Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1
- hasio_john
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesport
Το σημερινό αεκάκι ήταν για 3-0
Αλλά εμείς τους δώσαμε δικαίωμα για να το σηκώσουμε με γλυκόπικρη γεύση.
Έχει μείνει ο Χιμενεθ και χειροκροτάει ειρωνικά!
Θα βγουν και ένα εκατομμύριο ανακοινώσεις και κτλ κτλ
Ζητάω συγνώμη απ' όλους, αλλά εγώ προσωπικά αυτή την στιγμή είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω πως πρέπει να νιώσω. Θα ηρεμήσω λίγο και μετά θα δω.
Όπως και να έχει, ήμασταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!
Αλλά εμείς τους δώσαμε δικαίωμα για να το σηκώσουμε με γλυκόπικρη γεύση.
Έχει μείνει ο Χιμενεθ και χειροκροτάει ειρωνικά!
Θα βγουν και ένα εκατομμύριο ανακοινώσεις και κτλ κτλ
Ζητάω συγνώμη απ' όλους, αλλά εγώ προσωπικά αυτή την στιγμή είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω πως πρέπει να νιώσω. Θα ηρεμήσω λίγο και μετά θα δω.
Όπως και να έχει, ήμασταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!
Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού. Λάθος ο Γλύκος, λάθος ο επόπτης, έτσι πάει αυτό το παιχνίδι. Λάθος; ΝΑΙ Στήσιμο; ΟΧΙ

Δηλαδη...δεν το αξιζαμε; η διατησια γενικα μας εσπρωξε; ηταν τοσο εξωφθαλμο που να αποκλειεται να ηταν ενα λαθος;
Το γκολ του Ενρικε που ηταν καθαρά σε θέση οφσάιντ δεν θα έπρεπε να μετρήσει.
Ο μπάσταρδος ο επόπτης χάλασε το ματς σε μια φάση.
Δεν πρέπει να ξανασφυρίξει ποτε.
Είναι κρίμα να πάρει έτσι κύπελλο ο ΠΑΟΚ, δεδομένη της αυριανής ανελέητης προπαγάνδας για το κατεστημένο του Βορρά η ΠΑΕ πρέπει να πάρει θέση ΑΜΕΣΑ.
Ο μπάσταρδος ο επόπτης χάλασε το ματς σε μια φάση.
Δεν πρέπει να ξανασφυρίξει ποτε.
Είναι κρίμα να πάρει έτσι κύπελλο ο ΠΑΟΚ, δεδομένη της αυριανής ανελέητης προπαγάνδας για το κατεστημένο του Βορρά η ΠΑΕ πρέπει να πάρει θέση ΑΜΕΣΑ.
-
Για ποιο λόγο ρε φίλε χαλαρώστε λίγο. Δεν πήρες κύπελλο με καμιά σφαγή. Είναι φανερά λάθος του επόπτη!ε καιρός ήταν να σταθούμε και εμείς στην καλή πλευρά της τύχης για μια φοράxrictoforoc έγραψε:Για μενα δυστυχως γραφεται μια μαυρη σελιδα σημερα για τον ΠΑΟΚ μου...και οχι χρυση
Βάλτε επιτέλους ριπλέι ρε γμτ. Είναι κρίμα.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να γίνει επανάληψη του αγώνα. Μάπα αγώνας. Δεν τον χάρηκα και 2 μέτρα οφσάιτ είναι too much. Βασικά θα ήθελα να δω σε ποιο σημείο είναι το οφσάιτ. Δηλ στην αρχικη προσπάθεια για γέμισμα από το φάουλ ή στην τελική πάσα? Γιατί αν μας δείχνουν το αρχικό γέμισμα που ανακόπτεται, τότε ο παίκτης στη συνέχεια της φάσης, αν καλύφθεί, η τελική σέντρα ίσως να τον βρίσκει καλυμμένο. Θέλω να δω ένα κανονικό ριπλέι να ειμαι 100% σίγουρος. Για μένα, αν είναι οφσάιτ 2 μέτρα, ας γίνει επανάληψη αγώνα. Έτσι για να δείξουμε πόσους τόννους @@ έχουμε.