Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Μακαρι να πανε ολα καλα ,να αφομοιωσει η ομαδα το συστημα σου με τις λιγοτερες δυνατες απωλειες και να μπορεσουμε να ξεχασουμε γρηγορα τον οδυνηρο αποκλεισμο.Θεωρω ομως οτι θα αποτελεσεις συντομα παρελθον γιατι θα εχουμε πολλες και μη διαχειρισιμες βαθμολογικες απωλειες.Η ευθυνη βαραινει τη διοικηση γιατι θα επρεπε να προσληφθει προπονητης με παρομοιο τροπο παιχνιδιου με του προκατοχου του(εφοσον χρειαζονται αμεσα αποτελεσματα και προκρισεις ).Αποτομη αλλαγη αγωνιστικης φιλοσοφιας ειναι αποδεκτη μοναχα σε ομαδες που δεν διεκδικουν πολλα πραγματα(αεκ,αρης) και δεν εχουν κατι ιδιαιτερο να χασουν
Φίλε δύσκολα πολύ τα πράγματα , αν καταφέρουν και ρίξουν σε εσένα την ευθύνη του αποκλεισμου, δεν υπάρχει ελπίδα, για μια μερίδα οπαδών δεν έχουν καμία σημασία τα προσωπικά λάθη συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, άλλα το σύστημα κι όλες οι απίστευτες υπερβολές κι ανακρίβειες που γράφονται παραπάνω. Έχει μια εξαιρετική παροιμία στα βουνά της Πίνδου που λέει 'τον λύκο τον εβλεπουμε , τον τορο (πατημασιές)γυρεύουμε
Gospi έγραψε:Σε 3 παιχνιδια ιδιες αλλαγες και ιδιο αποτελεσμα.pilotos έγραψε:Το λάθος αλλαγές το είχες γράψει πριν τον αγώνα;Gospi έγραψε:Η αποτυχια η σημερινη εχει ονοματεπωνυμο.
Αμπελ Φερειρα
Εμμονη σε ενα συστημα που δεν υποστηριζει το υλικο.
Επιλογη χαφ καθαρου 6αριου με εμφανη υστερηση στην αναπτυξη
Φυσικη κατασταση αστεια
Λαθος αλλαγες
Λαθος ολα
ακομη και τη μη περαιτερω μεταγραφικη ενισχυση σ αυτον την χρεωνω.
Σε φεραν με 2 μυρια μεταγραφη οταν η θεση σου στην Μπράγκα ηταν ηδη δυσκολη απο τον Μαρτιο.
Σου δηλωσαν πληρη στηριξη.
Ηρθες και διεμηνυσες πως στηριζεις και συμμεριζεσαι απολυτα τους στοχους μας.
Και τελικα βγηκες και μας ειπες πως ο Καντουρι ειναι ο,τι καλυτερο εχεις προπονησει.
Αν σε κρεμασαν στις μεταγραφες παραιτησου.
Αν νιωθεις καλα χωρις μεταγραφές να σε απολυσουν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SM-G965F
Χειροτεροι απο αυτους π αντικατεστησαν.
Σημερα εκανε καλυτερες αλλαγές και θα του πουμε κ μπραβο ε?
