Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
ariskatiforos
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
πολυ με χαλαει η πωληση τζολη ασε να χαρουμε το πουλεν μας ενα χρονο ακομα
μισθοφοροι ξενοοι μονο ασε το σπλαχνο με την ασπρομαυρη ν εχουμε ενα ενδιαφερον περισσοτερο οταν βλεπουμε τους αγωνες πρωτη φορα τοσο ταλαντουχο σπλαχνο εχει αλλη γλυκα πως να το κανουμε
μισθοφοροι ξενοοι μονο ασε το σπλαχνο με την ασπρομαυρη ν εχουμε ενα ενδιαφερον περισσοτερο οταν βλεπουμε τους αγωνες πρωτη φορα τοσο ταλαντουχο σπλαχνο εχει αλλη γλυκα πως να το κανουμε
Μα τα 6 μὐρια που δὀθηκαν για τους συγκεκριμένους μόνο "της μισής τιμής δεν ήταν".renegade έγραψε:Όταν πας να καλύψεις την θέση ενός παίκτη που έχει μια αντικειμενική αξία αμοιβής στο ένα εκατομμύριο,με παίκτες της μισής τιμής,το πιο πιθανό είναι να φέρεις χειρότερο.Ettien26 έγραψε:Το είπες στο τέλος. Βάσει στατιστικών, transfermarkt, βιογραφικού κλπ δεν ήταν κακές επιλογές. Εάν όμως έγιναν βάσει σκάουτινγκ με συνεχόμενη παρακολούθηση αγώνων και ανάλυσης των χαρακτηριστικών των παικτών, ε τότε ήταν...DimitrisS έγραψε:Δηλαδη ο Μουργκ και ο Τσολακ, τους οποιους πορφανως δεν ηξερε κανενας μας και ηρθαν ο ενας ως πρωτος σκορερ στην Κροατια και ο αλλος ως ο καλυτερος παικτης της Ραπιντ Βιεννης, στα χαρτια ηταν κακες επιλογες απο την ομαδα μου λετε;
Και οι δυο παντως μια χαρα ανοδικοτατη πορεια ειχαν οταν τους πηραμε και μια χαρα προτζεκτ φαινονταν.
Το οτι ο μεν Μουργκ δεν μας εχει βγει ακομα αυτο που θελαμε και ο δε Τσολακ ηρθε και "ξεχασε" την μπαλα για τον χ,ψ λογο ειναι αλλο θεμα.
Το εχω γραψει πολλες φορες. Δεν γινεται να βγουν ολες οι μεταγραφες και ειναι παρα πολυ οι παραγοντες για να συμβει κατι τετοιο δυστυχως. Και ειδικα περσι στον ΠΑΟΚ ηταν ακομα παραπανω οπως ηταν η ομαδα.
Αλλα το οτι Τσολακ και Μουργκ ηταν κακες μεταγραφες βασει βιογραφικου, στατιστικων κτλ, δεν το δεχομαι.
Συν και ότι οι συγκεκριμένοι ήρθαν για άλλον προπονητή και άλλο στιλ παιχνιδιού.
Και δεν έπαιξαν με κανέναν προπονητή.
Οταν σκοπεύεις να κἀνεις μια μεγάλη επένδυση οφείλεις να είσαι ακόμη πιο προσεκτικός στις επιλογές σου. Ειδικά όταν προορίζονται για βασικοί. Οταν όμως σε πιέζει ο χρόνος το ρίσκο μεγαλώνει.
Αλλά εδώ που τα λέμε όλες οι σχετικά ακριβές επιλογές μας δεν έπιασαν. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
- sourmenetes
- Moderator
Όταν δεν ξέρω κάτι δε μιλάω για να δημιουργήσω εντυπώσεις.paok re niamou έγραψε:Εσυ σουρμε ξέρεις πως μπήκαν στην ΠΑΕ ο Γκαγκατσης ο Κυρκυρ, και αν και ασήμαντος και ασήμαντο και το εργο του ο Δουκας ?
Ποίοι και πως αποφασίζουν για τις μεταγραφές ?
Για πες μας τις πληροφορίες που εχεις και μπορείς να μάθεις.
