Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
trouman

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από trouman »

barlow4 έγραψε:
proedros έγραψε:
barlow4 έγραψε:που ακουστηκε παγκοσμιως να δινει μια διοικηση δελτιο τυπου για την εξελιξη των οποιων διαπραγματευσεων.το οτι ειμαστε τζανκια δεν το βλεπει κανεις.το οτι η διοικηση δε μας λενε καθε μερα και κατι ειναι το προβλημα του ΠΑΟΚ..οκ οτι πειτε.
το συμπερασμα με τον ιρανο ειναι πολυ χρησιμο αλλα κανεις δεν δεχεται ευθυνη στη σταση του.ο γαυρος ειτε τον παρει ειτε οχι θα του παρουσιασουν διοικηση αρδ και κοσμος σαν νικη.εμεις σαν ηττα.
Ούτε δελτίο τύπου χρειάζεται να βγάλει η ΠΑΕ καθημερινά ούτε τίποτα, θα πρέπει όμως να προστατεύει τον εαυτό της...Αν συνέβει κάτι άλλο στην υπόθεση Σωτηρίου όπως αυτό που λέει ο Goran π.χ. ότι πήγε στην Κύπρο για δανεικούς και όχι για τον παίκτη, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να το περάσει προς τα έξω...ειδικα την στιγμή που βγαίνει ένα κατάπτυστο tweet και αναφέρεται στο όνομα του ΠΑΟΚ...Επίσης έκανα μια πρόταση παραπάνω αλλά μάλλον δεν την πρόσεξες για να αποφεύγονται οι προστριβές...
οχι δεν την προσεξα και βαριεμαι να ψαχνω.το τι βγαινει προς τα εξω το αναλαμβανουν οι αρδ.στην χαβουζα οτι εξελιξη και να υπαρξει το παρουσιαζουν νικη και εδω οτι εξελιξη και να υπαρξει το βγαζουν ηττα.οι αρδ εδω οι μισοι ειναι πιασμενοι απο μανατζαρεους και πληρωνονται για να γαμανε την ομαδα και οι αλλοι μισοι λογω κακομοιριας ,αν βρουν καποιον πιανολα που εχει γνωριμιες και λαμψη τρεχουν απο πισω τους σαν σκυλακια για να λενε οτι ειναι μεσα στα πραγματα με ονειρο να δουλεψουν καποτε στη λαμπερη χαβουζα.να τους θεωρησουν εγκριτους..στη χαβουζα γραφουν αυτοματα γιατι φοβουνται.τρεμουν να πουν γνωμη.κ η χοντρη εχει απλωσει τα διχτυα της και στη δικη μας πιατσα.χρονια τωρα και με τεραστια επιτυχια.η χοντρη θελει να κανει τον ΠΑΟΚ πουτανακι του.μεχρι στιγμης εχει καταφερει να κανει πουτανακια του αρδ και μεριδα του λαου.το νου μας.
το να αναπαραγουν οπαδοι του ΠΑΟΚ ξεφτιλικια περι επικοινωνιακων ηττων δειχνει ποσο φυτα εχουμε γινει.οπως στο λεω ακριβως και παρτο οπως γουσταρεις.ΦΥΤΑ.
δε θελω λοιπον καμια διοικηση να βαλει στο γραφειο τυπου μια κουτσομπολα καργιολα να μου πουλαει παπα ωστε να φαινονται ολα ροδινα.επισης να εκβιαζει και να απειλει κακομοιρηδες αγραμματους αρδ για να παιζει το παιχνιδι του.
αυτα ανηκουν στους γαυρους και οταν αυτος ο καρκινος τελειωσει ελπιζω και ευχομαι να μην τα ξαναδουμε.
η εκφραση επικοινωνιακη ηττα ειναι παρακμιακη.ειναι ποταπη και μιζερη.ποια ηττα?νοιωθεις ηττημενος?απο ποιον?μηπως ντρεπεσαι κιολας?
και σορρυ για την ευθυτητα μου.δεν ειναι προσωπικο.απλα νοιωθω οτι ολη αυτη η εικονικοτητα μας απομακρυνει απο την ουσια της ομαδας.e-ΠΑΟΚ κ ετσι.
να αγιασει το στομα σου
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

hitman έγραψε:Η έννοια φάπα είναι σχετική εδώ.

