Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αλλα γραφω, αλλα θες να καταλαβεις. Ποιος ειπε οτι μας έφτυσαν? Που το γραψα αυτο? Αστο δεν εχει νοημα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παιδια το συμβολαιο του Τσολακ ειναι στα 400.000,ποσο μικρο για την αποκτηση επιθετικου κατι που αυτοματα εκτοξευει το ρισκο.Στα χαρτια η μεταγραφη του Κροατη δεν ηταν λαθος,μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Πιο πολυ με στενοχωρει η αποκτηση Μουργκ,ενος παικτη που απο την αρχη γραψαμε οτι μοιαζει να κουτουλαει με τον Ζιφκοβιτς,η αποκτηση Εσιτι παρα αυτη του Τσολακ.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Για να δούμε ποιους παίκτες έφερε ο Rebbe και με τι αντίτιμο:

ΦΕΤΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
1. Stefan Schwab ελεύθερος
2. Nika Ninua 850.000
3. Andrija Zivkovic ελεύθερος
4. Adrian Nilsen Pereira 760.000
5. Antonio Colak 3.000.000
6. Moussa Wagué δανεικός
7. Thomas Murg 2.000.000

Από τους παραπάνω είναι ηλίου φαεινότερο ότι τη μεγαλύτερη προσφορά έχουν αυτοί που ήρθαν χωρίς κόστος κτήσης. Από τους υπόλοιπους, όσο περισσότερα πληρώσαμε τόσο μικρότερη η προσφορά τους.
Δηλαδή πές του μηδενικό budget διαθέσιμο και σου βγάζει λαγούς από το καπέλο; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τι να βγαλουν οι μανατζαραιοι απ τους ελευθερους... Αρχικα τετοιους( και δανεικους) ηθελε να φερει. Ισως (ισως) οι προκρισεις του καλοκαιριου ν αλλαξαν τα δεδομενα και να υπηρξε πιεση. Κι ετσι αλλος πηγε να φαει πιτσα κι αλλος να μαζευει.. λουλουδια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Λεει κάποιος τον εφερε για κεφαλιες ο προηγούμενος οποτε ετσι ειναι. Το δεσαμε...
Ο Ακπομ δηλωσε απο ιουνιο οτι θελει να φυγει, ο Τσολακ ηρθε Σεπτεμβρη. Αρα ο Ρεμπε κοιμοτανε 3 μηνες...Βολικο,αρα ετσι θα ναι.
Το να κοπηκαν 2-3 καλυτεροι πριν τον Τσολακ μαλλον ειναι απ αυτα που δε λεγονται μπροστα στις καμερες. Ακρες εχετε αρκετοι ρωτηστε να μαθετε τι γινοταν το καλοκαιρι. Με τον εναν απ αυτους παιξαμε κι αντιπαλοι προσφατα.
Εσυ δηλαδη θελεις να μας πεις οτι ο Τσολακ ηταν η καλυτερη δυνατη επιλογη γιατι ο Ρεμπε εκανε ο,τι μπορουσε, ο Φερειρα δεν εφταιγε και απλα μας φτυσαν οι πρώτες επιλογες μας ε?
Με 3μιση μυρια λοιπον δεν ειχαμε αλλες επιλογες περα απο τον αμπαλο Τσολακ.
Ξςρεις δεν ειναι ολα θεμα υπνου ή μη.
Αν προσεγγιζεις μη ρεαλιστικους στοχους ή δεν εχεις τον τροπο να βρεις value for money παιχτες, και παλι ανεπαρκης εισαι. Δεν χρειαζεται να κοιμασαι για να εισαι κακος.
Ουτε ειναι καλος οποιος δουλευει και δεν φερνει αποτελεσμα
Ο Ρεμπε πληρωνεται για να φερνει παιχτες π να αξιζουν καθε ευρω π δαπαναται για αυτους και να κουμπωνουν στα θελω του προπονητη και της ομαδας.
Αν λοιπον ο Τσολακ ειναι η επιλογη του με κοστος αγορας 3μιση μυρια, εμενα μ ειναι αδιαφορο αν κοιμοταν η δεν κοιμοταν επι 3 μηνες
Πεταξε στα σκουπιδια 3μιση μυρια και αντικατεστησε εναν μετριο παιχτη με καλες αναλαμπες (Ακπομ) με εναν κακο παιχτη χωρις καμια αναλαμπη μεχρι τωρα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι...σου λέει ότι ο κακός Ιβάν έκοβε τις προτάσεις ρεμπε και τις πρώτες επιλογές.