Για να μάθουμε και εμείς που δεν ξέρουμε τα κουτσομπολιά και πολλές φορές και αλήθειες της πόλης
Ότι ξέρω και μπορώ να μοιραστώ το μοιράζομαι.
Είμαι σίγουρος ότι αυτοί που μιλάνε για άχρηστους και τμήμα σκαουτινγκ κτλ δεν έχουν ιδέα ποιοι είναι μέσα και πως λειτουργεί η όλη υπόθεση.
Τα ονόματα που μπορέσαμε να δώσουμε όσον αφορά μεταγραφές τα έδωσε ο rain.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξαρτάται από το εξτρέμ. Που ναι είναι καλύτερο από το Ζαμπα/Λημνιό/Καντουρι ή όποιον άλλο είχαμε εκεί τότε.makispaspartou έγραψε:rainmaker έγραψε:Κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τον ΠΑΟΚτση τα τελευταία χρόνια
Δεν είναι γκρινια το πρόβλημα
Δεν είναι οι απαιτήσεις
Είναι η μιζέρια και ο πανικός
Όλα μαύρα, κανένα όνειρο, μόνο κλάμα για το πόσο χάλια πάνε όλα
Ηρεμηστε
Έχει πάνω από ένα μήνα που το γράφω
Οι παίκτες που στοχεύουμε είναι καλοί
Όχι δεν θα γίνουμε Ρεάλ
Αλλά το ρόστερ μας εν τέλει θα είναι , πάντα κατά τη γνώμη μου, καλύτερο από του 2018-19.
Το μόνο μου παράπονο είναι πως απ' ότι φαίνεται θα πάρουμε μόνο ένα εξτρέμ και όχι άλλο χαφ (εκτός αν βρεθεί κανείς άγιος και φύγει ο εσιτι)
Το ότι χτες χάσαμε (εντελώς άδικα κατ εμε αλλά τελοσπαντων) δε σημαίνει ότι σήμερα διαλυομαστε
Ο Αύγουστος μπήκε, ε που θα πάει, θα βγει κάποια στιγμη
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ρέιν, κοιτάμε τον Τζιοβινκο , τον Μπαμπα η τον Ρεμποσο και έναν εξτρέμ. Ας δεχτούμε ότι κλείνουν, πωλείται ο Τζολης και μένουμε ως έχουμε στα χάφ και στο δεξί μπακ , θεωρείς ότι έχουμε καλύτερο ρόστερ από το πρωτάθλημα ;
Και θα δείξει αν θα έρθει και τερματοφύλακας
Αλλά ας αφήσουμε τις συγκρίσεις για τις 10/9 που θα έχουν οριστικοποιηθεί ολα
ειναι ασπλαχνο;jibbie έγραψε:το σπλαχνο το ρωτησες ρε συ αν θελει να μεινει;
Βλέπω ο Βασιλόπουλος λέει πως ο Λουτσεσκου απαιτεί τον Γιαν μποριλ.
Αυτό δεν είναι ότι γνωριζα αλλά για να το λέει με τόσο απόλυτο τροπο, ίσως κάτι να ξερει
Αυτό δεν είναι ότι γνωριζα αλλά για να το λέει με τόσο απόλυτο τροπο, ίσως κάτι να ξερει
Παιδια για να πιασει μια μεταγραφη πρεπει να εχει πλανο η ομαδα να ξερει τι θελει και πως να το πετυχει. Πχ θυμηθητε τον παικτη Γκαρσια. Εαν εβαζες εναν εσιτι διπλα του ειχες δυο μετρια χαφ που δεν μπορουν να προσφερουν. Εβαλες ομως τον βιτολο διπλα του και ειχες εναν Γκαρσια παικταρα και ενα βιτολο του 5 να παιζει στο 7.
Ειχαμε ενα ταχυδυναμικο παικτη τον Πελκα που επαιζε εκει στο κεντρο και μπροστα και τον αντικαταστησαμε με τον Μουργκ που κουτουλησε πανω στον Ζιφκο. Ειναι κακος παικτης ο Μουργκ? Εμενα μου αρεσει καιεχει προσφερει το παιδι. Και εχει και καποια καλα χαρακτηριστικα που λειπουν απο την ομαδα. Εφερες Τσολακ την ωρα που ηθελες παικτη που να παιζει οπως ο Ακμπομ η ο Τσεχος. Μα αφου ειναι παικτης περιοχης ο ανθρωπος. Θελει ταισμα στοκουτι αυτος. Τον αχρηστεψαμε και αυτον.