Για τον φετινό ΠΑΟΚ, που βγάζει γκολ με αίμα και στη συγκεκριμένη θέση έχει παίχτες δυο κλάσεις κάτω, ρεαλιστικά είναι απώλεια ένας τέτοιος παίχτης, άρα φάπα

Για τον ΠΑΟΚ που όλοι θελουμε, η "αρπαγή του Ιρανού" είναι για γέλια.

ειναι στο χέρι του Ιβαν ποιο σενάριο απο τα παραπάνω θα ισχύσει, αλλά ο χρόνος τρέχει εις βάρος της ομάδας που φέτος δείχνει ότι με μια ποιοτική προσθήκη μπροστά ( + μια νορμαλ αναπλήρωση του γκαρι ) θα γίνει διαστημική

Ε οχι και δυο κλασεις κατω ρε φιλε,δυο κλασεις κατω ειναι απο τον Κειν η απο τον Μορατα οχι απο τον Ιρανο σταρ της πλατειας.
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

rainmaker έγραψε:μ@λ@κες (με την καλή έννοια) το τερματισατε.

Υγ. Επικοινωνιακή νίκη θα είναι αν μία μέρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μαθαίνουμε για ποιο λόγο τρώγονται και εκδιώκονται στελέχη όπως πχ φαίνεται να συμβαίνει τώρα με Λουμπος. Και κυρίως γιατί εκδιώκονται με κατινιες και στημένα δημοσιεύματα αντί απλά να πούμε ευχαριστούμε πολύ δε μας κάνετε. Μεγάλη αρρώστια ΚΑΙ μέσα στην ομάδα όπου όλοι μονίμως είναι απογοητευμένοι χωρίς να καταλαβαίνουμε γιατί. Και μόνο κλειστά στοματα. Ευτυχώς υπάρχουν οι κάμερες και βλέπουμε και καμία φάτσα που κ που δηλαδή.
Εδώ φίλε πρέπει να αναλάβει δράση το οπαδικό κίνημα. Να έρθει κοντά στην ομάδα. Να δει ο κάθε μίχελ ότι ο κόσμς του ΠΑΟΚ τον στηρίζει. Με τα καλά του και τα κακά του. Να καταλάβει ο κάθε κόλκας ότι δεν γίνεται να είναι ο ΠΑΟΚ έρμαιο του πληκτρολογίου του. Όλοι μαζί ενωμένοι. Μόνο τότε θα δούμε την πραγματική δύναμη του ΠΑΟΚ. Αλήθεια πόσοι από εμάς που κράζουμε ήμασταν στο γήπεδο με τα γιαννενα?
P.A.O.K AGAINST ALL

Δημοσίευση από P.A.O.K AGAINST ALL »

Ρε παιδια ας ηρεμησουμε λιγο..2-3 παιδια ειπαν για επικοινωνιακη ηττα κ δεν τους εχουμε αφησει να παρουνε ανασα..μην υπερβαλουμε επειδη εχουν την αποψη τους..φυσικα και για εμενα αυτα περι επικοινωνιακου ειναι να χαμε να λεγαμε κ δεν υπαρχουν και ειναι μαλακιες των αρδ Και εχουν σκοπο να δημιουργησουνε κλιμα..αλλα ενταξει ας μιλησουμε για κανα παικτη κλπ..
και εγω ποιο κοντα ειμαι σε αυτο που λεει ο νετο για τον ιρανο..καπως ετσι νομιζω κσι εγω οτι εγινε η φαση..
Καλα ολο το ρουφιανοσυστημα. βαλει κατα του μιχελ ..
πιστευω οτι θα γινουν τελΙκα οι προσθηκες που θελουμε..
Α.ΛΗΤΕΣ Ρ.ΟΥΦΙΑΝΟΙ Δ.ΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

