλοι αυτοί οι προπονητές και οι παίκτες κάνουν δεύτερα επαγγέλματα και δεν μπορούν να φύγουν από την Αθήνα.
Τον Στεφάνου τον φέραμε τοτε γιατί κατάφερε να πάρει απόσπαση από την Πυροσβεστική για Θεσσαλονίκη.
Το ζητούμενο Willie είναι να σταματήσουν οι παρεμβατισμοι από τη διοίκηση ή να έρθει ένας τεχνικός διευθυντής ώστε να βοηθήσει στην οργάνωση. Όλα αυτά βέβαια είναι έννοιες άγνωστες για το ΤΑΠ που πηγαίνει με γνώσεις της δεκαετίας του '80.
Για να είμαι δίκαιος όμως αυτό που έχουν βελτιώσει είναι να κρατάμε τον προπονητή για όλη τη χρονιά, όπως κάναμε πέρσι. Μακάρι να το συνεχίσουμε αυτό και φέτος αλλά το κόβω λίγο χλωμό.