50. Filipe Soares

15_50

Re: 50. Filipe Soares

Δημοσίευση από 15_50 »

tad έγραψε:μπράβο Λούτσε ... βορά στον κόσμο τον έριξες τον παίχτη ...

βασικά τον ξέσκισες ... μακάρι να έκανες το ίδιο και για άλλους ... δηλαδή σήμερα που έβαλε τον ζίφκο των 1,2 εκατ που πέταγε τις μπάλες στην εξέδρα σε κάθε επαφή είναι καλός και ξεκινάει σε κάθε ματς ...

το μοναδικό χάφ που έχουμε και μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα με τα πόδια προς τα μπροστά όμως τον έχουμε στην εξέδρα ... και όταν τον βάζουμε τον βγάζουμε στο φτερό ... κάποιοι γράφετε για λάθη ... εννοείται ότι έκανε λάθη ... ποιος δηλαδή από τα χάφ μας δεν κάνει λάθη ... σε όλα τα ματς ο Σβάμπ κάνει συνεχώς λάθη ... το ίδιο και ο Αουγκούστο ...

κάνει μπαμ ότι ο Λούτσε δεν γουστάρει τον παίχτη ... ο παίχτης είναι προφανές ανέτοιμος για ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ ... έχει σοβαρά προσόντα αλλά και ελλείμματα σε θέματα τακτικής και τοποθέτησης εντός γηπέδου ... για ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ ... το ίδιο δεν γούσταρε και τον Τσιγγάρα ο κοουτς ... εμένα και ο Τσιγγάρας μου άρεσε και ο Φελίπε μου αρέσει ... εάν τους έδειχνε λίγο εμπιστοσύνη θα είχαμε δύο σίγουρες λύσεις στην ομάδα στα χάφ ... αντίθετα δύο σοβαρές επενδύσεις μας είναι σε αμφισβήτηση για να παίζουν οι Σβάμπ, οι Κούρτιτς ...

επειδή ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν να σημειώσω μόνο ότι όλοι οι νέοι παίχτες για να εξελιχθούν και να δείξουν τα προσόντα τους πρέπει ο προπονητής να τους βάζει να παίζουν ... αλλιώς καλύτερα να φεύγουν ... για αυτό και ο Τσιγγάρας θέλει να φύγει και να ενεργοποιήσει την ρήτρα η τουλούζ, για αυτό και ο Φελίπε είναι ξενερωμένος ... γιατί ξέρουν και νιώθουν το πως τους βλέπει ο προπονητής ...
+++
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Mεγαλη δοση υπερβολης το ποστ αλλα εχει και δοση αληθειας.Δεν ειναι οτι δεν γουσταρει ο Λουτσεσκου τον παικτη αλλα οτι δεν ταιριαζει καθολου το στυλ παιχνιδιου του βστα χαρακτηριστικα του παικτη.Οποιος τον ειχε παρακολουθησει λιγο θα ηξερε οτι ειναι παικτης που του αρεσει να εχει τη μπαλα στα ποδια,να παιρνει επιθετικες πρωτοβουλιες,να παιρνει γενικα ρισκα.Ο Λουτσεσκου ειναι γνωστο οτι θελει εντελως διαφορετικο παιχνιδι απο τα χαφ του και αυτο το τοσο προσηλωμενο τακτικα παιχνιδι κανει μπαμ οτι δεν του ταιριαζει.Το ερωτημα ειναι κυριως γιατι επιλεχθηκε ενας τετοιος παικτης,μονιμο ερωτημα για μια σειρα παικτων που εχουν ερθει στην ομαδα.Η εμφανιση του παντως χτες ηταν αντικειμενικα αθλια και απολυτα δικαιολογημενα αντικατασταθηκε.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Βαζεις ενα παικτη χωρις ρυθμο σ΄ενα συστημα παιχνιδιου πολυ αργο που δεν τον βολευει. Για 85 λεπτα παιζουμε αυτο που βολευει την αμυνομενη ομαδα. Πασουλα παραλληλη με ταχυτητα χελωνας χωρις να φτιαξουμε ουτε και μια ευκαιρια απο οργανωμενη δουλεμενη επιθεση και μας φταιει ο καθε Σοαρεζ. Ο Ρουμανος οσους δεν θελει τους σπαζει την ψυχολογια τους βαζει σε αλλες θεσεις και τους σουταρει απο Τσιγγαρας Κουτσιας Κουαλιατα μεχρι Μισιτς.Ακομα και τον Ντελια χρονο του εδωσε μεσα στην ΑΕΚ ασχετο αν ο μικρος τον εξεθεσε Μπισε εβαζε μεχρι τοτε. Αντε δωστε του 1,7 μυρια να φερει τον υπερπαικτη Τζιοβινγκο και κατι Τειλορμιτριτες. Αλλιως Μπισε που δινει μπαλανς. 5 λεπτα εβαλε σημερα τον Τζιμα παιξαμε με λιγη ενταση και καναμε 4 ευκαιριες οσες δεν καναμε στα 85 με το συστημα πασουλα και ταχυτητα ομιχλη. Φταινε ολοι παντα εκτος απο αυτον.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Λεμεσος4 έγραψε: Ο Ρουμανος οσους δεν θελει τους σπαζει την ψυχολογια τους βαζει σε αλλες θεσεις και τους σουταρει απο Τσιγγαρας Κουτσιας Κουαλιατα μεχρι Μισιτς.
Έχω ακούσει ότι τους παίρνει τηλέφωνα-φαρσες τα βράδια για να εμφανίζονται κουρασμένοι στους αγώνες.
Και τους στέλνει συνεχώς πίτσες που δεν παρήγγειλαν για να τους παχύνει.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Αφήστε τα αυτά. Εδώ έβαλε τον Σβαμπ τέρμα ο κομπλεξικος για να τον εκθέσει.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