zepos4 έγραψε:Καλησπέρα παίδες. Νέος στην ομάδα. Πρώτο post.
Αγαπήστε την ομάδα, διώξτε τους αρδ που δηλητηριαζουν τα μυαλά μας.Μεταγραφές θα γίνουν. Πάντα γίνονται. ΟΚ καθυστερήσαμε. Ε και? Μήπως κυνηγάμε πρωτάθλημα και δεν το ξέρω? Για κύπελλο και play off πάμε. Η ομάδα φέτος παίζει στρωτό ποδόσφαιρο, όμορφο. Χτίζεται κάτι καλό, αργά αλλά σταθερά. Επικοινωνιακές ήττες και μαλακίες. Ο γαύρος είναι εκατό χρόνια μπροστά σε αυτό το παιχνίδι. Εγώ πιστεύω στα στελέχη του ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος εμείς θα χαμογελάμε, αλλά ρε παιδιά φτάνει η μίρλα.Μπαίνω να διαβάσω κανά παπά και διαβάζω 10 σελίδες μίρλα. ΠΑΟΚ είμαστε.Καταλαβαίνω ότι υπάρχει εκνευρισμός από πολλούς αλλά δεν μάθατε τόσα χρόνια? Η ομάδα είναι καλή και θα γίνει καλύτερη. Απλά αγαπήστε την.

καπεταν Ανδρεα Ζεπο, χαιρομαι οταν σε βλεπω
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Αγόρια καλησπέρα.Μόλις μπήκα σπίτι.Όλη μέρα σήμερα εκτός μέσα στ αμάξι είχα δουλειές και αμάρτησα άκουσα πολλούς εμετικούς...μπας κι ακούσω τίποτα καλό..Τι παίζει?
Αυτοί λέγανε
1)Ανασαριφαντ γάβρο (σι κε με κανταρ) λόγω τις ιστορίας Τζαβέλα έλεγε ο ρεπορτερ νιόνιου ότι ο ιρανός φοβόταν το κράξιμο σε μια δ'υσκολη στιγμή (τι μαλακίες Θέε μου φαγωθήκαν με Ιβιτς-Μίχελ :evil: )
2)Τέλος Ντοι δεν είναι αυτός ο παίκτης
3)Ο Στοχ δεν είναι προτεραίοτητα θέλουν εξτρεμ από Ισπανο-Γαλλία.

Για πέτε τι παίζει?
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Παντως για Ντου ειμαι πολυ ψημενος... θελουμε τετοιον παικτη στο κεντρο και στα στημενα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

joshua έγραψε:
barlow4 έγραψε:
joshua έγραψε:To μονο σιγουρο ειναι πως πλεον εχουμε αργησει.Αν υποθεσουμε πως θελουμε 3-4 παικτες θα πρεπει να ανακοινωθουν καποιοι ακομα και την ιδια μερα,διαφορετικα ζοριζει.
18 μερες εχει ακομα.
Αν εξαιρεσεις το χαφ, η ομαδα δεν ψαχνει για κινησεις πολυτελειεας και πινελιες ποιοτητας σε ενα ηδη γεματο ροστερ.Θελει να καλυψει ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΑ.Το να φτασεις στις τελευταιες μερες χωρις προσθηκη καταλαβαινεις οτι εμπεριεχει παντα το ρισκο να μην τα καταφερεις και τοτε η ομαδα θα εχει μεινει με κατι τρυπες ΝΑ με το συμπαθειο,τρυπες που για μενα ειναι ικανες να της στερησουν οτι στοχο εχει απομεινει.
ως τοτε μονο το κυπελο εχεις κ εχεις ηδη περασει στην επομενη φαση
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

