Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

renegade έγραψε:Εγώ πάντως αφού φεύγει ο Πασχαλακης θα προσπαθούσα να τον φέρω τον Λοντίγκιν.
Οι 4 γηγενείς που μου έμειναν με τον Μιχαηλίδη να μπαίνει καλό Νοέμβριο είναι θέμα
Ο Λοντιγκιν δεν κανει για πρωτος του ΠΑΟΚ. Απο την εγχωρια αγορα μονο μονο ο Μελισσας εχει σταθεροτητα.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Μα γιατί αποφεύγουμε να πούμε πως ο δεύτερος μπορεί να είναι από τις ακαδημίες μας; Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση δηλαδή;
Γιατί είσαι ομάδα που καίει η μπάλα και κάνεις πρωταθλητισμό και κυπελλισμό και ευρωπαΪσμό.

Έτσι αν την πρώτη αγωνιστίκη κάνει ο παίχτης αυτό που έκανε ο Ζιβκοβιτς με τον ΠΑΣ στην Τούμπα όλο το φταίξιμο θα πάει στην διοίκηση και σε αυτόν που έκανε αυτή την επιλογή. Αν αποκλειστείς από το κύπελλο ή την Ευρώπη με τον ίδιο τρόπο το ίδιο. Άρα όταν έχεις τέτοια πίεση στην θέση του Τερματοφύλακα πρεπει να παίζει ένας σαν τον τερματοφύλακα του γαύρου. Αν στον γαύρο έπαιζε ένας από τις ακαδημίες και έβαζε το γκολ ο Σοάρες από το κέντρο αυτό το highlight θα έπαιζε για χρόνια από gif μέχρι ότι και όπου μπορείς να φανταστείς.

Θέση 1 Παιχταράς. ή Παίχτης ώστε να βρίσεις αυτόν και όχι την διοίκηση που πείρε τέτοιο ρίσκο. Μιλάμε για ρίσκο που μπορεί να πάει μία χρονιά εντελώς χαμένη. Είναι δύσκολο αν ψυχολογικά είναι ράκος ο τερματοφύλακας να τον επαναφέρεις. Θυμήσου τον Μιχόπουλο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

OIKODOMOS έγραψε:
renegade έγραψε:Εγώ πάντως αφού φεύγει ο Πασχαλακης θα προσπαθούσα να τον φέρω τον Λοντίγκιν.
Οι 4 γηγενείς που μου έμειναν με τον Μιχαηλίδη να μπαίνει καλό Νοέμβριο είναι θέμα
Ο Λοντιγκιν δεν κανει για πρωτος του ΠΑΟΚ. Απο την εγχωρια αγορα μονο μονο ο Μελισσας εχει σταθεροτητα.
Δεν τον θέλω για πρώτο.
Βέβαια σε έναν ΠΑΟΚ 60 αγώνων μπορείς εύκολα να του δώσεις έναν αριθμό 15-20 παιχνίδια.
Έτσι και θα ξεκουράσεις τον βασικό αλλά και θα του δίνεις ανταγωνισμο.

Υγ για τον Μελίσα διαφωνώ. Πολύ ασταθής και για μένα κακός τερματοφύλακας
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Мир »

Παιδια καλος χρυσος ο Μελισσας, παιδι της ομαδας.
Αλλα πιστευω ειναι πολυ αργος/βαρυς για να παιξει σε ομαδα με στοχο το πρωταθλημα.
Οπως και εχει θεματακια με τα ποδια και εξοδους οπως και ο Πασχα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ο Λοντίγκιν εύκολα παίρνει φανέλα βασικού. Αλλά και σαν 2ος να έρθει δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα.
Δεν μπορείς αυτή την στιγμή να εμπιστευτείς ως 2ο κανέναν από τις ακαδημίες.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Εγώ άμα ήμουν διοίκηση θα έπαιρνα τον Καπίνο και τον Λοντιγκιν και θα έλεγα βάλε πρώτο όποιον αξίζει εγώ σου έφερα τερματοφύλακες που έχουν παίξει τσουλου και εθνικές. Την δουλειά μου την έκανα. Και άσε τώρα τα πειράματα. Δεν θα βγάλεις λεφτά από τον τερματοφύλακα άσε να βγάλει κανένας άλλος και εσύ βγάζε λεφτά πουλώντας επιθετικούς καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ένα σουσουρο για τον Λοντίγκιν υπάρχει εδώ και μια δεκαετία νομίζω