:lol:

Κλασσικά όλοι με το κοφτερό μάτι κ τα 50 χρόνια εμπειρίας (έχω φάει εγώ τα γήπεδα με το κουταλι φαση) προτρέχουν κ κρίνουν τόσο αυστηρά παίκτη που είναι μεν 1 χρόνο στην ομάδα, αλλά για λόγους που σαν οπαδός δεν ξερω, δεν έχει ακόμα πάρει συνεχόμενα ματς. Αν δεν παρει συνεχόμενα 90λεπτα προσωπικά δεν έχω άποψη τι παίκτης είναι. Τόσο αετοματης σαν μερικούς δεν ειμαι
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Η ειρωνια ειναι το ευκολοτερο πραγμα. Πες μας ομως και κανενα λογικο επιχειρημα.
Ποια ευκαιρια εδωσε στον Κουαλιατα που πληρωσαμε 1,7;
Ποια ευκαιρια και ποια στηριξη και εξελιξη εδωσε στον Κουτσια;
Τι ευκαιριες εδωσε στον Αντρε Ρικαρντο;
Τι βλεπεις στον Μπισε και στον Μουργκ καιι ποια προοπτικη τους για να μην δουλευει με τα καινουρια προτζεκτ;
Ποια η λογικη να μην παρει Μανδα και να προτιμησεις Ζιφκοβιτς;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Άντε πάλι.

Ευκαιρίες παίρνουν όλοι στην προπόνηση. Οι αγώνες δεν είναι ούτε το 10% της ζωής της ομάδας.