Υγ ναι στους ελεύθερους και το πριμ υπογραφης και τα μάνατζερικα είναι μεγαλύτερα.
Παρακαλάνε βοι ατζεντιδες να έχουν ελεύθερους παικτες
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

kataramenos5 έγραψε:Αλλα γραφω, αλλα θες να καταλαβεις. Ποιος ειπε οτι μας έφτυσαν? Που το γραψα αυτο? Αστο δεν εχει νοημα
Επες ρε Κατ τι εννοεις για να ξερω σε τι αναφερομαστε.
Εγω δεν ξερω τι συνεβη το καλοκαιρι και δεν εχω ενημερωση.
Εγω ξερω οτι ηρθε ο Τσολακ με 3μιση μυρια και προκριθηκε σίγουρα απο Ρεμπε και Φερειρα.
Εξηγησε μ λοιπον τι εννοεις να καταλαβω.
Ηλιθιος δεν ειμαι. Πονηρος για να το παιζω χαζος δεν ειμαι.
Αρα εξηγησε μ να βγαλουμε ακρη

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Λεει κάποιος τον εφερε για κεφαλιες ο προηγούμενος οποτε ετσι ειναι. Το δεσαμε...
Ο Ακπομ δηλωσε απο ιουνιο οτι θελει να φυγει, ο Τσολακ ηρθε Σεπτεμβρη. Αρα ο Ρεμπε κοιμοτανε 3 μηνες...Βολικο,αρα ετσι θα ναι.
Το να κοπηκαν 2-3 καλυτεροι πριν τον Τσολακ μαλλον ειναι απ αυτα που δε λεγονται μπροστα στις καμερες. Ακρες εχετε αρκετοι ρωτηστε να μαθετε τι γινοταν το καλοκαιρι. Με τον εναν απ αυτους παιξαμε κι αντιπαλοι προσφατα.
Εσυ δηλαδη θελεις να μας πεις οτι ο Τσολακ ηταν η καλυτερη δυνατη επιλογη γιατι ο Ρεμπε εκανε ο,τι μπορουσε, ο Φερειρα δεν εφταιγε και απλα μας φτυσαν οι πρώτες επιλογες μας ε?
Με 3μιση μυρια λοιπον δεν ειχαμε αλλες επιλογες περα απο τον αμπαλο Τσολακ.
Ξςρεις δεν ειναι ολα θεμα υπνου ή μη.
Αν προσεγγιζεις μη ρεαλιστικους στοχους ή δεν εχεις τον τροπο να βρεις value for money παιχτες, και παλι ανεπαρκης εισαι. Δεν χρειαζεται να κοιμασαι για να εισαι κακος.
Ουτε ειναι καλος οποιος δουλευει και δεν φερνει αποτελεσμα
Ο Ρεμπε πληρωνεται για να φερνει παιχτες π να αξιζουν καθε ευρω π δαπαναται για αυτους και να κουμπωνουν στα θελω του προπονητη και της ομαδας.
Αν λοιπον ο Τσολακ ειναι η επιλογη του με κοστος αγορας 3μιση μυρια, εμενα μ ειναι αδιαφορο αν κοιμοταν η δεν κοιμοταν επι 3 μηνες
Πεταξε στα σκουπιδια 3μιση μυρια και αντικατεστησε εναν μετριο παιχτη με καλες αναλαμπες (Ακπομ) με εναν κακο παιχτη χωρις καμια αναλαμπη μεχρι τωρα

Όχι...σου λέει ότι ο κακός Ιβάν έκοβε τις προτάσεις ρεμπε και τις πρώτες επιλογές.

