44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
Είχε πολλές καλές ενέργειες απόψε, αλλά, ότι και να λέμε, δεν κάνει ο άνθρωπος. Δεν...
- milhouse777
Εξαιρετική εμφάνιση, με πολύ σωστές τοποθετήσεις, με μόλις ένα φάουλ και πολλά κερδισμένα.
Αυτό που πρόσεξα, όπως και για τον Ίγκι σε σχέση με πέρυσι, είναι πολύ αδυνατισμένος σε σύγκριση με όταν ήρθε, για αυτό και έβγαλε άνετα δυο αγώνες σε 4 μέρες.
Αυτό που πρόσεξα, όπως και για τον Ίγκι σε σχέση με πέρυσι, είναι πολύ αδυνατισμένος σε σύγκριση με όταν ήρθε, για αυτό και έβγαλε άνετα δυο αγώνες σε 4 μέρες.
ακούω άλλους να τον λένε mvp
και άλλους να λένε ότι δεν...
εγώ είμαι με τους δεύτερους
και άλλους να λένε ότι δεν...
εγώ είμαι με τους δεύτερους
Πραγματικα να πει καποιος οτι δεν ηταν κακος το καταλαβαινω, αλλα να τον βρισκουν καποιοι και εξαιρετικο με ξεπερνα...Δεν ηταν ο Εσιτι παντως το προβλημα,οπως εγω δεν εχω να πω κατι κακο για καθε παικτη που επαιξε.Τραγικο ηταν το στησιμο της ομαδας που ακηρωσε μια σειρα παικτων.
Εξαιρετικός μπράβο εσιτι εδώ σε θαβαμε καιρό.... Γιατί υπομονή γιοκ.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι είναι η αρχή πιστεύω.....milhouse777 έγραψε:Εξαιρετική εμφάνιση, με πολύ σωστές τοποθετήσεις, με μόλις ένα φάουλ και πολλά κερδισμένα.
Σας το έχω πει ξανά Εσιτι και Αουγκούστο θα βρουν τα πατήματα τους αργά η γρήγορα. Όπως ο Μισιτς και ο Ινγκασον θα βγάλουν τελικά την ποιότητα τους.
- back in black
Από τους λίγους που δε φάνηκε να φοβούνται το παιχνίδι.
Σε ¨μεγάλα¨ παιχνίδια με 3άδα χαφ θα κάνει παπάδες
Σε ¨μεγάλα¨ παιχνίδια με 3άδα χαφ θα κάνει παπάδες
- hasio_john
Συμφωνώ!joshua έγραψε:Πραγματικα να πει καποιος οτι δεν ηταν κακος το καταλαβαινω, αλλα να τον βρισκουν καποιοι και εξαιρετικο με ξεπερνα...
Κακός παίκτης δεν είναι, απλά δεν ταιριάζει στην ομάδα.
Από κει και πέρα δυστυχώς τα μυϊκά κιλά του δεν το βοηθάνε να παίζει σε υψηλή ένταση.
Τουλάχιστον σήμερα έδειξε ότι ξέρει την θέση του και ξέρει πού να βρίσκεται σε περίπτωση που χαθεί η μπάλα να μην βγει ο αντίπαλος στο τρανζισιον
Από κει και πέρα δυστυχώς τα μυϊκά κιλά του δεν το βοηθάνε να παίζει σε υψηλή ένταση.
Τουλάχιστον σήμερα έδειξε ότι ξέρει την θέση του και ξέρει πού να βρίσκεται σε περίπτωση που χαθεί η μπάλα να μην βγει ο αντίπαλος στο τρανζισιον
Εν τω μεταξυ και ο ιδιος ο Φερειρα παραδεχθηκε οτι το παρακαναμε με τις σεντρες σημερα? Και πως να μην το παρακανουμε με τον Εσιτι στην πρωτη υποδοχη και μονο ενα χαφ παρτενερ απεναντι σε 4? Και τι εκανες για να το αλλαξεις? Ηταν προγραμματισμενο να κανει τη λαλακια ο Σιμοες?