Από κει και πέρα, αν θες λογική και επιχειρήματα γράφε λογικά πράγματα και με επιχειρήματα.
Γιατί το "ο Ρουμάνος δεν τους γουστάρει (τι πάει να πει αυτό; Τους είπε να πάνε για καφέ και αρνήθηκαν;) Και τους τσακίζει την ψυχολογία επίτηδες (ο Χριστός κι Απόστολος), ούτε λογικό είναι ούτε επιχείρημα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Οσο γράφεις για "Ρουμάνο" που θέλει να σπάσει την ψυχολογία σε παίκτες της ομάδας ΤΟΥ για να τους διώξει , δεν έχω καμία όρεξη να απαντήσω κάτι σοβαρότερο.
Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει, πήγαινε στα νηματα του κουαλιατα , του κουτσια και των υπολοίπων όπου έχω γράψει τη γνώμη μου 40 φορές.
Αλλά μιας και δε νομίζω να σε ενδιαφέρει , ας μη χαλάμε το χρόνο μας τσάμπα.
Το μόνο ευκολότερο από την ειρωνία, είναι ο αφορισμός και οι θεωρίες συνωμοσίας.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Λεμεσος4 έγραψε:Βαζεις ενα παικτη χωρις ρυθμο σ΄ενα συστημα παιχνιδιου πολυ αργο που δεν τον βολευει. Για 85 λεπτα παιζουμε αυτο που βολευει την αμυνομενη ομαδα. Πασουλα παραλληλη με ταχυτητα χελωνας χωρις να φτιαξουμε ουτε και μια ευκαιρια απο οργανωμενη δουλεμενη επιθεση και μας φταιει ο καθε Σοαρεζ. Ο Ρουμανος οσους δεν θελει τους σπαζει την ψυχολογια τους βαζει σε αλλες θεσεις και τους σουταρει απο Τσιγγαρας Κουτσιας Κουαλιατα μεχρι Μισιτς.Ακομα και τον Ντελια χρονο του εδωσε μεσα στην ΑΕΚ ασχετο αν ο μικρος τον εξεθεσε Μπισε εβαζε μεχρι τοτε. Αντε δωστε του 1,7 μυρια να φερει τον υπερπαικτη Τζιοβινγκο και κατι Τειλορμιτριτες. Αλλιως Μπισε που δινει μπαλανς. 5 λεπτα εβαλε σημερα τον Τζιμα παιξαμε με λιγη ενταση και καναμε 4 ευκαιριες οσες δεν καναμε στα 85 με το συστημα πασουλα και ταχυτητα ομιχλη. Φταινε ολοι παντα εκτος απο αυτον.
Ο αργος ρυθμος δεν το βολεύει, ο γρήγορος ρυθμος επίσης δεν τον βολεύει γιατί το έχουμε δει και χάνεται μέσα στο γήπεδο τακτικά και...χωροθετικα ...
Ε να του πει επιτέλους του κομπλεξικου προπονητή του σε τι ρυθμό τον βολεύει να παίζει, να προσαρμόσει και αυτός ο κλεφτοκοτας όλη την υπόλοιπη ομάδα στον ρυθμό που βολεύει τον Φελίπε.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Λεμεσος4 έγραψε:Η ειρωνια ειναι το ευκολοτερο πραγμα. Πες μας ομως και κανενα λογικο επιχειρημα.
Τι βλεπεις στον Μπισε και στον Μουργκ καιι ποια προοπτικη τους για να μην δουλευει με τα καινουρια προτζεκτ;
Ευκαιρίες παίρνουν στην προπόνηση, στα φιλικά και σε ΚΑΠΟΙΑ επίσημα ( αν το κερδίσουν).
Μετά από τόσα χρόνια, αν και έχω τις διαφωνίες μου, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Λουτσε δεν θέλει το καλό της ομάδας και το δικό του.
Αν ο άλλος όμως σέρνεται στις προπονήσεις, πώς να τον βάλει μέσα να παίξει;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

tad έγραψε:μπράβο Λούτσε ... βορά στον κόσμο τον έριξες τον παίχτη ...

βασικά τον ξέσκισες ... μακάρι να έκανες το ίδιο και για άλλους ... δηλαδή σήμερα που έβαλε τον ζίφκο των 1,2 εκατ που πέταγε τις μπάλες στην εξέδρα σε κάθε επαφή είναι καλός και ξεκινάει σε κάθε ματς ...

το μοναδικό χάφ που έχουμε και μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα με τα πόδια προς τα μπροστά όμως τον έχουμε στην εξέδρα ... και όταν τον βάζουμε τον βγάζουμε στο φτερό ... κάποιοι γράφετε για λάθη ... εννοείται ότι έκανε λάθη ... ποιος δηλαδή από τα χάφ μας δεν κάνει λάθη ... σε όλα τα ματς ο Σβάμπ κάνει συνεχώς λάθη ... το ίδιο και ο Αουγκούστο ...

