Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δε θα έχουμε κανένα μεταγραφικό νέο μέσα σε αυτή τη βδομάδα και ως το πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ.
Κ δε θα είχε κανένα νόημα να ασχολούμαστε τέτοιες μέρες με μεταγραφές.Επιθεση αγάπης κ πορωση στους παικταραδες μας θέλει τώρα!
οι σημαντικότερες προσθήκες θα είναι οι επιστροφές των τραυματιών, όσο γίνεται πιο γρήγορα
με μάου, βιέρι και βέρνμπλουμ στα καλά τους, η ομάδα είναι υπερπλήρης
με μάου, βιέρι και βέρνμπλουμ στα καλά τους, η ομάδα είναι υπερπλήρης
Αυτό είναι... οι καλλιτεροι του κόσμου όλοι μια γροθιά και αυτό που θέλουμε θα έρθει.....barlow4 έγραψε:Κ δε θα είχε κανένα νόημα να ασχολούμαστε τέτοιες μέρες με μεταγραφές.Επιθεση αγάπης κ πορωση στους παικταραδες μας θέλει τώρα!
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- black_star_ninja
Μέχρι την τελευταία στιγμή έχει σκοπό να περιμένει τον Φάμπιο Κοεντράο ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο ΠΑΟΚ είχε στα χέρια του έτοιμο τον αριστερό μπακ τη Σεβίλλης, Αράνα, όμως ο προπονητής «πάγωσε» την περίπτωσή του (SPORTIME)
sdna-φημες..
Καλημερα
sdna-φημες..
Καλημερα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μέχρι τέλος της εβδομάδας πιστεύω θα χουμε κλείσει με αριστερό Μπακ.. δηλαδή ο αρανα είναι κλεισμένος;;
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
H άγνοια κινδύνου κ η τούμπα σαν χαρακτηριστικό δυναμικής της ομάδας (αγωνιστικά) μου έχουν λείψει σίγουρα.Αυτο που λέω πιο πάνω όμως μου φαίνεται αυτονόητο έστω κ προσωπικά.οποιος κ να έρθει τώρα δε θα παίξει στο παιχνίδι.Κ το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για να ασχολούμαστε με μεταγραφές που θα μπουν μετά από δύο μήνες.αφηνουμε το γάμο κ πάμε για πουρνάρια.ετσι μου φαίνεται.
- constadine
Το είδα και εγώ ,στο σάιτ του sportime δεν είδα κάτι σχετικό με αυτή τη φήμη .black_star_ninja έγραψε:Μέχρι την τελευταία στιγμή έχει σκοπό να περιμένει τον Φάμπιο Κοεντράο ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο ΠΑΟΚ είχε στα χέρια του έτοιμο τον αριστερό μπακ τη Σεβίλλης, Αράνα, όμως ο προπονητής «πάγωσε» την περίπτωσή του (SPORTIME)
sdna-φημες..
Καλημερα
- sourmenetes
- Moderator
Χαλαρωστε λιγο ολοι.ουτε κατο κακο ειπε ο Barlow για να θιχτειτε καποιοι ουτε ο Joshua κανει ασχημα που ασχολειται με τις μεταγραφες.
Απλα και μενα στο κεφαλι μου τωρα ειναι μονο το ματς.
Θελουμε το ματς και ολα τα αλλα επονται.
Αυτο.
Κλεινει η παρενθεση και ηρεμια οι θιγμενοι.κανεις δε σας κουναει κανενα δαχτυλο.
Ημαρτον να λεμε οτι μελη με τοσα χρονια και τοσο καλη διαγωγη προκαλουν με το γραψιμο τους.
Απλα και μενα στο κεφαλι μου τωρα ειναι μονο το ματς.
Θελουμε το ματς και ολα τα αλλα επονται.
Αυτο.
Κλεινει η παρενθεση και ηρεμια οι θιγμενοι.κανεις δε σας κουναει κανενα δαχτυλο.
Ημαρτον να λεμε οτι μελη με τοσα χρονια και τοσο καλη διαγωγη προκαλουν με το γραψιμο τους.
- sourmenetes
- Moderator
Ειπαμε ηρεμια....
Ριχτε καμια βουτια κυριοι..
Αντε γιατι καιγομαστε που καιγομαστε, μην εχουμε και το μαλλιοτραβηγμα εδω μεσα.
Ριχτε καμια βουτια κυριοι..
Αντε γιατι καιγομαστε που καιγομαστε, μην εχουμε και το μαλλιοτραβηγμα εδω μεσα.