Υγ ναι στους ελεύθερους και το πριμ υπογραφης και τα μάνατζερικα είναι μεγαλύτερα.
Παρακαλάνε βοι ατζεντιδες να έχουν ελεύθερους παικτες
Αντε κι ας δεχθω οτι ο κακος Ιβαν τους εκοψε. Ο Ιβαν επεβαλε και τον Τσολακ? Ειναι κολλητος του Ιβαν ο μανατζερ του?
Γιατι οτι κι αν συμβαινει, κι οτι κι αν εκανε ο κακος Ιβαν (που εχει και τα στραβα του και παιζει οντως να χαλαει και μεταγραφες) δεν δικαιολογει το πως φτασαμε στον Τσολακ.
Κι αν ο Ιβαν ειναι τοσο κακος και χαλαει μεταγραφες πως ξαφνικα εγινε καλος και δεχθηκε να πεταξει 3μιση μυρια ετσι ελαφρα τη καρδια?
Καλη η συνομωσιολογια αλλα καπου να χει λογικη ή να εκτιθενται με σαφηνεια τα δεδομενα π την στηριζουν.

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Εγω για ιβαν δε μιλησα. Ο Ιβαν εγκρινει? Μονος του? Αν ναι ΤΟΤΕ εχετε δικιο αλλα η κουβεντα παει αλλου. Το θεμα ειναι αν φταιει ο Ρεμπε. Αυτο συζηταμε. Φταιει λοιπον ο Ρεμπε πουηρθε ο Τσολακ ο Νινουα, ο Ουαγκε οταν εχουν κοπει 4,5...10 αλλες προτασεις του ΤΔ πριν καταληξουμε σ αυτους?
Οταν ψαχνει φορ απο Ιουνιο?

Υπαρχουν κι ελαφρυντικα βεβαια. Δε μπορεις παντα ν αγορασεις αυτο που θες. Υπαρχουν πιεσεις ν αγοραζεις απο συγκεκριμενους αν θες να κανεις μπιζνες με τους μεγαλους οπως ο γαυρος, ν ανοιξεις πορτες και να πουλας σε τετοιες τιμες. Δεν ειναι παντα ευκολο.
.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μα για τον τσολακ είχε βγει από τις αρχές του καλοκαιριού πως είναι ο πρώτος στόχος και ήταν επιλογή Φερέιρα..

Για τις άλλες θεσεις πιθανόν να φάγαμε τα Χ μας, αλλά για φορ φαίνεται ότι εξαρχής τον τσολακ κυνηγούσαμε.
renegade

Αν και κακώς απαντάω
Φέτος ειδικά δεν κόπηκε καμία πρόταση του τ.δ αλλά υπήρχε οικονομικο ταβάνι πολύ χαμηλο για τα δεδομένα μας και υπάρχει λόγος για αυτό που δεν μπορεί να ειπωθεί δημόσια.

Δεν φταίει όμως ο ρεμπε που έπρεπε να αντικαταστήσει δύο παίκτες που έφυγαν και πήραν στις νέες τους ομάδες 1,5 ο ένας και 1,3 εκατομμύρια ο άλλος με 4-5 κατοστάρικα ταβάνι
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

kataramenos5 έγραψε:Εγω για ιβαν δε μιλησα. Ο Ιβαν εγκρινει? Μονος του? Αν ναι ΤΟΤΕ εχετε δικιο αλλα η κουβεντα παει αλλου. Το θεμα ειναι αν φταιει ο Ρεμπε. Αυτο συζηταμε. Φταιει λοιπον ο Ρεμπε πουηρθε ο Τσολακ ο Νινουα, ο Ουαγκε οταν εχουν κοπει 4,5...10 αλλες προτασεις του ΤΔ πριν καταληξουμε σ αυτους?