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να γίνει επανάληψη του αγώνα. Μάπα αγώνας. Δεν τον χάρηκα και 2 μέτρα οφσάιτ είναι too much. Βασικά θα ήθελα να δω σε ποιο σημείο είναι το οφσάιτ. Δηλ στην αρχικη προσπάθεια για γέμισμα από το φάουλ ή στην τελική πάσα? Γιατί αν μας δείχνουν το αρχικό γέμισμα που ανακόπτεται, τότε ο παίκτης στη συνέχεια της φάσης, αν καλύφθεί, η τελική σέντρα ίσως να τον βρίσκει καλυμμένο. Θέλω να δω ένα κανονικό ριπλέι να ειμαι 100% σίγουρος. Για μένα, αν είναι οφσάιτ 2 μέτρα, ας γίνει επανάληψη αγώνα. Έτσι για να δείξουμε πόσους τόννους @@ έχουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 06 Μάιος 2017, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σιγά μην έχω και τηψεις που ήταν οφσάιντ
σήκωσε το το μαμημενο δεν μπορώ να περιμένω

- potamda
- Bet Guru 2023
Αν το ξαναδεις δεν είναι τόσο εξώφθαλμο. Ο παίκτης μας κάνει κίνηση προς τα πίσω να καλυφθεί, της αεκ κίνηση μπροστά, αλλά την ώρα που φεύγει η μπάλα είναι ακάλυπτος. Μιλάμε για δευτερολέπτο απόσταση. Εκεί μπερδεύτηκε ο επόπτης
Χαίρομαι πάρα πολύ που πήραμε το Κύπελλο...
Θα χαιρόμουν ακόμα περισσότερο αν το 2ο δεν έμπαινε έτσι.
Πάντως αυτά που μας έλεγαν τόσα χρόνια οι γαύροι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, καλό θα ηταν να μην τα λέμε τώρα εμείς.
Θα χαιρόμουν ακόμα περισσότερο αν το 2ο δεν έμπαινε έτσι.
Πάντως αυτά που μας έλεγαν τόσα χρόνια οι γαύροι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, καλό θα ηταν να μην τα λέμε τώρα εμείς.
- V-olakiotis
Όλη η χαβούζα θα λυσσαξει...περιμένω δήλωση Μητσοτάκη!
Μουνόπαν@!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μουνόπαν@!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- xrictoforoc
Γιατι αδερφε μου τα πρωταθληματα και τα κυπελλα μου μεχρι σημερα ηταν πεντακαθαρα και κανεις δεν ειχε να μου πει τιποτα,γιατι αυτο πρεσβευει ο ΠΑΟΚ μας.Με γκολ οφσαιντ στο 80φευγα το πηρα και δεν μπορω να το πανηγυρισω..Ksenitemenos4 έγραψε:Για ποιο λόγο ρε φίλε χαλαρώστε λίγο. Δεν πήρες κύπελλο με καμιά σφαγή. Είναι φανερά λάθος του επόπτη!ε καιρός ήταν να σταθούμε και εμείς στην καλή πλευρά της τύχης για μια φοράxrictoforoc έγραψε:Για μενα δυστυχως γραφεται μια μαυρη σελιδα σημερα για τον ΠΑΟΚ μου...και οχι χρυση
Παιδια εγω μολις το ειδα....ποια 2 μετρα;; κανουν αντιθετη κινηση και ειναι ακαλυπτος σχεδον στο τσακ...ναι οφσσιντ, δεν το συζηταω αλλα οχι και τοσο εξωφθαλμο οπως το δικο μας ακυρωθεν στη βεροια ας πουμε...
-
Έγινε πολύ γρήγορα ρε παιδιά από την τηλεόραση και δεν πήρα χαμπάρι ότι ήταν τόσο μπροστά.
Υγ. Έχει τρελαθεί ό Ενρίκε!!!
Υγ2. Υποτιμάτε τον ΠΑΟΚ με το να εξισώνετε στησιματα Και εγκληματικές οργανώσεις με ένα ολοφάνερο ανθρώπινο λάθος. Μην δίνετε πάτημα στους άλλους, θα γράψουν αίσχη έτσι και αλλιώς λίαν συντόμως!
Υγ. Έχει τρελαθεί ό Ενρίκε!!!
Υγ2. Υποτιμάτε τον ΠΑΟΚ με το να εξισώνετε στησιματα Και εγκληματικές οργανώσεις με ένα ολοφάνερο ανθρώπινο λάθος. Μην δίνετε πάτημα στους άλλους, θα γράψουν αίσχη έτσι και αλλιώς λίαν συντόμως!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ksenitemenos4 την Σάβ 06 Μάιος 2017, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