8. Douglas Augusto
- painkiller4
Re: 33. Douglas Augusto
Είναι ότι χειρότερο στην ομάδα . Δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως σε όλη την χρόνια . Εκνευριστικά κακός !
Αν τον δώσεις παίζεις το παιχνίδι τουthanos-xanthi έγραψε:τελειωστε τον στημενο
εκτος αποστολης και να φερει προταση
προκλητικος κι επικινδυνος
Αν δεν σε εχει φωναξει ο γκαγκατσης να ανεβεις στο γραφειο μετα το ντους , δεν εχουμε κανει τιποτα
- thanos-xanthi
renegade να κερδισει και κατι η ομαδα ομως ρε φιλε, αυτος ειναι επικινδυνος, σημερα θα μας αφηνε με 10
θα τον εμπιστευτει δηλαδη βασικο στα πλευοφ η σε τιποτα ημιτελικα κυπελλου? σε ματς φωτια?
παιζει πραγματικα λες και μας κανει χαρη, λες και ειναι για ομαδα τοπ πρωταθληματος και κανει αγγαρεια σε μας
στην τιμη που θελουμε πωληση, αλλιως εκτος αποστολης συνεχως
θα τον εμπιστευτει δηλαδη βασικο στα πλευοφ η σε τιποτα ημιτελικα κυπελλου? σε ματς φωτια?
παιζει πραγματικα λες και μας κανει χαρη, λες και ειναι για ομαδα τοπ πρωταθληματος και κανει αγγαρεια σε μας
στην τιμη που θελουμε πωληση, αλλιως εκτος αποστολης συνεχως
Ειναι η μονη περιπτωση που αξιζει old school καρφιτσωμα δελτιου μεχρι το τελος καριερας. Απιστευτα κακη συμπεριφορα κακομαθημενου ανθρωπου με αντιαθλητικα χτυπηματα. Ελπιζω σε τιμωρια
ντροπη αυτο που εκανε. δεν θελω να τον ξαναδω. ειναι απιστευτα προκλητικο και ασεβες προς την ομαδα και τον κοσμο
Ακριβως. Τσιγγαρας βασικος πλεονgika έγραψε:Αν μετά το σημερινό ξαναπαίξει, μισή ντροπή δική του και μισή του Πάμπλο.
Ρε αυτός είναι στημμένος.
Ολα επιτρεπονται εκτος απο το να κανεις επανειλημμενα
εσκεμμεννα κακο στην ομαδα......
Τι να πω.....
Πραγματικα με απογοητευσες
γιατι παιχτικα πιστευω πολυ σε σενα.
Κριμα γιατι μπορει να καταστρεψεις και την καριερα σου.
ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ
Ή ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ .
ΤΕΛΟΣ!!!!
Κριμα και παλι γιατι εισαι πολυ καλος παιχτης......
εσκεμμεννα κακο στην ομαδα......
Τι να πω.....
Πραγματικα με απογοητευσες
γιατι παιχτικα πιστευω πολυ σε σενα.
Κριμα γιατι μπορει να καταστρεψεις και την καριερα σου.
ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ
Ή ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ .
ΤΕΛΟΣ!!!!
Κριμα και παλι γιατι εισαι πολυ καλος παιχτης......
- john4serres
Πάρε τηλ άμεσα τον Κορνατσίνι και φέρε προτάση. Αφού ο ίδιος είπε οτι ενδιαφέρονται ομάδες για σένα.
- bersekeros
Εχω περιεργεια για το πως θα αντιμετωπιστει το θεμα του. Ο τυπος φανηκε οτι εκανε σαμποταζ εν ωρα αγωνα.
Ειναι πολυ τυχερος που δεν ειχε κοσμο παντως
Ειναι πολυ τυχερος που δεν ειχε κοσμο παντως
Θα ξεχωρίσω δύο πράγματα:
Το πρώτο που ξεχωρίζω είναι ότι ουδέποτε έκανε φάουλ για δεύτερη κίτρινη κάρτα, είδα ξανά τις φάσεις και δεν υπήρξε κάποιο μαρκάρισμα για δεύτερη κίτρινη, οπότε ούτε του χαρίστηκε ούτε μας χαρίστηκε κάτι, για να μην δίνουμε και τροφή σε καλοθελητές. Παρότι όμως δεν υπήρξε φάουλ για δεύτερη κίτρινη είχε ωστόσο στρώσει το κλίμα για κάποιο επόμενο μαρκάρισμα να την δεχθεί και δικαίως αντικαταστάθηκε άμεσα. Στο μάτς με τα λήκια μου ήταν φανερό ότι την επιδίωκε την κόκκινη οπότε έχει ευθύνη για την καχυποψία εις βάρος του από τότε.
Το δεύτερο είναι ότι δικαίως έχει ξεσηκώσει τον κόσμο με την αγωνιστική συμπεριφορά του και αποτελεί σήμερα το απτό παράδειγμα για τους παίκτες αυτό που τους λέει και ο προπονητής, ότι ο κόσμος πρωτίστως θέλει να τα δίνεις όλα και αντιλαμβάνεται πότε και αν τα δίνει όλα κάποιος παίκτης, επιβραβεύοντας την προσπάθεια και κράζοντας την αδιαφορία και την χαλαρότητα.
Το πρώτο που ξεχωρίζω είναι ότι ουδέποτε έκανε φάουλ για δεύτερη κίτρινη κάρτα, είδα ξανά τις φάσεις και δεν υπήρξε κάποιο μαρκάρισμα για δεύτερη κίτρινη, οπότε ούτε του χαρίστηκε ούτε μας χαρίστηκε κάτι, για να μην δίνουμε και τροφή σε καλοθελητές. Παρότι όμως δεν υπήρξε φάουλ για δεύτερη κίτρινη είχε ωστόσο στρώσει το κλίμα για κάποιο επόμενο μαρκάρισμα να την δεχθεί και δικαίως αντικαταστάθηκε άμεσα. Στο μάτς με τα λήκια μου ήταν φανερό ότι την επιδίωκε την κόκκινη οπότε έχει ευθύνη για την καχυποψία εις βάρος του από τότε.
Το δεύτερο είναι ότι δικαίως έχει ξεσηκώσει τον κόσμο με την αγωνιστική συμπεριφορά του και αποτελεί σήμερα το απτό παράδειγμα για τους παίκτες αυτό που τους λέει και ο προπονητής, ότι ο κόσμος πρωτίστως θέλει να τα δίνεις όλα και αντιλαμβάνεται πότε και αν τα δίνει όλα κάποιος παίκτης, επιβραβεύοντας την προσπάθεια και κράζοντας την αδιαφορία και την χαλαρότητα.
Για να μην πω καμιά βαριά κουβέντα ακόμα τελειώστε τον άμεσα και επιτέλους ευκαιρίες στον Τσιγγάρα που ναι και αγωνιστικά καλύτερος είναι απ αυτόν τον τύπο
Μιλημένη εμφάνιση η σημερινή.
θέλω να πάω στην ομάδα που με ζητάει η οποία όμως δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα χρήματα που ζητάει ο ΠΑΟΚ.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα το αντιμετωπίσει η ομάδα το συγκεκριμένο
θέλω να πάω στην ομάδα που με ζητάει η οποία όμως δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα χρήματα που ζητάει ο ΠΑΟΚ.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα το αντιμετωπίσει η ομάδα το συγκεκριμένο
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία: