Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- Παλαιολόγος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
δεν τον εχω προσεξει,αυτο που ξερω γι αυτον ειναι πως επαιζε αμυντικος μεσος
και θεωρηθηκε ιδιαιτερα σκληροτραχηλος και δυναμικος
μετα τον εχουν βαλει στο 8 καποια χρονια
ακομα και περιφερειακο φορ!
πασπαρτου
απο αυτους που ψαχνει ο ρουμανος
και θεωρηθηκε ιδιαιτερα σκληροτραχηλος και δυναμικος
μετα τον εχουν βαλει στο 8 καποια χρονια
ακομα και περιφερειακο φορ!
πασπαρτου
απο αυτους που ψαχνει ο ρουμανος
Μην ξεχναμε επισης οτι αν ο Σουηδος ειναι τελικα ο εκλεκτος (αφου επιβεβαιωσε και ο Μιχελ), θα εχουμε κλεισει την σημαντικοτερη τρυπα στο ροστερ παρα πολυ νωρις. Μεγαλη υποθεση! Δεν ειναι 6 ρε παιδες, 8αρι ειναι το παλικαρι. Δεν ειναι πχ. Γκραβεσεν στην Ρεαλ, το οτι παιζει δυνατα δεν σημαινει οτι ειναι αμυντικο χαφ οπως ο Δανος.
Το 33 ειναι ελευθερο Βικινγκ
Το 33 ειναι ελευθερο Βικινγκ
- Παλαιολόγος
λεω πως στην αρχη επαιξε συχνα και αμυντικο χαφ και ηταν σκληροτραχηλος
μετα πηγε στο 8,εχει παιξει και περιφερειακο φορ
στον παοκ το 6 θα παιζει και θα ανεβαινει
τωρα για ενρικε,θα συμφωνησω με αποιον που ειπε παραπανω το εξης
δεν γινεται να λεμε τον καμπος λιγο με τα 6 γκολ και την μια ασιστ(και ισως να χουμε και δικιο) ή τον μακ
και να βγαζουμε καλυτερο τον ενρικε με τα 6 γκολ στο ...αζερμπαιτζαν!αντε λιγες περισσοτερες ασιστ
ο ενρικε ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για αλλαγη,game changer πραγματικα,τυφωνας
αλλα για βασικος; δεν ειναι κοντρολαρισμενος παιχτης,τον εχουμε δει.
μετα πηγε στο 8,εχει παιξει και περιφερειακο φορ
στον παοκ το 6 θα παιζει και θα ανεβαινει
τωρα για ενρικε,θα συμφωνησω με αποιον που ειπε παραπανω το εξης
δεν γινεται να λεμε τον καμπος λιγο με τα 6 γκολ και την μια ασιστ(και ισως να χουμε και δικιο) ή τον μακ
και να βγαζουμε καλυτερο τον ενρικε με τα 6 γκολ στο ...αζερμπαιτζαν!αντε λιγες περισσοτερες ασιστ
ο ενρικε ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για αλλαγη,game changer πραγματικα,τυφωνας
αλλα για βασικος; δεν ειναι κοντρολαρισμενος παιχτης,τον εχουμε δει.
Και πολύ αργήσαμε, άλλους τους βγάζουμε πριν ακουστούν, μόνο στη ιδέα.rainmaker έγραψε:Αυτό π ένας παίκτης ακούγεται πρωί και το μεσημέρι τον έχουμε ήδη βγάλει άχρηστο επειδή κάποιος κάπου είπε ότι είναι τραυματίας, με ξεπερνά.
Ουσιαστικά βασικός ΤΣΣΚΑ ήταν ρε μάγκες μέχρι χτες.
Άμα είναι τραυματίας θα το κρίνουν οι υπεύθυνοι όχι τα σαιτ
Περιμένω καλύτερα αντανακλαστικά στη συνέχεια
Πω πω ειλικρινά στην ιδέα οτι θα έχουμε στον πάγκο Μπίσεσβαρ , Ουάρντα και Ενρίκε, ΣΑΛΤΑΡΩ.
Μιλάμε για την απόλυτη τριάδα αλλαγής ρυθμού αγώνων! Απόλυτη τριάδα ανατροπής καταστάσεων. Απόλυτη τριάδα στιγμιαίων εμπνεύσεων, αλλαγών κατεύθυνσης, τρυπήματος αντιπάλων!
Πραγματικά γουστάρω τρελά να τους έχουμε. ΑΛΛΑ για ΑΛΛΑΓΗ. Βασικούς θέλω πιο αξιόπιστους, ανταγωνιστικούς και τακτικά σωστούς παίκτες!
Μιλάμε για την απόλυτη τριάδα αλλαγής ρυθμού αγώνων! Απόλυτη τριάδα ανατροπής καταστάσεων. Απόλυτη τριάδα στιγμιαίων εμπνεύσεων, αλλαγών κατεύθυνσης, τρυπήματος αντιπάλων!
Πραγματικά γουστάρω τρελά να τους έχουμε. ΑΛΛΑ για ΑΛΛΑΓΗ. Βασικούς θέλω πιο αξιόπιστους, ανταγωνιστικούς και τακτικά σωστούς παίκτες!
