Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Θα το γράψω μία φορά, για το καλό της ομάδας μας.
Αναγνωρίζω την προσφορά του Λουτσέσκου στην ομάδα, το κερδισμένο κύπελο, το πρωτάθλημα που δεν κατακτήθηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους και την φετινή πορεία τίτλου με 11 νίκες και μία ισοπαλία σε 12 παιχνίδια, έχοντας κερδίσει όλα τα ντέρμπι.
Βλέπω όμως ότι υπάρχει ξεκάθαρη αδυναμία στην ομάδα να προσθέσει νέα πράγματα στο παιχνίδι της και να ενσωματώσει νέους παίκτες. Έχοντας ενισχυθεί με τον Ζαμπά, τον Ακπόμ, τον Καρέλη, τον Χατσερίδη και τον Βερνμπλουμ, βλέπουμε μία ομάδα που είναι τουλάχιστον ένα κλικ κάτω από την περσυνή ενώ θα έπρεπε να είναι δύο κλικ πάνω.
Θεωρώ ότι έχουμε μείνει στάσιμοι και ότι αυτό είναι ευθύνη του Λουτσέσκου. Δεν είναι κακό το σημείο που είμαστε, αλλά πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου έδωσε ότι είχε να δώσει και με το τέλος της χρονιάς θα είναι καλύτερα και για τις 2 πλευρές να προχωρήσουν ξεχωριστά.
Ο Λουτσέσκου να εξαργυρώσει τις πορείες του με την ομάδα σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, και ο ΠΑΟΚ να φέρει έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας με σοβαρές εμπειρίες σε πρωταθλητισμό και ευρώπη ακόμα κι αν αυτός κοστίζει όσο ο πρίγιο, ο βερνμπλουμ και ο χατσερ μαζί.
Κι αυτό ισχύει κυρίως σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος και όχι τόσο σε περίπτωση αποτυχίας.
Αναγνωρίζω την προσφορά του Λουτσέσκου στην ομάδα, το κερδισμένο κύπελο, το πρωτάθλημα που δεν κατακτήθηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους και την φετινή πορεία τίτλου με 11 νίκες και μία ισοπαλία σε 12 παιχνίδια, έχοντας κερδίσει όλα τα ντέρμπι.
Βλέπω όμως ότι υπάρχει ξεκάθαρη αδυναμία στην ομάδα να προσθέσει νέα πράγματα στο παιχνίδι της και να ενσωματώσει νέους παίκτες. Έχοντας ενισχυθεί με τον Ζαμπά, τον Ακπόμ, τον Καρέλη, τον Χατσερίδη και τον Βερνμπλουμ, βλέπουμε μία ομάδα που είναι τουλάχιστον ένα κλικ κάτω από την περσυνή ενώ θα έπρεπε να είναι δύο κλικ πάνω.
Θεωρώ ότι έχουμε μείνει στάσιμοι και ότι αυτό είναι ευθύνη του Λουτσέσκου. Δεν είναι κακό το σημείο που είμαστε, αλλά πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου έδωσε ότι είχε να δώσει και με το τέλος της χρονιάς θα είναι καλύτερα και για τις 2 πλευρές να προχωρήσουν ξεχωριστά.
Ο Λουτσέσκου να εξαργυρώσει τις πορείες του με την ομάδα σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, και ο ΠΑΟΚ να φέρει έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας με σοβαρές εμπειρίες σε πρωταθλητισμό και ευρώπη ακόμα κι αν αυτός κοστίζει όσο ο πρίγιο, ο βερνμπλουμ και ο χατσερ μαζί.
Κι αυτό ισχύει κυρίως σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος και όχι τόσο σε περίπτωση αποτυχίας.
-
mbison
Φταιει για το γεγονος οτι μια Λαμια ετρεχε περισσοτερο ή τελος πάντων επαιζε καλυτερα για μεγαλο χρονικο διαστημα.
Ποια Λαμια ρε Ραζβαν?
Έπρεπε απλα να κατεβαζες την 1η ομαδα κοντρασ την Τσελσι και χθες τη 2η με τη Λαμια.
Το ότι οι 2οι δεν ειναι ακομα ετοιμοι ειναι δικη σου ευθυνη.