Ποτέ δεν κατάλαβα αν είναι καλός ή όχι, ούτε το πώς γίνεται να παίζει Ξάνθη Γιάννενα και στο ενδιάμεσο Τσάμπιονς λιγκ
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Καψούρα μου ο Λοντίγκιν χρόνια τώρα

Τερματας διεθνής με την Ρωσία και βασικός στην Ζενίτ που έπαιζε κάθε χρόνο τσλ , τυχαίος δεν είναι.

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του είχε μια πτώση (νομίζω είχε πει πως είχε κάποια ψυχολογικά) και έφτασε να παίζει στα Γιάννινα.

Παρόλα αυτά ακόμα και στα 31 είναι μια ηλικία που ένας τερματοφύλακας μπορεί να κάνει το restart του
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο Τοσκίτης γράφει για τον Ντανιέλ Φουζάτο τον δεύτερο τερματοφύλακα της Ρόμα, Βραζιλιάνο με ευρωπαϊκό διαβατήριο. Είναι το τρίτο όνομα τερματοφύλακα που ακούγεται τις τελευταίες 10 μέρες.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Μακάρι οι επιλογές για τερματοφύλακες να είναι ο Βραζιλιάνος της Roma και ο Lodygin.Εξαίσιο θεωρητικά δίδυμο τερματοφυλάκων με κόστος μισθών και οι δύο, πιστεύω όχι πάνω από το 1 χαρτί που λένε ότι ζητάει ο Αλέξανδρος.Βέβαια τώρα λέγεται πως δεν ισχύει του Βραζιλιάνου. Πάντως από αυτούς που ακούστηκαν είναι ο πιο ενδιαφέρων. Πολύ πιθανό να ακουστεί και αυτός τις επόμενες μέρες (προσωπική πεποίθηση) https://www.transfermarkt.com/danijel-p ... ler/188930
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Κυρ 08 Μάιος 2022, 15:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Το θετικο για τον βραζιλιανο ειναι οτι εχει και Ιταλικο διαβατηριο συμφωνα με το Transfermarkt.

Το αρνητικο, το επωνυμο του Φουζατο. Θυμηζει ημιτασιον Γιάπωνεζο και προσπαθω να τους ξεχασω μετα τον Καβαγκα.
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Πάντως για τον Βραζιλιάνο μου φαίνεται πιθανό, λήγει το συμβόλαιο του το 23 και η Ρόμα ακούγεται ότι θα πάρει τον Σβιλαρ που είναι κοντά στην ηλικία.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Πάντως ακούεται έντονα τις τελευταίες μέρες και η πιθανή παραμονή του Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Προφανώς ο Λουτσέσκου δεν θέλει 2 καινούριους τερματοφύλακες και εφόσον η παραμονή Πασχαλάκη έχει αρχίσει και απομακρύνεται, έχει ζεστάνει το θέμα για τον Ζίβκο.

Δεν θα είχα πρόβλημα με την παραμονή του γιατί είναι ένας τύπος με χαμηλό συμβόλαιο, που φαίνεται να έχει αποδεχθεί πλήρως ότι θα παίζει 5 αγώνες τον χρόνο και βοηθάει και στα αποδυτήρια, ειδικά για την προσαρμογή Γιουγκοσλάβων παικτών που παραδοσιακά έρχονται σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Βέβαια θα έπρεπε σε αυτή την περίπτωση η επιλογή για βασικό να έχει πολύ μικρό περιθώριο αστοχίας. Με κάτι στοιχήματα που ακούγονται αυτές τις μέρες + τον Ζίβκο θα είμαστε σφιχτά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αν παραμεινει ο Ζιβκο, θα ειναι δειγμα του τι να μην περιμενουμε του χρονου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα αν παραμεινει ο Ζιφκοβιτς θα ειναι η απολυτη επιβεβαιωση του ελαττωματος Ραζβαν για το οποιο πολλες φορες γινεται λογος.Κανεις δεν ειναι τελειος βεβαια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”