- Παλαιολόγος
ετσι
να ειναι στο 70 το ματς που εχουν παραδωσει το πνευμα απαντες σε ενα παιχνιδι πια που και 15% ταχυδυναμης να χασεις ανηκεις σε χαμηλοτερη κατηγορια
και εκει ξαφνικα να βαλεις ενρικε,που θυμιζει κατι αλογα κουρσας,που ανυπομονουν να τρεξουν και τα χεις μεσα σε κουτι πριν το ανοιξεις
αφηνιασμενα!
χαιρετε δηλαδη
και φυσικα ουαρντα π.χ που μπορει να ναι μειον αμυντικα αν τον ξεκινησει,δεν βλεπω να πιεζει μπροστα ιδιαιτερα(αν και με το καταλληλο κραξιμο απο το παγκο ισως το κανει)
αλλα με το που πεσουν οι ρυθμοι και μπει,το ντισαβανταζ θα ναι μικροτερο,το δε αβανταζ παρτε κοσμε σακουλα πλαστικη τζαμπα μεγαλυτερο
εκει βεβαια το ζητημα ειναι τα αποδυτηρια
αν κρινουν πως κοντρολαρεται τοτε οκ,αλλιως ...
να ειναι στο 70 το ματς που εχουν παραδωσει το πνευμα απαντες σε ενα παιχνιδι πια που και 15% ταχυδυναμης να χασεις ανηκεις σε χαμηλοτερη κατηγορια
και εκει ξαφνικα να βαλεις ενρικε,που θυμιζει κατι αλογα κουρσας,που ανυπομονουν να τρεξουν και τα χεις μεσα σε κουτι πριν το ανοιξεις
αφηνιασμενα!
χαιρετε δηλαδη
και φυσικα ουαρντα π.χ που μπορει να ναι μειον αμυντικα αν τον ξεκινησει,δεν βλεπω να πιεζει μπροστα ιδιαιτερα(αν και με το καταλληλο κραξιμο απο το παγκο ισως το κανει)
αλλα με το που πεσουν οι ρυθμοι και μπει,το ντισαβανταζ θα ναι μικροτερο,το δε αβανταζ παρτε κοσμε σακουλα πλαστικη τζαμπα μεγαλυτερο
εκει βεβαια το ζητημα ειναι τα αποδυτηρια
αν κρινουν πως κοντρολαρεται τοτε οκ,αλλιως ...
Αν ισχύουν οι δηλώσεις Μιχελ,κατά τη γνώμη μου ο Σουηδός είναι πάρα πολύ κοντά.
Δύο παρατηρήσεις στα γρήγορα.
Τον παίχτη τον ξέρω,είναι ο καλύτερος Σουηδός μέσος τα τελευταία 20-30 χρόνια (θα μας το επιβεβαιώσουν και οι "Σουηδοι" του φορουμ),ο τύπος είναι σκυλί του πολέμου και ξέρει πολύ μπάλα.
Το δεύτερο έχει να κάνει με την κατάσταση της υγείας του,ένα τέτοιο κορμί στην ηλικία που είναι θα έχει υποστεί μεγάλη καταπόνηση,σίγουρα θα είναι πολύ γυμνασμένος για να αντέξει 2-3 χρόνια ακόμα,δεν ξέρω όμως τι τραυματισμούς έχει περάσει.
Αν ήταν καλά όπως γράφουν κάποιοι αρδ,αυτή τη στιγμή θα ήταν στην προεπιλογή της εθνικης του για το μουντιάλ.
Υ.Γ Αν είναι καλά στην υγεία του θα είναι τεράστια μεταγραφή.
Τον παίχτη τον ξέρω,είναι ο καλύτερος Σουηδός μέσος τα τελευταία 20-30 χρόνια (θα μας το επιβεβαιώσουν και οι "Σουηδοι" του φορουμ),ο τύπος είναι σκυλί του πολέμου και ξέρει πολύ μπάλα.
Το δεύτερο έχει να κάνει με την κατάσταση της υγείας του,ένα τέτοιο κορμί στην ηλικία που είναι θα έχει υποστεί μεγάλη καταπόνηση,σίγουρα θα είναι πολύ γυμνασμένος για να αντέξει 2-3 χρόνια ακόμα,δεν ξέρω όμως τι τραυματισμούς έχει περάσει.
Αν ήταν καλά όπως γράφουν κάποιοι αρδ,αυτή τη στιγμή θα ήταν στην προεπιλογή της εθνικης του για το μουντιάλ.
- Παλαιολόγος
Bane, είχε ο ίδιος ανακοινώσει μετά το Ευρωπαϊκό του 2016 ότι αποσύρεται από την Εθνική. Και καλά να ήταν δεν θα δεχόταν κλήση για συμμετοχή στο Μουντιάλobanebane έγραψε:Αν ισχύουν οι δηλώσεις Μιχελ,κατά τη γνώμη μου ο Σουηδός είναι πάρα πολύ κοντά.
- Παλαιολόγος
- Παλαιολόγος