Με λίγα λογια, για τετοιο ροστερ χρειαζεται και αναλογος προπονητης να ξερει να διαχειριζεται 22 παικτες.
Υ.γ.
Βλεπω τον Ματος και τον λυπαμαι, απορω πως δεν εχει κλαταρει.
Ποια Λαμια ρε Ραζβαν?
Έπρεπε απλα να κατεβαζες την 1η ομαδα κοντρασ την Τσελσι και χθες τη 2η με τη Λαμια.
Το ότι οι 2οι δεν ειναι ακομα ετοιμοι ειναι δικη σου ευθυνη.
Με λίγα λογια, για τετοιο ροστερ χρειαζεται και αναλογος προπονητης να ξερει να διαχειριζεται 22 παικτες.
Υ.γ.
Βλεπω τον Ματος και τον λυπαμαι, απορω πως δεν εχει κλαταρει.
- giagoylas4
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το δίδυμο μακ-καμπος ήταν πολύ ποιοτικότερο από οποιαδήποτε δίδυμο της φετινής σεζόν.
Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα μεσοεπιθετικα
Όταν εν έτει 2018 εμείς μιλάμε για κούραση επειδή παίζουμε και Ευρώπη, προσωπικά σπάω το κεφάλι μου.
Ο ΠΑΟΚ μπορώ να πω ότι έχει χρησιμοποιήσει περισσότερους παίκτες κι από πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.
Στη μεσοεπιθετική γραμμή κάθε τρεις και λίγο αλλαγές έχουμε ας πούμε. Με εξαίρεση τον Μάτος και τον Πρίγιο, όλοι οι υπόλοιποι μια χαρά έχουν πάρει την ξεκούρασή τους.
Αν το πρόβλημα είναι οι ηλικίες δεν φταίει κανένας Λουτσέσκου.
Για μένα το να μιλάμε για σκάσιμο και κούραση τον Δεκέμβρη, το δέχομαι μόνο αν δεν γυμνάζεται καλά η ομάδα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι ανέκδοτο. Επαγγελματίες, υψηλά αμειβόμενοι αθλητές είναι.
Σοβαρότερο είναι το θέμα ότι μεσοεπιθετικά δεν αναδεικνύονται σταθερές παρά η κούραση.
Ο ΠΑΟΚ μπορώ να πω ότι έχει χρησιμοποιήσει περισσότερους παίκτες κι από πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.
Στη μεσοεπιθετική γραμμή κάθε τρεις και λίγο αλλαγές έχουμε ας πούμε. Με εξαίρεση τον Μάτος και τον Πρίγιο, όλοι οι υπόλοιποι μια χαρά έχουν πάρει την ξεκούρασή τους.
Για μένα το να μιλάμε για σκάσιμο και κούραση τον Δεκέμβρη, το δέχομαι μόνο αν δεν γυμνάζεται καλά η ομάδα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι ανέκδοτο. Επαγγελματίες, υψηλά αμειβόμενοι αθλητές είναι.
Σοβαρότερο είναι το θέμα ότι μεσοεπιθετικά δεν αναδεικνύονται σταθερές παρά η κούραση.
-
Dimg4
Ποσο πιο απλα να το πουμε? Αυτο για τους ειρωνες.MANIAKOS έγραψε:Ο φόβος είναι ότι αν συνεχίσουμε έτσι κπ στιγμή θα κάνουμε γκέλες
Δε νομίζω κανένα να ενοχλεί το πως εροχνται οι νίκες κατ τ αλλά
Είχα πει το καλοκαίρι από τη στιγμή που έφυγε ο Τζαλμά έπρεπε να μείνει οπωσδήποτε ο Μακ, όχι και οι δύο.giagoylas4 έγραψε:Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το δίδυμο μακ-καμπος ήταν πολύ ποιοτικότερο από οποιαδήποτε δίδυμο της φετινής σεζόν.
Χάσαμε πολύ στα άκρα και σε ταχύτητα και σε φυσική δύναμη και αντοχή. Και στο γκολ.
-
Dimg4
Γιατι ρε φιλε καποιοι χρειαζονται διευκρινιση.tzoker έγραψε:Γτ θεωρεις οτι χρειαζονται επεξηγηση?