Εν κατακλειδι δεν ειναι μονο στατιστικες και βιογραφικα. Γιαυτο Εχουνε σκαουτινγκ ομαδες οι ομαδες. Ξερουν τι θελουμ και βρισκουν τον παικτη που θα τους το δωσει. Στο χορτο οχι στον πινακα στατιστικων.
Ειχαμε ενα ταχυδυναμικο παικτη τον Πελκα που επαιζε εκει στο κεντρο και μπροστα και τον αντικαταστησαμε με τον Μουργκ που κουτουλησε πανω στον Ζιφκο. Ειναι κακος παικτης ο Μουργκ? Εμενα μου αρεσει καιεχει προσφερει το παιδι. Και εχει και καποια καλα χαρακτηριστικα που λειπουν απο την ομαδα. Εφερες Τσολακ την ωρα που ηθελες παικτη που να παιζει οπως ο Ακμπομ η ο Τσεχος. Μα αφου ειναι παικτης περιοχης ο ανθρωπος. Θελει ταισμα στοκουτι αυτος. Τον αχρηστεψαμε και αυτον.
Εν κατακλειδι δεν ειναι μονο στατιστικες και βιογραφικα. Γιαυτο Εχουνε σκαουτινγκ ομαδες οι ομαδες. Ξερουν τι θελουμ και βρισκουν τον παικτη που θα τους το δωσει. Στο χορτο οχι στον πινακα στατιστικων.
Το ποιο πιθανο να ζορισε το πραμα και να σκεφτηκαν οτι θελουν αμεσα ενα μπακ. Και επειδη ο Μπαμπα αργει να βγαλαν τωρα οτι απαιτησε ο Λουτσε τον χ ψ για να προχωρησουν. Αν ισχυει κατι τετοιο τοτε χαθηκε πολυς χρονς παλι για το τιποταrainmaker έγραψε:Βλέπω ο Βασιλόπουλος λέει πως ο Λουτσεσκου απαιτεί τον Γιαν μποριλ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- paok re niamou
Μετα το νταμπλ μιλούσαμε όλοι οτι πρέπει να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας γιατί φαινοταν στα ευρωπαϊκά οτι χωρίς ταχύτητα δεν πας ούτε μέχρι το περίπτερο ποσο μαλλον να κάνεις μερικές νίκες και να ανεβάσεις και την ψυχολογία του ντουμλορντ
Τώρα δυο χρόνια μετά πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι και να μην γκρινιαζουμε με ολους τους συνταξιούχους που έχουμε μαζέψει.
Και σσν κερασάκι να έρθει και ο Τζοβινκο.
Αν λοιπον ολον αυτον τον σχεδιασμό τον εχουν κάνει κάποιοι υπάλληλοι του Ιβαν, να πανε σπιτια τους.
Αν τον εχει κάνει ο Ιβαν μόνος του με τον γιο του, θα περιμένω μηπως κάποτε βαλει μυαλό.
Μέχρι τοτε θα σχολιάζω συτσ που βλεπω και καταλαβαίνω και οχι αυτά που θελουν κάποιοι με το ζόρι να καταλαβω.
Τώρα δυο χρόνια μετά πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι και να μην γκρινιαζουμε με ολους τους συνταξιούχους που έχουμε μαζέψει.
Αν λοιπον ολον αυτον τον σχεδιασμό τον εχουν κάνει κάποιοι υπάλληλοι του Ιβαν, να πανε σπιτια τους.
Αν τον εχει κάνει ο Ιβαν μόνος του με τον γιο του, θα περιμένω μηπως κάποτε βαλει μυαλό.
Μέχρι τοτε θα σχολιάζω συτσ που βλεπω και καταλαβαίνω και οχι αυτά που θελουν κάποιοι με το ζόρι να καταλαβω.