κάνει μπαμ ότι ο Λούτσε δεν γουστάρει τον παίχτη ... ο παίχτης είναι προφανές ανέτοιμος για ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ ... έχει σοβαρά προσόντα αλλά και ελλείμματα σε θέματα τακτικής και τοποθέτησης εντός γηπέδου ... για ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ ... το ίδιο δεν γούσταρε και τον Τσιγγάρα ο κοουτς ... εμένα και ο Τσιγγάρας μου άρεσε και ο Φελίπε μου αρέσει ... εάν τους έδειχνε λίγο εμπιστοσύνη θα είχαμε δύο σίγουρες λύσεις στην ομάδα στα χάφ ... αντίθετα δύο σοβαρές επενδύσεις μας είναι σε αμφισβήτηση για να παίζουν οι Σβάμπ, οι Κούρτιτς ...

επειδή ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν να σημειώσω μόνο ότι όλοι οι νέοι παίχτες για να εξελιχθούν και να δείξουν τα προσόντα τους πρέπει ο προπονητής να τους βάζει να παίζουν ... αλλιώς καλύτερα να φεύγουν ... για αυτό και ο Τσιγγάρας θέλει να φύγει και να ενεργοποιήσει την ρήτρα η τουλούζ, για αυτό και ο Φελίπε είναι ξενερωμένος ... γιατί ξέρουν και νιώθουν το πως τους βλέπει ο προπονητής ...
Tad σε σέβομαι απερίγραπτα αλλά σε αυτό το ποστ θεωρώ ότι έχεις μέγα λάθος.

Στο ματς με ιωνικο ναι είδαμε έναν πολύ καλό παίκτη. Αλλά χθες τι είδες;;
Τι εννοείς τον ξέσκισε;;

Ας αφήσουμε τη σύγκριση με το Ζίβκοβιτς. Άλλη θέση ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ έχει παίξει άπειρα ματς και έχει δώσει πράγματα.

Ο Φελίπε χθες δεν κατάλαβα τι έκανε.

Επίσης ο τσιγγαρας τι να έκανε σεια ομάδα με 7 χαφ για 1 αγώνα τη βδομάδα;;

Και έφυγε γιατί δώσαμε 3,5εκ για το Φελίπε. Γιατί περιμένουμε να παίξει το κάτι παραπάνω ο Φελίπε. Έχουμε φτάσει 1+ χρόνο και ο παίκτης απογοητεύει.

Κάνεις σύγκριση με. Σβαμπ που με το που μπήκε σου άνοιξε το παιχνίδι και μοίρασε μπάλα.

Με ΚΟΥΡΤΙΤΣ που σου έδωσε πέρυσι πόσα γκολ. Όχι ότι με τρελαίνει ο κουρτιτς αλλά δε θεωρώ ότι υπάρχει θέμα σύγκρισης.

Χθες μπήκε σε μονομαχίες κλασικά πάλι με τα χέρια. Επιθετικά δεν ανέβασε σε κανένα σημείο την μπάλα.

Πραγματικά δεν ξέρω τι χρειάζεται αυτός ο παίκτης. Δε διαφωνώ στο ότι έχει προσόντα αλλά προς το παρόν δε βλέπουμε τπτ. Και ο παίκτης δεν είναι 19 χρόνων. Εινια 23-24!

Αν δεν παίξει το αργότερο του χρόνου και όταν λέμε παίξει, εννοώ να είναι η σταθερά μας στα χαφ, δεν ξέρω πως θα μείνει

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Λεμεσος4 έγραψε:Η ειρωνια ειναι το ευκολοτερο πραγμα. Πες μας ομως και κανενα λογικο επιχειρημα.
Σορρυ ρε Λεμεσός αλλά έδωσε μισή ευκαιρία στον τζιμα στο ματς με. Κύπελλο και είδαμε έναν παίκτη κανονικό.

Στο ίδιο ματς μπήκε και ο Ρικάρντο, εγώ αναρωτιόμουν αν το παιδί ήρθε από την κ19.

Ο κουαλιατα μπήκε στα πρώτα ματς μετά δε βρήκε χώρο, πήγε να μπει σε ένα ματς και τραυματιστηκε.

Με. Τις προσδοκίες που δημιούργησε η ίδια η ομάδα πως θα παίξει ο κουαλιατα;
Θα μου πεις γιατί ο μπισε;;

Ναι εκεί συμφωνώ!

Αλλά όχι ότι αδικηθηκαν. Τα παιδιά δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορούν!

Τους έχουν καπελωσει οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ για πλάκα τους Ρικάρντους και τους κουαλιατες.