Υπαρχουν κι ελαφρυντικα βεβαια. Δε μπορεις παντα ν αγορασεις αυτο που θες. Υπαρχουν πιεσεις ν αγοραζεις απο συγκεκριμενους αν θες να κανεις μπιζνες με τους μεγαλους οπως ο γαυρος, ν ανοιξεις πορτες και να πουλας σε τετοιες τιμες. Δεν ειναι παντα ευκολο.
.
Ρε συ Κατ ο Ιβαν και ο Γιωργης ειναι πανω απο τον Ρεμπε στα των μεταγραφων.
Και για να μην θεωρηθει οτι διαφωνω απολυτα μ αυτο π λες να θυμησω οτι πρωτος εγω ειχα μιλησει για μανατζαιροδουλειες εδω μεσα και εφαγα πεσιμο. Απλα εγω τις απεδωσα στον Ρεμπε.
Εσυ μιλας για πιεσεις για συνεργασιες με συγκεκριμενους μανατζερ για να ανοιξουν μεγαλες πορτες... Δεν ξερω προς ποιον οι πιεσεις, αλλα δεν βλεπω να ανοιξαν οι μεγαλες πορτες...

Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kataramenos5 έγραψε:Εγω για ιβαν δε μιλησα. Ο Ιβαν εγκρινει? Μονος του? Αν ναι ΤΟΤΕ εχετε δικιο αλλα η κουβεντα παει αλλου. Το θεμα ειναι αν φταιει ο Ρεμπε. Αυτο συζηταμε. Φταιει λοιπον ο Ρεμπε πουηρθε ο Τσολακ ο Νινουα, ο Ουαγκε οταν εχουν κοπει 4,5...10 αλλες προτασεις του ΤΔ πριν καταληξουμε σ αυτους?

.
Καταραμένε μου, πέραν του Ουαγκέ, ο οποίος όντως δεν ήταν στη λίστα μας, αλλά λύση ανάγκης, με πολύ αγάπη θα σου πω ότι δεν ισχύουν τα υπόλοιπα. Όλοι οι παίχτες που αποκτήθηκαν ήταν στις λίστες μας.

Συζητήσεις γίνονταν παράλληλες και για τον επιθετικό και για όλες τις θέσεις με τους παίχτες που είχαν προκριθεί, πόρτες της τελευταίας στιγμής ενώ υπήρχε καταρχήν συμφωνία είχαμε τουλάχιστον δυο (η μια βγήκε και προς τα έξω οπότε τη γνωρίζουμε), αλλά καμία εκ των έσω πόρτα. Υπήρχαν και περιπτώσεις που απλά δεν δεχθήκαμε να ξεπεράσουμε το ταβάνι μας, το οποίο φέτος ακολουθήθηκε πολύ αυστηρά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δε το ξερω αυτο mitsop Ξερω οτι ο Τδ ειχε αλλες επιλογες για επιθετικο πριν κλεισει ο Τσολακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 07 Δεκ 2020, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

renegade έγραψε:Αν και κακώς απαντάω
Φέτος ειδικά δεν κόπηκε καμία πρόταση του τ.δ αλλά υπήρχε οικονομικο ταβάνι πολύ χαμηλο για τα δεδομένα μας και υπάρχει λόγος για αυτό που δεν μπορεί να ειπωθεί δημόσια.

Δεν φταίει όμως ο ρεμπε που έπρεπε να αντικαταστήσει δύο παίκτες που έφυγαν και πήραν στις νέες τους ομάδες 1,5 ο ένας και 1,3 εκατομμύρια ο άλλος με 4-5 κατοστάρικα ταβάνι
Τουλάχιστον πλέον λύθηκε αυτό το "θέμα" για το οποίο είχαμε χαμηλό ταβάνι;

Να ξέρουμε και τι να περιμένουμε..
renegade

Όχι.
Οποίος παρακολούθησε την μαρουπιαδα και έχει βασικές γνώσεις λογιστικής καταλαβαίνει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”