Μα τα 6 μὐρια που δὀθηκαν για τους συγκεκριμένους μόνο "της μισής τιμής δεν ήταν".Ettien26 έγραψε:Όταν πας να καλύψεις την θέση ενός παίκτη που έχει μια αντικειμενική αξία αμοιβής στο ένα εκατομμύριο,με παίκτες της μισής τιμής,το πιο πιθανό είναι να φέρεις χειρότερο.renegade έγραψε:[quote="Ettien26"Το είπες στο τέλος. Βάσει στατιστικών, transfermarkt, βιογραφικού κλπ δεν ήταν κακές επιλογές. Εάν όμως έγιναν βάσει σκάουτινγκ με συνεχόμενη παρακολούθηση αγώνων και ανάλυσης των χαρακτηριστικών των παικτών, ε τότε ήταν...DimitrisS έγραψε:Δηλαδη ο Μουργκ και ο Τσολακ, τους οποιους πορφανως δεν ηξερε κανενας μας και ηρθαν ο ενας ως πρωτος σκορερ στην Κροατια και ο αλλος ως ο καλυτερος παικτης της Ραπιντ Βιεννης, στα χαρτια ηταν κακες επιλογες απο την ομαδα μου λετε;
Και οι δυο παντως μια χαρα ανοδικοτατη πορεια ειχαν οταν τους πηραμε και μια χαρα προτζεκτ φαινονταν.
Το οτι ο μεν Μουργκ δεν μας εχει βγει ακομα αυτο που θελαμε και ο δε Τσολακ ηρθε και "ξεχασε" την μπαλα για τον χ,ψ λογο ειναι αλλο θεμα.
Το εχω γραψει πολλες φορες. Δεν γινεται να βγουν ολες οι μεταγραφες και ειναι παρα πολυ οι παραγοντες για να συμβει κατι τετοιο δυστυχως. Και ειδικα περσι στον ΠΑΟΚ ηταν ακομα παραπανω οπως ηταν η ομαδα.
Αλλα το οτι Τσολακ και Μουργκ ηταν κακες μεταγραφες βασει βιογραφικου, στατιστικων κτλ, δεν το δεχομαι.
Συν και ότι οι συγκεκριμένοι ήρθαν για άλλον προπονητή και άλλο στιλ παιχνιδιού.
Και δεν έπαιξαν με κανέναν προπονητή.
Οταν σκοπεύεις να κἀνεις μια μεγάλη επένδυση οφείλεις να είσαι ακόμη πιο προσεκτικός στις επιλογές σου. Ειδικά όταν προορίζονται για βασικοί. Οταν όμως σε πιέζει ο χρόνος το ρίσκο μεγαλώνει.
Αλλά εδώ που τα λέμε όλες οι σχετικά ακριβές επιλογές μας δεν έπιασαν. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.[/quote]
Μην μπερδεψες την αγορά κτήσεις με τον μισθό όμως.
Παίκτες καλοί μπορούσαν να αποκτηθούν και είχαν προταθεί αλλά το ταβάνι των 500 χιλιάδων δεν βοηθούσε
Αηττητο νταμπλ ακομα ενα που μου κλεψανε και 4 κυπελλα στην σειρα με ξεβρακωματα σε αεχ και γαυρο ποιοι ακριβως να πανε σπιτι τους?ειχες μηπως καλυτερους αν ναι ποιους?και οταν λες να βαλει μαυαλο τι εννοεις εχει βαλει καμια 200αρια εκ μια χαρα μυαλο εχει.paok re niamou έγραψε:Μετα το νταμπλ μιλούσαμε όλοι οτι πρέπει να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας γιατί φαινοταν στα ευρωπαϊκά οτι χωρίς ταχύτητα δεν πας ούτε μέχρι το περίπτερο ποσο μαλλον να κάνεις μερικές νίκες και να ανεβάσεις και την ψυχολογία του ντουμλορντ![]()
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Θεέ μου τι ζούμε πάλι! Μ'αρέσει που κάποιοι έχουν και προσδοκίες να κλείσουμε την διαφορά με γαύρο σε μονοψήφιο αριθμό. Τον γαύρο που μέχρι στιγμής παίζει Ευρώπη με τα δεύτερα τουron-swanson έγραψε:https://www.pinkun.com/sport/norwich-ci ... er-8209596
Εδώ λέει ότι κοιτάμε τον Ερνανι. Από sources της sportime βέβαια.
Ψιλό αόρατος ήταν στον γαύρο αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω τι έκανε μετά.