Μπαίνουν και παίζουν σαν έτοιμοι παίκτες, οι υπόλοιποι μπαίνουν και παίζουν σαν παιδάκια.

Ναι έχει κολλήματα ο λουτσεσκου αλλά τα παιδιά δε δείξανε τπτ!
Ούτε εγώ θα έβαζα κουαλιατα μέσα, για Ρικάρντο ούτε συζήτηση.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Λεμεσος4 έγραψε:Βαζεις ενα παικτη χωρις ρυθμο σ΄ενα συστημα παιχνιδιου πολυ αργο που δεν τον βολευει. Για 85 λεπτα παιζουμε αυτο που βολευει την αμυνομενη ομαδα. Πασουλα παραλληλη με ταχυτητα χελωνας χωρις να φτιαξουμε ουτε και μια ευκαιρια απο οργανωμενη δουλεμενη επιθεση και μας φταιει ο καθε Σοαρεζ. Ο Ρουμανος οσους δεν θελει τους σπαζει την ψυχολογια τους βαζει σε αλλες θεσεις και τους σουταρει απο Τσιγγαρας Κουτσιας Κουαλιατα μεχρι Μισιτς.Ακομα και τον Ντελια χρονο του εδωσε μεσα στην ΑΕΚ ασχετο αν ο μικρος τον εξεθεσε Μπισε εβαζε μεχρι τοτε. Αντε δωστε του 1,7 μυρια να φερει τον υπερπαικτη Τζιοβινγκο και κατι Τειλορμιτριτες. Αλλιως Μπισε που δινει μπαλανς. 5 λεπτα εβαλε σημερα τον Τζιμα παιξαμε με λιγη ενταση και καναμε 4 ευκαιριες οσες δεν καναμε στα 85 με το συστημα πασουλα και ταχυτητα ομιχλη. Φταινε ολοι παντα εκτος απο αυτον.
Σορρυ αλλά μάλλον άλλο ματς είδες.

Στο πρώτο ημίχρονο γύρναγες την μπάλα ανούσια με το ένα σου χαφ να είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Μπαιναι ο σβαμπ ο κουρασμένος με τις μισές δυνάμεις ενως 23χρονου και ανοίγει το ματς. Ποιον τσαμπουκά σπάει ο λουτσεσκου;
Ότι ο άλλος πήρε φανέλα βασικου και αντί να δείξει πράγματα είναι μια μετριότητα δε σου λέει τπτ;

Το χωρίς ρυθμό είναι καινούριο;;

Ο τζιμας είχε ρυθμό δηλαδή;;
Ο τζιμας χθε τελευταία στιγμή μπήκε στην αποστολή γιατί ήταν άρρωστος. Είχε ρυθμό;;

Όχι!

Απλά το παιδί το χει!

Ο σοαρες έχει επιστρέψει εδώ και 3 βδομάδες σε προπονήσεις. Τι θέλει δηλαδή; ένα 2μηνο για να πάρει ρυθμό;

Πέρυσι ήθελε προσαρμογή, είπαμε οκ!
Φετος λέμε θα κάνει προετοιμασία, θα δούμε πράγματα, δεν έδειξε κάτι, έπαιξε ένα πολυ καλό ματς με ιωνικο είπαμε Αντε ανέβηκε, μετά ξαναμπήκε βασικός δεν εθελξε και μετά τραυματισμο.

Και μεις λέμε αντε να πάρει ρυθμό.

Και ότι φταίει ο λουτσεσκου!
Δε τα βάζουμε με αυτόν που ζήτησε 3,5 εκ για να τον φέρει, δε τα βάζουμε με τον παίκτη που δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και φταίει ο λουτσεσκου!

Ας του έφερνε πιο σωστούς παίκτες ο μποτο να μη σου ζήταγε τζοβινκους! Γιατί 3,5εκ σε Φελίπε και 1,8 σε κουαλιατα αν πάμε στην Ακαδημία βρίσκουμε. Και δεν είναι μομφή προς τους παίκτες αλλά στον. Τδ.

Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Πολλοί εδώ μέσα πάσχουν από το "σύνδρομο του θείου" όλους τους βλέπουν παικταράδες αρκεί να είναι από 23 και κάτω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”