Χομπι ειναι κ δν αλλαζει
Προσωπικά δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι η "κούραση" των παικτών.Mīngus έγραψε:Όταν εν έτει 2018 εμείς μιλάμε για κούραση επειδή παίζουμε και Ευρώπη, προσωπικά σπάω το κεφάλι μου.
Θα το έλεγα καλύτερα ως "κόπωση" της ομάδας και αυτό προκύπτει όχι μόνο από τη χρησιμοποίηση των ίδιων παικτών αλλά και ίδιων (μονότονων) τακτικών.
Η ομάδα δεν έχει βάλει τίποτα καινούργιο στο παιχνίδι της (εδώ και 1 χρόνο) και έχει γίνει πλέον προβλέψιμη και (σχετικά) εύκολα αντιμετωπίσημη.
Δεν ξέρω γιατί δεν αλλάζει κάτι ο Λουτσέσκου. Τόσο ευχαριστημένος είναι από τους παίκτες, από την απόδοση, από την αγωνιστική συμπεριφορά, ή απλά δεν θέλει ακόμα (όσο του βγαίνουν τα αποτελέσματα) να αφήσει τα γκέμια και να αρχίσει ο καλπασμός.
Πολύ φοβάμαι ότι αν ισχύει το τελευταίο, η αρχή της κατηφόρας θα είναι πολύ απότομη και δεν θα μαζεύεται το πράγμα...
Δε θέλει ακόμα και κρατάει γκέμια για να μην αρχίσει ο καλπασμός;skalon έγραψε: ...Δεν ξέρω γιατί δεν αλλάζει κάτι ο Λουτσέσκου. Τόσο ευχαριστημένος είναι από τους παίκτες, από την απόδοση, από την αγωνιστική συμπεριφορά, ή απλά δεν θέλει ακόμα (όσο του βγαίνουν τα αποτελέσματα) να αφήσει τα γκέμια και να αρχίσει ο καλπασμός....
Ποια γκέμια και ποιoς καλπασμός;
Φίλε giapas, η ομάδα παίζει πιο αργά και από ριπλέι, όταν και τους παίκτες έχει και την ικανότητα να κάνει παπάδες. Πέρσι έπαιζε 2 ταχύτητες πιο γρήγορα και με τις φετινές μεταγραφές περιμέναμε πολύ περισσότερα (από πέρσι).
Προσωπικά, θέλω να πιστεύω ότι για κάποιο λόγο ο Λουτσε δεν τους αφήνει να πάιξουν όπως θέλουν και μπορούν.
Διαφορετικά δεν μπορώ να το εξηγήσω (ίσως και να μην θέλω).
Προσωπικά, θέλω να πιστεύω ότι για κάποιο λόγο ο Λουτσε δεν τους αφήνει να πάιξουν όπως θέλουν και μπορούν.
Προφανως...Περυσι δεν ηταν επιβαρημενη απο 11 παιχνιδια ευρωπης...skalon έγραψε:Φίλε giapas, η ομάδα παίζει πιο αργά και από ριπλέι, όταν και τους παίκτες έχει και την ικανότητα να κάνει παπάδες. Πέρσι έπαιζε 2 ταχύτητες πιο γρήγορα και με τις φετινές μεταγραφές περιμέναμε πολύ περισσότερα (από πέρσι).
Και πέρσι η ομάδα έπαιξε όλο το καλοκαίρι στα προκριματικά της Ευρώπης.
Απλά δεν πέρασε στους ομίλους, άρα 5 αγώνες περισσότεροι μέχρι σήμερα είναι η διαφορά.
Απλά δεν πέρασε στους ομίλους, άρα 5 αγώνες περισσότεροι μέχρι σήμερα είναι η διαφορά.
-
Dimg4
Απλα την παταει οπως ο δωνης. Παει να περασει εναν τροπο παιχνιδιου που εχει στο μυαλο του αλλα ενω δεν του βγαινει και η ομαδα σερνεται,επιμενει. Ευτυχως ερχονται τα αποτελεσματα αλλα βλεπεις οτι ο γαυρος και ψιλοανεβαινει αλλα παει καροτσακι η διαιτησια οποτε ή ξυπναει ο λουτσεσκου ή θα εχουνε αγωνιστικα δραματα.