Ο Γιώργης που έφερε τον Ελ Καντουρί (και άλλους) θα κάνει καμιά μεταγραφή φέτος ?
Ελα Γιώργη βγάλε κανένα γρίφο, να καταλάβουμε.
Ελα Γιώργη βγάλε κανένα γρίφο, να καταλάβουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Δε θα την κανουμε εδω την κουβεντα.paok re niamou έγραψε:χιλιάδες συνοπαδοι μπαίνουν καθημερινά στα σοσιαλ μίντια, αλλά εδώ κατά κόρον είναι καμιά 20αρια οι βασικοί και λιγότερο συχνά οι υπολοιποι.
Μπαίνοντας κανείς μόνο από περιέργεια να διαβάσει, παρατηρεί από τις πρώτες μέρες, κάποιους ( ευτυχώς όχι πολλούς) να επιτίθενται σε όποιον τολμά να έχει αντίθετη άποψη, και ακόμα χειρότερα, όταν προσπαθούν να προκαταβαλουν και να φτιάξουν κλίμα ώστε να μην γράψει κανείς, κάτι που αντιτίθεται στις απόψεις τους.
Πως να μπει κάποιος νέος εδώ μέσα όταν οι παλιοί έχουν το δικαίωμα του αλαθητου ?
κρίμα. .....
Οταν θα δεις τα υπολοιπα σοσιαλ μιντια για τι επιπεδο μιλαμε θα καταλαβεις γιατι ειναι χιλιαδες.
Τετοια σοσιαλ ας τα ακολουθησουν οι χιλιαδες.
Εδω κρατηθηκε απο την αρχη ενα επιπεδο για αυτο και κλεισαμε 11ετια,ανοιδιοτελους προσφορας.
1€ δεν εχει παρει κανεις απο ΟΛΟΥΣ εδω μεσα.
Επισης τα 20 ατομα που λες δεν ειναι 20 ειναι πολλα παραπανω.
Επισης θελω να μου πεις,οχι εδω,στο σωστο τοπικ ποιοι ειναι αυτοι που εχουν το αλαθητο και ποιοι ειναι αυτοι που δεν μπορουν να γραφτουν λογω αυτων των κακων παλιων χρηστων.
Περιμενω απαντηση στο καταλληλο τοπικ.
Επισης για να δεις ποσο σκατιλα επικρατει στα αλλα σοσιαλ μιντια, οι αποστατες και ταχα μου θιγμενοι του paokmania forum, εχουν διπλοτριπλογραφτει και κυκλοφορουν εδω μεσα γιατι ξερουν οτι τα πραγματα δεν ηταν ετσι οπως νομιζαν.
Φαγανε το σκατο σε αλλα σημεια και ειδαν τη γλυκα.
- paokovios1974
Καλά το ότι δεν ακούγεται τίποτα δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύονται υποθέσεις, δεν αποκλείεται κάπου εκεί στο ημίχρονο του επαναληπτικου να έχουμε καμία ανακοίνωση.
Απλά ελπίζουμε να συνοδεύτει και με πρόκριση.
Καλύτερα έτσι να δουλέψουν όλοι με την ησυχία τους.
Απλά ελπίζουμε να συνοδεύτει και με πρόκριση.
Καλύτερα έτσι να δουλέψουν όλοι με την ησυχία τους.
Απο τη στιγμη που χαλασε του Κοεντραο ( καλως λεω εγω) πιστεύω ότι αποφασίστηκε να πάμε στα δύο ματς με Άγιαξ με τον Γιαννούλη,οπότε ότι είναι να γίνει πλέον θα γίνει μετά τις 13 Αυγούστου για να μείνει η ομάδα προσηλωμένη στον στόχο και να μην την επηρεάσει τίποτα.
Αυτό δε σημαίνει ούτε ότι έχουν σταματήσει οι συζητήσεις ούτε ότι εμείς πρέπει να πάψουμε να μιλάμε για μεταγραφές μέχρι τότε.
Σε άλλα νέα,μια ομάδα του Άγιαξ με ένα δυο βασικους,χάνει στο ημίχρονο από την Σιβασπορ.
Αυτό δε σημαίνει ούτε ότι έχουν σταματήσει οι συζητήσεις ούτε ότι εμείς πρέπει να πάψουμε να μιλάμε για μεταγραφές μέχρι τότε.
Σε άλλα νέα,μια ομάδα του Άγιαξ με ένα δυο βασικους,χάνει στο ημίχρονο από την Σιβασπορ.
- sourmenetes
- Moderator