Απο εξυπναδες ολοι αλλο τπτ
Τι εμπάθεια είναι αυτή από που πηγάζει;
Δεν κατάλαβα γιατί να μην πεις μπράβο σε έναν προπονητή που με τις αλλαγές του σήμερα κέρδισες δύο γκολ κι έπνιξες τον αντίπαλο αυτοκτωνοντας από τα προσωπικά σου λαθη στην συνέχεια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Σημασία έχει να τον στηρίξουν ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ κ δυναμικά εκείνοι, που έχουν ρόλο ουσιαστικό στην ομάδα. Τώρα το τι αμπελ-οφιλοσοφίες γράφει ο καθείς εκτός ομάδας είναι για να φεύγει η πίκρα ή να αποσυμπιέζεται η βαλβίδα εμμονών. Εδώ διαβάσαμε κι ότι ο Κλαρίνος ή ο αποτυχιμένεθ μπορούν να περισώσουν την κατάσταση. Δηλαδή μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Εστιάζοντας, εννοείται, μόνο σε όσα τροφοδοτούν πειστικά αυτό που υποστηρίζουμε.Andrew R έγραψε:Φίλε δύσκολα πολύ τα πράγματα , αν καταφέρουν και ρίξουν σε εσένα την ευθύνη του αποκλεισμου, δεν υπάρχει ελπίδα, για μια μερίδα οπαδών δεν έχουν καμία σημασία τα προσωπικά λάθη συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, άλλα το σύστημα κι όλες οι απίστευτες υπερβολές κι ανακρίβειες που γράφονται παραπάνω. Έχει μια εξαιρετική παροιμία στα βουνά της Πίνδου που λέει 'τον λύκο τον εβλεπουμε , τον τορο (πατημασιές)γυρεύουμε
- theodorsalonika
Δηλαδή όταν κάνουν προπόνηση και παίζουν το σύστημα αυτό όταν γίνεται σέντρα έχουμε έναν επιθετικό με τρείς αμυντικούς και περιμένουμε να βάλουμε γκολ;και ο μυρωδιάς το κατάλαβε στο ημίχρονο και θα του πούμε μπράβο;ελεος
- navigator11
Δεν αποκλείεται να μην πηγαίνει καν στις προπονήσεις. Το να μη γίνονται καθόλου προπονήσεις, ακόμα και για το δικό του επίπεδο, το θεωρώ σχεδόν απίθανο. Θα είχε προκληθεί σούσουρο τόσον καιρό, δεν μπορεί.
navigator11 έγραψε:Δεν αποκλείεται να μην πηγαίνει καν στις προπονήσεις. Το να μη γίνονται καθόλου προπονήσεις, ακόμα και για το δικό του επίπεδο, το θεωρώ σχεδόν απίθανο. Θα είχε προκληθεί σούσουρο τόσον καιρό, δεν μπορεί.

- Ivic Vladan
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάρουμε τον Μπάμπη Τενέ. Παίζει το "4-2-3-1" αφού.
Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου το σύστημα του αμπελ, αρκεί να μου αποδείξει ότι ξέρει να το εφαρμόσει στην πράξη, να δέσει τις γραμμές και να βγάλει τους αυτοματισμούς που πρέπει.
Στο δέσιμο της ομάδας θεωρώ ότι έγινε ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ λάθος με την μεταγραφή του Εσιτι και έχω μεγάλη δυσκολία να φανταστώ την ομάδα δεμένη με τον εσιτι μέσα.
442, 432, 352 οι ομάδες παίζουν άμυνα και κάνουν επίθεση σαν σύνολο. Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να φέρει 8αρι που να καλύψει την αδυναμία του εσιτι να δημιουργήσει και δεν πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος μπορεί να κρατηθεί παράλληλα με το οποιοδήποτε 8αρι σε φάση επίθεσης. Θα είναι πάντα πίσω του. Θα διορθώνει λάθη αλλά δεν θα στηρίζει.
Ένα σοβαρό κέντρο θα κλείσει το 8αρι και δεν θα υπάρξει ανάπτυξη από τον άξονα. Το είδαμε και σήμερα. Το πρόβλημα μπορεί να μην φανεί με τις μικρές ομάδες αλλά στα ντέρμπι που θέλεις να κερδίσεις θα εμφανιστεί πάλι.
Αν γυρίσει γερος ο πόντους υπάρχει ελπίδα αλλά σε βάθος χρόνου.
Εναλλακτικά μονόδρομος τα δύο 8αρια με μπισε μπροστά τους και χωρίς second striker.