sic-4 το παρατσούκλι με κυνηγάει από τα εφηβικά μου χρόνια. Πολλοί χαίρονταν όταν με έβλεπαν χαχαχα
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Άγιε δεν ξέρει κανένας τίποτα, και μεταφέρουν τα αρδακια γκρινια στον κόσμο, εδώ ο Βεργής στο sdna που είναι δημοσιογράφος άλλης ομάδας, ασχολείτε με τον ΠΑΟΚ και τον Μίχελ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

agios έγραψε:Αγόρια καλησπέρα.Μόλις μπήκα σπίτι.Όλη μέρα σήμερα εκτός μέσα στ αμάξι είχα δουλειές και αμάρτησα άκουσα πολλούς εμετικούς...μπας κι ακούσω τίποτα καλό..Τι παίζει?
Αυτοί λέγανε
1)Ανασαριφαντ γάβρο (σι κε με κανταρ) λόγω τις ιστορίας Τζαβέλα έλεγε ο ρεπορτερ νιόνιου ότι ο ιρανός φοβόταν το κράξιμο σε μια δ'υσκολη στιγμή (τι μαλακίες Θέε μου φαγωθήκαν με Ιβιτς-Μίχελ :evil: )
2)Τέλος Ντοι δεν είναι αυτός ο παίκτης
3)Ο Στοχ δεν είναι προτεραίοτητα θέλουν εξτρεμ από Ισπανο-Γαλλία.

Για πέτε τι παίζει?
Αποφασίσαμε να σου πάρουμε δώρο CD, Για να μην ακούς ράδιο, στείλε διεύθυνση στον υπεύθυνο, ROMAN λέγεται θα στα στείλει σπίτι δωρεάν

SM-G935F
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο νιονιος βρήκε κιόλας λέει αντι ανσαριφαντ...
http://www.transfermarkt.de/samed-yesil ... eler/95295
Ενδιαφέρουσα περίπτωση...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τετοιες ηττες σαν τα ιρανοκυπριακα ανεκδοτα μακαρι να κανω με το τσουβαλι...με ανησυχει απλα για τη συνεχεια οτι κοιταξαμε παιχτες τοσο χαμηλου επιπεδου...

ακου εκει 15 γκολ σε 50 αγωνες σουπερ κλικας 2 επιπεδα πανω απο αυτους που εχουμε...ποσο σανος Χριστε μου??
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

sic-4 έγραψε:
zepos4 έγραψε:Καλησπέρα παίδες. Νέος στην ομάδα. Πρώτο post.
Αγαπήστε την ομάδα, διώξτε τους αρδ που δηλητηριαζουν τα μυαλά μας.Μεταγραφές θα γίνουν. Πάντα γίνονται. ΟΚ καθυστερήσαμε. Ε και? Μήπως κυνηγάμε πρωτάθλημα και δεν το ξέρω? Για κύπελλο και play off πάμε. Η ομάδα φέτος παίζει στρωτό ποδόσφαιρο, όμορφο. Χτίζεται κάτι καλό, αργά αλλά σταθερά. Επικοινωνιακές ήττες και μαλακίες. Ο γαύρος είναι εκατό χρόνια μπροστά σε αυτό το παιχνίδι. Εγώ πιστεύω στα στελέχη του ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος εμείς θα χαμογελάμε, αλλά ρε παιδιά φτάνει η μίρλα.Μπαίνω να διαβάσω κανά παπά και διαβάζω 10 σελίδες μίρλα. ΠΑΟΚ είμαστε.Καταλαβαίνω ότι υπάρχει εκνευρισμός από πολλούς αλλά δεν μάθατε τόσα χρόνια? Η ομάδα είναι καλή και θα γίνει καλύτερη. Απλά αγαπήστε την.

καπεταν Ανδρεα Ζεπο, χαιρομαι οταν σε βλεπω
+++++++++
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Ok ok κατάλαβα!Πάμε πάλι απ την αρχή λοιπόν...δεν ξέρουμε τίποτα,για να δούμε....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”