- Notorious4
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να υπάρχει τέτοια γκρίνια και δράμα σε μια αγωνιστική σεζόν που κυλάει πάρα πολύ καλά.
Απο την μία υπάρχουν οι οπαδοί τύπου στήριξη στην ομάδα ''μιας χρήσης''. Οι οποίοι στηρίζουν μόνο στα καλά άντε βαριά και σε καμιά ήττα και από εκεί και πέρα φέρνουν την καταστροφή.
Απο την άλλη υπάρχουν οι πολεμοχαρείς οπαδοί που φωνάζουν ΙΒΑΝ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ , ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ - ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΚΤΛ.
Εγώ προσωπικά βλέπω πως η ομάδα παρά την παρατεταμένη χαμήλη επίδοση , καταφέρνει να παίρνει νίκες και έχει μια καλή απόσταση από τον κύριο ανταγωνιστή της.Σπάει τα ρεκόρ και ουσιαστικά το μόνο παράπονο που μπορεί να έχει κανείς είναι οι 2 ήττες από την Βίντι.
Όσον αφορά την διαιτησία , εγώ δεν βλέπω και τόσο εγκληματική συμπεριφορά εναντίον μας.Σίγουρα φέτος ήμαστε περισσότερο αδικημένοι παρά ευνοημένοι (55-45).Δεν θέλω να μπω σε κουβέντα σχετικά με την άποψη μου περί διαιτήσιας , τα τελευταία 2 χρόνια ο Ιβάν και η ΠΑΕ έχει φέρει αρκετές εξελίξεις και αλλαγές στο προσκήνιο και νομίζω κάποια πράγματα είναι προφανή.
Άδικο για τον Ιβαν και την ΠΑΕ να τους κατηγορούμε πως κοιμούνται.
Η αλήθεια είναι πως είμαι προβληματισμένος από την απόδοση την ομάδας , αλλά την προηγούμενη και την φετινή σεζόν (η ομάδα) έχει μια αύρα πρωταθλητή που μου δίνει μια απίστευτη ηρεμία και σιγουριά για το πρωτάθλημα.
Απο την μία υπάρχουν οι οπαδοί τύπου στήριξη στην ομάδα ''μιας χρήσης''. Οι οποίοι στηρίζουν μόνο στα καλά άντε βαριά και σε καμιά ήττα και από εκεί και πέρα φέρνουν την καταστροφή.
Απο την άλλη υπάρχουν οι πολεμοχαρείς οπαδοί που φωνάζουν ΙΒΑΝ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ , ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ - ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΚΤΛ.
Εγώ προσωπικά βλέπω πως η ομάδα παρά την παρατεταμένη χαμήλη επίδοση , καταφέρνει να παίρνει νίκες και έχει μια καλή απόσταση από τον κύριο ανταγωνιστή της.Σπάει τα ρεκόρ και ουσιαστικά το μόνο παράπονο που μπορεί να έχει κανείς είναι οι 2 ήττες από την Βίντι.
Όσον αφορά την διαιτησία , εγώ δεν βλέπω και τόσο εγκληματική συμπεριφορά εναντίον μας.Σίγουρα φέτος ήμαστε περισσότερο αδικημένοι παρά ευνοημένοι (55-45).Δεν θέλω να μπω σε κουβέντα σχετικά με την άποψη μου περί διαιτήσιας , τα τελευταία 2 χρόνια ο Ιβάν και η ΠΑΕ έχει φέρει αρκετές εξελίξεις και αλλαγές στο προσκήνιο και νομίζω κάποια πράγματα είναι προφανή.
Άδικο για τον Ιβαν και την ΠΑΕ να τους κατηγορούμε πως κοιμούνται.
Η αλήθεια είναι πως είμαι προβληματισμένος από την απόδοση την ομάδας , αλλά την προηγούμενη και την φετινή σεζόν (η ομάδα) έχει μια αύρα πρωταθλητή που μου δίνει μια απίστευτη ηρεμία και σιγουριά για το πρωτάθλημα.