Στο δέσιμο της ομάδας θεωρώ ότι έγινε ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ λάθος με την μεταγραφή του Εσιτι και έχω μεγάλη δυσκολία να φανταστώ την ομάδα δεμένη με τον εσιτι μέσα.
442, 432, 352 οι ομάδες παίζουν άμυνα και κάνουν επίθεση σαν σύνολο. Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να φέρει 8αρι που να καλύψει την αδυναμία του εσιτι να δημιουργήσει και δεν πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος μπορεί να κρατηθεί παράλληλα με το οποιοδήποτε 8αρι σε φάση επίθεσης. Θα είναι πάντα πίσω του. Θα διορθώνει λάθη αλλά δεν θα στηρίζει.
Ένα σοβαρό κέντρο θα κλείσει το 8αρι και δεν θα υπάρξει ανάπτυξη από τον άξονα. Το είδαμε και σήμερα. Το πρόβλημα μπορεί να μην φανεί με τις μικρές ομάδες αλλά στα ντέρμπι που θέλεις να κερδίσεις θα εμφανιστεί πάλι.
Αν γυρίσει γερος ο πόντους υπάρχει ελπίδα αλλά σε βάθος χρόνου.
Εναλλακτικά μονόδρομος τα δύο 8αρια με μπισε μπροστά τους και χωρίς second striker.
Είσαι όντως πραγματικός ή μήπως είσαι ρομπότ?navigator11 έγραψε:Δεν αποκλείεται να μην πηγαίνει καν στις προπονήσεις. Το να μη γίνονται καθόλου προπονήσεις, ακόμα και για το δικό του επίπεδο, το θεωρώ σχεδόν απίθανο. Θα είχε προκληθεί σούσουρο τόσον καιρό, δεν μπορεί.
- navigator11
Προφανώς και δεν κυριολεκτώ.Andrew R έγραψε:navigator11 έγραψε:Δεν αποκλείεται να μην πηγαίνει καν στις προπονήσεις. Το να μη γίνονται καθόλου προπονήσεις, ακόμα και για το δικό του επίπεδο, το θεωρώ σχεδόν απίθανο. Θα είχε προκληθεί σούσουρο τόσον καιρό, δεν μπορεί.![]()
![]()
![]()

Όταν δίνεις τόσα λεφτά σε προπονητή προσαρμόζεις την ομάδα στα θέλω του. Όχι το αντίστροφο. Αλλιώς ας έπαιρναν κανέναν ελληναρα απλά να κάθετε στον πάγκο.
Είναι λίγο υπερβολικό αυτό που θα πω αλλά όπως είχε βολέψει τον Λουτσεσκου ο αποκλεισμός από την Εστερσουντ και είχε χρόνο να χτίσει την ομάδα με ένα παιχνίδι την εβδομάδα, κάτι ανάλογο θα γίνει τώρα και με Φερειρα αρκεί να τον στηρίξει η ΠΑΕ όπως έκανε με Λουτσεσκου με παιχτες και υπομονή.
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι λίγο υπερβολικό αυτό που θα πω αλλά όπως είχε βολέψει τον Λουτσεσκου ο αποκλεισμός από την Εστερσουντ και είχε χρόνο να χτίσει την ομάδα με ένα παιχνίδι την εβδομάδα, κάτι ανάλογο θα γίνει τώρα και με Φερειρα αρκεί να τον στηρίξει η ΠΑΕ όπως έκανε με Λουτσεσκου με παιχτες και υπομονή.
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θέμα παλικάρια είναι ότι σήμερα υπονομευτηκε το ευρωπαϊκό μας μέλλον.
Δηλαδή δε φτάνει που χάνουμε τα εγχώρια έσοδα από τα τηλεοπτικά,χάνουμε και τεράστια ευρωπαϊκά έσοδα.
Και θέμα ffp να μην υπάρχει,δεν πρόκειται να βάλει άλλα από την τσέπη του ο Ιβάν,το μπάτζετ φυσιολογικά θα πέσει πολύ.
Είναι δεύτερη χρονιά στα τρία τελευταία εκτός ομίλων,κοινώς τον ήπιαμε,σήμερα χοροπηδάνε οι εχθροί μας.
Η φθορά είναι κοντά,δυστυχώς.
Δηλαδή δε φτάνει που χάνουμε τα εγχώρια έσοδα από τα τηλεοπτικά,χάνουμε και τεράστια ευρωπαϊκά έσοδα.
Και θέμα ffp να μην υπάρχει,δεν πρόκειται να βάλει άλλα από την τσέπη του ο Ιβάν,το μπάτζετ φυσιολογικά θα πέσει πολύ.
Είναι δεύτερη χρονιά στα τρία τελευταία εκτός ομίλων,κοινώς τον ήπιαμε,σήμερα χοροπηδάνε οι εχθροί μας.
Η φθορά είναι κοντά,δυστυχώς.
Αν δεν σου πάρουν τους παίχτες που θέλεις, αν έχεις τα @@ παραιτήσου
Νετα σκέτα
Στον πουτσο μου φφπ κ τα συναφή
Βρες τρόπο όπως εγώ ο άνεργος αγόρασα το διαρκείας μου κόβοντας διακοπές κ γενικά το κεφάλι μου
Δε με νοιάζει τι και πως, αποτελέσματα θέλω
Είναι τεράστια ντροπή η σημερινή και συνυπεύθυνοι είναι όλοι, από τον ιβαν μέχρι τον τελευταίο φροντιστή
Νετα σκέτα
Στον πουτσο μου φφπ κ τα συναφή
Βρες τρόπο όπως εγώ ο άνεργος αγόρασα το διαρκείας μου κόβοντας διακοπές κ γενικά το κεφάλι μου
Δε με νοιάζει τι και πως, αποτελέσματα θέλω
Είναι τεράστια ντροπή η σημερινή και συνυπεύθυνοι είναι όλοι, από τον ιβαν μέχρι τον τελευταίο φροντιστή
Τώρα διάβασα τις δηλώσεις του.
Καταλαβαίνω ότι τελεί υπό σύγχυση... Όπως οι περισσότεροι από μας σήμερα.
Αλλά άμα θέλει κάποια βοήθεια στα ερωτήματα που έθεσε ας προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε.
Είπε λοιπόν ο κόουτς:
Αναρωτιέμαι ως προπονητής τι θα μπορούσε να έχω κάνει για να αποφύγουμε το γκολ που δεχτήκαμε εκεί. πιστεύω ότι θα μπορούσες να ηρεμήσεις στην ομάδα μιας και στα τελευταία πέντε λεπτά έδειχναν να παίζουνε τελείως μα τελείως άναρχα. Μία εντολή από τον πάγκο να χαλαρώσουν και να ρίξουν ρυθμό θα μας γλίτωνε από τα 5 λάθη που γιναν στα τελευταία πέντε λεπτά και έτσι ήρθε και το γκολΗ τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να μη δεχτούμε γκολ από τα 40 μέτρα. πολύ απλά θα μπορούσαμε να τον μαρκάρουμε πολύ καλύτερα μίας και ο συγκεκριμένος παίκτης είχε την μπάλα στην κατοχή του πάνω από μισό λεπτό χωρίς ιδιαίτερη πίεσηΌλα αυτά δεν είναι τακτική. Είναι απλώς το ποδόσφαιρο.έτσι ακριβώς είναι αυτά είναι το ποδόσφαιρο και όσο λιγότερα λάθη κάνει στο ποδόσφαιρο τόσο μεγαλύτερες επιτυχίες έρχονται.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως οι παίκτες που πέρσι τα ατομικά τους αμυντικά λάθη ήταν ελάχιστα,φέτος σε μόλις πέντε παιχνίδια έχουν έχουν κάνει ήδη πολλά περισσότερα Οσο κι αν μας πληγώνει στο ποδόσφαιρο υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Ευθύνη μας είναι το γκολ που δεχτήκαμε από στατικές φάσεις. Είναι μια αδυναμία μας. Την διαπίστωσα και πέρυσι αυτή. δεν κατάλαβα... το διαπίστωσες και πέρσι στην μπράγκα ή μιλάς για τον περσινό ΠΑΟΚ?
