+1926gpap έγραψε:αν δεν διακόψουν οι δικοί μας τον αγώνα, η ομάδα θα κερδίσει.
Εχθρός μας αυτοί που προσπαθούν να διακόψουν τον αγώνα και είναι στις ιδιες κερκίδες με τους οπαδούς μας
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 21/5-20:00,Cosmpotesports1Hd
-
elvetos giatros
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 21/5-20:00,Cosmpotesports1Hd
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Έλεος με αυτόν τον Biseswar.Ελεος......Βγαλτον να πάει να πάρει εισιτήρια για Surinam και βάλε El Kaddouri η Mitrita.Akpom αγόρι μου την κεφαλιά την κάνεις με το κεφάλι και όχι με τον ώμο. Γι'αυτό λέγεται κεφαλιά.......Α ρε Prijo πόσο λείπεις
μόνο ο ελ Καντουρί το γυρνάει το ματς...
και δεν το λέω ειρωνικά
και δεν το λέω ειρωνικά
Έργο Λουτσε που έβαλε τους ανέτοιμους Βιέρινια... Αουγκούστο...Μπισεσβαρ...ο άπειρος Σοάρες και ο εξαφανισμένο; Εδώ και καιρό Κουρτιτς..
Γαμημενος ο Ισπανός αλλά και η ομάδα σε κακό χάλι
Παρ όλα αυτά ελπίζω σε γκολ και ανατροπή
Γαμημενος ο Ισπανός αλλά και η ομάδα σε κακό χάλι
Παρ όλα αυτά ελπίζω σε γκολ και ανατροπή
ΡΕ ΑΚΠΟΜ 1.5 ΜΥΡΙΟ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΑΥΤΌ ΣΕ ΤΕΛΙΚΌ ΚΥΠΈΛΛΟΥ;;;;;
Δεν του βγήκε το πλάνο του Λούτσου σήμερα. Και αυτό όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά οι επιστροφές μας φαίνονται ανέτοιμοι.
Τώρα θα βγάλει Σοάρες και θα βάλει Καντουρί. Εγώ θα έβαζα και τον Μιτρίτσα γιατί ο Μπίσεσβαρ είναι εντελώς εκτός, αργός, χωρίς ενέργεια. Μπορεί να δούμε και Στέφαν τον οποίο τον έχει αδικήσει βάση της απόδοσης των λοιπών μας χάφ.
Θα ήθελα να δώ και Ολιβέιρα. Εχει τρομερή ποιότητα.
Τώρα θα βγάλει Σοάρες και θα βάλει Καντουρί. Εγώ θα έβαζα και τον Μιτρίτσα γιατί ο Μπίσεσβαρ είναι εντελώς εκτός, αργός, χωρίς ενέργεια. Μπορεί να δούμε και Στέφαν τον οποίο τον έχει αδικήσει βάση της απόδοσης των λοιπών μας χάφ.
Θα ήθελα να δώ και Ολιβέιρα. Εχει τρομερή ποιότητα.
Ποια φόρμα ; Εδω πάνω από 5 λεπτά δεν παίξαμε ρε μπάλα.. αν δεν το διακόψουν οι καφροι μας ( το πιο πιθανό ) θα κερδίσουμε .. εδώ πρεσάραμε και κάνανε ντου μέσα ρε
- V-olakiotis
Θα τους ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Πολύ κακό 1ο ημίχρονο με εξαίρεση τα τελευταία 5 λεπτά. Πέναλτι δεν υπάρχει αλλά και εμείς δεν υπήρχαμε στο χόρτο μέχρι εκείνη την ώρα.
Η υψηλή πίεση της βαζελας μας έχει αποδιοργανωσει. Κανονικά δε θα μπορούσαν να παίξουν τόσο μεγάλο διάστημα με τόσο έντονη πίεση αλλά οι διακοπες τους ευνοούν και παίρνουν ανάσες. Ελπίζω να το εκμεταλλευτούμε στο 2ο.
Για τις φωτιές, τα κοτρωνια κτλ δε σχολιάζω - είναι πράγματα κατακριτέα που δε βοηθούν την ομάδα και δίνουν τροφή στα τρολ. Λουλούδια υπάρχουν προφανώς σε ολες τις ομαδες αλλα έχει παρακουρασει η φάση.
Η υψηλή πίεση της βαζελας μας έχει αποδιοργανωσει. Κανονικά δε θα μπορούσαν να παίξουν τόσο μεγάλο διάστημα με τόσο έντονη πίεση αλλά οι διακοπες τους ευνοούν και παίρνουν ανάσες. Ελπίζω να το εκμεταλλευτούμε στο 2ο.
Για τις φωτιές, τα κοτρωνια κτλ δε σχολιάζω - είναι πράγματα κατακριτέα που δε βοηθούν την ομάδα και δίνουν τροφή στα τρολ. Λουλούδια υπάρχουν προφανώς σε ολες τις ομαδες αλλα έχει παρακουρασει η φάση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος akis_1987 την Σάβ 21 Μάιος 2022, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- V-olakiotis
3 αλλαγές άμεσα!
Δεν ξέρω πόσοι είχαν πέτρες μαζί τους, αλλά αυτοί που είχαν κροτίδες και τα σχετικά, φαίνεται πως ηταν πάρα πολλοί 
- invincible
Τα ζώα μου είναι αργά. Χάσαμε έναν ημίχρονο μέχρι να βρουν φόρμα ο Αγκουστο, Κουρτιτς και Βιερινια. Στο πρώτο ημίχρονο ήθελα φορμα και φρεσκάδα οι άλλοι πίεζαν και κυνηγούσαν μπάλες. Δεν μας βγήκαν οι επιλογές γιατί είναι εκτός φορμας τρεις παίχτες που κάνουν το παιχνίδι πιο αργό.
- sourmenetes
- Moderator
Πάμε να το γυρίσουμε!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εργο Λουτσε,σε λίγο θα λέτε, στρατηγε πως τους πετσοκόψες έτσι.
- PAOK_Antarctica