Γιατί ο περσινός ΠΑΟΚ δέχτηκε ελάχιστα γκολ από στημένες φάσεις, αν δεν κάνω λάθος κοντά στο 20 με 25% ενώ η περσινή σου ομάδα η μπράγκα σύμφωνα με τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ κοντά στο 50%... Αρα μόνο τυχαίο δεν είναι το έως τώρα πρόβλημα στις στημένες φάσεις
Υγ αυτός ο λουτσέσκου τελικά πρέπει να ήταν μάγος που με τόσα σαπάκια κατάφερε και πήρε αήττητο double
Καταλαβαίνω ότι τελεί υπό σύγχυση... Όπως οι περισσότεροι από μας σήμερα.
Αλλά άμα θέλει κάποια βοήθεια στα ερωτήματα που έθεσε ας προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε.
Είπε λοιπόν ο κόουτς:
Αναρωτιέμαι ως προπονητής τι θα μπορούσε να έχω κάνει για να αποφύγουμε το γκολ που δεχτήκαμε εκεί. πιστεύω ότι θα μπορούσες να ηρεμήσεις στην ομάδα μιας και στα τελευταία πέντε λεπτά έδειχναν να παίζουνε τελείως μα τελείως άναρχα. Μία εντολή από τον πάγκο να χαλαρώσουν και να ρίξουν ρυθμό θα μας γλίτωνε από τα 5 λάθη που γιναν στα τελευταία πέντε λεπτά και έτσι ήρθε και το γκολΗ τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να μη δεχτούμε γκολ από τα 40 μέτρα. πολύ απλά θα μπορούσαμε να τον μαρκάρουμε πολύ καλύτερα μίας και ο συγκεκριμένος παίκτης είχε την μπάλα στην κατοχή του πάνω από μισό λεπτό χωρίς ιδιαίτερη πίεσηΌλα αυτά δεν είναι τακτική. Είναι απλώς το ποδόσφαιρο.έτσι ακριβώς είναι αυτά είναι το ποδόσφαιρο και όσο λιγότερα λάθη κάνει στο ποδόσφαιρο τόσο μεγαλύτερες επιτυχίες έρχονται.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως οι παίκτες που πέρσι τα ατομικά τους αμυντικά λάθη ήταν ελάχιστα,φέτος σε μόλις πέντε παιχνίδια έχουν έχουν κάνει ήδη πολλά περισσότερα Οσο κι αν μας πληγώνει στο ποδόσφαιρο υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Ευθύνη μας είναι το γκολ που δεχτήκαμε από στατικές φάσεις. Είναι μια αδυναμία μας. Την διαπίστωσα και πέρυσι αυτή. δεν κατάλαβα... το διαπίστωσες και πέρσι στην μπράγκα ή μιλάς για τον περσινό ΠΑΟΚ?
Γιατί ο περσινός ΠΑΟΚ δέχτηκε ελάχιστα γκολ από στημένες φάσεις, αν δεν κάνω λάθος κοντά στο 20 με 25% ενώ η περσινή σου ομάδα η μπράγκα σύμφωνα με τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ κοντά στο 50%... Αρα μόνο τυχαίο δεν είναι το έως τώρα πρόβλημα στις στημένες φάσεις
Υγ αυτός ο λουτσέσκου τελικά πρέπει να ήταν μάγος που με τόσα σαπάκια κατάφερε και πήρε αήττητο double